ס ק י ר ת נ ו ש א |
הסלע האדום |
נשלח - 07/09/2015 : 22:26:26 בסוף המשחק נכחתי באירוע שבעיניי מביש והופך אותנו ללא שונים מהקהל בצד השני.אוהד שהיה פה בעבר ועזב ,לווה במטר קללות של "בן זונה " וכו' מחוץ למגרש . בלי קשר למה שהיה בעבר ,לפחות בעיניי זה נראה מוגזם לקלל ברחוב בדרך מחוץ למגרש , ודומה לטענות שלנו על הקללות של האוהדים שלהם. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
davidkipod |
נשלח - 13/09/2015 : 13:14:57 אנחנו שונים זה מזה בהרבה דברים, אבל שווים בדבר אחד - בשייכות ואהבה להפועל קטמון ירושלים. שנה טובה ! |
יפתחמ |
נשלח - 12/09/2015 : 10:29:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
יפתח יקירי, אתה יודע היטב שאני מתעב אלימות מסיבות רעיוניות, לא טקטיות. מציע לך לקרוא שוב. מכל מקום, לא חשבתי שקרה משהו חריג. קיללו את סאסי, לא אהבתי את הקללות אבל הפרובוקציה הייתה שלו. נכון שגם לא "כדאי" לנו לקלל בנוכחות נשים וילדים (כדאי, ביטוי שלך) אבל הדרישות שלנו מעצמנו הן לעתים מופרזות. עלינו להיות בני אדם וחלק ממשפחת קטמון, מבלי להתנשא.
חיים שלום. אז כנראה לא הבנתי חלק ממה שכתבת. לגבי הקללות, כנראה שלא נגיע להסכמה, זה היה קצת יותר מזה.. לא חושב שאנשים היו נזעקים בגלל כמה קללות, כולל אני. הדבר הנוסף שאני לא מקבל ו/או מבין זו ההאשמה העתיקה נגדנו על ההתנשאות. אני שואל אותך ברצינות: איזו התנשאות? אנשים והתקשורת החליטו בשבילנו שאנחנו רואים את עצמנו "יותר טובים מאחרים".. לא קונה את זה. האווירה ביציע של קטמון אכן שונה מיציעים אחרים, לרוב לטובה ורבים כאן אוהבים את השוני הזה ואת האווירה, אבל לא חושב שמישהו כאן חושב " אנחנו יותר טובים".. אני חושב שכיף לנו עם האווירה הטובה ואנחנו רוצים לשמר אותה וחלק לפחות מהאוהדים כאן נהיה מעט מודאג שהענין הזה נמצא בסיכון.. זהו:) שנה טובה! |
האדום מהכפר |
נשלח - 11/09/2015 : 23:59:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
גם את חיים בן דוד קיללו בגסות. גם הוא משפחה של סאסי או שיש תרוץ אחר?
גם אני עמדתי די קרוב לספסל של האורחת
מלבד כמה שצעקו "בנדה אתה ביזיון" או "בנדה אתה לא מתבייש" על בזבוזי הזמן והחילופים האיטיים וכו...לא היו שום קללות כלפיו.
שוב, זה הכל סילופים של התקשורת צעקו לעברו=קיללו אותו אוהד אחד קילל את מישל=אוהדי קטמון תקפו באלימות מילולית קשה את מישל דיין
איזה כיף שאני רואה את המציאות כמו שהיא ולא צריך להיות ניזון מחולדת ביבים כמו רמי מנדל. |
יפתחמ |
נשלח - 11/09/2015 : 11:32:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי bason
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
זה פשוט שקר. גם אני קראתי את זה הבוקר בעיתון. אבל אני גם ישבתי מעל הספסל שלו כל המשחק ואיש לא ניגש או התייחס בכלל. כנ"ל משפחות השחקנים ומוזמנים אחרים של הפועל שבחרו לשבת במערבי דווקא - איש לא קילל או התייחס אליהם בכלל. ובל נשכח ששחקני הפועל זכו למחיאות כפיים מהקהל שלנו כשירדו מהמגרש.
