| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| dvd_lvl |
נשלח - 24/04/2015 : 17:02:04 אחרי שסיימנו את מה שהתחלנו... בהנחה שלא יהיה איחוד הקיץ (יש איזשהו סיכוי שיהיה?!).. חושש מלעלות ליגה עם אסף, שלא יהיה לנו שוב מקרה עופר טלספפה, מאמן שהצליח איתנו בליגה א' והקבוצה התפרקה איתו בלאומית.. המסקנה שלי שלא צריך באופן אוטומטי לתת קרדיט למאמן שהעלה ליגה, אשמח לשמוע מה דעתכם... חוצמזה גם אם יוחלט שאסף ממשיך, לדעתי חובה לשים לו בחוזה סעיפים שמחייבים אותו לקחת אחריות על ההתנהגות שלו ( קנסות במקרה שהוא מורחק וכד'), משהו שיחייב אותו להרגיע את הטמפרמנט, ולייצג את המועדון בכבוד. אחרי כל זה, היה ואסף יוחתם לעוד שנה, אני אהיה מבסוט ואברך על כך, כי בסופו של יום אסף עשה לנו המון טוב!
אשמח לשמוע גם מה דעתכם על החלק הקדמי והתאמתו ללאומית. לדעתי החלק האחורי(אוהד, חוטה, גולן (אם הוא לא פורש) ובן אוזן) ואולי גם הקישור (עוז ואבירם) בהחלט מתאימים וברמה, הייתי רק שמח ליותר עומק.
יאללה הפועל!! |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| dvd_lvl |
נשלח - 18/10/2015 : 01:42:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי dvd_lvl
אחרי שסיימנו את מה שהתחלנו... בהנחה שלא יהיה איחוד הקיץ (יש איזשהו סיכוי שיהיה?!).. חושש מלעלות ליגה עם אסף, שלא יהיה לנו שוב מקרה עופר טלספפה, מאמן שהצליח איתנו בליגה א' והקבוצה התפרקה איתו בלאומית.. המסקנה שלי שלא צריך באופן אוטומטי לתת קרדיט למאמן שהעלה ליגה, אשמח לשמוע מה דעתכם... חוצמזה גם אם יוחלט שאסף ממשיך, לדעתי חובה לשים לו בחוזה סעיפים שמחייבים אותו לקחת אחריות על ההתנהגות שלו ( קנסות במקרה שהוא מורחק וכד'), משהו שיחייב אותו להרגיע את הטמפרמנט, ולייצג את המועדון בכבוד. אחרי כל זה, היה ואסף יוחתם לעוד שנה, אני אהיה מבסוט ואברך על כך, כי בסופו של יום אסף עשה לנו המון טוב!
אשמח לשמוע גם מה דעתכם על החלק הקדמי והתאמתו ללאומית. לדעתי החלק האחורי(אוהד, חוטה, גולן (אם הוא לא פורש) ובן אוזן) ואולי גם הקישור (עוז ואבירם) בהחלט מתאימים וברמה, הייתי רק שמח ליותר עומק.
יאללה הפועל!!
בהקשר הזה... לא עשו חושבים בכלל, ובאופן אוטומטי החתימו את אסף. הוא ממשיך להשתולל על הקווים וחצי מהמשחק רב עם השופט הרביעי.. אני לא מצטרף לאמירה שחובה עליו להתפטר (לא בטוח שזה הפתרון), אבל אסור שיחזור מקרה טלספפה, שרק בזמן שאבדנו סיכוי "לקח אחריות" והתפטר, צריך להציב דד-ליין לשינוי (נגיד 3-4 מחזורים), ואם לא יהיה שינוי מהותי, שיניח את המפתחות, ויתן צ'אנס לשינוי... חוצמזה סה"כ הקבוצה תפקדה בסדר, לא התבאסתי על רובם, ועוז עשה כמה דברים יפים ממש... למרות ההפסד אני אופטימי ביחס לפוטנציאל.
