| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| katamon |
נשלח - 24/02/2016 : 13:28:40 תיקו 2:2 מאכזב באשקלון
אחרי שכבר הובילה ביתרון של שני שערים במחצית הראשונה, הקבוצה חוזרת מאוכזבת מאשקלון לאחר שהקבוצה המקומית הצליחה להשוות את התוצאה במחצית השניה. קראו את סיקור המשחק.
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1872 |
| 4 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| karpad3 |
נשלח - 24/02/2016 : 18:22:33 עד עכשיו איבדנו רק 2 נק' מול אשקלון ובספק 2 נק' מול יבנה בגלל ענייני שיפוט. לא נראה לי שאשקלון (או כל קבוצה אחרת) הפסידו העונה פחות נקודות בגלל השופטים... |
| katamon9 |
נשלח - 24/02/2016 : 18:15:14 אין לי ספק שהם לא קוראים באתר שלנו .לכן אמרתי שקולנו צריך להשמע גם אצלנו וגם באיגוד השופטים ובהתאחדות . זה נחמד להיות קבוצה הוגנת ונחמדה אבל לצערי קבוצות כאלו נדפקות בארץ . אני לא בטוח שזה קשור , אבל במחצית יובל נעים ואנשי אשקלון התנפלו על השופט והפעילו עליו לחץ כבד . יובל נעים הורחק אבל אשקלון קיבלו פנדל שלא היה ושער אחרי עברה על סיידוף . אולי הגיע הזמן שנתחיל לשחק לפי חוקי המשחק בישראל ולהפעיל לחץ כבד על השופטים ואיגוד השופטים כי מסתבר שלפעמים זה עובד . |
| karpad3 |
נשלח - 24/02/2016 : 16:31:48 אתה חושב שבכירי איגוד השופטים קוראים את סיכום המשחק באתר שלנו?  זה אתר רשמי וככזה אנחנו משתדלים להיות יותר אובייקטיבים ממה שאנחנו ביומיום. |
| katamon9 |
נשלח - 24/02/2016 : 16:18:49 סיכום נחמד . רק המילה ספק קצת מיותרת . לא ספק . לרמן והחלוץ תפשו אחד את השני והשופט בחר לשרוק לרעתנו . במקרה השני סיידוף ירד לקלוט כדור על הרצפה , חלוץ אשקלון לקח לו את הכדור תוך כדי בעיטה בפנים של סיידוף ,וכבש . לא ספק ולא נעליים , מספיק כבר להיות פוליטקלי קורקט , הגיע הזמן שנתחיל להלחם על הזכויות שלנו ואם השופט דפק אותנו זה צריך להאמר גם אצלנו באתר וגם באיגוד השופטים ובהתאחדות , ובצורה ברורה . בלי ספק . |