| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| eyal |
נשלח - 18/05/2015 : 22:00:22 עכשיו משנדמו רעמי הבחירות אני רוצה לאחל הצלחה לנבחרים. את מרביתם אני לא מכיר אישית אבל שמעתי עליהם רק מילים טובות ואת אלה שאני מכיר קצרה היריעה מלהכיל את השבחים עליהם. אבל... בימי תעמולת הבחירות (בפורום של חברי העמותה) צפה ועלתה תופעה די מגעילה של אנשים שתוקפים מועמדים אחרים ורק בגלל שיש להם דיעה המנוגדת לזרם המרכזי ובמקום לשבח אותם על אמירתם הכנה בחרו לתקוף אותם ולנסות באמצעות פרשנות כזאת או אחרת של התקנון או העלאה באוב של ציטוטים שהוצאו מהקשר במטרה למנוע את מועמדותם ולאחר מכן להפחית בסיכויי ההצלחה שלהם. הפליא לעשות חבר עמותה טיפש אחד כאשר בחר להשוות את אחד המועמדים לאריה מכלוף דרעי (ואף כינה אותו בשם זה באחד המשחקים) וכתב כי "אין בעייה חוקית-פורמאלית שאריה מכלוף דרעי יחזור לכהן כשר בממשלת ישראל. הבעייה היא יותר ערכית נוכח הנסיבות שבגינן עזב את המערכת הפוליטית." האדם הזה לעניות דעתי צריך להתבייש בעצמו והיה ראוי שהיה מתנצל על השטויות שכתב - דבר שעד כה לא עשה. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| dvd_lvl |
נשלח - 22/05/2015 : 03:16:33 אכלתם ת'ראש! |
| אחד העם |
נשלח - 21/05/2015 : 17:48:39 תגידו את האמת - נכון כל השירשור הזה- הוא מזימה שיווקית של חברי העמותה ? מייצרים מצג של:'הנה יש פה חדר סגור שבו קורים כל הדברים המעניינים' -משעמם בפורום הפתוח ? בואו לקבל את המיץ, את העסיס, את ההארדקור אצלנו בפורום הסגור... אחלה אסטרטגיה להחתים עוד חברים לעמותה !
 |
| האדום מהכפר |
נשלח - 21/05/2015 : 00:45:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי מר בחור
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ציטוט: נשלח במקור על ידי mbs
מצטער שאני לא מצטרף לתחושתך שהייתה אמירה גזענית. אנסה להסביר, באופן כללי, בשבילי לפחות, מאוד קשה לעיתים קרובות במדיות הכתובות כמו הודעות או סמס להבין לאשורם טונים ורצונות אמיתיים של כותב ההודעה. (מה שהשולח כותב בתום לב, יכול לעיתים להתפרש כציניות או העלבה אצל קורא אחר או המקבל, בדיבור פנים אל פנים זה קורה פחות) לטעמי וזו רק דעתי האישית, לא הייתה הערה גזענית אלא רק השוואה, משל, ניסיון המחשה מאוד מאוד לא מוצלח שהתפרש אצל אחדים כהערה גזענית. הכותב התנצל, גם אם בלשון רפה משהו, על דרך ההתפרשות שבה חלק מהקוראים הבינו את דבריו.
שוב יוצא שאני מסכים עם מר בחור שפה
סליחה אדום מהכפר אבל מר בחור זה אני
ענק  |
| מר בחור |
נשלח - 21/05/2015 : 00:17:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
מצטער שאני לא מצטרף לתחושתך שהייתה אמירה גזענית. אנסה להסביר, באופן כללי, בשבילי לפחות, מאוד קשה לעיתים קרובות במדיות הכתובות כמו הודעות או סמס להבין לאשורם טונים ורצונות אמיתיים של כותב ההודעה. (מה שהשולח כותב בתום לב, יכול לעיתים להתפרש כציניות או העלבה אצל קורא אחר או המקבל, בדיבור פנים אל פנים זה קורה פחות) לטעמי וזו רק דעתי האישית, לא הייתה הערה גזענית אלא רק השוואה, משל, ניסיון המחשה מאוד מאוד לא מוצלח שהתפרש אצל אחדים כהערה גזענית. הכותב התנצל, גם אם בלשון רפה משהו, על דרך ההתפרשות שבה חלק מהקוראים הבינו את דבריו.
