פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון נגד מגדל העמק

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
nachumco נשלח - 23/02/2015 : 09:09:51
http://www.goler1.co.il/article/8405
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
karpad3 נשלח - 27/02/2015 : 16:24:28
סיכום המשחק באתר:
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1634

תקציר המשחק:
http://youtu.be/15N64FXYfrU
yossimaz נשלח - 25/02/2015 : 01:14:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אחד העם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
....המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה.

לא מסכים איתך בכלל. עוז זה השחקן היחידי חוץ מברוכיאן שאני סומך עליו כשהכדור אצלו ברגלים שיש סיכוי שיצא משהו מהמהלך שלו.
אין אף שחקן שיכול או צריך לבוא על חשבונו בהרכב,
אפילו כשהוא בלי אויר עדיין יש לו ראיה וחוכמת משחק ברמה הגבוהה ביותר.

מסכים.
עוז וברוכיאן הם השחקנים הכי חכמים ובעלי קבלת ההחלטות הכי טובות בסגל הנוכחי. גם שברוכיאן ועוז לא טובים הם עדיין מושכים כ"כ הרבה תשומת לב מצד היריבה שמקלה על השחקנים האחרים בהרכב שלנו.
אחד העם נשלח - 24/02/2015 : 23:14:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
....המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה.

לא מסכים איתך בכלל. עוז זה השחקן היחידי חוץ מברוכיאן שאני סומך עליו כשהכדור אצלו ברגלים שיש סיכוי שיצא משהו מהמהלך שלו.
אין אף שחקן שיכול או צריך לבוא על חשבונו בהרכב,
אפילו כשהוא בלי אויר עדיין יש לו ראיה וחוכמת משחק ברמה הגבוהה ביותר.
eupheu נשלח - 24/02/2015 : 15:26:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

דרך אגב בהתחשב שלא בלילטי ,לא סבג לבטח לא מור לא ממש מסובבים ראשים הייתי שמח לראות את 2 הפיטבולים שלנו נשלחים לכרסם את היריב ,אורן כהן וליעד עובד מהירים אגרסיבים יכולים לעשות יופי של טרור במרכז השדה.

חוץ מהגול מול כפ"ס לפני שנתיים, מה בדיוק גורם לכל כך הרבה אנשים להתלהב מעובד?
סבבה בתור מחליף, אבל ממש לא מי שיציל אותנו.

זה מה שכתבתי שיחליף את בלילטי/מור/סבאג שאף אחד מהם לא בולט לטובה. לפחות במרכז השדה יהיה מישהו שיגיע מהר וחזק יותר לכדור.
karpad3 נשלח - 24/02/2015 : 15:15:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

דרך אגב בהתחשב שלא בלילטי ,לא סבג לבטח לא מור לא ממש מסובבים ראשים הייתי שמח לראות את 2 הפיטבולים שלנו נשלחים לכרסם את היריב ,אורן כהן וליעד עובד מהירים אגרסיבים יכולים לעשות יופי של טרור במרכז השדה.

חוץ מהגול מול כפ"ס לפני שנתיים, מה בדיוק גורם לכל כך הרבה אנשים להתלהב מעובד?
סבבה בתור מחליף, אבל ממש לא מי שיציל אותנו.
eupheu נשלח - 24/02/2015 : 14:43:22
אנגלס את מרקס נשלח - 24/02/2015 : 13:49:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

אני חושב שלאור היכולת החלשה של מיקו (מכדרר יותר מדי במקום למסור), סבג (לא מדייק במסירות, אפילו פשוטות) וקירטבה (בורח לאגפים ומנסה להתנהל שם עם הכדור במקום לתפוס עמדה ברחבה, ואז מאבד אותו. עדיין לא ברור לי אם זו הוראה של המאמן או שהוא עושה את זה על דעת עצמו) במשחקים האחרונים, היה מקום לשינויים האלו בהרכב.

