איזו התרגשות לקראת מחר! ב16:00 ניפגש עם נשר האימתנית - אין זמן לנשום, ועוברים לחצי גמר בארנה, איזה יום אדום! גם הפעם צוות "היציע האדום" עמל רבות על גליון נוסף. בגיליון זה תהיה פינת העשרה חדשה, כמו תמיד קצת על היריבה, כתבת אורח מרגשת, עוד הפתעות וגם חשיפה מרעישה ביותר!!! כמו תמיד אנו מזכירים שתרומה סימלית של כמה שקלים, חיונית לקיומינו חפשו את הקופות הקטנות של צוות ההפצה. בואו בזמן, אפילו תקדימו קצת, נפגש מחר יאללה הפועל!
כל הכבוד לכם על הכתבה על המגרש ברמת אשכול אני פרצתי לשם לפני כחודש וניסיתי לקדם את העסק האמת שירון דוויק ומרכוס הרימו את הכפפה וגם בזכות עצמם מטרידים יפה מאוד את הגורמים הרלונטים בעירייה אך בהחלט חשיפה נוספת רק תועיל.
כל הכבוד לכם על הכתבה על המגרש ברמת אשכול אני פרצתי לשם לפני כחודש וניסיתי לקדם את העסק האמת שירון דוויק ומרכוס הרימו את הכפפה וגם בזכות עצמם מטרידים יפה מאוד את הגורמים הרלונטים בעירייה אך בהחלט חשיפה נוספת רק תועיל.