פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עידן שמש - גיבור העלייה של מכבי פ"ת לרבע הגמר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדום88 נשלח - 27/01/2015 : 20:53:39
עידן שמש כבש היום את שער הנצחון עבור מכבי בדרבי של פ"ת, והעלה אותם לשלב רבע הגמר!

כבוד עידן,אוהבים אותך.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לב אדום מקטמון נשלח - 31/01/2015 : 09:52:17
מצחיק שבוכים על חלב שנשפך
עידן שמש הלך וטוב שכך
מי שלא נלחם על הזכות לשחק שקטמון אין לו מקום אצלנו
שיהנה לו אצל הלוזונים שיצליח או שלא הוא ממש לא מענין אותי
צריך להתמקד בעונה זו ובשחקנים שיש
ללמוד מכל מה שקרה שנה שעברה
למען עתיד טוב יותר
פולדש נשלח - 31/01/2015 : 09:48:08
מצחיק שאנשים כותבים פה על אורי כהן ועל אדלשטיין ושוכחים להזכיר שבמשחק אחד נפצעו גם אלירן אוחנה וגם עאבד מורג'אן וכל מרכז הקישור שלנו התחרבן.
idans נשלח - 30/01/2015 : 22:31:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

הבהרה חשובה

הבנתי שמספר אנשים מאוד לא אהבו את האמירה שלי שעידן לכאורה "מכר אותנו" וביקשו ממני הבהרה והתנצלות.

אז קודם כל אני מתנצל בפני עידן, ממש לא התכוונתי שהוא מכר אותנו בצורה לא כשרה ולא חוקית.

דאגתי להבהיר כששאלו אותי למה אני מתכוון, שאני לא מתכוון שעידן מכר אותנו בצורה לא חוקית, וגם אני לא חושב שהימר בבטים.

כל כוונתי הייתה שלעניות דעתי עידן לא נתן 100% מעצמו בשליש האחרון של העונה.

אני מצר על כך שדבריי יצאו מהקשרם, והובנו לא נכונה.

שוב, אני לא חושב שעידן מכר אותנו, ומעולם לא חשבתי כך.

סך הכל אני אוהב את עידן, כן התאכזבתי ממנו, אבל בחיים לא חשבתי עליו דברים כאלה.

אני מקווה שהתנצלותי תתקבל, והעניין ייסגר כאן.

ובכל מקרה אני מבטיח להיות יותר זהיר בעתיד לפני שאני מאשים לכאורה שחקנים במכירות :-)

שבת שלום :-)

כל מילה! אני מאוד אוהב את עידן הוא עבר איתנו לא מעט ושמח שהוא מצליח כרגע.
אבל בשליש האחרון של העונה היה לי את ההרגשה שהוא שומר על עצמו לליגת העל
איתן610 נשלח - 30/01/2015 : 22:19:44
אני לא חושב שמישהו מכר אותנו ולא הייתי אומר את זה מבלי להביא הוכחות.
העובדות מדברות בעד עצמן. מרגע ששוחררו אורי כהן ואדלשטיין, שטיין ושמש בהמשך נפצעו נגמר לנו המשחק. השיטה החכמה של עופר היתה להעיף כדורים ללא כתובת ולקוות ששמש יעשה קסמים.

אם מישהו מכר אותנו זה אולי המאמן שאותו היינו צריכים לשחרר יותר מוקדם.
כל זה חוכמה בדיעבד אבל....
dd63 נשלח - 30/01/2015 : 21:56:17
אי אפשר להאשים שחקנים במכירה מבלי שבדקו, וחבל שלא בדקו כי יש כלים.
לא יודע מה היו הממצאים של פוליגרף שהיה עובר עמית שמש אחרי המשחק מול ראשון. מעניין לראות גם אם היה ביט שראשון תבקיע ראשונה וכמה אנשים הרוויחו מזה.... אבל כאמור, זה לא נבדק ולכן חזקת החפות נשמרת.
לגבי עידן, ברור שהוא חיפף אבל גם לו יש נסיבות מקילות. כשאין לקבוצה מגיניים שירוצו על הקו וירימו כדורים לרחבה (ולא היו אחרי שאורי כהן עזב וג'ורג'י הועזב), החלוצים שלנו הרימו כדורים בעצמם ורצו לנגוח או שלחלופין כל ההתקפות הלכו דרך האמצע, ונעצרו אצל שי והקישור האיטי והמסורבל. הסיבוב השני והפליאוף של קטמון בשנה שעברה צריכים להלמד בבתי ספר למאמנים כדוגמא לקבוצה שרוצה לרדת ליגה בכל מחיר....
האדום מהכפר נשלח - 30/01/2015 : 18:27:24
הבהרה חשובה

הבנתי שמספר אנשים מאוד לא אהבו את האמירה שלי שעידן לכאורה "מכר אותנו" וביקשו ממני הבהרה והתנצלות.

