| משתמש |
נמאס מקטמון !  |
|
N.T.K
13 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 01:02:14
|
השם של הת'רד קצת פרובוקטיבי אבל הוא נכון נמאס לי שקוראים לנו קטמון נמאס לי שמנציחים את השטות של אוהדי סאסי שאומרים שהם הפועל ירושלים היחידה. נמאס לי שאנחנו עומדים מהצד ומקבלים את מה שהם אומרים.
לכתוב או להגיד הפועל קטמון ירושלים קשה לכם ? תקצרו להפועל או להפועל ירושלים
ותפסיקו לתת לנרטיב של הצד השני לנצח.
קשה לכם להבדיל בשיחה בין הפועל קטמון ירושלים להפועל סאסיונה ירושלים ? תקראו להם סאסי או סאסיונה או הפועל סאסיונה או כל שילוב אחר
כישראלים אנחנו צרכים לדעת (לא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית אתה ) שכשמזניחים את הצד התקשורתי של משהו לאורך זמן , המלחמה הופכת לאבודה.
בקיצור יאללה הפועל ושיתפרק כבר הקבוצות האחרות בעיר (הצהובה והאדומה )
ולכל מקללי סאסי או האנשים שהיו מעורבים בתקריות האלימות , המלחמה הזאת הרבה יותר חשובה , הרבה יותר נכונה והרבה יותר תרבותית ומתאימה לנו אוהדי הפועל ירושלים מהמלחמה שאתם מנהלים
|
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 06:26:10
|
דווקא לי לא נמאס מקטמון טוב לי עם השם הזה שמחובר הכי טוב להיסטוריה של הפועל הפועל קטמון ירושלים זה שם מצוין בעיני ואוהדי סאדר יכולים להמשיך לומר מה שהם רוצים לי טוב |
 |
|
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 08:05:39
|
ולהפועל ירושלים כדורסל צריך לקרוא מגדל, כי בנק יהב מצלצל פחות טוב..
מהיום שקטמון הוקמה זה בדיוק מה שאנשים כמוך עושים ובגלל זה הסכסוך הגיע למימדים שהוא הגיע. לפני שעזבנו לקטמון קראנו להפועל ירושלים הפועל ויקטור או הפועל סאסי?
|
נערך על ידי - מוקי ב-20/09/2015 08:07:28 |
 |
|
|
N.T.K
13 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 08:20:02
|
זה בדיוק הנקודה אף אחד מאוהדי הכדורסל לא קורא לקבוצה שלו מגדל או בנק יהב
ולכן למרות שאין שום דבר רע בשם קטמון , הכינוי שלנו כקטמון בלבד בלי איזכור הפועל או ירושלים זה כינוי גנאי.
אין לי שום בעיה עם להקרא הפועל קטמון ירושלים יש לי בעיה כשהשם הופך להיות רק קטמון
אנחנו לא קטמון אנחנו הפועל ירושלים
ומן הסתם לא קראנו לקבוצה המאוחדת הישנה הפועל סאסי או הפועל יונה גם אז וגם היום הפועל זה הפועל אז זאת היתה הקבוצה המאוחדת והיום זה אנחנו. |
 |
|
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 08:28:15
|
אבל קטמון היא לא הקבוצה המאוחדת..
אני מזדהה כאוהד הפועל ירושלים גם היום, אין לי בעיה עם זה, יש לי בעיה אם זה אתה אומר שהם לא הפועל ירושלים
לפחות שלא ניתמם אחר כך. |
 |
|
|
N.T.K
13 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 08:35:14
|
ושוב הטעות אתה לא מזדהה כאוהד הפועל ירושלים
ציטוט: אבל קטמון היא לא הקבוצה המאוחדת..
אתה קורא לעצמך קטמון בלי שום איזכור להפועל או לירושלים
|
נערך על ידי - N.T.K ב-20/09/2015 08:36:05 |
 |
|
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 08:45:47
|
שואלים אותי את מי אני אוהד, אני אומר הפועל ירושלים ואם השיחה מתארכת אז אני מגיע להסביר ויורד לפרטים גם על קטמון.
לייחס לי טעות כאשר בשיחה בנינו בפורום אני קורא להפועל קטמון ירושלים קטמון זה לא שייך לפה או לשם, אלא אם אני יוצא מנקודת הנחה דומה לשלך שקטמון זה כינוי גנאי ואני לא, בניגוד לסאסיונה וכו' |
נערך על ידי - מוקי ב-20/09/2015 08:48:21 |
 |
|
|
N.T.K
13 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 08:58:59
|
סתם שאלה , באמת כדי להבין. מתי אתה קורא לעצמך קטמון ומתי הפועל ירושלים ?
נגיד בתגובה לכתבה באינטרנט? בשיחה בע"פ ?
ולמה דחוף לך לכתוב קטמון פה ? נראה לך שאם תכתוב הפועל אז לא יבינו אותך ? |
 |
|
|
N.T.K
13 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 09:05:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מוקי
לייחס לי טעות כאשר בשיחה בנינו בפורום אני קורא להפועל קטמון ירושלים קטמון זה לא שייך לפה או לשם,
ובקשר לזה , זאת בדיוק הנקודה אתה מכיר עוד מקרה שבו אוהד קבוצה קורא לעצמו (ולא משנה באיזה מקרה או מצב ) בשם האמצעי של הקבוצה?
