פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 חיזוק

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
aloniko נשלח - 21/10/2015 : 18:24:09
צריכים להביא שחקנים זרים!!!!! וזה לא משנה מה אומר המאמן אנחנו האוהדים מחליטים ובעלי הדעה אם אנחנו רוצים לסיים בחלק העליון של הליגה צריך להתחיל להתעורר ומהר זה פשוט בושה 6 הפסדים רצופים בכול המסגרות ... מתוך 8 משחקים שהיו לנו אני לא אומר שצריך להחליף מאמן וקורה שיש פאשלות אבל לנו אין רגל מסיימת ובעזרת שחקן זר או 2 יהיה לו מי שיסיים התקפות עם שערים!!!!

צריך להתעורר
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
עמרי446 נשלח - 01/11/2015 : 16:41:47
אני מבין שמשעמם לכם כי עבר יותר משבוע מאז המשחק האחרון ולכן הפכתם שרשור שהתחיל בדיון רציני וקונקרטי (יחסית) על החיזוק שהקבוצה זקוקה לו ומשם הגעתם לדיון תיאורטי (שמבוסס על תחושות הבטן ושלא נאמר המאוויים של כל אחד מהדוברים) ביותר על מה היא עמדתם של מרבית חברי העמותה על המקרה ההיפותטי ביותר של רוכש שיקנה את הפועל ירושלים (אם כן, מדוע המתין עד כה?).

לא חבל על האנרגיות, בטוח שיש אפיק חיובי יותר
yak נשלח - 01/11/2015 : 16:32:46
השאלה היא האם קבוצת אוהדים (גם שהוקמה בנסיבות אלו) מבטאת דרך חשיבה, קונספט, מערכת של אמונות, דעות וערכים או אמצעי להשגת מטרה.
שאלה זו עומדת בבסיס הדיון איחוד - כן או לא, וגם בבסיס השאלה הנוגעת לבעלות/שותפות/שליטת בעלי הון בקבוצה.

מבחינתי, הפועל של האוהדים וצריכה להישאר כזו.
ונדמה לי שככל שהזמן חולף, הזהות של הדור הבא היא "הפועל קטמון ירושלים" של האוהדים, ואין אחרת.
roi נשלח - 01/11/2015 : 16:05:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

אני אשאל כך
אורי אלון יוצא בהודעה דרמטית שרכש את הפועל ירושלים( הלוואי) , וקורא לכל האוהדים לחזור הביתה.
יש סיכוי שתשאר קבוצת אוהדים בשם הפועל קטמון ירושלים?

לדעתי, בהחלט כן!
לא מתיימר לדעת מה כל הקהל חושב, אבל מההיכרות עם אנשים קרובים לי (משהו כמו שבעה חברי עמותה) כולנו סבורים שהפועל חייבת להישאר קבוצת אוהדים. אישית אני לא מעלה על הדעת אף בעל הון, יהיה טהור וזך ככל שיהיה, שאהיה מוכן להפקיר את הקבוצה שלי בידיים שלו.
דנונה נשלח - 01/11/2015 : 14:42:02
אני אשאל כך
אורי אלון יוצא בהודעה דרמטית שרכש את הפועל ירושלים( הלוואי) , וקורא לכל האוהדים לחזור הביתה.
יש סיכוי שתשאר קבוצת אוהדים בשם הפועל קטמון ירושלים?
lazy נשלח - 01/11/2015 : 12:48:43
בפועל, הדעה של חברי העמותה לא ממש משנה. מה שמשנה זה מה תהיה דעתם של חברי הועד המנהל. מה שהיא לא תהיה, הם כבר יצליחו לשכנע את חברי העמותה וישיגו את הרוב הדרוש.

אם חברי הועד המנהל הצליחו להעביר את ההצבעה על ההסכם על האיחוד ברוב עצום, למרות שדי ברור שרוב חברי העמותה התנגדו לו (או לכל הפחות לא היה להסכם 90% תמיכה), אז די סביר שהם יצליחו גם בפעם הבאה.
bason נשלח - 01/11/2015 : 11:09:36
מה שבטוח זה שאין אחידות רעיונית בקרב חברי העמותה.
הסכמה על עקרון אחד אינה מעידה בהכרח על תמימות דעים לגבי עקרון אחר.
יש מעל 700 חברי עמותה כיום. על איזה בסיס אתה מנחש את דעתם? כמה מהם אתה מכיר אישית שאתה מתחייב בשמם על עמדה נחרצת בנושא? 10,15,70? גם אם אתה מכיר מלפני ומלפנים 150 חברי עמותה זה 20% סה"כ.
מנדי742 נשלח - 01/11/2015 : 10:46:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

דעתי היא שלא יותר מעשרה אחוזים מהאוהדים חושבים שהשארות הקבוצה בבעלות האוהדים,
עמדת מעל הכל.
פשוט וללא פרטים מיותרים.
להבנתי זה העיקרון שמנחה אותך ולכן תעדיף לדשדש לנצח בליגות הנמוכות.( ציטוט שלך).
עמדה לגיטימית של מיעוט קטן של האוהדים.
שוב , זהו ויכוח תאורטי שאין צורך אמיתי להעמיד אותו למבחן.

