פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 נקודה למחשבה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
האיש עם הצעיף האדום נשלח - 29/05/2015 : 17:54:17
נשר ניצחה היום רק 1:0 ולא העפילה ללאומית.
לנשר למי שזוכר הייתה ההגנה הטובה בליגה בשנה החולפת
אולי ניתן לחזק את ההגנה שלנו לעונה הקרובה בשחקנים הדומיננטיים
מחוליית ההגנה של נשר.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
elhananm נשלח - 31/05/2015 : 23:33:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

איחוד בתנאים אופטימליים כמו שהוצע שנה שעברה כבר לא יהיה. קבוצת הרוכשים החדשה מעוניינת באיחוד אבל בתנאים שונים ופחות טובים ממה שהוצע בעבר

קודם שיקנו, אחר כך שידברו...

+1
elhananm נשלח - 31/05/2015 : 21:16:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

איל,
אם היית בא ליום העמותה ומצטרף לאחד הדיונים בשולחנות העגולים היית מתרשם שנושא האיחוד נוכח מאוד. יש חברים שרואים בו איום, אחרים - תקווה, אבל להתעלם אי אפשר.
לגבי ההשפעה של שיחות האיחוד על ירידת הליגה ישנן שתי גרסאות
1. לא הייתה השפעה בכלל
2. השיחות הזיקו והיו בין הגורמים לירידה
בעובדה - ירדנו ליגה, ואפשר רק לשער איפה נמצאת האמת. לכן נראה לי שרוב חברי העמותה, ואני בתוכם, נוקטים בגישה הפרקטית:
מכיוון שישנה סבירות מסויימת שאכן נגרם נזק, לא לוקחים סיכון.
זה לא אומר שוויתרנו על סעיף 3 בתקנון. אבל צריך למצוא דרך שבה העיסוק בשאלת האיחוד איננו גוזל אנרגיות של העמותה, ואיננו גורם לפילוג ועויינות ביננו. דפנה גולדשמיט מהוועד הציעה מנגנון כזה למשל.
לגופו של עניין - אני מאלה שהיו שמחים אילו בסוף הדרך היתה קבוצה אדומה אחת בירושלים. השאלות הן:
1. מה תהיה דמותה של אותה קבוצה? למשל - תנאי הכרחי מבחינתי - בעלות אוהדים (לפחות 51%). מדגיש - לא רק ניהול, בעלות.
2. מה הדרך הכי נכונה להגיע לאותה מטרה? יש ביננו הגורסים שרק קטמון חזקה, שמתעסקת בעיקר בבנייה וחיזוק עצמה, תביא לייעד שהיצבת. אני מסכים.

אני עם הקיפוד.
דנונה נשלח - 31/05/2015 : 20:14:48
אני עצמי לא מאמין שיצא משהוא מנסיון הרכישה החדש.רק ציינתי עובדה שאם כן זה הולך להיות הרבה יותר קשה
mac40 נשלח - 31/05/2015 : 19:47:12
בחודשיים של קישקושים על איחוד נספיק להתאחד לריב להתגרש להתאחד שוב לזכות בגביע אירופה ואפילו לזכות בגביע בגמר בדרבי מול ביתר.
ואז להתפרק ולהקים מיזם חדש הפועל קטמון ירושלים בית הכרם....
עמרי446 נשלח - 31/05/2015 : 18:46:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

איחוד בתנאים אופטימליים כמו שהוצע שנה שעברה כבר לא יהיה. קבוצת הרוכשים החדשה מעוניינת באיחוד אבל בתנאים שונים ופחות טובים ממה שהוצע בעבר

קודם שיקנו, אחר כך שידברו...
מנדי742 נשלח - 31/05/2015 : 18:41:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mac40

עונת המלפפונים הזאת הולכת להיות ארוכה ומתישה....

לא נכון. כולה חודשיים.
דנונה נשלח - 31/05/2015 : 18:30:35
עמרי446 נשלח - 31/05/2015 : 17:57:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

אין ספק, ירדנו כי הפסדנו יותר מידי משחקים, זה ברור.
מה הביא לנפילה ביכולת של הקבוצה במחצית השניה של העונה, קשה להגיד בדיוק. אני מניח שהיו הרבה גורמים שחלקם נמנו ע"י החברים פה. ההשערה שלי, שלא ניתנת לבדיקה, שגם ההחלטה על איחוד (שמשמעותה היתה שרוב השחקנים יצטרכו לחפש קבוצה אחרת)נוספה למכלול הגורמים האחרים.

