פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מחרימים את המשחק בפ"ת

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
zeevlobo נשלח - 04/02/2016 : 23:02:32
ברגע האחרון מודיעים לנו שפ"ת גובה מחיר מלא מנוער ילדים ותינוקות.
לא נוסעים לפ"ת!!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אריק גוטלר-אופיר נשלח - 09/04/2016 : 23:12:34
איש המזנון של פתח תקוה לא עודכן בהוזלה. הוא ביקש ממני 18 ש"ח על נקניקייה! החזרתי בכעס והוא אמר לי שהם הורידו מ- 25. ממש חצופים.
davidkipod נשלח - 05/04/2016 : 18:44:18
אם תתארגן מחאה כזאת או אחרת, אני מצטרף
mbs נשלח - 05/04/2016 : 17:35:01
כל מי שמכיר אוהדים שלנו שמתכוונים להגיע עם ילדים קטנים, אנא תוודאו איתם שהם מודעים לכך שכל גיל, כולל תינוקות, משלם כרטיס מבוגר. שיעשו חושבים עם עצמם האם לבוא בהרכב משפחתי מלא או לא.
karpad3 נשלח - 05/04/2016 : 17:13:32
לצערנו מחירי הכרטיסים זהים למשחק הקודם - 40 ש"ח אחיד לכל הגילאים.
אדום88 נשלח - 05/04/2016 : 10:17:12
להזכירכם..

אני לא מגיע לפ"ת ונקנס שוב ב-160 שקלים.
כחולעד נשלח - 15/02/2016 : 00:17:05
אוהדי הפועל פ"ת לא עשו שום מחאה על המזנונים ואין לנו שום קשר לזה.
יש ארגון שדואג למחירים הוגנים בכל המזנונים בארץ,לא זכור לי השם.

צר לי,אבל אתם הופכים את אוהדי הפועל פ"ת לסוג של אוהדי מחאות.
ממש לא אהבתי את זה כי זה ממש לא נכון.

במשחק באשדוד חבר שלי שילם 150 שקל על כרטיסים למשחק.
5 אנשים,שלושה מהם ילדים מתחת לגיל 6.
לא היה שום חינם. 30 שקל מחיר כרטיס אחיד לכולם!

אם אנחנו יכולים לשלם את זה אז גם אתם יכולים לשלם את זה.
תמיד עשו על אוהדי הפועל פ"ת סיבוב בליגה הלאומית ובכל מה שמדובר במחירי כרטיסים,תמיד ניצלו את הקהל הגדול שלנו לטובת רווח כספי.

הפועל פ"ת מוכרת כרטיסים ב40 שקל אחיד (לא שאני רואה הבדל גדול כ"כ מאשדוד) כבר הרבה זמן. לא חרגנו מהמחירים בגלל קבוצה כזו או אחרת.

אולי במשחקי הפלייאוף,יחול שינוי במחירי הכרטיסים לטובת כמות קהל גדולה יותר שיגיע לתמוך.
קטמון ותיק נשלח - 13/02/2016 : 07:51:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי כחולעד

היום,כרטיס למשחק של הפועל באשדוד עלה 30 ש"ח אחיד.
זה בסדר?

1. במשחק מולנו באשדוד מחירי כרטיסים:היו 30 ש"ח.כאשר הכניסה חינם לנשים ולילדים עד גיל 13.
2. במשחקים בטדי אנו גובים 40 ש"ח ממבוגרים 20 ש"ח מנוער וחיילים וילדים עד גיל 13 חינם. אז מסתבר שניתן שלא "לציית" לכאילו הנחייה של המינהלת. כאילו, משום שיש איזו הוראה מוזרה התקנון ההתאחדות שכאשר הכרטיס הוא עד 50 ש"ח מותר לקבוצות שלא יהיה מחירים נמוכים יותר לקבוצות צופים שונות..
3. אם אוהדי הפועל פ"ת (על כל תתי הקבוצות שבהם) יעשו פעולות מחאה סביר שהמחירי הכרטיסים יירדו, כמו שהמחירים במזנון ירדו לאחרונה.
כחולעד נשלח - 12/02/2016 : 18:29:18
היום,כרטיס למשחק של הפועל באשדוד עלה 30 ש"ח אחיד.
זה בסדר?
פרננדו פסואה נשלח - 12/02/2016 : 09:18:24
חבר נראה לי שלא הבנת.
אין שום בעיה עם מחיר הכרטיס, ואפילו על המחיר הגבוה לנוער אפשר לדלג למרות שזה גם לא בסדר. אבל במשחק הזה נלקחו 40 שח מילדים בני שנה וחצי, 40 שח מפאקינג ילד בעגלת תינוק. זה לא רק מכוער, זה שוד. אני אוהב את הפועל פ"ת אבל ההנהלה שלכם גועל נפש.
כחולעד נשלח - 12/02/2016 : 00:21:28
כנראה שלא הבנתם אותי נכון.
הלוואי והמחירים היו נמוכים מאוד,אין לי כל בעיה עם זה.
בגלל שהמחירים הוגנים (עפ"י המנהלת),אין כל טעם להאשים את הקבוצה אלא את בעלי התפקידים במנהלת האחראים למחירי הכרטיסים באצטדיונים בארץ.
יש לכם הצעה חסרת תקדים? שתפו את המנהלת ואולי מחירי הכרטיסים ירדו לילדים ונוער.
הפועל פ"ת לא עושה שום מעשה מסריח ואין לה אינטרסים לעשות משהו כזה,שלא תטעו!
הפועל פ"ת היא קבוצה הוגנת.