ודעתו של דוד הפוכה.
לכן הוא הציע לבחון את העניין.
דנונה נשלח - 31/10/2015 : 22:45:33
דעתי היא שלא יותר מעשרה אחוזים מהאוהדים חושבים שהשארות הקבוצה בבעלות האוהדים,
עמדת מעל הכל.
פשוט וללא פרטים מיותרים.
להבנתי זה העיקרון שמנחה אותך ולכן תעדיף לדשדש לנצח בליגות הנמוכות.( ציטוט שלך).
עמדה לגיטימית של מיעוט קטן של האוהדים.
שוב , זהו ויכוח תאורטי שאין צורך אמיתי להעמיד אותו למבחן.
davidkipod נשלח - 31/10/2015 : 21:16:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

חייבים להוסיף סעיף שלישי, בו יתחייב תואם ברקת לסכום השקעה רציני בקבוצה, על מנת שתוכל להתמודד בליגת העל.
וסעיף רביעי של איחוד הקבוצות כמובן.

טוב, אתה עושה סלט, לא ממש הבנת אותי.
בבקשה, אפשר גם לדון על איחוד, אבל אי אפשר לדון על הכל ביחד.

בכל אופן סקר כזה יותר נכון לעשות בפורום חברי עמותה.
דנונה נשלח - 31/10/2015 : 15:33:58
חייבים להוסיף סעיף שלישי, בו יתחייב תואם ברקת לסכום השקעה רציני בקבוצה, על מנת שתוכל להתמודד בליגת העל.
וסעיף רביעי של איחוד הקבוצות כמובן.
davidkipod נשלח - 31/10/2015 : 10:52:48
הנושא הזה תמיד רלוונטי, לפחות ברמה האסטרטגית. אני לא מתיימר לדעת אחוזים, כפי שלדנונה אין אחיזה סטטיסטית מוצקה מדי.
מתוך החישוב שעשית, אני מבין שאתה מתכוון לאותם 700 ומשהו שהם גם חברי עמותה. אני מציע סקר, כאשר השאלה היא:

"נניח שמגיע תואם אלונה ברקת ומציע לרכוש את עמותת קטמון ולהשקיע בה סכומים דומים לאלה שאלונה משקיעה בהפועל ב"ש. מה העדפתך (אם כל המשתמע)?
1. להישאר במתכונת הנוכחית
2. למסור את העמותה לעשיר "

אם אתה מסכים עם הנוסח - נעשה סקר. (למרות שלא בטוח שהפורום הזה מייצג היטב את ה 700. רובם לא גולשים בו כלל)
דנונה נשלח - 30/10/2015 : 23:56:47
לעניות דעתי , אין יותר מ70 אוהדים שיעדיפו לדשדש בין ליגה א ללאומית , במקום לקבל בעל בית כמו אלונה ברקת או אורי אלון . כך הגעתי ל10% וגם זה לדעתי בהגזמה.
יתכן שאני טועה ובכל מקרה זה לא רלוונטי לעכשיו.
davidkipod נשלח - 30/10/2015 : 21:41:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

הלוואי עלינו בעלים כמו אלונה ברקת או אורי אלון.
אני מאמין ש90% מהאוהדים יעדיפו אותם על דשדוש מתמיד בין ליגות נידחות
גם במחיר של ויתור על שליטה בקבוצה.

ממש לא. לא יודע מאיפה לקחת את ה 90%, אני למשל מעדיף לדשדש בכל ליגה
ובלבד שנשאר בבעלות עצמנו.
דנונה נשלח - 27/10/2015 : 18:03:42
הלוואי עלינו בעלים כמו אלונה ברקת או אורי אלון.
אני מאמין ש90% מהאוהדים יעדיפו אותם על דשדוש מתמיד בין ליגות נידחות
גם במחיר של ויתור על שליטה בקבוצה.
נתן שטראוס נשלח - 27/10/2015 : 08:09:13
אלונה ברקת היא מצוינת, אבל היא יכולה בכל רגע ללכת או למכור והקבוצה תעמוד בפני שוקת שבורה. ראינו זאת בקבוצת הכדורסל שלנו: מנבר הלך לכלא, גאידמק איבד עניין, גומא נעלם בים והקבוצה נמכרה במכרז. למרבה המזל, אורי אלון זכה במכרז, אבל גם יוסי סאסי היה יכול לזכות (כמו שקרה במכרז להפועל ירושלים, כדורגל). אני מעדיף קבוצה בבעלות האוהדים גם אם המשמעות היא להתנדנד בין ליגה א' לליגה לאומית.
שאלת השבת היא מורכבת, היות וכיום זה יום המנוחה הרשמי היחיד במדינת ישראל. אני עובד ביום שישי ויש לימודים בימי שישי ואני נאלץ, כמו החבר'ה הדתיים, להחמיץ משחקים בחורף כי עוד לא יצאתי מהעבודה.
אם יהיה פעם (זה לא נראה באופק) דיון רציני, חף מאינטרסים, תוך לקיחה בחשבון את צרכי המגזרים השונים באוכלוסיה, באופי יום המנוחה השבועי, בודאי ימצא פתרון. זה כנראה לא יקרה בעתיד הקרוב.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07