פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דרושים מתנדבים לשחק כדורגל... כן כן לשחק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דרושים מתנדבים לשחק כדורגל... כן כן לשחק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם דרושים מתנדבים לשחק כדורגל... כן כן לשחק נושא הבא  

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 22/02/2015 :  18:18:03  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במסגרת שיתופי פעולה עם גורמי קהילה שונים יצרנו קשר עם עמותת האח הגדול. זה לא מה שאתם חושבים... זה לא תכנית טלוויזיה או ריאליטי.

האח הגדול זו עמותה שמסייעת לחיילים בודדים, תומכת בהם מרגע גיוסם ועד לשיחרורם ומהווה מסגרת והכוונה לכל אותם צעירים המשרתים בצה"ל, ואין להם משפחה תומכת בארץ.

במסגרת הקשר שנוצר, עלה רעיון לקיים משחק כדורגל בין החיילים לבין האוהדים, כאשר בתחילת המפגש נספר להם מה זה הפועל קטמון על כל היבטיה ופעולותיה. לאחר המשחק, הם יוזמנו לצפות במשחק הבית הקרוב נגד דלייה ונקווה שהם יישארו אוהדים שלנו גם לאחר מכן (קחו בחשבון שמה שהם רגילים לראות זה משחקים של ביתר...).

אז מי שיכול להתפנות ביום חמישי בערב, בשעה 18:00, להתייצב במגרש קרפט שליד בית החייל וגן סאקר, לייצג אותנו בכבוד וגם להיות שגריר טוב שלנו,
אנא להודיע לי כאן או בפרטי. אגב לא חייבים להיות חברים בעמותה, מספיק להיות אוהד של קטמון. אם ישנם מספר חברים שרוצים להתארגן יחד, הרי זה משובח.

אני מקווה שלזה כבר כן יהיו מתנדבים

054-7245676

נערך על ידי - המודיע ב-22/02/2015 18:22:10

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 23/02/2015 :  20:56:51  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הי

חסרים לי עדיין שחקנים, אז קדימה להתנדב כי זו ההתנדבות הכי כייפית שיש לנו.

אל תשאירו אותנו לשחק סטנגה
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 24/02/2015 :  16:06:31  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מגיע
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם דרושים מתנדבים לשחק כדורגל... כן כן לשחק נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07