| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| katamon |
נשלח - 22/02/2015 : 16:46:07 מוצ"ש, 19:15, אצטדיון טדי.
אמנם המשחק במוצ"ש, אבל בשעה נוחה גם לילדים וגם לדתיים (שעה אחרי יציאת השבת). דלית אל כרמל ממקומת במקום ה-7 והיא יריבה מסוכנת מאד. אנחנו צריכים את התמיכה והעידוד שלכם!
תזמינו בבקשה את החברים לאירוע בפייסבוק: https://www.facebook.com/events/800327563375424 כך תזמינו את כל החברים בקליק אחד: http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5440 |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| מחאיי |
נשלח - 08/03/2015 : 22:58:38 אחלה דליה. |
| davidkipod |
נשלח - 08/03/2015 : 11:16:15 מעניין מי הצטיין במשחק בין דליה להרצליה: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12590 |
| אמיר גולה |
נשלח - 04/03/2015 : 10:08:04 אל תספור אותי. אני ירדתי לקלל את השופטים, לא את דליה |
| אליה |
נשלח - 04/03/2015 : 00:26:05 האמת גם אני צעקתי להם שהם עגלות.יותר מתסכול כמובן.אבל לא עזר.... |
| האדום מהכפר |
נשלח - 03/03/2015 : 21:40:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אבל מה אני אגיד לכם, כשלא רוצים לראות אז לא רואים
אתה מתכוון כמו שלא רוצים לראות שאף אחד עד כה לא תומך בדעתך (אפילו לא הודעת תמיכה אחת), אז לא רואים? 
סבבה, תמשיך להחזיק בדעתך. זה בסדר גמור.
50 איש שירדו לכיוון מנהרת השחקנים וקיללו את שחקני דליה תומכים בדעתי
אבל אפשר בבקשה לסיים כבר את הדיון המעיק הזה?
כמו עם הנעליים הצהובות, אתה לא יכול להניח למשהו פשוט לשקוע?
:\ |
| lazy |
נשלח - 03/03/2015 : 21:34:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אתה מתכוון כמו שלא רוצים לראות שאף אחד עד כה לא תומך בדעתך (אפילו לא הודעת תמיכה אחת), אז לא רואים? 
סבבה, תמשיך להחזיק בדעתך. זה בסדר גמור. |
| גון מדלולה |
נשלח - 03/03/2015 : 14:09:32 שיחקו בסדר גמור דליה, בזבזו זמן בהחלט, לא קרוב לבזבוזי זמן שראינו בעבר מקבוצות נגדנו והאמת? פחות מבזבוזי הזמן שלנו בעונה שעברה בחלק מהמשחקים.
וריצה למנהרת השחקנים היו כבר הרבה יותר גרועות, הרבה. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 03/03/2015 : 13:38:03 אתם יכולים להמשיך להגן עליהם עד לסוף העונה מצידי
אני אישית בחיים לא ראיתי נהירה כזאת של הגוש המעודד לכיוון מנהרת השחקנים לקלל ככה את שחקני דליה(ואני לא הייתי ביניהם אגב)
לא בית שאן זכו ליחס כזה, לא יפו, לא מרמורק, לא אף קבוצה.
זה אומר שלא רק אני הרגשתי בחילה מהם.
אבל יאללה היה ונגמר
עם הפנים לגלבוע, חייבים 3 נקודות 
|
| מנדי742 |
נשלח - 03/03/2015 : 00:28:18 לייזי, אבו אדהם, אביתר: +1
אדום מהכפר: תקשיב לאבו אדהם.
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
ואני מאחל לך שתוציא את הראש מהתחת ותתחיל להסתכל למציאות בעיניים, בעיקר. לא קבוצה מחליאה ולא בטיח. לא עשו שום דבר לא בסדר. באו, שיחקו, עשו לך בית ספר בהגנה המצופפת ולא היו רחוקים מלגנוב עוד גול. הבעיה היחידה במשחק אתמול היתה עם הקבוצה שלנו, לא עם אף אחד אחר.
|
| האדום מהכפר |
נשלח - 02/03/2015 : 19:05:00 האמת שתתפלא, ידעתי שזה ישוב דרוזי(דודים שלי גרים בקיבוץ סמוך לדליה)
וכן הטעות שלי שרשמתי מוסלמי ולא דרוזי, אכן התבלבלתי.
אבל זאת בדיוק הסיבה שלא רציתי להגרר לוויכוח, כי במקום להתעסק בתאכלס מתעסקים בכל המסביב.
אז תן לי לנסות לחתום את זה בכל זאת מבלי להיכנס לוויכוחים טרחניים.
