פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הצד האפל של מעורבות האוהדים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
h.k.j.f.c נשלח - 01/03/2010 : 12:16:01
עצוב מה שקורה היום בהפועל ב"ש. המאמן מותקף, הבעלים הודיעה שהיא מתפטרת בסוף העונה, והשחקנים מודיעים שהם מפחדים לחייהם.בניגוד לאפטיות הכללית של רוב אוהדי הכדורגל בארץ, האוהדים בב"ש מעורבים בחיי הקבוצה שלהם. מפחיד כמה שהם מעורבים...
אז נכון שב"ש זה דוגמא קיצונית, כנראה, לטירוף מערכות מסוכן. גם לבית"ר לא חסרים אוהדים שילכו לפוצץ במכות את השחקנים אם וכאשר הקבוצה תכנס למשבר עמוק. אבל, וזו הסיבה שאני כותב פה ולא באוף-טופיק, מי ערב לכך שבבוא היום, אצלנו בבית, לא יגדלו איזה חבורה של אולטראס בני שבע עשרה עם רצח בעיניים? זה לא יקרה לא היום ולא מחר, אבל מה אם נצליח בעזרת השם לחזור לליגות הגבוהות? אלפי טרמפיסטים יצטרפו אלינו במקרה כזה, ומספיק אם יתחיל לאהוד אותנו יוסי מלאך אחד...
בקיצור, נקודה למחשבה. נתראה בבית שמש!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אמיר גולה נשלח - 04/03/2010 : 12:56:10
ירון אני איתך, המחשבה נכונה, פשוט הקדמה של המשחק הזה בחצי שעה הייתה גורמת לי התקף לב
yarond נשלח - 04/03/2010 : 07:34:30
ככנותי טובות
עם זאת
אני גוזר על עצמי השעייה עד 18 במרץ
סלאמה נשלח - 03/03/2010 : 23:08:13
התנצלותך אינה מתקבלת.
יש דברים שלא הופכים לבדיחה, כמו שעת משחק. בטח חשוב כל כך, ואחרי פגרה ארוכה כל כך.
הלוואי והיה בסמכותי להשעות אותך מהפורום הזה לתקופה לא קצרה, ולהגלות אותך לזה של יפו.
yarond נשלח - 03/03/2010 : 21:56:46
התנצלות פומבית
בסך הכל רציתי לוודא שכולם יגיעו לפני הזמן
המשיק בשעה 14
בואו נהיה שם באחת וחצי ונכין את המשחק כראוי
שוב מתנצל
הסלע האדום נשלח - 03/03/2010 : 20:11:11
באתר ההתאחדות ובאתר שלנו מופיע עדיין 14:00 אז אנא הסבר מניין המידע.

נ.ב ,אתה חייב ללמוד שימוש בפונטים נורמאליים ,מישהו עלול להתעוור בסוף
אמיר גולה נשלח - 03/03/2010 : 19:59:21
איזה זין, זה בדוק?
yarond נשלח - 03/03/2010 : 18:00:24
יום ששי - בית שמש
המשחק הוקדם בחצי שעה !!!!!!!!!!!!!!!
נא לשים לב
amos נשלח - 03/03/2010 : 17:43:47
אם אתה עונה לי ומזכיר אותי בשמי חשבתי שאתה מתכוון אלי. טעיתי.

על כל פעם שתמצא שכתבתי שאני לא רוצה בעלי הון אני תורם חמש מאות שקל לקטמון!

חוץ מזה אתה צודק. כולם כאן עצבנים וחופרים ולא נחמדים ולא מבינים בדיחות עקב מחסור ממושך בסם האדום... חבל. סליחה. מצטער אם פגעתי בך או במישהו אחר. הדיון הענייני כן חשוב וכן מעניין

קובקוב נשלח - 03/03/2010 : 16:30:29
אני מרגיש מאוד עירום עכשיו, בלי לדעת לקרוא. אולי הייתי צריך לעשות יותר עם חיי. בנוסף , אני מרגיש שהגיע הזמן שתוציא את הראש מהתחת ותהיה פחות מרוכז בעצמך, לא כל מה שאני כותב מופנה אליך או קשור בך. בכלל חשבתי שאני מנהל דו שיח עם חולצה אדומה.
ובעיקר חבל שאתה לא יודע מתי צוחקים איתך, אולי היה נחסך כל ההליך המביש אליו נקלענו, שבו אתה עולב בי ואני שומר על איפוק מופתי יא בן אדם מעפן.