מצטער חבר אני לא מסכים איתך. הכניסה של ממן וקירטיבה למשחק גרמה לקבוצה להתחיל לשחק כדורגל וללחוץ מה שלא ראינו במשחקים האחרונים. הקבוצה הניעה כדור, רצה ונלחמה וזה לא היה כל המשחק.
נמני דבק במערך של 4-2-3-1 שזה מערך סביר הבעיה היא שאין לנו חלוץ מטרה קלאסי לא מיכאל ולא אדם מצליחים בעמדה הזאת.
צריך לבצע כמה שינויים בהרכב: בקישור האחורי, לפתוח עם שי ובלילטי/סבג. בקישור ההתקפי, ברוכיאן באמצע בצד ימין מיקו ובצד שמאל בן אוזן. לטעמי אגף שמאל שיש לך גם את אוזן וגם את אזרזר יכול להוציא את המקסימום משניהם וזה יהיה אגף מפחיד המשמעות היא שצריך להוריד את עוז. ממשחק למשחק מבינים שאין ברירה והוא כבר לא אותו שחקן. המקסימום שיהיה אפשר לנצל אותו זה בכך שהוא יהיה חילוף קבוע במחצית השנייה כשהגנת היריב כבר עייפה ואז הטכניקה שלו יכולה להשפיע, כשהוא בהרכב האגף שמאל שלנו לא אפקטיבי. ובצער רב בסוף העונה להפרד ממנו בכבוד והערכה רבה.
Offside נשלח - 24/02/2015 : 10:48:01
אני חושב שלאור היכולת החלשה של מיקו (מכדרר יותר מדי במקום למסור), סבג (לא מדייק במסירות, אפילו פשוטות) וקירטבה (בורח לאגפים ומנסה להתנהל שם עם הכדור במקום לתפוס עמדה ברחבה, ואז מאבד אותו. עדיין לא ברור לי אם זו הוראה של המאמן או שהוא עושה את זה על דעת עצמו) במשחקים האחרונים, היה מקום לשינויים האלו בהרכב.
קטמון ותיק נשלח - 24/02/2015 : 09:05:43
תמונות רבות מהמשחק:

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.959643917379327.1073742448.315042321839493&type=1
eupheu נשלח - 24/02/2015 : 08:59:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

מחצית ראשונה חלשה מאוד שלנו. ההרכב היה מוזר מאוד. אני מקווה שזה בגלל אילוצים (פציעות / מחלות / בעיות משמעת וכו') ולא מסיבות מקצועיות. אין לי מושג מה הייתה תוכנית המשחק של נימני, אבל די ברור שהיא לא הצליחה, ולא רק כי ספגנו שער. מחצית כמעט ללא הזדמנויות שלנו, בשליטה די ברורה של מגדל העמק. היתה יכולה להסתיים גם ב 2-0 להם.

המחצית השניה הייתה סבירה, גם בזכות החילופים, וגם בזכותם של מגדל העמק שלא ממש שיחקו, והסתפקו בעיקר בבזבוזי זמן. לדעתי החילוף של קירטבה היה מאוד מאוחר, ואולי זה עלה לנו במשחק (יחד עם ההרכב הפותח המוזר). יחד עם זאת, ראוי לפרגן לנמני על החילופים ההתקפיים, ובעיקר על ההימור שלו להשאיר את אדם לצידו של קירטבה.

בסופו של דבר יכולנו לנצח במשחק הזה. מקווה מאוד שלא נצטער על אובדן 2 הנקודות בסוף העונה.

ואני דווקא חיבבתי את הנקניקיות (הקרות) עם החרדל, העגבניה והזייתים. נחמד מצדם שהכניסו נקניקיה וחצי לתוך הלחמניה. המחיר של השתיה אכן היה מוגזם - בשביל המחיר הזה, מן הראוי היה לתת כוס יותר גדולה.

מסכים לגבי ההרכב. לא ברור אם מדובר בהתחכמויות של נמני או "שיקולים טקטיים". למור אפריים אין מקום בהרכב וממן חייב לפתוח

נמני מתחיל לחטוא במשהו שמאמנים גדולים ממנו נוטים לעשות וזה אובר תחכום של משחק שהוא פשוט למדיי ,הוא כבר עשה זאת עם מזור מול הרצליה והיום עם מיקו ובכלל סגנון האנגלי של כדורים ארוכים גם הוא לא קשור לכלום. תעלה את השחקנים הכי טובים שלך ועזוב שטויות זה לא עובד בשום מקום אחר בעולם לבטח לא בליגה א' צפון האימתנית.

רק כדי לתת את הסברה שלי - במגרש גרוע כמו מגדל העמק קשה לשחק משחק מסירות או דריבלים ולכן למור יש יתרון על מזור וסבג (היחיד שלו כנראה) במסירה ארוכה ומדוייקת. אני חושב שאדם יותר טוב בלקבל כדורים עם הגב, מזכיר לכם שמסירה כזו לקירטבה נגמרת בעבירה שלו הרבה פעמים.