אז קודם כל אני מתנצל בפני עידן, ממש לא התכוונתי שהוא מכר אותנו בצורה לא כשרה ולא חוקית.

דאגתי להבהיר כששאלו אותי למה אני מתכוון, שאני לא מתכוון שעידן מכר אותנו בצורה לא חוקית, וגם אני לא חושב שהימר בבטים.

כל כוונתי הייתה שלעניות דעתי עידן לא נתן 100% מעצמו בשליש האחרון של העונה.

אני מצר על כך שדבריי יצאו מהקשרם, והובנו לא נכונה.

שוב, אני לא חושב שעידן מכר אותנו, ומעולם לא חשבתי כך.

סך הכל אני אוהב את עידן, כן התאכזבתי ממנו, אבל בחיים לא חשבתי עליו דברים כאלה.

אני מקווה שהתנצלותי תתקבל, והעניין ייסגר כאן.

ובכל מקרה אני מבטיח להיות יותר זהיר בעתיד לפני שאני מאשים לכאורה שחקנים במכירות :-)

שבת שלום :-)
עמרי446 נשלח - 28/01/2015 : 19:53:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

הכוונה היא לא מכר אותנו כפי ששחקנים אחרים עשו במכוון "לכאורה"

ואני גם לא חושב שעידן היה מעורב בבטים כלשהם...

אבל מכשהבין שקטמון תהיה קבוצת תחתית שתלחם על חייה, הוא עבר פציעה בשריר החשק.

משהו בו היה כבוי, הוא לא היה נותן 100%, והיכולת החלשה שלו בכל השליש האחרון של העונה היא אחת הסיבות העיקריות לירידה שלנו.

תסתכל על ההסטטיסטיקה שלו:

http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=33768&SEASON_ID=15

כבש 10 שערים עד סוף פברואר, 10 שערים ב21 מחזורים(כשבחלק מהם היה קצת פצוע, נכנס מחליף, או יצא בחילוף)
לא רע בכלל.

אבל 0 שערים ב13 המחזורים האחרונים בעונה, נשמע לי הרבה מעבר למשבר מנטלי, הילד פשוט זרק עלינו זין.

סיכם את זה נהדר יונתן כהן בשער השבת לפני שבועיים כשפרימו אמר לו "העלה אתכם ליגה"

כהן השיב לו: "העלה אותנו ליגה, וגם הוריד אותנו ליגה"

ואין לי ספק שכהן יודע הרבה יותר ממני

אז כמובן שלא רק הוא אשם, אבל אם אני צריך לבחור פודיום של השחקנים שהורידו אותנו ליגה, יש לו קרב קשה על המקום הראשון יחד עם שמש, כשג'ורג'י בקרב על הארד עם עזו.

רק רוצה לציין שבחצי הראשון של העונה הייתה לנו את אחת הקבוצות הצעירות, המהירות והזריזות בליגה עם עידן שמש, רז שטיין, אוהד אדלשטיין ואורי כהן. בחצי השני של העונה (שבו שמש לא פגע) - אורי כהן ואדלשטיין עזבו כשלראשון לא היה באמת מחליף, שטיין נפצע לחודשיים וחזר רק לקראת סוף העונה ושמש? נשאר לשחק לבד עם כל השחקנים האחרים את הכדורגל הכבד והאיטי (שלא לדבר, חסר תוחלת או תכנית) שלנו. פלא שלא הבקיע? מי היה מוסר לו? עזו בבעיטות שלו לשום מקום?
אמיר גולה נשלח - 28/01/2015 : 18:57:20
שב בלול ואל תחלק ציונים. אני אעשה את מה שאני עושה בשביל הקבוצה ואתה לך תחפש את החברים שלך עם התאוריות על כל שחקן שמחמיץ מול שוער. אני לא מצפה משחקן שיש לו נצעה מליגת העל לרדת איתי לליגה א'. לא כל שחקן הוא שי אהרון. אבל כל עוד שחקן רץ, מזיע ומתאמץ אני אעודד אותו בסוף המשחק. לא מתאים לך, שב בצד
orky נשלח - 28/01/2015 : 18:33:22
אני רק שאלה, הבדיחה הזו, עם "שריר החשק".. זה אמור להצחיק?

