פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ניצחנו , אבל...

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
katamon9 נשלח - 18/09/2015 : 19:03:38
אני מבסוט מהניצחון , קצת פחות מהדרך . אני בעד
משחק אגרסיבי ומלחמה על כל כדור אבל היום חצינו את
הגבול ממשחק אגרסיבי למשחק אלים . יותר מדי כניסות
מסכנות בריאות של הקבוצה היריבה . למזלנו השופט ריחם
עלינו כי יכולנו לרדת להפסקה ב 9 שחקנים . אם נמשיך כך
סביר שנקבל אדום בכל משחק ולא תמיד השופט יאזן את מספר
השחקנים במגרש . ושלא נדבר שמשחק אלים שלנו עלול לגרור
משחק אלים של היריבה ופציעות של שחקנים שלנו .
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
נתן שטראוס נשלח - 20/09/2015 : 15:59:24
שריקותיו של השופט הכעיסו לא מעטים מאיתנו וגם אם הפרשנים של ערוץ הספורט חשבו ששפט מצוין, זכותנו לחשוב אחרת (הקוון סימן חוץ להפועל והוא שרק, אינסטינקטיבית, חוץ לנצרת. ראו זאת מצוין בשידור) וגם למחות כל כך בקול רם, בלי ניבולי פה וקללות גזעניות, ללא כמה צדקנים שישתיקו אותנו.
כמי שגדל ביציעי קטמון אני זוכר קללות חריפות יותר מ"זבל" לשופטים בלי שיקפצו כמה ג'ינג'ים להשתיק הצועקים.
גם זכות הצעקה היא דמוקרטית ואל תגזלו אותה מאיתנו!
אליה נשלח - 20/09/2015 : 00:15:28
תודה אחי אבל אני אחד מיני רבים .
idans נשלח - 20/09/2015 : 00:03:40
איליה אתה האוהד הכי מרגש שלנו.
אליה נשלח - 19/09/2015 : 23:18:47
אחי אני בדרך כלל מחזיק בקווי האמצע לא בנוגע לקהל ,לא לכאן ולא לכאן,הקהל חייב להיות רב גווני גם משפחות אבל גם החוליגאנים (בפרופורציה הנכונה),אבל זה הזמן להודןת שאני גאה במה שבנינו כאן מבחינת קהילה גם אם יש קללות זה החלק במיוחד שזה לא כלל יציע ,לא בכדי אני לא יכול לעבור במגרשים של אקדמיה לכדורגל שלנו בלי שאיזה ילד יבוא ואשאל אולי על בסיס יומי: מתי ואיך נרשמים לבריגדה ?וזה מראה המון דברים וביחוד את זהכח של האולטרס ככה שקהל הוא צריך להוית שונה בתוכו ..
katamon9 נשלח - 19/09/2015 : 22:52:21
חלילה מבואס . ניצחנו ,לא ?סתם זוטות שהייתי
שמח שישתנו . אבל גם אם לא אני גאה בקהל
המצוין שלנו וגם בגישה המחויבת של השחקנים
chompy נשלח - 19/09/2015 : 21:05:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

באופן כללי מבאס אותי שכל שופט מקבל כמעט בכל
משחק שלנו שריקות בוז וקללות . במרבית המשחקים
שלנו השופט לא מכריע את המשחק וגם אתמול היה כך .
שופטים טועים לפעמים אבל הייתי שמח אם היינו מגלים
קצת יותר סובלנות ומפסיקים לקלל כל שופט שבא לטדי .

למה אתה מבואס כל הזמן? תהיה קצת שמח תהיה חיובי. לא כל שבוע אנחנו ננצח. מספיק כבר ניסו להרוס לנו את הנצחון על בני הערובה של הקבלן עם הפרובוקציה שלו.
מורדי והילדים נשלח - 19/09/2015 : 20:53:02
ציטוט:

יצא לי לשבת ליד הקהל של אחי כל המשחק. חבל שלא ישבת באזור שלהם - היית מקבל קצת פרופורציות על מה זה "קללות".
אחד העם נשלח - 19/09/2015 : 20:45:22
זה גם לא ממש קללות. אמנם אליה היה נסער על כל שליפת כרטיס חד צדדית של השופט (ישבתי קרוב אליו :) )
אבל זה לא שיצא לו, או למי שהיה בסביבתי הקרובה לפחות, מטר של נאצות מהפה
זה בעיקר התנקז לקריאות בוזזז רמות, אולי עם קצת הערות עוקצניות
אבל שום דבר בסגנון עדת האמאבאאחותך..
בוז גדול זה לגיטימי מקהל של קבוצה
גם אם השופט צודק בסופו של דבר.

אליה נשלח - 19/09/2015 : 20:34:42
ציטוט:

טוב אחי ,בסדר זה לא משחק של נבחרת ישראל בהתעמלות קרקע,עוד מעט יגידו זה לא יפה שמפצחים את הגרעינים אצלינו במשחק.אומר לך כבר באופן אישי אני אדם אימפולסיבי מאוד ואמשיך לקלל את השופטים כאשר אני רואה לנכון במילים ספרותיות פחות או יותר ,יותר מזה אני גם שמתי לב שלפעמים זה עוזר ושופט נרתע מלהמשיך ולכסח אותנו.שוב עימך סליחה.אבל מבטיח שלא אקלל את היריבות שלנו(אם זה קצת יעזור לך)
katamon9 נשלח - 19/09/2015 : 17:22:11
עופר ליברגל נשלח - 19/09/2015 : 17:01:49
גם מהיציע, גם בסרטון - זו נראית כניסה חזקה מאוד, בשני רגלים בתנופה שיכולה לסכן את בריאות השחקן הנפגע - למרות שהוא הלך לכדור, אם זה היה נגדנו, היינו כועסים לו לא היה נשלף אדום - לא שזה צריך להיות מדד. זה עבירה שהיא איפה שהוא בן צהוב ואדום וזה שופט שאנחנו נכירים אותו ויודעים שהוא נוטה להחמיר בכרטיסים - בעבר זה גם שיחק לטובתינו. אני חושב שהשיפוט היה טוב פחות או יותר, אולי כמה עבירות של נצרת לא נשרקו. אבל הם פשוט שיחקו פחות אגרסיבי - אולי בגלל זה הם גם הפסידו.