נ.ב. טדי מרגיש קצת כמו קייטנה - רק אומר.... |
| פולדש |
נשלח - 27/04/2015 : 11:43:00 HST - אכן, שאפו למוריס. מאחל לו לעלות מהפלייאוף פעם נוספת. |
| אחד העם |
נשלח - 27/04/2015 : 09:21:04 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12961
ועוד כתבה.. חרושת השמועות לא נחה.
האם נראה את שי אהרן על הדשא בשישי ?
והאם באמת ברוכיאן לא ימשיך איתנו ? |
| mbs |
נשלח - 26/04/2015 : 21:06:54 נמני תשאר!! הוכיח את עצמו בכל הבחינות ומה שבעיקר אהבתי את המחוייבות והערכה של השחקנים כלפיו, מנהיג, שאפו |
| Markdeen |
נשלח - 26/04/2015 : 19:56:30 http://www.goler1.co.il/article/8720 |
| מורדי והילדים |
נשלח - 26/04/2015 : 15:36:44 במקרה של עופר ההחלטה להשאיר אותו הייתה סבירה ולא כל כך מופרכת אבל הטעות הייתה שלא נפרדנו ממנו בזמן גם שהכתובת הייתה על הקיר. מקווה מאד שנשאיר את אסף. לא רק שעמד במבחן התוצאה אלא התווה דרך ושיטת משחק. אל תשכחו שהסגל של הרצליה ואולי גם של בית שאן לא נופל משלנו כך שהמאמן וכל הצוות התומך שיחק פה תפקיד משמעותי
|
| eupheu |
נשלח - 26/04/2015 : 15:24:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
כמי שעדיין כואב את הירידה בשנה שעברה (לא את עצם הירידה עצמה אלא את הדרך המבישה) מבקש להזכיר לכם שאסף פתח את העונה כשהוא מתבסס על אדם מזרחי שיעלה אותו ליגה. מזכיר לכולנו שהמטרה השנה היתה לעלות ליגה ולא להתבסס בליגה א'. לא צריך לספר איפה היינו היום אם עדיין היינו בונים רק על אדם שיביא אותנו למחוזות הלאומית... מה ששינה את המומנטום זה ההגעה של אבירם ברוכיאן. אם יש מישהו שצריך להחתים ראשון זה דוקא ברוכיאן (לאחר שהוא ימצה את הנסיונות לחזור לליגת העל). אסור לשכוח גם את ההתנהגות הבעייתית של נמני שעלתה לנו בנקודות ובכסף. ליגה לאומית, כפי שכבר למדנו, זו כבר אופרה אחרת שבה לא רק התלהבות ומופעי סטנדאפ על הקווים מביאים נקודות. בכף הזכות חייבים כמובן לציין את החיבור שלו לקבוצה ואת החיבור של השחקנים אליו, את הקשרים שלו ואת המשחק השוטף שמדי פעם קטמון הציגה. בכל מקרה, בואו נעבור את השבוע הזה ונחגוג כמו שצריך. לליגה הלאומית יש עוד כמה מחזורים עד הסיום ולכן יש זמן. את ההחלטה לא צריך לקבל מהבטן אלא רק לאחר בחינת חלופות אחרות.
ההחלטה הכי קלה שעל המנכל לקחת היא להחתים את אסף מייד. הצלחה מסחררת ,קבוצה שנראית כמו קבוצה ,מחוייבת לוחמת מאורגנת אין פה בכלל על מה לדבר. (מי שהשווה לעופר לא יודע על מה הוא מדבר). דווקא היכולת של אסף ושל שי (אני משער) להבין שיש צורך מיידי בהרחבת הסגל בתחילת השנה כמו הבאת השחקנים הנכונים בעמדות החסרות מדגימות עד כמה העסק עבד יפה.