ההודעת שכתבת לאמיר גולה היא אחת השטותיות שכתבת, לבטח כשאותו יוזר כתב לא פעם על ההתנגדות שלו להביא כמה וכמה שחקנים שהשמות שלהם רצו פה בעבר (כולל איום לא לחדש חברות בעמותה אם יבוא אחד כזה) - אמנם אני לא מסכים אם דעתו, אבל זה לא רלוונטי.

שחררו כבר עם השטויות המעייפות שלכם, בחייאת רבאק.

בינתיים אתה הוא הקטגור שכתב "מכר" ואחרי שתי הודעת אמרת "לא מכר מכר, אלא לא שיחק רציני". למה כתבת "מכר" מלכתחילה? הרגשת גבר? חלאס
האדום מהכפר נשלח - 28/01/2015 : 17:41:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אתם עושים לי בחילה. מגעילים אותי. למה שאיזשהו שחקן ירצה לשחק בשביל אוהדים כמוכם. אין דבר מבחיל יותר מאוהדים שברגע של חולשה מאשימים את כל העולם ואחותו שהוא מוכר אותם. בא לי להקיא

בארבו, הסנגור הראשי של שחקני הכדורגל בארץ הגיע סוף סוף.

אתה יודע למה אתה דומה?

לאותם שחקנים שעוברים כל שנה קבוצה ומנשקים כל פעם סמל אחר

אז אתה אומנם נשאר כל שנה באותה קבוצה, אבל מנשק כל שחקן ושחקן שבא לעשות פה סיבוב, כולל כאלה שהורידו אותך ליגה.

תגיד לי, למה אני צריך לאהוב ולהוכיר שחקנים שקיבלו כאן משכורת יפה,חשיפה מירבית, תנאים אידיאלים, יחס חם ואוהב מהצוות הניהולי ומהאוהדים, והם בתמורה "מכרו" אותנו?

למה אני צריך לכבד שחקנים שהלכו מכות בחדר ההלבשה בשעה שהיינו במשבר מקצועי קשה, ובמקום להיות חזקים ולהתגבר עליו, רק החריפו אותו בחולשתם ובחוסר אחריותם.

או כאלה שעברו על קודי התנהגות קשים כמו הימורים ואלימות וכולם יודעים במי מדובר(ולא, אני לא מכוון לעוז הפעם)

או אפילו סתם שחקנים רופסים שלא נתנו 100% ובעקבות יכולתם החלשה והחוסר בהקרבה שלהם, חווינו שברון לב אכזרי, צלקת שתלווה אותנו לכל החיים בתור אוהדים.

רוב אותם שחקנים המשיכו הלאה לקבוצות אחרות, חלקם אפילו התקדמו לקבוצות יותר בכירות, ואנחנו אלה שכאבנו, ומשלמים עד היום את המחיר בקרבות המרים של ליגה א' צפון.

בגלל אוהדים כמוך, שמחאו להם כפיים מדי משחק שהם ביישו את הקבוצה, והבהירו להם ש"הכל בסדר" ושאנחנו "נאהב אותם בכל מחיר" אותם שחקנים הרשו לעצמם לשחק באדישות ונרפות, והורידו אותנו ליגה.

אני לא בעד "לשרוף את המועדון" אבל אולי אם במקום למחוא כפיים מהפסד להפסד ולצעוק להם "הכל בסזר לא קרה כלום" היינו קצת יותר קשוחים איתם, סיכוי לא רע שהיינו מקבלים יותר הקרבה ונחישות, שהיו מולידים תוצאות אחרות, ואולי אפילו היינו נשארים בליגה(כי לא היה חסר לנו הרבה בשביל זה, נקודה ליתר דיוק)

על איזה רגע של חולשה אתה מדבר אגב?
אנחנו יותר מחצי שנה אחרי, מפוכחים, ועדיין כואבים.
ההצלחה של עידן שמש ברמות הגבוהות של הכדורגל הישראלי רק מבהירה עד כמה הוא זלזל בנו במשך זמן רב.

אוהדים כמוך שאוהדים אהבה עיוורת רק הופכים אותנו לקבוצה לא רצינית, ולאווירה של חוג במתנ"ס.
אולי אתה לא לוקח ללב הפסדים וירידת ליגה
אבל רובנו כן.

