ס ק י ר ת נ ו ש א |
katamon9 |
נשלח - 04/01/2015 : 18:43:47 יש לי המון הערכה מקצועית כלפי ברוכיאן ואין ספק שהוא שינה והוסיף המון לחלק ההתקפי בקבוצה . קצת מטריד אותי שברוכיאן (וסיידוף) , לא מסוגלים להצטרף לקריאות העידוד של השחקנים שלנו בסוף המשחקים. במקרה הטוב הם עומדים ומוחאים כפיים , במקרה הפחות טוב הם בורחים לחדר ההלבשה מיד עם שריקת הסיום . עצוב לי ששחקנים שלנו לא מסוגלים להגיד "יאללה הפועל " . |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
red moon |
נשלח - 10/01/2015 : 21:16:01 יש איפשהו וידאו של ברוכיאן מתמסר עם אחד מהילדים שמביאים כדורים בזמן חילוף? |
האדום מהכפר |
נשלח - 07/01/2015 : 04:53:22 מסכים עם המגיבים כאן, מעדיף כנות מאשר צביעות.
ומזכיר גם שבשנה שעברה, זה שחגג אחרי משחקים עם דגלים וצעיפים, ועשה "אצבע" בסופי משחקים, והפך לסוג של "יקיר האוהדים"
הוא גם אותו אחד שפירק לנו את חדר ההלבשה, עבר על לא מעט עבירות משמעת, ובסוף נחתך מהקבוצה בבושת פנים.
הוא היה אחד הגורמים לירידה שלנו.
בשורה התחתונה:
מעדיף מקצוענים שקטים שיעלו אותנו ליגה ולא יחגגו בטירוף אחרי ניצחונות מאשר רוח וצלצולים שירקדו איתנו וישלהבו את הקהל, אבל יורידו אותנו ליגה. |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 06/01/2015 : 16:23:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
לי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל את העובדה שגם למי שגדל בסביבה אחרת והתחנך על ערכים אחרים יש זכות להישאר צמוד לערכים עליהם הוא גדל. אבירם ברוכיאן ואוהד סיידוף ראויים לכל הערכה והכבוד על הדרך המופתית בה השתלבו בהפועל קטמון, הן בקבוצה עצמה, הן במפעלים החברתיים שלה והן בקשר בינם לבין האוהדים. רק בברית המועצות הכריחו אנשים לשיר שירים ולקרוא ססמאות שלא היו שלמים איתם.
ולי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל שיש אצלנו אנשים שקשה להם שהקבוצה האהובה שלהם הופכת לקבוצת בת של היריבה העירונית השנואה . זאת אחת הסיבות שעזבתי את סאסי . אני יודע שזה לא קל אבל נראה לי שאחרי שמונה שנים הגיע הזמן שנתחיל לייצר לנו תשתית של שחקני בית או לפחות שחקנים שבאים לכאן להשאר ולא לעשות סיבוב של שנה שנתיים ולברוח .
בואו לא ניתמם, אם תערכו סקר בקרב שחקני הבית שגדלים במחלקת הנוער הנבנית שלנו תגלו (באופן לא מפתיע) שרובם הגדול אוהדים של היריבה בצהוב. תהליך יצירת גרעין שחקנים שגדלו במועדון והגיעו אליו מבחירה ומתוך אהדה ומחויבות לקבוצה נמצא בחיתוליו, במקביל לפעילות המבורכת של גיוס דור חדש של אוהדים אדומים בעיר. זה ייקח עוד מספר שנים ולכן צריך סבלנות ובעיקר התמדה מצד כולנו. לי אין ספק שאנחנו בדרך הנכונה להגיע לשם |
katamon9 |
נשלח - 06/01/2015 : 14:40:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
לי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל את העובדה שגם למי שגדל בסביבה אחרת והתחנך על ערכים אחרים יש זכות להישאר צמוד לערכים עליהם הוא גדל. אבירם ברוכיאן ואוהד סיידוף ראויים לכל הערכה והכבוד על הדרך המופתית בה השתלבו בהפועל קטמון, הן בקבוצה עצמה, הן במפעלים החברתיים שלה והן בקשר בינם לבין האוהדים. רק בברית המועצות הכריחו אנשים לשיר שירים ולקרוא ססמאות שלא היו שלמים איתם.
ולי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל שיש אצלנו אנשים שקשה להם שהקבוצה האהובה שלהם הופכת לקבוצת בת של היריבה העירונית השנואה . זאת אחת הסיבות שעזבתי את סאסי . אני יודע שזה לא קל אבל נראה לי שאחרי שמונה שנים הגיע הזמן שנתחיל לייצר לנו תשתית של שחקני בית או לפחות שחקנים שבאים לכאן להשאר ולא לעשות סיבוב של שנה שנתיים ולברוח . |
אושר גדול |
נשלח - 05/01/2015 : 16:39:28 מזלם של השניים וגם שלנו שהם מצויינים. אחרת אתם בזלזול במועדון. הלוואי והשלד שלנו היה מקבוצת הנוער, אבל בואו לא נעשה להם את מה שעושים בהפועל ת"א לערן זהבי. לא יפה, לא מכובד ולא הוגן. אני שמח ששחקנים כאלה לובשים אדום. כבוד הוא לנו. כבוד למועדון.
|
גון מדלולה |
נשלח - 05/01/2015 : 16:30:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
זה מטריד אותך?! הם שחקני ביתר שהגיעו השנה... זה מובן וכל הכבוד להם שהם לא זונת קהל... לפחות הם נשארים על הדשא לחגוג ולא כמו אדם ומור שאם לא משותפים כמו במשחק האחרון פשוט יורדים מהמגרש לבד בלי לשים על הקהל או הקבוצה
מדויק.
