| משתמש |
מחרימים את המשחק בפ"ת  |
|
zeevlobo
21 הודעות |
נשלח - 04/02/2016 : 23:02:32
|
ברגע האחרון מודיעים לנו שפ"ת גובה מחיר מלא מנוער ילדים ותינוקות. לא נוסעים לפ"ת!!
|
נערך על ידי - zeevlobo ב-05/02/2016 12:18:53 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/02/2016 : 23:55:37
|
| נדמה לי שהחובה להקצות כרטיסים מוזלים היא רק אם מחיר כרטיס רגיל הוא מעל 50 ש"ח. |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 05/02/2016 : 08:39:21
|
אם זה נכון זו חוצפה ממדרגה ראשונה מצד פתח תקוה. אני קורא לנציג מהועד לעשות בירור דחוף בנושא מול הנהלת פ"ת ולשנות את זה.אם לא צריך להחרים את המשחק. אחרת כל משחק חוץ מעכשיו עד סוף העונה נזכה לאותו "מבצע"....
אני אישית לא מתכוון להגיע עד פ"ת עם שני ילדים ולשלם 120 ש"ח.
ממש חבל שנזכרו לפרסם זאת כמה שעות לפני המשחק. |
 |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 05/02/2016 : 08:58:45
|
| האיש עם הצעיף, הנהלת פתח תקווה עשתה את ה"טריק" הזה עלינו גם לפני שנתיים בסיבוב הראשון שלנו בלאומית רק שאז הם גבו 50 ש"ח לכול גיל כולל תינוקות בעגלות. לאור זה שמי שנכווה ברותחין וכו', זה היה ברור שהם ינסו לסחוט את הלימון שוב.נציגנו כבר דיברו עם הנהלת פתח תקווה ולאחר שלא הצליחו לשנות את החלטתם, פורסם בפייסבוק המחיר שהוא אחיד גם לילדים ולמבוגרים. אגב לפני שנתיים כדי לחסוך עוד יותר כסף הם פתחו רק קופה אחת ושער אחד ליציע שלנו כך שרבים נכנסו לאחר שריקת הפתיחה. אז מי שמתכוון להגיע שימו לב לבוא יותר מוקדם. |
 |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 05/02/2016 : 12:27:46
|
| אני יודע שנציגנו בהנהלה עובדים קשה מאוד ועושים עבודה מדהימה. בבקשה אם תוכלו להסדיר כנוהל שיהיה אדם שאחראי לברר עם הנהלת הקבוצה השנייה מחירי כרטיסם לכל גיל! גם ב"דרבי" וגם בפתח תקווה ילדים נדרשו לשלם כרטיסים מגילאים קטנים. בשאר המגרשים זה לא כך. יש הרגשה שהנהלות שמריחות שנביא קהל משנות את מדיניות המחירים שלהן לעומת שאר העונה. בבקשה תודיעו מראש למנוע עוגמת נפש של אוהדים שבאים על טפיהם. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/02/2016 : 22:04:10
|
גנבים. הלוואי שיישארו בליגה. שנה הבאה נזכור להחרים \ להגיע בלי ילדים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
כחולעד
6 הודעות |
נשלח - 08/02/2016 : 18:57:04
|
היי אחים אדומים,
קראתי את הטענות שלכם נגד הפועל פ"ת. רציתי לחדד את הדברים, הפועל פ"ת כבר שנים רבות נוהגת למכור כרטיסים במחיר של 40-50 ש"ח בליגה הלאומית ובליגת העל. אין שום קשר לקבוצה האורחת,המחיר פשוט לא משתנה,כמו שקרה נגדכם. נכון שקבוצות אחרות "קטנות" דורשות מחירי כרטיסים נמוכים יותר,אבל זה רק מפני שהתקציב שלהן נמוך מאוד לעומת התקציב של הפועל פ"ת. אני אישית,שילמתי כרטיס 40 ש"ח למשחק נגדכם. למה אתם מאחלים לנו להשאר בליגה? מה הקהל אשם? תאמינו לי שהנהלת הפועל פ"ת לא בונה על הכנסות מקהל היריבה מפני שכמעט ואין אוהדים לקבוצות הלאומית,הקהל של הפועל פ"ת עם רוב ברור.
כמו כן,סליחה מקרב לב אם נפגעתם מהאלימות ששררה אצלנו ביציעים. האלימות נוצרה מסכסוך בין שני ארגונים שונים בקהל שלא מחבבות אחת את השנייה(בלשון המעטה).
תודה ובהצלחה לשתי הקבוצות. כחול עולה! |
 |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 08/02/2016 : 19:05:58
|
| להנהלת פתח תקווה יש את הזכות לעשות מה שהיא רוצה. אבל, בכל מגרש בארץ ילדים קטנים מאוד לא משלמים ויש כרטיסי נוער מוזלים. הנהלת פתח תקווה לקחה 40 ש"ח מכל אדם ללא הנחות ועל כך הייתה התלונה. אצלנו כרטיס מבוגר עולה 40 אבל ילד עד גיל 13 לא משלם כלל ונוער/חייל 20 ש"ח. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 08/02/2016 : 19:31:09
|
אוהדי פתח תקווה באמת לא אשמים. אבל איך אתם מוכנים, בכל משחקי הבית, לשלם 40 ש"ח על ילדים ותינוקות? בכל אופן היחסים בין האוהדים שלכם ושלנו ראויים לציון, אין לזה תקדים.