1)מסכים איתך, קטמון הייתה צריכה לנצח קבוצה כזאת 0-5 ולא להגרר למשחק עצבני וצמוד, ולכן האשמה העיקרית היא עלינו
2)וזה עדיין לא הופך את ההתנהגות של שחקני דליה ללגיטימית, כל האלמנטים אותם הזכרתי, הם אנטי כדורגל אחד גדול, ואחת הסיבות שאנשים מדירים את רגלם מהמגרשים. יש לבזבז זמן, ויש להוציא שם רע למקצוע(ולכן איכלתי להם הלנת שכר, כי הם מוציאים שם רע לכדורגל)
ואגב, קטמון בחיים לא הגיעה לרמות כאלה של גועל, אז אל תנסו אפילו אני זוכר עשרות משחקים שבהם הובלנו ביתרון שער, ברובם בכלל לא בזבזנו זמן אלה חיפשנו את הגול הנוסף. ובאלה שכן, לא הוצאנו שם רע למקצוע.
ולרגע לא טענתי שדליה המציאו את הגועל נפש הזה לצערי רוב הקבוצות היו נוהגות כמוהה, וגם הן גועל נפש ואני מאחל להן רק רע.
נכון ליגה א', ונכון כל נקודה חשובה, אבל ברגע ששחקנים שוכחים שלפני הכל זה משחק כדורגל, ואנשים באים לצפות בכדורגל אני מאחל להם רק רע, וכן גם הלנת שכר... |
| אביתר ברעם |
נשלח - 02/03/2015 : 18:47:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי oschreib
שמע, הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה טעויות בתגובה אחת. 1. דלית אל כרמל היא הישוב הדרוזי הגדול בארץ, ולא מוסלמי (לא שזה אומר משהו על דתם של השחקנים שלה, מילא). 2. מוסלמי זה לא מוצא. 3. דליה בזבזו זמן כמו כל קבוצה אחרת ששיחקנו מולה והיו ביתרון (וגם כמונו, עד כמה שלא נעים להודות). החילופים היו איטיים, והשחקנים נפלו כמו זבובים. ספורטיבי? חד משמעית לא, אבל אל תתחיל להאשים את בזבוז הזמן (כמה זמן זה כבר לקח לך בקיזוז ההארכה? חמש דקות? עשר?) בתוצאה שהיא לחלוטין באשמתנו ובזכות השוער שלהם. את דליה אתה צריך לנצח 5-0, לא לנסות לסחוט 2-1 מהדקה ה84.
+1 |
| oschreib |
נשלח - 02/03/2015 : 16:17:49 שמע, הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה טעויות בתגובה אחת. 1. דלית אל כרמל היא הישוב הדרוזי הגדול בארץ, ולא מוסלמי (לא שזה אומר משהו על דתם של השחקנים שלה, מילא). 2. מוסלמי זה לא מוצא. 3. דליה בזבזו זמן כמו כל קבוצה אחרת ששיחקנו מולה והיו ביתרון (וגם כמונו, עד כמה שלא נעים להודות). החילופים היו איטיים, והשחקנים נפלו כמו זבובים. ספורטיבי? חד משמעית לא, אבל אל תתחיל להאשים את בזבוז הזמן (כמה זמן זה כבר לקח לך בקיזוז ההארכה? חמש דקות? עשר?) בתוצאה שהיא לחלוטין באשמתנו ובזכות השוער שלהם. את דליה אתה צריך לנצח 5-0, לא לנסות לסחוט 2-1 מהדקה ה84. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 02/03/2015 : 15:26:41 אני מעדיף הפעם לא להיכנס למרתון וויכוחים חסר תועלת
כנראה שאני ואתם לא היינו באותו משחק
ושוב יש לי תחושה שהמגננה הזאת היא רק בגלל שקוראים לקבוצה דלית אל כרמל ורוב שחקניה הם ממוצא מוסלמי.
אז סבבה, ניצחתם, דליה קבוצת כדורגל מההוגנות והנקיות שראה הכדורגל הישראלי לדורותיו לא ביזו את המשחק, לא בזבזו זמן בצורה מוגזמת, לא התחזו, לא ניסו להתריס את הקהל.
בראבו להם. ובראבו לכם.
יום נפלא  |
| פולדש |
נשלח - 02/03/2015 : 11:57:47 מול אסי גלבוע הייתי פותח (בתקווה שההגנה תחזור לסטנדרט) עם 2 חלוצים: מזור ובלילטי באמצע, מיקו ועוז בכנפיים, ואדם וקירטבה בחוד. דווקא במשחק הזה שווה לשחק על כדורים ארוכים לשני החלוצים, כפי שההגנה של אסי זכורה לי. |
| אדום החזה |
נשלח - 02/03/2015 : 11:23:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
כיוון ש"כולנו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים את התורה" - מה ההצעות שלכם לצוות המקצועי למשחק בעמק יזרעאל? ברוכיאן לא יכול לשחק - צהוב חמישי
מציע להם לא להיכנס לפורום |
|
|