* כתבת המון פעמים שאתה לא רוצה בעלי הון. (אל תתבלבל, זאת לא הזמנה לדו שיח, אני רק מעמיד את השקרים על דיוקם)
amos נשלח - 03/03/2010 : 13:51:10
החולצה האדומה צודק! תשאלו את מוטי אבוקסיס!
החולצה האדומה נשלח - 03/03/2010 : 13:04:18
אם וכאשר נצא מהליגות החובבניות, אולי תבינו את גודל הגניבה של הקבלנים. כמות הכסף הציבורי שמגיע לקבוצות הכדורגל המקצועניות היא עצומה. מליונים שאפשר לנצל אותם בצורה חכמה. בתוספת לתקציבים, גיוס של האוהדים וספונסרים נוספים יכול להעמיד קבוצה ראויה. גם בליגה הראשונה.

בקשר לתהייה בנוגע לברקת ודומיה. אם הגברת כל כך רוצה להצטרף בגלל היוזמה החברתית הנהדרת או בגלל הקהילה הנפלאה של אוהדי הפועל ירושלים, אבל רק לחמש שנים?.. שתבוא, נחתום על הסכם של חמש שנים, באישור חברי העמותה, תעשה מה שהיא רואה לנכון ותלך. אנחנו נתמודד עם הבחירה שלנו..
קלי נשלח - 03/03/2010 : 12:45:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

אתה יכול לספר את המקרה של ווימבלדון. מנגד אני אספר את המקרה של אריס.

זה נותן דוגמא מוימבלדון,זה מאריס,זה ממודל ברצלונה וזה מהמודל הגרמני.אז לי דווקא בא לתת דוגמא ממשהו שיותר מוכר לי ,מישראל.......וקבוצה בשם הפועל קטמון(אולי יצא לכם לשמוע)
שלוש שנים הקבוצה קיימת.השנה הראשונה כמובן לא קשורה לכלום.מה לא היה בה?התגיסות חרום למבצע ההתרמה "להצלת הפועל י-ם לפני מותה" ,ההמולה,סיפורים מרגשים של ילדים אוספים שקל לשקל,עמוס נוי שקונה מיליון מניות.בסוף נמכרו 700כ- מניות.ועדיין נזקקנו לבעלי הון שייתנו יותר מכפול מאיתנו.
שנתיים אח"כ כמובן המספרים ירדו למצב ריאלי יותר.כל שנה מתחילה בהימור בלית ברירה של נציגנו לגבי התקציב ,כי בונים קבוצה לעלייה בלי מושג לגבי הגיוס .במהלך השנה זעקות מרות על הגירעון,ועל חוסר האחריות של האוהדים/בעלים בגיוסים ,ועל הצורך למצוא פתרון לפני שתיווצר בעיה חמורה.ובסוף באיסוף שקל לשקל,עוד מסיבה ,עוד שנור ,איכשהו מסתדרים על הקצה(אני מקווה)
אז מי שבאמת מאמין שניתן לאורך זמן ובליגות גבוהות יותר להמשיך כך ,רק כי אידיאולוגית וערכית זה נכון יותר גם הוא יצטרך בסוף להתפשר.למה?לא כי זה נכון יותר.רק כי זה מציאותי יותר.

נכון.יש המון סיכונים עם בעלי הון שיכולים אבל לא ברור שרוצים.אבל יש גם מציאות עם אוהדים שרוצים אבל ממש לא יכולים.

קטמון ותיק נשלח - 03/03/2010 : 11:43:34
מאמר מעניין. ושימו לב לפיסקה האחרונה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3839885,00.html
amos נשלח - 03/03/2010 : 07:25:37
קובקוב, די לייחס לי דיעה ואז להתווכח איתה כאילו היא דעתי. מעולם לא כתבתי שאני לא רוצה בעלי הון. ומה שכתבת על אלונה ברקת נכתב על ידי שתי תגובות מעליך. אם אתה לא מסוגל לקרוא ולהבין טקסט פשוט תבקש עזרה. להזכירך, כבר היו בהפועל ירושלים בעלי הון - מרדכי יונה (שגנב את המגרש), וויקטור יונה (שגנב את הקופה). אני ממליץ לך לקרוא שוב את מה שכתבתי על ארבעת המודלים של יחסי בעלות-קבוצה. גם הלגלוג על ההשוואה למנצ'סטר יונייטד מעיד על חוסר הבנה: אם אוהדי יונייטד, על מעמדה, שאיפותיה, והאינטרסים הכלכליים העצומים שקשורים אליה מוכנים לוותר על חצי מיליארד יורו (!) בגלל עקרונות, בודאי הפועל ירושלים שאין לה הרבה מה להפסיד.