אני מציע שפחות ייתרכז בסקאוטינג על נדל"ן זה הכול. זו בדיוק הנקודה שהעלתי אובר תחכום לא מביא לשום מקום. במיוחד שאנחנו רואים ירידה ניכרת ביכולת שלנו בחודש האחרון.
עמרי446 נשלח - 24/02/2015 : 07:58:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

מחצית ראשונה חלשה מאוד שלנו. ההרכב היה מוזר מאוד. אני מקווה שזה בגלל אילוצים (פציעות / מחלות / בעיות משמעת וכו') ולא מסיבות מקצועיות. אין לי מושג מה הייתה תוכנית המשחק של נימני, אבל די ברור שהיא לא הצליחה, ולא רק כי ספגנו שער. מחצית כמעט ללא הזדמנויות שלנו, בשליטה די ברורה של מגדל העמק. היתה יכולה להסתיים גם ב 2-0 להם.

המחצית השניה הייתה סבירה, גם בזכות החילופים, וגם בזכותם של מגדל העמק שלא ממש שיחקו, והסתפקו בעיקר בבזבוזי זמן. לדעתי החילוף של קירטבה היה מאוד מאוחר, ואולי זה עלה לנו במשחק (יחד עם ההרכב הפותח המוזר). יחד עם זאת, ראוי לפרגן לנמני על החילופים ההתקפיים, ובעיקר על ההימור שלו להשאיר את אדם לצידו של קירטבה.

בסופו של דבר יכולנו לנצח במשחק הזה. מקווה מאוד שלא נצטער על אובדן 2 הנקודות בסוף העונה.

ואני דווקא חיבבתי את הנקניקיות (הקרות) עם החרדל, העגבניה והזייתים. נחמד מצדם שהכניסו נקניקיה וחצי לתוך הלחמניה. המחיר של השתיה אכן היה מוגזם - בשביל המחיר הזה, מן הראוי היה לתת כוס יותר גדולה.

מסכים לגבי ההרכב. לא ברור אם מדובר בהתחכמויות של נמני או "שיקולים טקטיים". למור אפריים אין מקום בהרכב וממן חייב לפתוח

נמני מתחיל לחטוא במשהו שמאמנים גדולים ממנו נוטים לעשות וזה אובר תחכום של משחק שהוא פשוט למדיי ,הוא כבר עשה זאת עם מזור מול הרצליה והיום עם מיקו ובכלל סגנון האנגלי של כדורים ארוכים גם הוא לא קשור לכלום. תעלה את השחקנים הכי טובים שלך ועזוב שטויות זה לא עובד בשום מקום אחר בעולם לבטח לא בליגה א' צפון האימתנית.

רק כדי לתת את הסברה שלי - במגרש גרוע כמו מגדל העמק קשה לשחק משחק מסירות או דריבלים ולכן למור יש יתרון על מזור וסבג (היחיד שלו כנראה) במסירה ארוכה ומדוייקת. אני חושב שאדם יותר טוב בלקבל כדורים עם הגב, מזכיר לכם שמסירה כזו לקירטבה נגמרת בעבירה שלו הרבה פעמים.
eupheu נשלח - 23/02/2015 : 23:33:13
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

יפתחמ נשלח - 23/02/2015 : 23:25:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ
היו תלונות על דלות המזנון - נקניקיה עם חרדל (בלי קטשופ), זיתים שחורים ועגבניות, לצד הגרעינים ושתייה קלה (במחיר מופקע משהו).

יפי, מי שישמע יחשוב שבמזנון של טדי יש ארוחות גורמה... מה קרה, חסרה לך מנת דוריטוס על מגש במחיר מציאה?

התלונות לא באו ממני, רק ציינתי שהיו כאלו. התלונה היחידה שלי היא על 10 שקלים לכוס קולה קטנה..
האדום מהכפר נשלח - 23/02/2015 : 23:01:49
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

יכול להיות שהוא רצה לבדוק איך זה לשחק עם שני דפנסיבים, מה גם שנאור סבג הולך להעדר מול דליה בגלל צהובים

בכל מקרה זה ממש לא היה מרשים
עם כל הכבוד ליכולות הדפנסיביות הלא ממש מרשימות של מור, גם סבג וגם מיקו שחקנים טובים ממנו.

מור נתן משחק טוב באולגה כי מזור היה מוצהב, ומאז הוא משחק הרבה...הרבה יותר מדי.

אני מאוד מקווה שנגד דליה מיקו ישחק במקום מור...
מורדי והילדים נשלח - 23/02/2015 : 22:43:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07