פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 נמאס מקטמון !

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
N.T.K נשלח - 20/09/2015 : 01:02:14
השם של הת'רד קצת פרובוקטיבי אבל הוא נכון
נמאס לי שקוראים לנו קטמון
נמאס לי שמנציחים את השטות של אוהדי סאסי שאומרים שהם הפועל ירושלים היחידה.
נמאס לי שאנחנו עומדים מהצד ומקבלים את מה שהם אומרים.

לכתוב או להגיד הפועל קטמון ירושלים קשה לכם ?
תקצרו להפועל
או להפועל ירושלים

ותפסיקו לתת לנרטיב של הצד השני לנצח.

קשה לכם להבדיל בשיחה בין הפועל קטמון ירושלים להפועל סאסיונה ירושלים ?
תקראו להם סאסי או סאסיונה או הפועל סאסיונה או כל שילוב אחר

כישראלים אנחנו צרכים לדעת (לא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית אתה ) שכשמזניחים את הצד התקשורתי של משהו לאורך זמן , המלחמה הופכת לאבודה.

בקיצור יאללה הפועל
ושיתפרק כבר הקבוצות האחרות בעיר (הצהובה והאדומה )

ולכל מקללי סאסי או האנשים שהיו מעורבים בתקריות האלימות , המלחמה הזאת הרבה יותר חשובה , הרבה יותר נכונה והרבה יותר תרבותית ומתאימה לנו אוהדי הפועל ירושלים מהמלחמה שאתם מנהלים
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לב אדום מקטמון נשלח - 07/12/2015 : 21:58:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

אני אוהד קטמון.

הפועל קטמון ירושלים זה השם המלא הרשמי והארוך.

בקיצור אוהד קטמון.
ואוהדים של קבוצות אחרות לא מזיזים לי, די להכנס לפאניקות ממה שאחרים אומרים. פאק איט.

+1
הולך ברגל נשלח - 06/12/2015 : 22:58:54
אני אוהד קטמון.

הפועל קטמון ירושלים זה השם המלא הרשמי והארוך.

בקיצור אוהד קטמון.
ואוהדים של קבוצות אחרות לא מזיזים לי, די להכנס לפאניקות ממה שאחרים אומרים. פאק איט.
N.T.K נשלח - 06/12/2015 : 17:09:04
והנה זה הגיע , הדרבי הראשון (האמיתי) לעונה הזאת
גם דרבי על נקודות מאוד חשובות וגם על יוקרה גדולה

תבואו בהמונכם ותראו לאנשי סאדר שהפועל ירושלים יש רק אחת !
הפועל קטמון ירושלים !
יפתחמ נשלח - 24/09/2015 : 01:13:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון אימפריה

אני ההיתי מוחק את ירושלים מהשם שלנו ומשאיר הפועל קטמון לבד כי אנחנו הפועל קטמון

????????????????????????????????????
אנחנו הפועל קטמון ירושלים.
katamon9 נשלח - 23/09/2015 : 23:47:36
אני חושב שצריכה להיות קבוצה אחת שמבוססת
על ערכי הפועל קטמון , בלי סאסי ומקורביו ,
ומצידי שיקראו לה "הפועל ג'חרי " . המהות
של הקבוצה יותר חשובה מהשם .
קטמון אימפריה נשלח - 23/09/2015 : 23:34:20
אני ההיתי מוחק את ירושלים מהשם שלנו ומשאיר הפועל קטמון לבד כי אנחנו הפועל קטמון
קטמון אימפריה נשלח - 23/09/2015 : 23:32:17
לי נימאס יותר מהשם הפועל ירושלים אנחנו קבוצה והם קבוצה ואני מקווה שזה לא הולך להישתנות
dnehama נשלח - 22/09/2015 : 17:28:26
לא מבין את הפליאה,
השם הפועל קטמון ירושלים מצד אחד מייצג את השוני מהפועל ירושליים ומצד שני מדגיש את הזהות ומחדד את השורשים.

להגיד נמאס מקטמון, זה להגיד נמאס לי מהשורשים שלי.