נגיד בנק יהב ? או מגדל ? או עלית או אלקטרא או בזן או אלטשולר שחם ?
זה לא אומר שאני חושב שקטמון זה שם גנאי אבל בעייני העולם קטמון הוא שם גנאי כי הוא שולל ממך את השם ירושלים ואת השם הפועל
|
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 09:29:01
|
אתה מוזמן להתעורר :)
קטמון הוא לא שם גנאי בשום מקום פרט למעגל מצומצם של אוהדי סאדר עם שנאה יוקדת באישונים, עם רעל ושגיאות כתיב במקלדת.
הפועל קטמון ירושלים שם שממלא אותי לפחות בגאווה בכל פעם שאני מספר על הקבוצה, מדבר עליה, חופר לאנשים, אפילו שזה לא מעניין אותם.. :)
אתה צודק בזה שזה מעצבן שאומרים רק "קטמון" מה שיוצר קונוטציה שכונתית אולי, אבל החיבור הוא לגמרי אדום, לגמרי הפועל. פטיש מגל ואינטרנציונל. בכלל לא כמילת גנאי, יותר כסימן לעוצמה קהילתית, עוצמה של מועדון אוהדים.
|
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 09:29:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי N.T.K
לייחס לי טעות כאשר בשיחה בנינו בפורום אני קורא להפועל קטמון ירושלים קטמון זה לא שייך לפה או לשם,
ובקשר לזה , זאת בדיוק הנקודה אתה מכיר עוד מקרה שבו אוהד קבוצה קורא לעצמו (ולא משנה באיזה מקרה או מצב ) בשם האמצעי של הקבוצה?
זה לא אומר שאני חושב שקטמון זה שם גנאי אבל בעייני העולם קטמון הוא שם גנאי כי הוא שולל ממך את השם ירושלים ואת השם הפועל
בעיני איזה עולם הפועל קטמון ירושלים הוא שם גנאי?? אוהדי סאדר? נהפוך הוא בכל מקום שאני מגיע ומספר שאני אוהד הפועל קטמון זה נתפס כדבר הכי יפה בכדורגל הישראלי אני גאה לומר ולהיות שאני אוהד הפועל קטמון ירושלים |
נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-20/09/2015 09:30:58 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 09:46:18
|
הפועל קטמון ירושלים, בלי כחל ושרק ובלי הסתייגות. זה שמנו, זה שם המותג, כן מותג, שיצרנו והעצמנו בישראל ומחוצה לה.
מן הראוי שהנהלת הקבוצה תפנה לגופי התקשורת הכתובה והאלקטרונית (כולל ערוץ הספורט) ותדגיש בפניהם כיצד יש לקרוא לקבוצה, למועדון ושאין שם מקוצר..
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
N.T.K
13 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 10:28:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
בעיני איזה עולם הפועל קטמון ירושלים הוא שם גנאי?? אוהדי סאדר? נהפוך הוא בכל מקום שאני מגיע ומספר שאני אוהד הפועל קטמון זה נתפס כדבר הכי יפה בכדורגל הישראלי אני גאה לומר ולהיות שאני אוהד הפועל קטמון ירושלים
הפועל קטמון ירושלים זה לא שם גנאי בשום מקום בעולם זה גם שם המותג שלנו אבל אנשים לא אומרים הפועל קטמון ירושלים
הם אומרים רק קטמון חלק אומרים את זה כדרך הדגשה שאנחנו לא הפועל ולא ירושלים (והמחמירים אפילו אומרים קטמון מבשרת )
אם אנחנו היינו קוראים לעצמינו הפועל קטמון ירושלים במקום רק קטמון , לת'רד הזה לא היתה שום משמעות
|
נערך על ידי - N.T.K ב-20/09/2015 10:28:51 |
 |
|
|
N.T.K
13 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 10:29:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הפועל קטמון ירושלים, בלי כחל ושרק ובלי הסתייגות. זה שמנו, זה שם המותג, כן מותג, שיצרנו והעצמנו בישראל ומחוצה לה.
מן הראוי שהנהלת הקבוצה תפנה לגופי התקשורת הכתובה והאלקטרונית (כולל ערוץ הספורט) ותדגיש בפניהם כיצד יש לקרוא לקבוצה, למועדון ושאין שם מקוצר..
בדיוק
|
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 10:34:30
|
כל השמות שציינת הם שמות של ספונסרים ראשיים. אין זה המקרה פה. אנחנו הפועל קטמון ירושלים. זה שם הקבוצה. בתור מי שגדל וחי רוב חייו בקטמון ובקטמונים. אני שמח וגאה בשם הזה. אני מבין שיש פה עניין של זהות שחשוב לך מאוד. כל עוד אתה יודע מי אתה, שלם וגאה בזה. מה אכפת לך מה אומרים?
"ואם יגידו ברחוב וירכלו עלייך כאן בכל העיר לי בכלל לא איכפת מה שחשוב שכן תהיי שלי הו מה יפה את חלומותי הם רק שלך עוד יום יבוא הולה תהיי בין זרועותי לעולמים."
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 20/09/2015 : 10:34:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
בדיוק
מאז ימי ליגה ג איני שומע אף אחד שאומר קורא לנו מבשרת קוראים לנו הפועל קטמון ירושלים אנחנו מותג שרבים מקנאים בו אז בואו נקפיד על השם המלא הפועל קטמון ירושלים
|
 |
|
נמאס מקטמון !  |
|