פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נקודה למחשבה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נקודה למחשבה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם נקודה למחשבה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

האיש עם הצעיף האדום האיש עם הצעיף האדום מנותק

86 הודעות

נשלח - 29/05/2015 :  17:54:17  הצג פרופיל שלח ל- האיש עם הצעיף האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נשר ניצחה היום רק 1:0 ולא העפילה ללאומית.
לנשר למי שזוכר הייתה ההגנה הטובה בליגה בשנה החולפת
אולי ניתן לחזק את ההגנה שלנו לעונה הקרובה בשחקנים הדומיננטיים
מחוליית ההגנה של נשר.

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 29/05/2015 :  18:54:30  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי האיש עם הצעיף האדום

נשר ניצחה היום רק 1:0 ולא העפילה ללאומית.
לנשר למי שזוכר הייתה ההגנה הטובה בליגה בשנה החולפת
אולי ניתן לחזק את ההגנה שלנו לעונה הקרובה בשחקנים הדומיננטיים
מחוליית ההגנה של נשר.
[/quote
נשר חטפו לפני 3 ימים חמישיה מקבוצת תחתית בליגה הלאומית....איך בדיוק הם יחזקו לנו את ההגנה??
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 29/05/2015 :  21:52:30  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעקרון, לחפש שחקנים מליגה לאומית ומעלה. חוץ משחקנים שכבר משחקים אצלנו, לא הגיוני להביא עוד שחקנים מליגה א' , יהיו טובים ככל שיהיו.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  09:12:46  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

בעקרון, לחפש שחקנים מליגה לאומית ומעלה. חוץ משחקנים שכבר משחקים אצלנו, לא הגיוני להביא עוד שחקנים מליגה א' , יהיו טובים ככל שיהיו.

ממש אבל ממש לא נכון. מעדיף גם שחקנים חמים מליגה א מאשר שוב להביא ערימות של דור הלוי'ז בינוניים, זה מה שהוריד אותנו ליגה פעם שעברה

עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  10:21:25  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי, מה שהוריד אותנו בפעם שעברה הן ההשלכות של הדיבורים על האיחוד שגרמו לדמורליזציה של השחקנים. לא הוגן להטיל את האחריות על שחקנים.
אנחנו, חברי העמותה, אחראים.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  12:52:39  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

לדעתי, מה שהוריד אותנו בפעם שעברה הן ההשלכות של הדיבורים על האיחוד שגרמו לדמורליזציה של השחקנים. לא הוגן להטיל את האחריות על שחקנים.

כן אתה צודק אין קשר לחדר הלבשה מפורק ומסוכסך ושחקנים שהיו עסוקים לכאורה בהימורים אלה רק הדיבורים על איחוד שגרמו לשחקננו האהובים שהקיזו דם והיו מוכנים להתאבד למעננו להתחיל לפתוח רגלים אגב גם שמעתי שאחד התנאים של רג'וב בפיפא חוץ מהקבוצות בשטחים הכבושים והגזענות בכדורגל זה שאלת האיחוד
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  13:17:45  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

כן אתה צודק אין קשר לחדר הלבשה מפורק ומסוכסך ושחקנים שהיו עסוקים לכאורה בהימורים אלה רק הדיבורים על איחוד שגרמו לשחקננו האהובים שהקיזו דם והיו מוכנים להתאבד למעננו להתחיל לפתוח רגלים אגב גם שמעתי שאחד התנאים של רג'וב בפיפא חוץ מהקבוצות בשטחים הכבושים והגזענות בכדורגל זה שאלת האיחוד

מצחיק!!!
גם שאלת הברווז של גבע הועלה עי רגוב
עבור לתחילת הדף

80 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  16:23:13  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאוד משעשע, אבל העובדה היא שכשהתחלנו להתעסק באיחוד היינו בדרך לפלייאוף העליון. עובדה, כל השאר, פרשנות.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  16:31:02  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מאוד משעשע, אבל העובדה היא שכשהתחלנו להתעסק באיחוד היינו בדרך לפלייאוף העליון. עובדה, כל השאר, פרשנות.

לכן צריך ללמוד לקח ולא לדבר על איחוד
רק על איך מחזקים את מה שיש לנו ולא מעבר
רק טיפשים נופלים פעמים באותו פח
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  16:51:06  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

נו באמת להאשים את שיחות האיחוד בירידת הליגה?