מבחינת כדורגל, נראו הרבה יותר טוב לאורך כל המשחק וזה העיקר. רז שטיין היה הטוב במגרש מבחינתי.
אליה נשלח - 19/09/2015 : 15:56:04
אני באופן אישי חושב שחלק מצהובים כן היו ,אדום לחוטה אחרי שראיתי את זה בהקלטה 10 פעם נראה לי גבולי מאוד.אבל לא זה מה שהטריד אלה ש כל העבירות כמעט של נצרת לא קיבלו מענה אל מול הצהובים שלנו תחושה קשה של "מכרו אותנו"(אני כמובן לא מעלה על הדעת דבר כזה בתמימותי) היתה יכולה בקלות לשבור את הקבוצה שרובה מורכבת משחקנים צעירים,אבל במקום זאת בגלל החוסן המנטלי גרמה להם לאכול את הדשה.בסוף שיפוט לא טוב,חסר שיקול דעת,עוצר לא פעם את המהלך,ןכן'.שוב זה באופן אישי.בפאן המקצועי,העמידה של הקבוצה טקטית על המגרש כמעט מושלמת,כל שחקן שנכנס לא מחליש אלה מחזק את המערך ועל כך תודה לסגל המאמנים ולשחקנים כמו גם על הכנה המנטלית.
פרננדו פסואה נשלח - 19/09/2015 : 14:28:42
אתם טועים לגבי חוטה. אין כאן אדום. הוא הקדים את השחקן שלהם בבירור והלך על הכדור. הזווית בסרטון יוצרת רושם מוטעה. מהיציע זה היה הרבה הרבה יותר ברור. אבל גם בהילוכים חוזרים בוידאו רואים את זה. זה כן גליץ חזק מדי אבל לא כרטיס אדום.
Offside נשלח - 19/09/2015 : 14:04:36
פיקנטריה סטטיסטית: השארנו על האפס את הקבוצה הכי התקפית על הנייר העונה בחמשת המשחקים הרשמיים של קבוצות הליגה הלאומית עד אתמול (כולל משחקי גביע הטוטו).
13 שערים, הבקיעו לפחות שער אחד בכל משחק (נכון לעכשיו רק אשדוד ואשקלון עדיין מחזיקות במאזן של לפחות שער אחד בכל משחק). עד אתמול.
אחד העם נשלח - 19/09/2015 : 11:13:16
בלי שום אבל :)

היה משחק מצוין שלנו,
אפתח דווקא באנקטודה :הבאתי אורחת למשחק (עם ילדים)
בפעמים הקודמות ששיכנעתי אורחים להצטרף - תמיד הייתי צריך להתנצל על הרמה של הכדורגל :) אבל הפעם - האורחת ממש נהנתה מהמשחק של הקבוצה וזה לפני החשמל ביציע!

ולמשחק עצמו- היה תענוג לראות את הקבוצה משחקת,
נחושים, ביצועים אישים יפים מאוד, מהלכים מעולים של שי חדד, של עוז האהוב, שכל פעם שהוא עם הכדור- הלב דופק יותר חזק, גולן עם החילוץ שלו - זה היה יפה כמו מחול מודרני :), אור ועקנין היה מצוין, מיקו עם החילוץ כדור הזה ברחבה- כמה נחישות- שהוביל לגול, רז שטיין - כאילו הורידו לו סוף סוף את המעצורים והוא שרף את הדשא, כמו שזכרתי אותו ברגעים היפים בעונה הקודמת בלאומית, כולם - ממש כולם - נתנו משחק מעולה, הגנה נחושה, קישור שמתפקד, הולכת כדור, השיתוף פעולה ביניהם הולך ומשתבח, רואים קבוצה שעומדת טוב על המגרש, רואים שיש משמעת טקטית (שאפו גדול לנימני), אסור להשוות- אבל איפה זה ואיפה הבלאגן של העונות לפני נימני- עם שיטת 'האללה באב אללה- נבעט כדור לשמיים ואולי שי או עוז יעשו עם זה משהו'...
היה כאמור משחק מעודד לאור החששות המוקדמות לפני המשחק (ברוכין ובן לולו פצועים, מנגד מוליכת הטבלה.., עמוס השוער חתול.. כמה ניחסנו אותו לפני שריקת הפתיחה- כנראה שזה תפס :)

בזמן אמת- מהיציע זה אכן היה נראה כאילו קטמון משחקים נגד 12 שחקנים, 11 בירוק ואחד בכחול, אבל צריך לראות בנחת הקלטה בשביל לדעת אם סתם הצטרדתי מקריאות הבוז לשופט.

היציע היה אדום צבעוני ורועש במיוחד, מלא במשפחות כיאה לשישי אחרה"צ (שהצטרפו יפה מאוד לעידוד של הגוש הפעיל), היה אפילו רגע מבדח - שבשורת ה"מי שקופץ שונא בית"ר - פתאום ראית מלא ילדים קופצים על מקומם..

בקיצור- אם אפשר לומר בקיצור - אחרי כל המלל - היה תענוג של משחק, הקבוצה נראית נחושה , עירנית, מכוננת מטרה, שאפו גדול לשחקנים, לצוות, למאמן וגם לקהל.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07