סיומת הדברים שלו בעיתון בסגנון "לא יעזור לאף אחד, הפועל יש רק אחת" וכאלה, היא לא רק תמוהה אלא ממש פתטית. להזכירך, במהלך הקיץ, כשהמו"מ שלו עם סאסי נתקע , הוא התדפק על דלתות קטמון בתחינה ממש, לרשת את שלומי עמר כמנהל מחלקת הנוער שלנו.אף אחד לא אוהב לקבל דחיה. אז אין תופסים אדם בצערו, אבל גם לא מתייחסים לכל שטות שהוא פולט כאמת לאמיתה.
מסכים עם יואב בסון. אני ישבתי מעל הספסל של הפועל ואף אחד לא ניגש אליו. ישבו שם שתי אוהדות הפועל ואף אחד לא אמר להן כלום כמובן, חוץ ממני שביקשתי מהן לא לעשן.... |
bason |
נשלח - 11/09/2015 : 08:00:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
זה פשוט שקר. גם אני קראתי את זה הבוקר בעיתון. אבל אני גם ישבתי מעל הספסל שלו כל המשחק ואיש לא ניגש או התייחס בכלל. כנ"ל משפחות השחקנים ומוזמנים אחרים של הפועל שבחרו לשבת במערבי דווקא - איש לא קילל או התייחס אליהם בכלל. ובל נשכח ששחקני הפועל זכו למחיאות כפיים מהקהל שלנו כשירדו מהמגרש.
סיומת הדברים שלו בעיתון בסגנון "לא יעזור לאף אחד, הפועל יש רק אחת" וכאלה, היא לא רק תמוהה אלא ממש פתטית. להזכירך, במהלך הקיץ, כשהמו"מ שלו עם סאסי נתקע , הוא התדפק על דלתות קטמון בתחינה ממש, לרשת את שלומי עמר כמנהל מחלקת הנוער שלנו.אף אחד לא אוהב לקבל דחיה. אז אין תופסים אדם בצערו, אבל גם לא מתייחסים לכל שטות שהוא פולט כאמת לאמיתה. |
דנונה |
נשלח - 11/09/2015 : 07:01:30 גם את חיים בן דוד קיללו בגסות. גם הוא משפחה של סאסי או שיש תרוץ אחר? |
חיים ברעם |
נשלח - 11/09/2015 : 01:50:15 יפתח יקירי, אתה יודע היטב שאני מתעב אלימות מסיבות רעיוניות, לא טקטיות. מציע לך לקרוא שוב. מכל מקום, לא חשבתי שקרה משהו חריג. קיללו את סאסי, לא אהבתי את הקללות אבל הפרובוקציה הייתה שלו. נכון שגם לא "כדאי" לנו לקלל בנוכחות נשים וילדים (כדאי, ביטוי שלך) אבל הדרישות שלנו מעצמנו הן לעתים מופרזות. עלינו להיות בני אדם וחלק ממשפחת קטמון, מבלי להתנשא. |
יפתחמ |
נשלח - 10/09/2015 : 19:43:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