גם באהבה צריך לפעמים לדעת להיות קשוחים ודרשניים, אחרת זאת לא אהבה, זאת הערצה.

אחת הסיבות שהרבה יותר כיף השנה, ולא רק בגלל התוצאות, זה החיבור עם השחקנים, והתחושה שהחבורה הזאת נלחמת, ואכפת להם.
רואים את זה בהקרבה על המגרש, ואפילו בדברים הקטנים כמו לצבוע את הנעליים הצהובות בלבן.

לקבוצה של שנה שעברה פשוט לא היה את זה
הרבה בגלל שהיו שם המון שכירי חרב שפשוט לא היה אכפת להם מספיק
וגם כי עופר פשוט לא שלט בקבוצה(ופה המקום דווקא להגיד מילה טובה על הפגיעה בול עם נמני, שעושה רושם ששולט אבסולוטית בחדר ההלבשה)

בשורה התחתונה, אנחנו לא יורדים עליהם כי הם עזבו אותנו והם לא משחקים פה יותר
כי באמת הרגשנו שהם לא באמת היו מחויבים מספיק(והדברים נאמרו גם בזמן אמת, לא רק בדיעבד)

זאת לא כפיות טובה, זאת פשוט תפיסת מציאות שפויה.

תגיד רגע, אם יתברר שסמיר שכר בנשק חם בזמן ששיחק בקבוצה, גם את כפות הרגליים שלו אתה תמשיך לנשק?
אמיר גולה נשלח - 28/01/2015 : 17:03:48
אתם עושים לי בחילה. מגעילים אותי. למה שאיזשהו שחקן ירצה לשחק בשביל אוהדים כמוכם. אין דבר מבחיל יותר מאוהדים שברגע של חולשה מאשימים את כל העולם ואחותו שהוא מוכר אותם. בא לי להקיא
האדום מהכפר נשלח - 28/01/2015 : 16:08:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

תודה על ההסבר. גם עמית שמש לא היה בסדר?

האמת שבזמן אמת לא ממש ראיתי את זה, מודה.

חשבתי שסתם ההגנה חלשה, וגם הוא איבד קצת את הביטחון.

מדיבורים עם אוהדים שהיו קצת יותר מקורבים לצלחת, וידעו יותר על המתרחש בקבוצה, שמעתי לא מעט תלונות על יכולתו של שמש, ויש שמגדילים ואומרים שכמה מהשערים שספג היו חשודים "לכאורה"

מי שזוכר את השער הראשון שספגנו מראשל"צ בטדי שני מחזורים לסיום היה אשמה ישירה של שמש, שער מוזר מאוד לשוער ברמתו.

אבל שוב, הכל לכאורה, ויכול להיות שהדיבורים האלה נעשו בגלל אכזבה קשה מהיכולת של שמש דווקא ברגעים שהיינו חייבים אותו.

בסופו של יום, הוא לא הביא לנו נקודות במשחקים שבהם נלחמנו על החיים שלו.

עוד אחד שטבע יחד עם הספינה, בעוד אם היה מציג את היכולת הרגילה, היה יכול להביא אותנו לחוף מבטחים.

שלא במפתיע, גם הוא ירד לליגה א', לשחק בעמישב
כנראה ששאר קבוצות הלאומית ראו בדיוק מה שאנחנו ראינו...
מיקי נשלח - 28/01/2015 : 15:12:34
תודה על ההסבר. גם עמית שמש לא היה בסדר?
nachumco נשלח - 28/01/2015 : 14:50:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

גם אני מתקשה לשמוח בשביל עידן. מרגע שהתחילו הדיבורים בשנה שעברה על מעבר שלו לקבוצה בליגת העל הוא הפסיק להתאמץ ולכבוש.
אם היה מגלה יותר אחריות, מחוייבות ומאמץ, אני מאמין שהיינו נישארים בלאומית.

לא שוכח. לא סולח.
עד שנגיע נשלח - 28/01/2015 : 14:24:05
גם אני מתקשה לשמוח בשביל עידן. מרגע שהתחילו הדיבורים בשנה שעברה על מעבר שלו לקבוצה בליגת העל הוא הפסיק להתאמץ ולכבוש.
אם היה מגלה יותר אחריות, מחוייבות ומאמץ, אני מאמין שהיינו נישארים בלאומית.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07