אין לי בעיה עם אנשים שלא רוצים איחוד ,אני מתנגד לדעתם אבל מה לעשות הם היום הרוב,אבל אין דבר מעצבן יותר מתיאורית איחוד=הרבה שחקנים יצטרכו לחפש קבוצה אחרת ולכן איחוד =כישלון מקצועי.
שמע קטע מס' 1 :יודע מה עוד גורם לשחקנים שיצטרכו לחפש קבוצה אחרת? עליית ליגה (כמו השנה) אז דיבורים על עלייה זה לא בעיה?
שמע קטע מס' 2 :מה עוד גורם לשחרור שחקנים ולחיפוש קבוצה אחרת?ירידת ליגה ,כך שזה לא ממש עזר לאותם שחקנים שהם ירדו ליגה.
בתכלס שחקן שרוצה חוזה טוב מנסה להצליח בשביל עצמו.כן איחוד לא איחוד.שונאי איחוד תחפשו סיבות אחרות כדי להתנגד לזה.

אני לא בטוח שהרוב כיום נגד איחוד, פשוט הניסיון האחרון הפך את כולם לספקנים
mac40 נשלח - 31/05/2015 : 17:50:45
עונת המלפפונים הזאת הולכת להיות ארוכה ומתישה....
הסלע האדום נשלח - 31/05/2015 : 17:33:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

אין ספק, ירדנו כי הפסדנו יותר מידי משחקים, זה ברור.
מה הביא לנפילה ביכולת של הקבוצה במחצית השניה של העונה, קשה להגיד בדיוק. אני מניח שהיו הרבה גורמים שחלקם נמנו ע"י החברים פה. ההשערה שלי, שלא ניתנת לבדיקה, שגם ההחלטה על איחוד (שמשמעותה היתה שרוב השחקנים יצטרכו לחפש קבוצה אחרת)נוספה למכלול הגורמים האחרים.

אין לי בעיה עם אנשים שלא רוצים איחוד ,אני מתנגד לדעתם אבל מה לעשות הם היום הרוב,אבל אין דבר מעצבן יותר מתיאורית איחוד=הרבה שחקנים יצטרכו לחפש קבוצה אחרת ולכן איחוד =כישלון מקצועי.
שמע קטע מס' 1 :יודע מה עוד גורם לשחקנים שיצטרכו לחפש קבוצה אחרת? עליית ליגה (כמו השנה) אז דיבורים על עלייה זה לא בעיה?
שמע קטע מס' 2 :מה עוד גורם לשחרור שחקנים ולחיפוש קבוצה אחרת?ירידת ליגה ,כך שזה לא ממש עזר לאותם שחקנים שהם ירדו ליגה.
בתכלס שחקן שרוצה חוזה טוב מנסה להצליח בשביל עצמו.כן איחוד לא איחוד.שונאי איחוד תחפשו סיבות אחרות כדי להתנגד לזה.
לב אדום מקטמון נשלח - 31/05/2015 : 14:20:37
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

איל,
אם היית בא ליום העמותה ומצטרף לאחד הדיונים בשולחנות העגולים היית מתרשם שנושא האיחוד נוכח מאוד. יש חברים שרואים בו איום, אחרים - תקווה, אבל להתעלם אי אפשר.
1. לא הייתה השפעה בכלל
בעובדה - ירדנו ליגה, ואפשר רק לשער איפה נמצאת האמת. לכן נראה לי שרוב חברי העמותה, ואני בתוכם, נוקטים בגישה הפרקטית:
זה לא אומר שוויתרנו על סעיף 3 בתקנון. אבל צריך למצוא דרך שבה העיסוק בשאלת האיחוד איננו גוזל אנרגיות של העמותה, ואיננו גורם לפילוג ועויינות ביננו. דפנה גולדשמיט מהוועד הציעה מנגנון כזה למשל.
לגופו של עניין - אני מאלה שהיו שמחים אילו בסוף הדרך היתה קבוצה אדומה אחת בירושלים. השאלות הן:
1. מה תהיה דמותה של אותה קבוצה? למשל - תנאי הכרחי מבחינתי - בעלות אוהדים (לפחות 51%). מדגיש - לא רק ניהול, בעלות.
2. מה הדרך הכי נכונה להגיע לאותה מטרה? יש ביננו הגורסים שרק קטמון חזקה, שמתעסקת בעיקר בבנייה וחיזוק עצמה, תביא לייעד שהיצבת. אני מסכים.

+1
davidkipod נשלח - 31/05/2015 : 12:38:38
איל,
1. לא הייתה השפעה בכלל
דור נשלח - 31/05/2015 : 10:37:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דור

אייל, למה באמת אתה לא חבר עמותה?
לדעת היסטוריה זה מאד יפה, אבל בלי ליטול חלק בעמותה, הניפנוף בהיסטוריה חסר ערך.
חשוב לך להשפיע על הערכים של קטמון אז בבקשה לא מבחוץ.
וזה נכון גם אם פעם היית אבל עכשיו אתה לא.