|
 |
|
|
כחולעד
6 הודעות |
נשלח - 08/02/2016 : 20:38:04
|
יש הבדל גדול מאוד בין התקציבים. להפועל פ"ת יש את התקציב אולי הכי גבוה בליגה,לכן המחירים האלו. כמו שאתה יודע,יש לנו שחקנים יקרים מאוד וצריך לממן את זה. כמו כן,יש לנו גם אצטדיון גדול,דיי יקר,חדש שעלויות השימוש בו יקרות. אתם כמובן יכולים להרשות לעצמכם לעשות עלויות נמוכות מפני שהתקציב שלכם נמוך ואין עליכם לחץ פיננסי שמונע מכם את ההטבות במחירים. אצלנו זה לא ככה. זה כמו שתגיד עכשיו לקבוצה מליגת העל בעל תקציב גבוה וקהל גדול להוריד מחירים ל 30-20 שקל,יסכימו? ממש לא. להגיד שבכל מגרש בארץ ילדים לא משלמים או מקבלים הטבות זה ממש לא נכון,תבדוק את זה. למשחקים של קבוצות ליגת העל,כרטיס למשחק יכול להגיע ל 100 שקל כרטיס אחיד! |
נערך על ידי - כחולעד ב-08/02/2016 20:45:48 |
 |
|
|
קטמוניסט12
79 הודעות |
נשלח - 08/02/2016 : 21:36:24
|
כחולעד, גם לנו יש תקציב גבוה. ה-3 מבחינת עלויות שחקנים בליגה. טדי גם לא זול, מבטיח לך. אל תעשה איפה ואיפה. כולנו בסירה די דומה. להנהלה שלך מותר לעשות מה שהיא רוצה, וכמובן שאין קשר בין המחירים לבינכם, קהל ההאוהדים שהוא אחד מהמוצלחים שייצא לי לפגוש(לפחות בסטלמך) וחבל על העימות שנוצר בסופו של המשחק. הבעיה, היא שאפשר אחרי כל מה שאני ואתה ציינת, לשים לב לכמות קהל הבעייתית בליגה הלאומית ולאפשר לילד בן 6 להיכנס חינם, 6! ולא לחשוב רק רווח כלכלי. ואם אפשר, שתעלו, ותשאירו את אשדוד בליגה הראויה לה. |
 |
|
|
כחולעד
6 הודעות |
נשלח - 09/02/2016 : 00:41:26
|
קטמוניסט12,כעיקרון,ההנהלה שלנו פועלת לפי הנהלים והדרישות של המנהלת וההתאחדות,לכן התלונה צריכה לבוא אך ורק אליהם. המחיר שההנהלה דורשת לכרטיס הוא מחיר הוגן (עפ"י הוראות המנהלת) ולכן אין לאף אחד זכות להתלונן באופן ישיר להנהלת הפועל פ"ת. כל אחד יכול לבקש מה שהוא רוצה,זה לגיטימי לחלוטין,אבל צריך להיות גם ריאליים. להנהלה שלנו לא תהיה אינטרס להפסיד כספים מפני שבכל משחק בית נמכרים כרטיסים וזה מכניס כסף למועדון. יש אלף ואחד סיבות.
למרות זאת,אני הייתי מאוד רוצה שהמחירים ירדו ויאפשרו כניסת נשים וילדים חינם,כמובן שזה ייצור אווירה חיובית ביציעים ויביא קהל רב המורכב מנשים וילדים רבים. אני כמובן בעד. אבל שוב,צריכים להיות ריאליים. גם הצד הפיננסי משחק פה את המשחק,צריך להתייחס גם לזה. |
נערך על ידי - כחולעד ב-09/02/2016 00:48:10 |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 09/02/2016 : 11:58:30
|
אם מבחינתך הגינות נקבעת לפי הוראות המנהלת אז כנראה שאף אחד פה לא יסכים איתך... 40 ש"ח לילד בן 4 זה לא הוגן, גם אם המנהלת תכריז על הפועל פ"ת כקבוצה עם המחירים ההוגנים בארץ. |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 09/02/2016 : 12:47:30
|
הטענה "פעלתי בגבולות החוק" זה טיעון קבוע של מי שיודע שעשה מעשה מסריח, שאי אפשר להעניש אותו עליו. מעבר לחוק יש הגינות בסיסית, יש נוהג מוסכם ברוב מועדוני הספורט בעולם שילדים זה קהל צרכנים שצריך לטפח לעתיד ולכן לא גובים מההורים שלהם מחיר מלא. אז כיף שאתה כותב פה, כחולעד, והקבוצה שלך סימפטית ומקומה בליגת העל, אבל מנהלי המועדון שלך מבישים.
ומה באמת הסיפור עם חזית הכחולה והפנתרים הכחולים? תוכל להרחיב? ראיתי את המשחק בשידור וזה היה נראה רע מאד... |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 09/02/2016 : 15:10:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוניסט12
כחולעד, גם לנו יש תקציב גבוה. ה-3 מבחינת עלויות שחקנים בליגה.
מוגזם |
ירון |
 |
|
מחרימים את המשחק בפ"ת  |
|