פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אלימות ואכזבה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
mac40 נשלח - 08/05/2015 : 18:07:43
הגעתי לקטמון כי האמנתי שזה משהו אחר. לא רק בניהול והאחריות של האוהדים אלא גם בתרבות.
לא, לא רוצה קונצרטים, גם אני מקלל את השופט.
אבל...
בשבועות האחרונים, וגם בעבר, מתגלה יותר ויותר צד האלים של חלק מהאוהדים.
היחס לכפיר חוגה, היחס לקרויף, ההתיחסויות לבית שאן, ההתיחסות להזמנה של בית"ר נורדיה ועוד..
אני לא מתיימר לשנות, לא לחנך ואני מבין שלפעמים זה פשוט כנראה כדורגל ואין מה לעשות. אבל האמנתי שהגעתי למקום אחר.אולי טעיתי.
אני בעל מניה כבר שנים וגם השנה חידשתי. אבל לפחות מבחינתי יש כוכבית קטנה.
מקווה שיהיה שינוי.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
האדום מהכפר נשלח - 13/05/2015 : 15:45:17
תגובה שבאה לסכם ולא להגביר את הלהבות.

אני חושב שהפער האמיתי כאן הוא לא במעשים עצמם
ואני לא חושב שאיזשהו מהמעשים האלה היו "אלימים", בטח ובטח לא בהשוואה לשאר קהלי הכדורגל בארץ.

הפער האמיתי הוא בתפיסה, שיש לא מעט אנשים בקטמון שקודם כל חושבים שהכדורגל הוא דבר סטרילי, או לפחות רוצים שהוא יהיה כזה(והוא לעולם לא יהיה כזה, בואו לא נשלה את עצמנו)

ומה שעוד יותר מנציח את הפער, זאת התפיסה שהקהל של קטמון הוא למעשה "מקשה אחת"
אז אני לא בא לפלג חלילה, כולנו אוהדים טובים ושווי זכויות, שרוצים בהצלחת הפועל קטמון.
אבל גם כולנו אינדבדואלים שחושבים שונה, ועושים שונה.

וכמו שיש אנשים שכמהים לאיחוד, ואנשים שלא רוצים איחוד.
יש גם אנשים ששורקים בוז לג'ורדי, ואנשים שימחאו לו כפיים
וכמו שיש אנשים שיהללו את כפיר חוג'ה, ויש כאלה שיטילו בו דופי
וכמו שיש אנשים שיגררו לפרובוקציות של בית שאן ויגיבו להן, יש כאלה שיבליגו
וכמו שיש אנשים שיקללו את נורדיה וכל מי ששייך אליה, ואחרים שיחייכו ואולי אפילו יגיעו לתמוך.

הכי חשוב זה להפנים שהקוטביות הזאת היא בסדר, והיא לגיטימית, והיא חלק מאיתנו.
וכל צד מבין השניים הוא צד שיש לכבד.

אני לא מעודד אלימות, ואני לא חושב שהמקרים שהוזכרו כאן הם אלימים.
ומי שחושב שבעתיד לא יהיו מקרים "מעוררי מחלוקת" אז הוא קצת נאיבי.
בליגה הלאומית יש יותר קבוצות עם קהל, ובכך רמת החיכוכים תעלה.
ומה יקרה כשנעלה יום אחד לליגת העל?
דרבי מול ביתר, מפגשים מול תל אביביות שנואות
מפגשים מול אוהדים חמים כמו של בני יהודה, מכבי חיפה וב"ש
אתם באמת משלים את עצמכם שהכל יעבור חלק? שלא יהיו קללות?

זה הכדורגל הישראלי, אנחנו אומנם קרן אור בתוך החושך, אבל אנחנו לא לגמרי חסינים.
אמרתי את זה כבר אחרי התקרית עם בית שאן ואגיד את זה כאן שוב.
מי שיתנהג איתנו בטוב, נהיה נחמדים אליו כפליים
מי שיבוא ויחטיף לנו סטירה, שלא יצפה לקבל את הלחי השנייה.