שוב יוצא שאני מסכים עם מר בחור שפה
סליחה אדום מהכפר אבל מר בחור זה אני |
| davidkipod |
נשלח - 20/05/2015 : 00:20:20 אם כבר אז כבר בואו נהיה עניניים. נניח לרגע לאמירה ההיא שהבעירה את האש, שכולם כולל הבעלים שלה מסכימים שלא היתה האמירה הכי מוצלחת שבעולם.
אז מה אתה בעצם אומר איל, שקטמון היא עמותה גזענית? או למצער - שכפיר לא נבחר בגלל מוצאו? [אגב, שיניתי את הפרופיל שלי כך ששמי המלא מופיע (תודה מאיר) לידיעת הציבור] |
| eupheu |
נשלח - 19/05/2015 : 22:35:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
איל אנחנו אנשי קטמון יש לקטמון שם טוב ואנו דואגים לו אנחנו לא מתביישים בכך אנחנו גאים בכך חבר עמותה העיר הערה מיותרת דנו בה הפורום הסגור אתה שאחראי על המילה הכתובה והמדוברת יודע את ההבדל בין אחד שטעה לבין הקביעה שלך על הערות גזעניות של חברי עמותה אתה חוטא בחטא דומה
ירון חברי הטוב mbs והאדום מהכפר עייפתי מהוויכוחים אתם צודקים אני טועה קטמון נהדרת ומושלמת כיפאק היי כיפאק היי כיפאק היי כל הכבוד לשני חברי העמותה שהצילו את קטמון משיני ה"אריה מכלוף דרעי" תמחקו בבקשה את הפוסט ותבוא הברכה על הפועל קטמון  רק אושר ובריאות לכולם ולא לשכוח למחזר בקבוקים 
אני חבר בעמותה אין לי מושג על מה אתה מדבר. מהדו-שיח שהתנהל כאן אני מבין שמדובר בההערה של אדם אחד שספק התכוון ספק התנצל ולבטח מדבר בשם עצמו ואתה עשית פה כ"כ הרבה רעש שאילולא ידעתי אחרת הייתי חושב שאתה אמנון לוי או הליצן הזה עמיר פלג שליקט שמועות חצאי אמיתות ועשה "אאוטינג" לארגון הרשע של קטמון . אז תודה את הנזק כבר גרמת גם אם לא התכוונת ויושרה עיתונאית רחוקה ממך כמרחק שעריים מברצלונה.
בשביל מה לעבור לפסים אישיים? היה דיון ענייני עד עכשיו.
לא היה פה שום דבר ענייני. ציטוט חלקי לא ברור של אדם בודד במרחב האינטרנטי שהפך קרדום לחפור במועדון באנשים באוהדים...הכול חוץ מענייני. |
| karpad3 |
נשלח - 19/05/2015 : 22:27:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
איל אנחנו אנשי קטמון יש לקטמון שם טוב ואנו דואגים לו אנחנו לא מתביישים בכך אנחנו גאים בכך חבר עמותה העיר הערה מיותרת דנו בה הפורום הסגור אתה שאחראי על המילה הכתובה והמדוברת יודע את ההבדל בין אחד שטעה לבין הקביעה שלך על הערות גזעניות של חברי עמותה אתה חוטא בחטא דומה
ירון חברי הטוב mbs והאדום מהכפר עייפתי מהוויכוחים אתם צודקים אני טועה קטמון נהדרת ומושלמת כיפאק היי כיפאק היי כיפאק היי כל הכבוד לשני חברי העמותה שהצילו את קטמון משיני ה"אריה מכלוף דרעי" תמחקו בבקשה את הפוסט ותבוא הברכה על הפועל קטמון  רק אושר ובריאות לכולם ולא לשכוח למחזר בקבוקים 
אני חבר בעמותה אין לי מושג על מה אתה מדבר. מהדו-שיח שהתנהל כאן אני מבין שמדובר בההערה של אדם אחד שספק התכוון ספק התנצל ולבטח מדבר בשם עצמו ואתה עשית פה כ"כ הרבה רעש שאילולא ידעתי אחרת הייתי חושב שאתה אמנון לוי או הליצן הזה עמיר פלג שליקט שמועות חצאי אמיתות ועשה "אאוטינג" לארגון הרשע של קטמון . אז תודה את הנזק כבר גרמת גם אם לא התכוונת ויושרה עיתונאית רחוקה ממך כמרחק שעריים מברצלונה.