חברים תתחילו להתאפס על עצמכם, התרגלתם לזונות קהל שמוכרים אותנו בלי להסס, מעדיף פי אלף שחקנים שאמיתיים לפחות
ואף מילה על מור ואדם, אה? |
איתן610 |
נשלח - 05/01/2015 : 14:24:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
http://www.one.co.il/Article/147494.html
מדהים איך הגענו למצב שאדם לא יכול להביע את דעתו הלגיטימית מבלי לשלם מחיר כל כך כבד.
כל הכבוד לברוכיאן על הפתיחות הכנות ועל אומץ הלב שהיתה אז ונכונה גם היום. |
אדום החזה |
נשלח - 05/01/2015 : 14:18:31 http://www.one.co.il/Article/147494.html |
האחים מרילי |
נשלח - 05/01/2015 : 13:05:11 ההתנהגות של אוהד ואבירם באמת מעוררת הערכה |
איתן610 |
נשלח - 05/01/2015 : 11:27:31 מסכים. שניהם שחקנים ביתר לשעבר ואולי גם בעתיד, מי יודע. כל חייהם היו שם, היו מזוהים עם ביתר וזה בסדר, זו בחירתם וזו ההסטוריה המקצועית ואולי גם האהדה הספורטיבית שלהם. בואו לא נשכח שאנו שרים נגד ביתר במהלך המשחק אז אל לנו להתפלא למה החיבור לא כזה מלא.
מאידך, אני כן רואה אותם שמחים בשערים ובסיום משחק, אם כי בצורה יותר מאופקת וזה בסדר. אינני חושש שהם מעמידי פנים אחרת לא היו משחקים אצלנו.
אני מכבד את בחירתם, אני שמח שהם תורמים לקבוצה ומפרידים בין אהדתם לבין מקום עבודתם והכי חשוב, הם מכבדים אותנו בכך שהם לא מתעלמים לחלוטין, לא משמיצים לא מתלוננים, מוחאים כפיים כשצריך ובאמת שמחים בהצלחה המקצועית של הקבוצה.
|
HST |
נשלח - 05/01/2015 : 09:00:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אני מצטרף לאריה דיין ואוסיף מעצמי שאני מעדיף את יושרה ואמת של אבירם ואוהד אל מול שחקנים שהכרנו בעבר:אלו שמהרו לשיר"יאללה הפועל"ואז היו חוזרים לחדר הלבשה והורסים אותו עד תום.באופן אישי אני מאוד מחבב ומכבד את היחס של אבירם ואוהד לקבוצה ותמיד אעדיף אמת על פני התחזות מתחנפת.
+1 |
tal_vaknin |
נשלח - 05/01/2015 : 08:01:04 זה מטריד אותך?! הם שחקני ביתר שהגיעו השנה... זה מובן וכל הכבוד להם שהם לא זונת קהל... לפחות הם נשארים על הדשא לחגוג ולא כמו אדם ומור שאם לא משותפים כמו במשחק האחרון פשוט יורדים מהמגרש לבד בלי לשים על הקהל או הקבוצה |
בלאש ביקו |
נשלח - 05/01/2015 : 06:40:34 התגובות בשרשור מוכיחות שהקהל שלנו בריא. אין שום סיבה שהם ישירו יאללה הפועל, הם גדלו בבית"ר והם הגיעו אלינו אתמול. הסטטוס קוו הנוכחי מצויין: אנחנו מעריכים אותם, הם תורמים מקצועית המון, אבל אין חנופה והכל נשאר אמיתי. |
אליה |
נשלח - 05/01/2015 : 02:08:48 אני מצטרף לאריה דיין ואוסיף מעצמי שאני מעדיף את יושרה ואמת של אבירם ואוהד אל מול שחקנים שהכרנו בעבר:אלו שמהרו לשיר"יאללה הפועל"ואז היו חוזרים לחדר הלבשה והורסים אותו עד תום.באופן אישי אני מאוד מחבב ומכבד את היחס של אבירם ואוהד לקבוצה ותמיד אעדיף אמת על פני התחזות מתחנפת. |
idans |
נשלח - 05/01/2015 : 00:56:05 מביך מביך מביך תראה את השמחה והאותנטיות אחרי השערים של ברוכיאן בחדרה ואתא..לא כולם זונות קהל כמו השחקנים שהיו לנו שנה שעברה וזה עדיף..שאבירם ימשיך לשחק כמו שהוא משחק ולהוביל אותנו זה הכי חשוב. ובלי קשר הוא מודה לקהל אחרי שהוא מוחלף וגם חוגג בסוף בדרכו. כמה זמן לקח לנו לשיר לברוכיאן? זה גם לקח זמן למרות התפוקה האדירה שלו, הכל בסדר אבירם מכבד ומעריך את הקהל ואנחנו אותו.
תפסיקו לחפש שטויות על אבירם..תתייחסו אם כבר ל"חגיגה" של מור ואדם בקרית אתא |