עכשו, בקצרה ובפשטות, למי שכן יודע לקרוא:
קבוצת כדורגל היא קהילת אוהדים. זכותם וחובתם של אלה להיות חשדנים כלפי בעלי הון המבקשים להכנס לקבוצתם, ולא לרקוד את ריקוד הקנה-אותי הדוחה והמתרפס בפני כל זבל. זכותם לבדוק את הזיקה שלו לקבוצה, את האינטרסים שלו (נדלן, פרסום, בחירות לעירייה, קשרים עם אולמרט וברקת), את היקף מעורבתו - האם התחייבות שלו היא לטווח ארוך? האם ישקיע בנוער ובמגרשים? האם ישתף אוהדים? האם ישמר מסורת - סמל, שם, כבוד לשחקני עבר ושילובם? האם יעזוב בפעם הראשונה שנקלל או קומץ פלילי יתקוף את המאמן האפס ההגנתי והפחדן שהביא שליש מהנקודות שהיה יכול (עזורי, למשל) או שהוא רציני ואכפת לו? האם יעזוב כשיתמוטט כלכלית ומה יהיה אז? האם יש ערבויות למצב כזה?

קובקוב נשלח - 03/03/2010 : 05:24:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

לא אמרתי שלא צריך לקחת כסף ממי שרוצה לעזור. לדעתי, לא צריך להתרפס ולמכור את עצמנו לכל מי שבא עם חופן דולרים. יש כל מיני שיטות של שותפות.
כנראה ששנים עם צמד החמד גרמו לכם לשכוח;
הפועל ירושלים זה מועדון גדול.

אולי זה ייקח זמן, אולי זה ידרוש הרבה מאוד מאמץ, אבל אם יש מועדון בישראל שיכול לעשות כזה דבר גם ברמות הגבוהות, זה הפועל ירושלים.

הפועל ירושלים מועדון גדול בפוטנציה מכל מיני סיבות שאין לי כוח לפרט (והיא חלק מהאגודה הכי מפוארת בישראל להוציא את מכבי ת"א). הפועל ירושלים מועדון בינוני בערך 30 שנה . הפועל ירושלים כיום יש מאתיים אוהדים באצטדיון של בית"ר ושש מאות באצטדיון אתלטיקה- השבויה גוססת, לרלוונטית בליגה ג' אין תשתית של מועדון כדורגל . יש פה מועדון שצריך לבנות מהיסוד, אין לך מה למכור לאף אחד. אין נכסי נדל"ן מפתים, אין פירסום גדול, אין קופונים לגזור כרגע

העולם מלא באינטרסים, אבל אם האינטרסים האלה מתיישבים עם הדרך- תן לי לשאול אותך\כם: אלונה ברקת- אין לה זיקה מיוחדת להפועל או לכדורגל אבל הקטע החברתי קוסם לה וכדי לחדד את הנקודה נגיד שהיא גם נימפומנית של פירסום ותשומת לב - מגיעה להפועל לחמש שנים , בתום חמש שנים הוא עוזבת את הקבוצה והיא חוזרת לאוהדים ללא חובות (כמו בבאר-שבע רק ששם הקבוצה חוזרת לזינו הבעלים הקודמים), הסכם מגן. יש נציגי אוהדים, יש עקרונות שחשובים לאוהדים בחוזה. כן לא ולמה?
אם לא, זה בגלל שאתם מאמינים שבאותה תקופה אנחנו יכולים לקדם יותר או בצורה דומה את המועדון בלעדיה? (מגרשים, נוער, הצלחה מקצועית, קהל במגרשים) או אידיאולוגית נטו- לא רוצים בעלי הון, זה עושה לעמוס אלרגיה (אתה אל תגדיל עלי אותיות!), לא משנה המחיר.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07