| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| היציע האדום |
נשלח - 15/02/2015 : 23:06:05 איזו התרגשות לקראת מחר! ב16:00 ניפגש עם נשר האימתנית - אין זמן לנשום, ועוברים לחצי גמר בארנה, איזה יום אדום! גם הפעם צוות "היציע האדום" עמל רבות על גליון נוסף. בגיליון זה תהיה פינת העשרה חדשה, כמו תמיד קצת על היריבה, כתבת אורח מרגשת, עוד הפתעות וגם חשיפה מרעישה ביותר!!! כמו תמיד אנו מזכירים שתרומה סימלית של כמה שקלים, חיונית לקיומינו חפשו את הקופות הקטנות של צוות ההפצה. בואו בזמן, אפילו תקדימו קצת, נפגש מחר יאללה הפועל! |
| 6 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| היציע האדום |
נשלח - 17/02/2015 : 15:59:30
ציטוט:
יש קובץ לטובת מי שלא היה היום במשחק?
עדיין לא, עוד כמה ימים יעלה לדף הפייסבוק. https://www.facebook.com/hayatziahaadom
|
| היציע האדום |
נשלח - 16/02/2015 : 23:53:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
כל הכבוד לכם על הכתבה על המגרש ברמת אשכול אני פרצתי לשם לפני כחודש וניסיתי לקדם את העסק האמת שירון דוויק ומרכוס הרימו את הכפפה וגם בזכות עצמם מטרידים יפה מאוד את הגורמים הרלונטים בעירייה אך בהחלט חשיפה נוספת רק תועיל.
יש קובץ לטובת מי שלא היה היום במשחק?
עדיין לא, עוד כמה ימים יעלה לדף הפייסבוק. |
| עמרי446 |
נשלח - 16/02/2015 : 23:26:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
כל הכבוד לכם על הכתבה על המגרש ברמת אשכול אני פרצתי לשם לפני כחודש וניסיתי לקדם את העסק האמת שירון דוויק ומרכוס הרימו את הכפפה וגם בזכות עצמם מטרידים יפה מאוד את הגורמים הרלונטים בעירייה אך בהחלט חשיפה נוספת רק תועיל.
יש קובץ לטובת מי שלא היה היום במשחק? |
| אליה |
נשלח - 16/02/2015 : 20:38:02 כל הכבוד לכם על הכתבה על המגרש ברמת אשכול אני פרצתי לשם לפני כחודש וניסיתי לקדם את העסק האמת שירון דוויק ומרכוס הרימו את הכפפה וגם בזכות עצמם מטרידים יפה מאוד את הגורמים הרלונטים בעירייה אך בהחלט חשיפה נוספת רק תועיל. |
| היציע האדום |
נשלח - 16/02/2015 : 11:11:59 * את אנשי צוות ההפצה שלנו אפשר יהיה למצוא כמו תמיד בכניסה ליציע לפני המשחק ובמחצית.
לב אדום: את הגליוינות הישנים אפשר למצוא בדף הפייסבוק שלנו. |
| לב אדום מקטמון |
נשלח - 16/02/2015 : 09:18:56 יש מצב להעלות לרשת את הגיליונות הישנים? לטובת האוהדים מהצפון הרחוק? |