ומשפט לסיום
אם יש כאן אנשים שחושבים שהנושא הזה דרוש דיון יותר רחב בפלטפורמות אחרות, בשביל זה יש יום עמותה
שיעלה את הנושא, נדבר עליו, נלבן אותו, ואני בטוח ששני הצדדים ירוויחו מהשיח הזה
יפתחמ נשלח - 13/05/2015 : 14:53:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי338

אנשים עבדו קשה להביא קהל של 6500 איש הפיקו אירוע מרשים ובשיאו כמה אוהדים
מחליטים לשרוק בוז כי קרויף לא בא להם טוב. תחשבו איך זה נראה מהצד ממש יחסי ציבור מעולים וזה מה שיביא לנו יותר קהל.
לדעתי זה גורם הרבה יותר נזק מהסיפוק שהיה לאלה ששרקו.
יש למועדון אינטרסים ואם ההנהלה מחליטה שהיא רוצה לכבד את פלוני אלמוני
וזה המקום על המגרש לעשות את זה כולנו ניישר קו ונכבד את ההחלטה.

סלח לי כן, אבל אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ולא בברית המועצות הסובייטית. פעם אחרונה שבדקתי היה מותר גם לקלקל וגם לשרוק בוז. פשוט תקבלו את זה שאנחנו חושבים אחרת מכם ופועלים על פי עקרונות אחרים. אנחנו לא חיים על פי האינטרסים של ההנהלה ולכן אין פה צורך ליישר קו עם מישהו שברור שהבריגדה מתנגדת אליו עקרונית.

"אינטרסים אחרים מההנהלה".. אפשר לחשוב שסאסי וויקטור יושבים בהנהלה.. ולגבי בריה"מ: נדמה לי שהבריגדה מסתובבת עם דגל בריה"מ או משהו בסגנון, לא? "הפטיש והמגל.."..

חברים יקרים בואו לא נשכח שהאינטרס של כולם זו הפועל קטמון ירושלים ובואו נכנס כולנו חזרה לפרופורציות ונתחיל להתכונן לשנה הבא

לגמרי
גבעוני נשלח - 13/05/2015 : 14:45:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:

מחליטים לשרוק בוז כי קרויף לא בא להם טוב. תחשבו איך זה נראה מהצד ממש יחסי ציבור מעולים וזה מה שיביא לנו יותר קהל.

סלח לי כן, אבל אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ולא בברית המועצות הסובייטית. פעם אחרונה שבדקתי היה מותר גם לקלקל וגם לשרוק בוז. פשוט תקבלו את זה שאנחנו חושבים אחרת מכם ופועלים על פי עקרונות אחרים. אנחנו לא חיים על פי האינטרסים של ההנהלה ולכן אין פה צורך ליישר קו עם מישהו שברור שהבריגדה מתנגדת אליו עקרונית.

"אינטרסים אחרים מההנהלה".. אפשר לחשוב שסאסי וויקטור יושבים בהנהלה.. ולגבי בריה"מ: נדמה לי שהבריגדה מסתובבת עם דגל בריה"מ או משהו בסגנון, לא? "הפטיש והמגל.."..

חברים יקרים בואו לא נשכח שהאינטרס של כולם זו הפועל קטמון ירושלים ובואו נכנס כולנו חזרה לפרופורציות ונתחיל להתכונן לשנה הבא
יפתחמ נשלח - 13/05/2015 : 13:37:49
ציטוט:

ציטוט:

לב אדום מקטמון נשלח - 13/05/2015 : 13:05:35
ציטוט:

[quote]נשלח במקור על ידי אורי338

[/quo

נכון צודק באלף אחוזים
רק תקח בחשבון שבמדינה דמוקרטית
מותר להתנגד להתנהגות המגעילה שהייתה שם
ומותר להביע דעה מנוגדת לשלך בלי שינסו להקטין אותך
ונכון גם שיש לכם אינטרסים כנראה אחרים מאשר להנהלה
ונכון גם שאני אזכור זאת שיבקשו ממני תרומה לבריגדה
לאסלו צה נשלח - 13/05/2015 : 11:26:08
ציטוט:

פולדש נשלח - 13/05/2015 : 08:53:39
אני לא שרקתי בוז, אבל אני מבין מאיפה הבוז הגיע, גם אם לא מסכים איתו.

בכל מקרה, הציפייה שתהיה אחידות-דעים בקרב קהל של אלפים היא קצת מוגזמת.
גבעוני נשלח - 13/05/2015 : 08:08:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

הרבה מהתגובות לפוסט הקודם שלי מראות שאסור להעביר ביקורת על הבריגדה. בפורום המקביל, של הכדורסל, הבריגדה החליטה להעניש את הכותבים ולא הודיעה להם כשיש הסעות, מסובסדות ע"י ההנהלה, למשחקי חוץ! ממש מתוקים.
גבעוני, קטמון היא בדיוק מפעל פילנטרופי (למשל, לגת השכונות) ולכן לא הכל הולך אצלנו.