כרגיל אנחנו מתלבטים בבעיות של זהות. האם אנחנו בוגרי הסמינר לגננים ולגננות, נניח של נעמת, או אוהדי קבוצת כדורגל שיש לה גם שונאים. אף פעם לא ישבתי ביציע הכבוד, ואני אוהב אותו רק כשהוא ריק. אבל ישבתי לא רחוק משם, וכעסתי במיוחד על סאסי. הוא התפלץ מהעדיפות שלנו במספר האוהדים ועשה פרובוקציה מתוכננת היטב. לא קיללתי אותו, כמובן, כי כבר עברתי את הגיל, אבל הבנתי ללבם של האוהדים. מצד שני, ההסברה שלנו על אווירה משפחתית ביציעים מושכת המון אימהות ופעוטות למגרש. כולנו יודעים שזה לא רק מחזה מרהיב, אלא גם הסמל הציבורי של קטמון. לכן, התגובה (המובנת בעיניי) של הקהל שלנו לנוכחותו של סאסי משחקת לידיו. מותר לנו להיות בשר ודם; איש לא הפך אותנו לצאן קודשים. אבל הציביליזציה האדומה שבתוכה אנו חיים מכתיבה גם שיקולים הסברתיים ואסטרטגיים. כל זה הוא פשוט חומר למחשבה. איש לא כתב ולא ציין את קבלת הפנים הנהדרת לשחקני הפועל ירושלים אחרי שריקת הסיום
אז מבחינתך הבעיה היחידה היא טקטית ולא שהיתה אלימות? שיקולים הסברתיים לא צריכים לעניין אלא שאלה עקרונית: האם אלימות מילולית או פיזית כדאי שתהיה ביציע ובמשחקים שלנו. אני לא מדבר על לקלל בן זונה או משהו בסגנון. מה שהיה ביום שני היה מעבר לקללות הרגילות והמקובלות בכדורגל. |
יפתחמ |
נשלח - 10/09/2015 : 19:39:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
הקללות נגד סאסי היו נפלאות, ומאוד במקומן. הכלב הזה בא ויושב ביציע הכבוד במשחק שאנחנו מארחים ומה אנחנו אמורים לעשות? לעמוד ולמחוא לו כפיים? טוב שקיללו, טוב שהעיפו אותו, וחבל שהכניסו אותו לשם בכלל.
ולגבי הקללות בסוף המשחק שהוזכרו כאן - גם הן, בעיני לפחות, היו לגמרי במקום, שכן הן כוונו כלפי אחת מצורות החיים הרדודות ביותר שהפילוג הארור בינינו לבין הפועל ירושלים הוליד - אוהד אופורטוניסט ועלוב שהגיע לטדי לפני שנתיים כדי לשבת עם אוהדי טבריה ולצהול בירידת הליגה שלנו. אז כן, אין לי בעיה שצועקים עליו שיילך לטבריה. לא תמיד צריכים להיות יותר קדושים מהאפיפיור.
ברור לי שאתה ואני לא נסכים אבל בכל זאת, לאור מה שהועד המנהל כתב, אולי בכל זאת כל ההתקפה הזו על סאסי מיותרת? אולי הכי טוב היה לעמוד כל המחצית ולשיר הפועל של האוהדים וסאסי הרס את הפועל בלי איומים ועיניים רושפות ואווירה אלימה ודוחה.
הועד המנהל רואה באירועי מחצית המשחק אירוע חריג אך חמור ביותר שבו נחצו מספר קווים שאינם עולים בקנה אחד עם הערכים של קטמון וחורגים מדרכו. אירועים אלה פוגעים בקבוצה, באוהדיה משקיעיה וגורמת נזק במישורים שונים ואיננו יכולים להסכים עם כך. אנו מגנים כל צורה של אלימות, מילולית ופיזית ככתוב בתקנון העמותה, ואין סיבה שבעטיה אנשים הקשורים לעמותה יחרגו ממנה תהה הסיבה אשר תהה.