בשביל מה לעבור לפסים אישיים? היה דיון ענייני עד עכשיו. |
| eupheu |
נשלח - 19/05/2015 : 22:08:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
אני חבר בעמותה אין לי מושג על מה אתה מדבר. מהדו-שיח שהתנהל כאן אני מבין שמדובר בההערה של אדם אחד שספק התכוון ספק התנצל ולבטח מדבר בשם עצמו ואתה עשית פה כ"כ הרבה רעש שאילולא ידעתי אחרת הייתי חושב שאתה אמנון לוי או הליצן הזה עמיר פלג שליקט שמועות חצאי אמיתות ועשה "אאוטינג" לארגון הרשע של קטמון . אז תודה את הנזק כבר גרמת גם אם לא התכוונת ויושרה עיתונאית רחוקה ממך כמרחק שעריים מברצלונה. |
| orky |
נשלח - 19/05/2015 : 20:26:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי עגלה
orky זה אור סדן?!?!
הכינוי שלי עוד מהשאש.
ותודה mbs! ובאמת שאין לי בעיה שיידעו מי אני. אפילו חשבתי שהשם שלי מופיע בפרטים |
| צנטרפולד |
נשלח - 19/05/2015 : 19:50:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
אז זהו שאני כלל לא מתחבא, כל חבר עמותה בלחיצה פשוטה יכול להכיר את שמי כי בניגוד לאחרים ובדיוק כמוך כתבתי את שמי במפורש. עכשיו, אם נפגעת מה"אואטינג" אני מצטער באמת ובתמים (ולמען הסר ספק אין פה ציניות או משהו אחר) ניסיתי להראות לך, אולי לא בדרך הכי נכונה, כמה זה מעצבן שמשהו שאמור להיות דיסקרטי הופך פומבי. ושוב מצטער אם נפגעת מכך. שנית בהודעה שלך עשית ועוד איך אואטינג לאותו אוהד, ממליץ לך לקרוא שוב את הודעותיך. למען הסר ספק אני לא מבייש להצהיר, על אף שהבחירות חשאיות שבחרתי באותו המועמד שהוא אוהד יקר ומוערך ביותר.
לא עשיתי אאוטינג לבחור - אתה מתבלבל עם שם אחר שכתבתי (אתה גם עשית אאוטינג לאורקי) בכל אופן לא אכפת לי על האאוטינג שלי וכמו שכתבתי קודם יאללה ניצחתם קטמון הכי טובה ונאורה בעולם אתם מוזמנים לסגור למחוק ולהעלים את הפוסט היידה קטמון
לא כל כך מבין מה התועלת בשיח על מנצחים ומפסידים. קטמון לא ניצחה אותך ואיש לא הפסיד.
קטמון היא לא מקשה אחת, היא 522 חברי עמותה ועוד אלפי אוהדים נוספים. כתבת את דעתך על התבטאות של חבר עמותה אחד וכמה וכמה אוהדים אחרים לא הסכימו איתך הן על פירושה והן על התגובה לה באותו דיון.
אתה מוזמן להמשיך ולהחזיק בכל דעה שהיא וגם להביע אותה בכל מקום שתבחר. אין שום צורך למחוק דבר, לפחות לדעתי.
אשר לחוג'ה עצמו, אני יכול רק לשמוח שמחה שלמה על כך שהוא חידש את חברותו בעמותה ולקוות שיישב עם כולנו ביציע במהרה בימינו וברוח הטובה ביותר שאפשר. הוא אדם יקר ויש לו זכויות אדירות בהפועל ירושלים ובהפועל קטמון ירושלים. אני גם די בטוח שאין איש בקטמון, לרבות אותו מגיב, שאינו שמח בחזרתו של כפיר לשורותינו. |
| mbs |
נשלח - 19/05/2015 : 19:39:03 אייל, מקווה שקיבלת את את ההודעה שהשבתי לך בפרטי, אני קצת מוגבל טכנולוגית, מקווה שהיא הגיעה. |
| eyal |
נשלח - 19/05/2015 : 19:30:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי mbs
אז זהו שאני כלל לא מתחבא, כל חבר עמותה בלחיצה פשוטה יכול להכיר את שמי כי בניגוד לאחרים ובדיוק כמוך כתבתי את שמי במפורש. עכשיו, אם נפגעת מה"אואטינג" אני מצטער באמת ובתמים (ולמען הסר ספק אין פה ציניות או משהו אחר) ניסיתי להראות לך, אולי לא בדרך הכי נכונה, כמה זה מעצבן שמשהו שאמור להיות דיסקרטי הופך פומבי. ושוב מצטער אם נפגעת מכך. שנית בהודעה שלך עשית ועוד איך אואטינג לאותו אוהד, ממליץ לך לקרוא שוב את הודעותיך. למען הסר ספק אני לא מבייש להצהיר, על אף שהבחירות חשאיות שבחרתי באותו המועמד שהוא אוהד יקר ומוערך ביותר.