נתן א' כאן זה לא פורום צה ב' אף אחד לא החליט לעניש אף אחד חברי הבריגדה רובם כבר הרבה זמן לא נכנסים לפורום צה ג' זה שבקטמון יש מפעלים מדהימים וחשובים לאין שיעור לפעמים קצת משכיח את העובדה הבסיסית שאנחנו קבוצת כדורגל\ספורט ד' אפשר לעביר ביקורת כול עוד היא נעשת בצורה מכובדת ומכבדת וגם שיש ביקורת לא תמיד צריך לקבל אותה ואפשר גם לא להסכים
נתן שטראוס נשלח - 13/05/2015 : 07:15:59
הרבה מהתגובות לפוסט הקודם שלי מראות שאסור להעביר ביקורת על הבריגדה. בפורום המקביל, של הכדורסל, הבריגדה החליטה להעניש את הכותבים ולא הודיעה להם כשיש הסעות, מסובסדות ע"י ההנהלה, למשחקי חוץ! ממש מתוקים.
גבעוני, קטמון היא בדיוק מפעל פילנטרופי (למשל, לגת השכונות) ולכן לא הכל הולך אצלנו.
גבעוני נשלח - 13/05/2015 : 01:53:21
ציטוט:

שמע תקופת מטאטא הברזל הייתה בשנות החמישים והם כול הכבוד ליחצ יש דברים שאם מעבר לכמות הקהל בסופו של דבר אנחנו קבוצת כדורגל ולא מפעל פילנטרופי ואם כול הכבוד להנהלה ויש לי הרבה מאוד כבוד אליהם הישור קו הזה הוא הרבה יותר אלים משריקות בוז
אורי338 נשלח - 13/05/2015 : 00:18:17
בלאש ביקו נשלח - 12/05/2015 : 22:45:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

הויכוח הזה היה נגמר אם במקום לתרץ את שריקות הבוז נגד גורדי שבא לכבד את שי ואותנו, כולם היו מודים שזה פשוט לא היה במקום, מי ששרק הם אוהדים טובים ומסורים שלא הבינו באותה שניה את הסיטואציה, להגן על השריקות, זה כבר מביך

הגנתי על השריקות קודם ולא זכור לי שענית לי. אולי תתאמץ להבין רגע, זה עשוי להיות נחמד. ג'ורדי קרוייף הוא דמות דומיננטית במכבי תל אביב , מועדון שנוא מבחינת האולטראס שלך. עם כל הכבוד לשי אהרון, והוא מקבל אצלנו הרבה מזה, הוא לא מעל היריבויות הספורטיביות האלה ואין סיבה שיהיה. אם בא לו לכבד את קרוייף הצעיר זה לא חייב להיות מולנו, אפשר לחשוב על לא מעט אפשרויות אחרות. אם לך ולחבריך הסיפור נראה "מביך", ואני שומר על צורת התנסות עדינה כרגע, המינימום שמצופה ממכם זה להבין שלחלק לא מבוטל בקהל לקודים האלה יש הרבה משמעות.
דנונה נשלח - 12/05/2015 : 13:50:52
כוחנו נמצא באלטרנטיבה שאנחנו נותנים. אנחנו רחוקים מלהיות קהל קונצרטים וטוב שנתמקד בעידוד המרשים ללא תנאי לקבוצתינו וכמה שפחות בשנאה לקבוצה השניה ( למעט בדרבי נגד ביתר ירושלים😉) . רק כך נוכל להמשיך לגדול ולמשוך קהל חדש שמאס בתרבות השנאה בכדורגל. לכן הויכוח פה הוא לא לגמרי בזבוז זמן
עמרי446 נשלח - 12/05/2015 : 13:09:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

הויכוח הזה היה נגמר אם במקום לתרץ את שריקות הבוז נגד גורדי שבא לכבד את שי ואותנו, כולם היו מודים שזה פשוט לא היה במקום, מי ששרק הם אוהדים טובים ומסורים שלא הבינו באותה שניה את הסיטואציה, להגן על השריקות, זה כבר מביך

לא אדבר בשם אחרים - אבל אני לא מגן על השריקות, אבל נראה לי שמזה לקפוץ ולדבר על האלימות ביציעים ואיך שאנחנו דומים לקבוצות אחרות המרחק גדול מאוד. גם לעשות מזה עניין כזה גדול זה די מביך
דנונה נשלח - 12/05/2015 : 12:47:24

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07