קטמון ירדו בגלל שבינואר החליטו מי שהחליטו לוותר על מגן שמאלי (אורי כהן) ולהביא במקומו מגן שמאלי ברמת ליגה ג' (אביתר ברוכיאן) שנפצע ובמקומו שיחק מגן שמאלי שעד היום מחפש את שלום עקיבא בטדי (ג'וני)
אותם מקבלי החלטות קיבלו אחר כך החלטה להעיף את המגן הימני של הקבוצה (אלירן ג'ורג'י) ולכן הפכת מקבוצה שיכולה להגיע לפלייאוף עליון לקבוצה שקיבלה בראש מהמקום השני בליגה א צפון.

וזה בלי להזכיר את הקבוצה המפורקת שהיית והפיאסקו עם המאמן

אם אתה באמת חושב שרעיון האיחוד מיותר - אדרבא תעלה הצעה לאסיפה שתקבע שיש הפועל קטמון ויש הפועל ירושלים ולכן אין צורך באיחוד.
עבור לתחילת הדף

80 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  18:01:43  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שבטוח, מבחינתי, הוא שלא נכון לדבר על איחוד באמצע עונה. אם רוצים שיחות על איחוד, רק בפגרת הקיץ. ההתעסקות באיחוד, שמשמעותו אז הייתה בעצם חיסול הפועל קטמון, שידרה לשחקנים שמקום העבודה שלהם הולך להיסגר.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  18:21:52  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מה שבטוח, מבחינתי, הוא שלא נכון לדבר על איחוד באמצע עונה. אם רוצים שיחות על איחוד, רק בפגרת הקיץ. ההתעסקות באיחוד, שמשמעותו אז הייתה בעצם חיסול הפועל קטמון, שידרה לשחקנים שמקום העבודה שלהם הולך להיסגר.

אבל בפגרת הקיץ מתכוננים לעונה הבאה ואי אפשר לדון על איחוד אז מתי אפשר?
התירוץ של ההתעסקות באיחוד כהסבר למה קטמון ירדה ליגה זו בריחה מאחריות. קטמון ירדה ליגה כי היא היתה לא טובה מספיק כדי להישאר בה. נעשו טעויות של חוסר ניסיון שאני מניח שיושמו. (לפי המספרים ששמעתי שפורסמו אתמול הנהלת קטמון עשתה בשנה שעברה עבודה מדהימה מקצועית ויותר חשוב - פיננסית.)
יחד עם זאת אני מסכים שהעמותה צריכה להחליט מה היא רוצה להיות כשתהיה גדולה הפועל קטמון או הפועל (קטמון) ירושלים

קצת היסטוריה
הרעיון של קטמון נולד ב 18.5.09 בטור של אורי שרצקי שהציע לאסוף כסף כדי לקנות את הפועל ירושלים מידי ויקטור יונה ויוסי סאסי שהתעללו בגופה של הקבוצה, שבאותו שבוע ירדה ליגה.
הפועל קטמון לא הוקמה כדי להיות קבוצת כדורגל היא הוקמה להיות אכסנייה זמנית עד לגאולתה של הפועל ירושלים מידי יוסי סאסי.
אחת הדרכים לגאולה זו היא לחתור לקיומה של קבוצה אחת בין אם באיחוד ובין אם שהפועל ירושלים תתפרק.
אחרי שמונה שנים, עם 200 אוהדים במשחקיה הביתיים, הפועל ירושלים עדיין חיה קיימת ובועטת (ומה לעשות, נכון להיום, מקצועית היא גם יותר טובה מקטמון) ולכן האופציה היחידה היא קניית הקבוצה על ידי קטמון או על ידי גורם אחר. אני אמנם לא חבר עמותה (כרגע) אבל איך שאני רואה זאת, הוועד הנבחר של הפועל קטמון מחוייב לחתור לשובה של קבוצה אדומה אחת בירושלים עד שלא תתקבל החלטה אחרת הסותרת את סעיף 3 של העמותה (או 2 לא סגור על זה)
וכמו שאמרתי לך אם זה מפריע לך תעביר הצעה להצבעה באסיפה לפיה העמותה אינה רואה באיחוד כאחת ממטרותיה. אבל תזכור, אם לא יהיו נסיונות איחוד לא יהיו תירוצים לנפילה ביכולת המקצועית
עבור לתחילת הדף

דור דור מנותק

16 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  19:03:57  הצג פרופיל שלח ל- דור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אייל, למה באמת אתה לא חבר עמותה?
לדעת היסטוריה זה מאד יפה, אבל בלי ליטול חלק בעמותה, הניפנוף בהיסטוריה חסר ערך.
חשוב לך להשפיע על הערכים של קטמון אז בבקשה לא מבחוץ.
וזה נכון גם אם פעם היית אבל עכשיו אתה לא.

עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  19:54:14  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני חושב שירדנו ליגה בגלל שלא היינו מספיק טובים בגלל ששחקנים לא רצו לשחק ובגלל שחדר ההלבשה היה קרוע מבפנים וכמו כן היו הרבה מאוד טעויות ניהול של הצוות המקצועי באותה שנה וכול הדיבורים על כך שזה נפל בגלל דיבורים על איחוד היא התחמקות מאחריות ומלעשות בדק בית אמיתי מה לא עבד נכון ( יש השפעה על דיבורים כן איחוד לא איחוד במהלך השנה אך לפי דעתי זו טעות קשה להגיד שבגלל זה ירדנו ליגה )
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  20:06:00  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דור

אייל, למה באמת אתה לא חבר עמותה?
לדעת היסטוריה זה מאד יפה, אבל בלי ליטול חלק בעמותה, הניפנוף בהיסטוריה חסר ערך.
חשוב לך להשפיע על הערכים של קטמון אז בבקשה לא מבחוץ.
וזה נכון גם אם פעם היית אבל עכשיו אתה לא.

שלום דור
הייתי חבר עמותה בכל עונה למעט העונה שהסתיימה עכשיו (ובעונה או שתיים היו לי גם שתי מניות)
לצערי אנחנו כאוהדי הפועל קטמון ירושלים שכחנו למה הוקמה הקבוצה: הפועל קטמון הוקמה כדי להיות בית ארעי להפועל ירושלים עד שנחזור הביתה. מה שקורה בפועל יש תהליך שבו הפועל קטמון הפכה לקבוצה בפני עצמה וזה קשה לי מאוד ואני לא יכול להיות בשרה מבשרה של עמותה שמתנכרת לסיבות שלשמן היא הוקמה.
כאמור עד לפני שנתיים הייתי חבר עמותה באופן קבוע אבל לאחר כישלון יוזמת האיחוד של האוהדים (בה הייתי שותף פעיל) וההבנה שבקטמון פחות רואים את נושא האיחוד כאחד הנושאים החשובים על הפרק וכיום, לצערי, דיבורי האיחוד היא נחלתם של כמה משוגעים כמוני והוא לא רלוונטי ולכן אני לא מצאתי את עצמי שלם עם היותי חבר בעמותה ולכן בתחילת עונת 2013\14 לא חידשתי מנייה.
חידוש יוזמת האיחוד (ניסיון הרכישה של הפועל ע"י ליפקין באוקטובר 2013 בערך) החזירה אותי לקטמון בדיוק מהסיבות עליהן הצבעת - להשפיע מבפנים. וכך יהיה גם בהזדמנות הבאה לאיחוד (אם תהיה) ברגע שיהיה ולו פרומיל של הזדמנות אני חוזר לעמותה - אף פעם לא הסתרתי זאת.

מנגד, יש כאלה כמו נתן שטראוס ו"לב אדום מקטמון" שבכלל היו מעדיפים שלא ידונו על האיחוד בכלל - וזה לגיטימי לחלוטין אבל שיהיו אמיצים מספיק ושיסדירו את זה בתקנון העמותה - כדי שכל אוהדי הפועל ירושלים יוכלו לבחור את מי הם אוהדים את הפועל קטמון או את הפועל ירושלים (עמרי שיינפלד הציע את זה לפני שנתיים ולמרות שאני נגד ההצעה הזאת אני מעריך את הכנות שלו הרבה יותר מאשר אלה שרק מדברים על הצורך באיחוד ולא עושים דבר בפועל).
עבור לתחילת הדף

80 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  20:27:47  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק, ירדנו כי הפסדנו יותר מידי משחקים, זה ברור.
מה הביא לנפילה ביכולת של הקבוצה במחצית השניה של העונה, קשה להגיד בדיוק. אני מניח שהיו הרבה גורמים שחלקם נמנו ע"י החברים פה. ההשערה שלי, שלא ניתנת לבדיקה, שגם ההחלטה על איחוד (שמשמעותה היתה שרוב השחקנים יצטרכו לחפש קבוצה אחרת)נוספה למכלול הגורמים האחרים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם נקודה למחשבה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07