פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 דרושים מתנדבים לשחק כדורגל... כן כן לשחק

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
המודיע נשלח - 22/02/2015 : 18:18:03
במסגרת שיתופי פעולה עם גורמי קהילה שונים יצרנו קשר עם עמותת האח הגדול. זה לא מה שאתם חושבים... זה לא תכנית טלוויזיה או ריאליטי.

האח הגדול זו עמותה שמסייעת לחיילים בודדים, תומכת בהם מרגע גיוסם ועד לשיחרורם ומהווה מסגרת והכוונה לכל אותם צעירים המשרתים בצה"ל, ואין להם משפחה תומכת בארץ.

במסגרת הקשר שנוצר, עלה רעיון לקיים משחק כדורגל בין החיילים לבין האוהדים, כאשר בתחילת המפגש נספר להם מה זה הפועל קטמון על כל היבטיה ופעולותיה. לאחר המשחק, הם יוזמנו לצפות במשחק הבית הקרוב נגד דלייה ונקווה שהם יישארו אוהדים שלנו גם לאחר מכן (קחו בחשבון שמה שהם רגילים לראות זה משחקים של ביתר...).

אז מי שיכול להתפנות ביום חמישי בערב, בשעה 18:00, להתייצב במגרש קרפט שליד בית החייל וגן סאקר, לייצג אותנו בכבוד וגם להיות שגריר טוב שלנו,
אנא להודיע לי כאן או בפרטי. אגב לא חייבים להיות חברים בעמותה, מספיק להיות אוהד של קטמון. אם ישנם מספר חברים שרוצים להתארגן יחד, הרי זה משובח.

אני מקווה שלזה כבר כן יהיו מתנדבים

054-7245676
2   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
katamon9 נשלח - 24/02/2015 : 16:06:31
אני מגיע
המודיע נשלח - 23/02/2015 : 20:56:51
הי

חסרים לי עדיין שחקנים, אז קדימה להתנדב כי זו ההתנדבות הכי כייפית שיש לנו.

אל תשאירו אותנו לשחק סטנגה

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07