תוסיף את הערך שהשם קטמון נותן לקבוצה כמותג בכדורגל הישראלי ותבין שאסור לנו לזלזל בו!!!
karpad3 נשלח - 22/09/2015 : 14:57:38
אני ממש לא מסכים דרור...
לא רואה שום סיבה למה שהקבוצה לא תמשיך להתנהל אותו דבר עם איזה שם שיהיה לה. לא רואה שום קשר בין קיומה של המילה "קטמון" בשם הקבוצה לבין ההתנהלות שלה.
אף אחד לא מתבייש בשם קטמון, אבל להרבה מאד אנשים חשובה הזיקה להפועל ירושלים. אני לא רואה בזה שום דבר רע ובטח לא מושא לביקורת.
N.T.K נשלח - 22/09/2015 : 14:54:41
אני לא אעבור לסאדר לעולם
במקום לתת לי עצות אתה מוזמן לעבור לסאדר או לביתר או לנורדיה
מבחינתי פה זה הפועל ירושלים
קטמון זה שם שהתווסף להפועל ירושלים (והוא אחלה שם) רק בגלל שלא יכלנו טכנית להקים עוד הפועל ירושלים
נכון שהרבה אנשים (כולל אני ) נקשרנו לשם
אבל כשהקבוצה ההיא תתפרק , אנחנו כנראה נצביע על הורדת השם קטמון כדי להוריד מהעץ אוהדי סאדר שרוצים לחזור הביתה

אני אצביע בהצבעה הזאת בעד הורדת השם
אני מניח שלמרות הכל , יהיה רוב גדול להורדת השם.
וכך אנחנו הדור של הפיצול יהיו היחידים שיש להם מדים של הפועל ירושלים שעוד רשום עליהם "הפועל קטמון ירושלים"
זה יהיה פריט אספנים !
dnehama נשלח - 22/09/2015 : 08:55:26
אני מציע לך N.T.K לעבור להפועל ירושלים.
כאן זה הפועל קטמון ירושלים.

והשם קטמון זה הדי.אן.אי של הקבוצה, זה כמו שלא משנה איפה ישראלי יגור בעולם, הוא תמיד יישאר ישראלי.

אז גם אוהדי הפועל קטמון ירושלים לא משנה לאן הקבוצה שלהם תגיע, תמיד יזכרו את השורשים שלהם ומאיפה הם באו...

להגיד שלא מקובל עלייך לקרא לקבוצה רק הפועל קטמון, או רק קטמון זה להגיד שאתה לא מחובר לשורשים שלך...

בנוסף, עם כל הכבוד להפועל ירושלים בכדורגל, למי אכפת ממנה? איזה דברים משמעותיים בכדורגל הישראלי הקבוצה הזאת עשתה?

אם כבר אז מי שעשו את המהפכות בכדורגל זה האוהדים של אותה קבוצה שבחרו להתחבר לשורשים שלהם והשתמשו בשם קטמון כדי שייצג מאיפה הם באו, שם שבדיעבד הפך למותג ושם דבר בכדורגל בארץ.

N.T.K ההיפך הוא הנכון, אסור לאבד את השם קטמון שהזהות שלו מסמלת את כל הדברים הטובים בכדורגל!!

וגם בעתיד, במידה ויהיה איחוד עם האחות הוותיקה, עדיין חייבים לשמר את הזהות החדשה כפי שהיא מיוצגת יפה מאוד היום בעזרת השם קטמון, אחרת נהפוך מהר מאוד לעוד סתם קבוצה כמו הפועל ירושלים.
danhalifa נשלח - 21/09/2015 : 14:57:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

עד השנה האחרונה הייתי חבר עמותה והשנה עשיתי רק מנוי רגיל (ב 500 שקלים) - כשנשאלתי למה לא חידשתי את החברות בעמותה אמרתי שאני כבר לא מרגיש הזדהות עם מה שקטמון מייצגת.
כשאמרתי את המילים האלו לא בדיוק הבנתי למה אני מתכוון.
נראה לי שהמשפט שקטמון היא לא הפועל של פעם מבטא את מה שאני מרגיש.
[/quote]

האמת דן, איבדתי את חוט המחשבה שלך באיזשהו שלב:
אם לא מייצגים ואתה לא מזדהה מספיק, אז למה להסתפק ב"שנמוך" התמיכה מחברות בעמותה למנוי?
[/quote]

שאלה טובה.
אני ירושלמי, אני אוהב כדורגל, אני שמח לעזור לקטמון ברכישת המנוי ועדיין כשהייתי מגיע למשחקים לא הרגשתי מספיק מקושר לאוהדים שמוכנים לתרום מזמנם וממרצם למען האגודה.
papirus5 נשלח - 21/09/2015 : 14:43:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5
האמת הכואבת היא שהפועל ירושלים, שסבא שלי ז"ל ניהל בשנות ה-50, שזכתה בגביע ב1973 ושניצחה לאחרונה את בית"ר במאי 1991 נמצאת בבעלותו של יוסי סאסי - ותעלה מחר לשחק במגרש באשקלון.