העניין עם הפנתרים והחזית הכחולה זה עניין מורכב למדיי.
ארגון הפנתרים הכחולים זה ארגון שהוקם עוד בשנות ה-90,הרבה לפני שהחזית הכחולה קמו(2006).
הפנתרים הם אלו "ששלטו" בעידוד הקבוצה בשנים האלו עד אשר החזית לקחה הבמה.
באותה תקופה,הגיעו להפועל פ"ת בעלי אינטרסים זדוניים נגד הקבוצה במטרה אחת ויחידה - לרמוס את הקבוצה.
הם עשו הכל,את כל מה שלא צריך לעשות,עד אשר אפילו ההנהלה מכרה את הסמל של הקבוצה ואת כל הזכויות על הסמל לארגון החזית הכחולה.
כתוצאה מהעברת הזכויות לחזית הכחולה,מועדון הפועל פ"ת לא יכול לעשות חנות אוהדים,אין אתר אוהדים מפני שהם לא מחזיקים בזכויות על הסמל והם חשופים לתביעה משפטית.
פה בעצם נכנס מוקד הסכסוך בין שני הארגונים שארגון "הפנתרים הכחולים" מעוניין שהם יבטלו את ההסכם שנחתם עם ההנהלה הקודמת על סמל הקבוצה,שיוותרו על זה. כמובן שארגון "החזית הכחולה" לא ממש מסכים לזה.
מפה לשם זה הגיע למצב של אלימות ביציעים ואפילו מחוץ למגרש,ממש ברחוב.
יש האומרים שיהיה דיבורים עם נציגים משני הארגונים על סולחה,אבל כרגע זה לא נראה באופק.
בנתיים,מלא אוהדים של הקבוצה נשארים בבית לנוכח האלימות הקשה ביציעים במשך העונה.
אני אישית,הפסקתי להגיע בגלל זה ומכיר גם עוד עשרות אוהדים שלא מגיעים בגלל האלימות בניהם.

ולחשוב שאם הקהל שלנו היה מאוחד היינו רואים כל משחק בית 3000 צופים של הפועל פ"ת באופן קבוע. חבל.
מקווה לימים טובים יותר גם ביציע וגם במגרש
אריק גוטלר-אופיר נשלח - 09/02/2016 : 18:04:15
מכיוון שאני בא עם ילד, הפכתי מומחה למזנונים רבים במגרשים ברחבי הארץ. במושבה נתקלתי לראשונה בפיתה עם חומוס (ב- 10 ש"ח). פריט ראוי לציון ביום שישי אחה"צ, שאתה בא מרחוק.
ואם כבר שאלתם, אז המזנון המגוון והזול ביותר- האיש עם העגלה -בית"ר נהרייה.
המזנון המעפן- קרית גת (בנגלה הקודמת שהיו בליגה א')- אפילו מים לא היה.

yarond נשלח - 09/02/2016 : 15:10:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוניסט12

כחולעד, גם לנו יש תקציב גבוה. ה-3 מבחינת עלויות שחקנים בליגה.

מוגזם
davidkipod נשלח - 09/02/2016 : 14:58:13
בפעם הבאה שנתארח באצטדיון המושבה לפחות הנקניקיה תעלה פחות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4764049,00.html
h.k.j.f.c נשלח - 09/02/2016 : 12:47:30
הטענה "פעלתי בגבולות החוק" זה טיעון קבוע של מי שיודע שעשה מעשה מסריח, שאי אפשר להעניש אותו עליו. מעבר לחוק יש הגינות בסיסית, יש נוהג מוסכם ברוב מועדוני הספורט בעולם שילדים זה קהל צרכנים שצריך לטפח לעתיד ולכן לא גובים מההורים שלהם מחיר מלא. אז כיף שאתה כותב פה, כחולעד, והקבוצה שלך סימפטית ומקומה בליגת העל, אבל מנהלי המועדון שלך מבישים.

ומה באמת הסיפור עם חזית הכחולה והפנתרים הכחולים? תוכל להרחיב? ראיתי את המשחק בשידור וזה היה נראה רע מאד...
karpad3 נשלח - 09/02/2016 : 11:58:30
אם מבחינתך הגינות נקבעת לפי הוראות המנהלת אז כנראה שאף אחד פה לא יסכים איתך...
40 ש"ח לילד בן 4 זה לא הוגן, גם אם המנהלת תכריז על הפועל פ"ת כקבוצה עם המחירים ההוגנים בארץ.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07