להחתים עכשיו יש אישור 
|
| HST |
נשלח - 26/04/2015 : 14:23:52 סיכום אחר:
מוריס אוזן לקח מוריס אוזן נתן, תודה לבית שאן.
 |
| יפתחמ |
נשלח - 26/04/2015 : 14:12:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי אודי ארנון
לא מבין למה מעליבים פה את אסף ומשווים אותו למוריניו המגעיל. גם אם מוריניו מציע את עצמו בהתנדבות אני מעדיף את אסף. ביום שישי ב- 3-1 (אם בכלל היינו מגיעים לתוצאה הזו)מורניו היה סוגר את המשחק, אומר לשחקנים להעיף כדורים ומחכה לשריקת הסיום. אסף הורה להמשיך לשחק, הביא עוד שלושה גולים ועשה את הדרך לירושלים להרבה יותר שמחה.
בתור זה שהביא את מוריניו כדוגמא, אני מסכים איתך לגמרי. הכוונה ברורה: אסף בעיני מאמן מצוין ומתאים לנו. |
| אודי ארנון |
נשלח - 26/04/2015 : 14:09:56 לא מבין למה מעליבים פה את אסף ומשווים אותו למוריניו המגעיל. גם אם מוריניו מציע את עצמו בהתנדבות אני מעדיף את אסף. ביום שישי ב- 3-1 (אם בכלל היינו מגיעים לתוצאה הזו)מורניו היה סוגר את המשחק, אומר לשחקנים להעיף כדורים ומחכה לשריקת הסיום. אסף הורה להמשיך לשחק, הביא עוד שלושה גולים ועשה את הדרך לירושלים להרבה יותר שמחה. |
| פולדש |
נשלח - 26/04/2015 : 13:45:19 אני מסכים עם יפתח והקרפד. יש לאסף על מה לעבוד, אבל אני רואה פה מישהו שאפשר ללכת איתו הרבה זמן. |
| karpad3 |
נשלח - 26/04/2015 : 13:13:44 אני חושב שמבחינת התמדה, עומק ורצינות נמני עולה על כמעט כל מאמן בארץ. לא נראה לי ששום מאמן יהיה עדיף עליו, בטח שלא בסכומים ובליגה שלנו. |
| דור |
נשלח - 26/04/2015 : 12:16:01 אדם נתן עונה מרגשת ובנוסף, צריך להוסיף שאנחנו לא התחמשנו באף פליט בחלון ההעברות באמצע השנה |
| יפתחמ |
נשלח - 26/04/2015 : 12:02:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
כמי שעדיין כואב את הירידה בשנה שעברה (לא את עצם הירידה עצמה אלא את הדרך המבישה) מבקש להזכיר לכם שאסף פתח את העונה כשהוא מתבסס על אדם מזרחי שיעלה אותו ליגה. מזכיר לכולנו שהמטרה השנה היתה לעלות ליגה ולא להתבסס בליגה א'. לא צריך לספר איפה היינו היום אם עדיין היינו בונים רק על אדם שיביא אותנו למחוזות הלאומית... מה ששינה את המומנטום זה ההגעה של אבירם ברוכיאן. אם יש מישהו שצריך להחתים ראשון זה דוקא ברוכיאן (לאחר שהוא ימצה את הנסיונות לחזור לליגת העל). אסור לשכוח גם את ההתנהגות הבעייתית של נמני שעלתה לנו בנקודות ובכסף. ליגה לאומית, כפי שכבר למדנו, זו כבר אופרה אחרת שבה לא רק התלהבות ומופעי סטנדאפ על הקווים מביאים נקודות. בכף הזכות חייבים כמובן לציין את החיבור שלו לקבוצה ואת החיבור של השחקנים אליו, את הקשרים שלו ואת המשחק השוטף שמדי פעם קטמון הציגה. בכל מקרה, בואו נעבור את השבוע הזה ונחגוג כמו שצריך. לליגה הלאומית יש עוד כמה מחזורים עד הסיום ולכן יש זמן. את ההחלטה לא צריך לקבל מהבטן אלא רק לאחר בחינת חלופות אחרות.