אני מתקשה להתאפק, אבל רק חייב להגיד שבתור מי שהלך למשחקי הפועל בשנות השבעים, הפועל של סאסי רחוקה מהפועל של אז שנות אור. באווירה, בתחושת החגיגיות שהיתה בכל כניסה לקטמון ואחר כך לימקא, בשמחה שהיתה במגרש. בהומור שהיה בקהל.
מי שמחפש את הפועל של שנות השבעים לא ימצא אותה לא בהפועל קטמון ירושלים ובודאי ובודאי לא בקבוצה הישנה. זאת אשליה. אנשים נתפסים לנוסטלגיה ומחפשים את הדבר האמיתי אבל הוא כבר לא קיים. דברים משתנים וטוב שכך. מרגע שאוהדי הפועל ירושלים לקחו את גורלם בידם והקימו קבוצת אוהדים ברור שמשהו גדול השתנה בקבוצה. ועם כך, דווקא הפועל קטמון ירושלים משמרת בעיני הרבה דברים שהלכו לאיבוד בעידן סאסי ואף קודם, ולכן הויכוח מי אמיתי יותר מיותר.

בשנות ה-70 80 היו מרכזים ומפלגות
אף קבוצה איננה מה שהייתה ועדיין הרצף והמסורת הם מרכיב חשוב - לפחות עבורי
מעבר לזה אני מסכים - השינוי מבורך והפועל קטמון ירושלים היא המקום עבור אוהד הפועל להיות בו. השאלה, שאולי תמיד תישאר ללא מענה, היא האם אפשר להחזיר את אלו שבבית. אני חושב שכן, ומרגיש מחוייבות גם כלפיהם,אבל אין לי שום ערובה לכך.
elhananm נשלח - 21/09/2015 : 14:36:09

[/quote]

עד השנה האחרונה הייתי חבר עמותה והשנה עשיתי רק מנוי רגיל (ב 500 שקלים) - כשנשאלתי למה לא חידשתי את החברות בעמותה אמרתי שאני כבר לא מרגיש הזדהות עם מה שקטמון מייצגת.
[/quote]

האמת דן, איבדתי את חוט המחשבה שלך באיזשהו שלב:
אם לא מייצגים ואתה לא מזדהה מספיק, אז למה להסתפק ב"שנמוך" התמיכה מחברות בעמותה למנוי?
danhalifa נשלח - 21/09/2015 : 14:20:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5
האמת הכואבת היא שהפועל ירושלים, שסבא שלי ז"ל ניהל בשנות ה-50, שזכתה בגביע ב1973 ושניצחה לאחרונה את בית"ר במאי 1991 נמצאת בבעלותו של יוסי סאסי - ותעלה מחר לשחק במגרש באשקלון.

אני מתקשה להתאפק, אבל רק חייב להגיד שבתור מי שהלך למשחקי הפועל בשנות השבעים, הפועל של סאסי רחוקה מהפועל של אז שנות אור. באווירה, בתחושת החגיגיות שהיתה בכל כניסה לקטמון ואחר כך לימקא, בשמחה שהיתה במגרש. בהומור שהיה בקהל.
מי שמחפש את הפועל של שנות השבעים לא ימצא אותה לא בהפועל קטמון ירושלים ובודאי ובודאי לא בקבוצה הישנה. זאת אשליה. אנשים נתפסים לנוסטלגיה ומחפשים את הדבר האמיתי אבל הוא כבר לא קיים. דברים משתנים וטוב שכך. מרגע שאוהדי הפועל ירושלים לקחו את גורלם בידם והקימו קבוצת אוהדים ברור שמשהו גדול השתנה בקבוצה. ועם כך, דווקא הפועל קטמון ירושלים משמרת בעיני הרבה דברים שהלכו לאיבוד בעידן סאסי ואף קודם, ולכן הויכוח מי אמיתי יותר מיותר.

וואו! אחת התגובות הכי מדויקות, נכונות ומרגשות שקראתי פה מאז ומעולם.
תודה!!!

גם אני מרגיש שהתגובה של עוגן ק. מבטאת בדיוק את מה שאני מרגיש.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07