|
אליה |
נשלח - 09/09/2015 : 17:11:14 מה אתם נכנסים בכלל לפולמוס עם איזה טרול?לא מבין אבל באמת לא מה הסיבה של השתתפותך בפורום הזה (ובעוד כמה במקביל)מר הפועל יש רק אחת....אני מבחנתי מעכשיו רק בפורום סגור . |
דנונה |
נשלח - 09/09/2015 : 17:06:27 אם מסתכלים מעבר לדמגוגיה יש בהחלט מידה של צדק בנושא הקללות נגד סאסי. אי אפשר לקלל בגסות מצד אחד ולטעון שאנחנו שונים ומיוחדים מצד שני. ולכל מתנגדי האיחוד, תמשיכו להתפלל שסאסי ישאר כי אם יעזוב תהיו בבעיה קשה. |
הסלע האדום |
נשלח - 09/09/2015 : 17:01:29 bily tompson לחלק גדול מדבריך אני לא מתחבר והאמת לא מבין את העיסוק האובססיבי שלך בשרצקי ומשכורתו ,מה זה עניינך ואיך זה קשור לקבוצה שלך? לגבי האלימות משום מה כתבת שהכותרת שלי באשכול מתנשאת כשהיא בדיוק ההיפך.שאלתי שאלה רטורית והתשובה שלי היא שלא,אנחנו לא שונים,ובזה אני קצת מסכים אתך. אצלנו מצדיקים קללות כלפי בעלים בגלל שהוא הרס קבוצה,ואצלכם מצדיקים קללות כלפי שחקן בגלל שהוא לשיטתכם בגד בקבוצה.אצלנו מצדיקים קללות כלפי אוהד כי הוא העז לששמוח לאידה של קטמון ורצה שתרד,ואצלכם מצדיקים קללות כלפי אוהדים כי הם מעזים לקפוץ משמחה להפסד של הפועל י-ם,ומייחלים לירידתה /העלמותה. בסוף,מי שמצדיק קללות או אלימות מצד אחד לא שונה מהצד השני ,כל אחד פה רואה רק את הדבשת של עצמו. |
bily tompson |
נשלח - 09/09/2015 : 16:39:26 ראשית כל הטענות שרשמתי הם אמת ,אני יכול לקבל שלגבי הכסף של שירצקי הייתי קצת דמגוג אבל אם תקראו את תוכן הדברים לגבי האלימות תראו שהכול נכון וכמו כן הכל ראיתי אישית ,נזהרתי מאוד להוסיף דוגמאות שרק שמעתי אליהם.
חברים הנושא של הדיון הוא אלימות והבעיה עם אלימות שברגע שמצדיקים אותה אין לזה סוף והיא רק גודלת . בעיינכם מוצדק לקלל ולרדוף אחר יוסי סאסי ובעיני אוהדי הפועל ירושלים זה מוצדק לרדוף ולקלל את שי אז זהו שזה אותה התנהגות בדיוק ואותה האלימות . השוני הוא שאתם צבועים ובטוחים שהחרא שלכם שונה ,זה אותו חרא.
|
אליה |
נשלח - 09/09/2015 : 15:52:00 bily tompson במשחק נכחו1500 צופים של הפועל קטמון אבל אני לא אבזבז את זמני בלהתווכח איתך כי יש לי בחילה וזה לא אישי בן אדם.רק בוא נשאיר את השנאה ביניינו אל תערב לזה את הילדים שלנו שאוהדי"הפועל " ירושלים קיללו כל המשחק בזמן שהם הגישו את הכדורים.אמרת שלא ראית התנהגות כזאת מעולם מאוהדי הפועל אז העולם שלך הוא כנראה במהדים:אחד הילדים כמעט בכה במחצית.אתה כצדיק גדול(וכנראה גם בעל תפקיד בולט)בטח תוכל להשפיע על אלפי האוהדי סאדר שזיבלו את הפיות על אותם ילדים שאצלינו באימונים רגילים לשמוע על אהבה וסובלנות בעיקר לאלו שחולצתם אדומה גם אם היא עם סמל שונה.באופן אישי אציין בפנך או בפניכם את העובדה הבאה:קטמון -כשלון?לא זאת הצלחה ובשבילי היא מתבטאת כבר בזה שאני לא יושב איתך שאר הצדיקים באותו יציע...וזה עוד נכתב על ידי מישהו שעוד לפני שנתיים שכנע את האנשים לחתום בעד אחוד.וחוץ מזה אני סולח לשני מתוקים שקללו אותי(כפ 2 יותר מבוגר מהם)ביציאה מטדי.אני סולח להם כי הם נראים יתומים.עד כאן. |
lazy |
נשלח - 09/09/2015 : 14:24:31 מציע לא להאכיל את הטרול. |
|
|