אתה לא מדייק. מהרגע הראשון נאמר במפורש שאדם לא יהיה חלוץ יחיד וקירטבה היה איתנו כמעט מההתחלה כששי אהרון שם עליו עין וניסה להביא אותו עוד מתחילת העונה. היה גם ברור ששניהם לא יספיקו אבל הטקטיקה לפעמים היא לחכות שיהיו שחקנים מתאימים שלא מצאו קבוצה ולראיה הביאו את מיקו ממן שכבר באירוע פתיחת העונה בקרית יערים אורי שרצקי אמר לי שהולכים להביא אותו, אז אל תקבע עובדות בעייתיות סתם. מזכיר לך גם שאדם נתן עונה מצוינת ושהגול שלו בהרצליה היה אחד השערים הכי חשובים העונה. אני פשוט לא מבין את הטיעונים האלו נגד נמני. אתה מקום ראשון סבוב שלם, יש לך קבוצה נחושה שיצאה ממצבים קשים, שלא נשברה כשהרצליה ונשר המשיכו להביא את הנקודות, עלית ליגה בהפרש יפה. נמני עצמו אמר שמהמשחק נגד דליה בחוץ הוא שינה את הגישה ואכן את התוצאות אנחנו רואים עד עכשיו. אני מבין שאנשים חושבים שמוריניו מחכה לטלפון מאורי שרצקי. אני הייתי מחתים את נמני לכמה שנים. יש לו ידע, תשוקה, יכולת לחבר בין השחקנים. מי שבא לאימונים ראה מאמן מחויב עם שחקנים מחויבים, יש להט באימונים שהלוואי על כמה קבוצות שיהיה להם במשחקי ליגה. |
| אחד העם |
נשלח - 26/04/2015 : 11:33:30 רק כדי לאזן את הכתבה הקודמת : http://www.one.co.il/Article/14-15/1,2,3133,0/249907.html?ref=hp
"המנהל המקצועי, שי אהרון, הודיע כי רוב שחקני הסגל יישארו גם בעונה הבאה כאשר בכוונת הקבוצה להשאיר גם את הקשר אבירם ברוכיאן, שכזכור חוזהו במועדון מומן על-ידי איש העסקים בני סיוון שאף תומך בקבוצה כלכלית. ברוכיאן עצמו כבר אמר למקורביו: "אם בני סיוון יבקש ממני להמשיך בקטמון, אני אמשיך".
-----
והערה כללית- השירשור הזה עלה עוד לפני שהספיקו להניף את נמני באויר. מה הלחץ ? בעיני, חלק גדול מהקרדיט על העונה הזו הולך בעיקר לאסף.סוף סוף ראינו מאמן על הקוים, ווינר בנשמה ששואף גבוה,עם שיטה ועם דרך, ולא אוסף הרמות מקרי לחלוצים בשיטת אללה-באב-אללה שכונתי ושנתקעים-מסירות לאחור.. כמובן שבלי ברוכיאן זה לא היה עובד,אי אפשר להתווכח עם נתונים יבשים- ומהיום שהוא הגיע לקבוצה - דברים התחברו והדהרה החלה. כמובן שלכל השחקנים מגיעה מילה טובה וחיבוק גדול- בטח שלעוז הנהדר ואהוב הקהל, גם לגולן,שאפילו צבע את הנעלים :), ממש נהנתי מכל השחקנים העונה- גם אלו שלפעמים הלך להם פחות טוב, ראית על כולם את רוח הלחימה ואת האהבה למועדון. ברור שבליגה גבוהה יותר צריך עוד מהירות וכח, עם כל האהבה לקבוצה הנוכחית- הסגל הקיים בוודאי יצטרך חיזוקים. סומך על הצוות המקצועי שידע לתת את התשובות.
--
והערה נוספת: +1 ענק לאליה ולעניין האיחוד.
|
|
|