שלום דור
הייתי חבר עמותה בכל עונה למעט העונה שהסתיימה עכשיו (ובעונה או שתיים היו לי גם שתי מניות)
לצערי אנחנו כאוהדי הפועל קטמון ירושלים שכחנו למה הוקמה הקבוצה: הפועל קטמון הוקמה כדי להיות בית ארעי להפועל ירושלים עד שנחזור הביתה. מה שקורה בפועל יש תהליך שבו הפועל קטמון הפכה לקבוצה בפני עצמה וזה קשה לי מאוד ואני לא יכול להיות בשרה מבשרה של עמותה שמתנכרת לסיבות שלשמן היא הוקמה.
כאמור עד לפני שנתיים הייתי חבר עמותה באופן קבוע אבל לאחר כישלון יוזמת האיחוד של האוהדים (בה הייתי שותף פעיל) וההבנה שבקטמון פחות רואים את נושא האיחוד כאחד הנושאים החשובים על הפרק וכיום, לצערי, דיבורי האיחוד היא נחלתם של כמה משוגעים כמוני והוא לא רלוונטי ולכן אני לא מצאתי את עצמי שלם עם היותי חבר בעמותה ולכן בתחילת עונת 2013\14 לא חידשתי מנייה.
חידוש יוזמת האיחוד (ניסיון הרכישה של הפועל ע"י ליפקין באוקטובר 2013 בערך) החזירה אותי לקטמון בדיוק מהסיבות עליהן הצבעת - להשפיע מבפנים. וכך יהיה גם בהזדמנות הבאה לאיחוד (אם תהיה) ברגע שיהיה ולו פרומיל של הזדמנות אני חוזר לעמותה - אף פעם לא הסתרתי זאת.

מנגד, יש כאלה כמו נתן שטראוס ו"לב אדום מקטמון" שבכלל היו מעדיפים שלא ידונו על האיחוד בכלל - וזה לגיטימי לחלוטין אבל שיהיו אמיצים מספיק ושיסדירו את זה בתקנון העמותה - כדי שכל אוהדי הפועל ירושלים יוכלו לבחור את מי הם אוהדים את הפועל קטמון או את הפועל ירושלים (עמרי שיינפלד הציע את זה לפני שנתיים ולמרות שאני נגד ההצעה הזאת אני מעריך את הכנות שלו הרבה יותר מאשר אלה שרק מדברים על הצורך באיחוד ולא עושים דבר בפועל).

אייל,
לא מבין בכלל את הזוית שלך:
אתה מצפה מאחרים שיעשו בשבילך את העבודה. ועוד כאלה שמחזיקים בדעות מנוגדות לשלך.
בנוסף אני מתרשם גם מדבריך בדיון הזה ובדיון קודם שאין לך חיבה גדולה לקטמון אלא רק לרעיון האיחוד.
וגם כאן המקום לציין שישנן עוד עמדות בנוגע לאיחוד. לא רק שני הקצוות שמיוצגות בדיון הזה.
אני מאד מקווה שהמסקנה שלי מוטעית ואתה יותר ממוזמן להעמיד אותי על טעותי
האדום מהכפר נשלח - 31/05/2015 : 01:29:22
אייל סתם כי מסקרן אותי לשמוע

מה אתה חושב שחברי העמותה\הועד המנהל יכולים לעשות כרגע במצב הנוכחי שיכול באמת להוביל לאיחוד? (מעבר למחאות פייסבוק של סאסי הביתה וכאלה, משהו באמת קיצוני)

אני אישית חושב שזה ממש לא בידיים שלנו
זה תלוי קודם כל באנשי ממון אשר מסוגלים לגייס את הסכומים שסאסי דורש(וגם אתה יודע שחברי העמותה לא מסוגלים לגייס סכום כזה)

ובסוף זה תלוי באדם אחד, שנכון ל10 השנים האחרונות לא רוצה למכור.
katamon9 נשלח - 30/05/2015 : 23:46:40
אני לא חושב שירדנו בגלל דיבורים על איחוד .
ירדנו כי היה לנו מאמן חסר שיטה ששחרר את
אגף שמאל שלנו (אורי כהן ואדלשטיין ) , ולא
הביא תחליף ראוי . כל ילד יודע שאי אפשר
לשחק עם אגף אחד . גם הירידה החדה בכושר
של עידן שמש היתה גורם משפיע .

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07