לא עשיתי אאוטינג לבחור - אתה מתבלבל עם שם אחר שכתבתי (אתה גם עשית אאוטינג לאורקי) בכל אופן לא אכפת לי על האאוטינג שלי וכמו שכתבתי קודם יאללה ניצחתם קטמון הכי טובה ונאורה בעולם אתם מוזמנים לסגור למחוק ולהעלים את הפוסט היידה קטמון |
| mbs |
נשלח - 19/05/2015 : 19:15:10 אז זהו שאני כלל לא מתחבא, כל חבר עמותה בלחיצה פשוטה יכול להכיר את שמי כי בניגוד לאחרים ובדיוק כמוך כתבתי את שמי במפורש. עכשיו, אם נפגעת מה"אואטינג" אני מצטער באמת ובתמים (ולמען הסר ספק אין פה ציניות או משהו אחר) ניסיתי להראות לך, אולי לא בדרך הכי נכונה, כמה זה מעצבן שמשהו שאמור להיות דיסקרטי הופך פומבי. ושוב מצטער אם נפגעת מכך. שנית בהודעה שלך עשית ועוד איך אואטינג לאותו אוהד, ממליץ לך לקרוא שוב את הודעותיך. למען הסר ספק אני לא מבייש להצהיר, על אף שהבחירות חשאיות שבחרתי באותו המועמד שהוא אוהד יקר ומוערך ביותר. |
| eyal |
נשלח - 19/05/2015 : 19:12:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ירון חברי הטוב mbs והאדום מהכפר עייפתי מהוויכוחים אתם צודקים אני טועה קטמון נהדרת ומושלמת כיפאק היי כיפאק היי כיפאק היי כל הכבוד לשני חברי העמותה שהצילו את קטמון משיני ה"אריה מכלוף דרעי" תמחקו בבקשה את הפוסט ותבוא הברכה על הפועל קטמון  רק אושר ובריאות לכולם ולא לשכוח למחזר בקבוקים  |
| eyal |
נשלח - 19/05/2015 : 19:05:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
שוב יוצא שאני מסכים עם מר בחור שפה מהכירות עם אותו אדם, גזען הוא לא, ואני לא חושב שזאת הייתה השוואה גזענית, סתם צירוף מקרים.
גם אני לא אהבתי את ההשוואה, אבל באמת שמדובר באדם תמים וטוב לב שנפל בלשונו.
אבל באמת שיותר מטריד זה שמוציאים דברים שנאמרים בפורום סגור שבו השמות חשופים, לפורום פתוח שבו כל אחד יכול לקרוא.
גם אם לא מדובר בסודות עמותה מהותיים שיכולים לגרום לנזק מי שכותב בפורום סגור של חברי העמותה, יודע שיש בדיוק 522 איש שרשאים לקרוא אותו, וממש לא לוקח בחשבון שיבואו אנשים מסוימים ויעשו "אאוטינג" לדברים שהוא כותב.
אפילו אם מישהו כותב בפורום חברי עמותה שהוא חולם חלומות אירוטיים על סאסי בלילות, אין שום סיבה שזה יצא מפורום חברי העמותה.
אם אנשים לא ירגישו בנוח לכתוב שם את דעותיהם ומחשבותיים מהפחד שדברים יצאו החוצה, כל אחד יחשוב פעמיים לפני שהוא כותב שם משהו, והפורום יאבד מערכו.
זאת דעתי בכל אופן...
מר אדום מהכפר האיש היחידי שעשו לו אאוטינג בפוסט הזה זה אני על ידי mbs למרות שאני לא מתחבא מאחורי שום ניק בניגוד לך ולmbs. אגב למועמד עשו אאוטינג מכוער אבל כאמור הס מלהזכיר.
|
|
|