פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 יש עיתון! היציע האדום חוזר בגליון שני.

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
היציע האדום נשלח - 06/11/2014 : 14:50:46
במהלך החגים וקצת אחרי, חלק נכבד מחברי מערכת "היציע האדום" היו בחו"ל לרגל ביקור קרובים (ועסקים מפוקפקים...) כעת כולם חזרו, וחוזרים לעניינים בכל הכח.

עבדנו לא מעט, ומחר נביא לכם גיליון שני ומרגש ביותר, שיכלול קצת על היריבה, משהו נחמד להעביר איתו את המחצית, סצנות אוהדים מאירופה עד לדרום אמריקה הרחוקה ושאר הפתעות.

כדי שנוכל להמשיך להוציא את העיתון לפעמים הבאות, אנו מפצירים בכם, הקוראים, לתרום תרומה סמלית לכיסוי ההוצאות.
זה חיוני להמשך הוצאת העיתון.

בנוסף, מערכת "היציע האדום" מחפשת כתב ספורט, חושבים שאתם מתאימים (או שלא...) צרו קשר
כתובת המייל מופיעה בעיתון.

יאללה הפועל,
נפגש במגרש
14   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
היציע האדום נשלח - 11/11/2014 : 12:25:54
אז ככה, בקשר להעלאת העיתון לאינטרנט: נעשה זאת בהמשך אבל כרגע אין לנו את הזמן לעשות זאת.
בקשר לדוכן המרצ'נדייז זה לא כל כך מתאים כי אנחנו לא שייכים בצורה רשמית למועדון. אפשר למצוא אותנו בכניסה ליציע המערבי לפני המשחק ואם נשארו עיתונים אז גם במחצית באזור שליד הקיוסק.
יאללה הפועל!
אריאל נשלח - 10/11/2014 : 22:49:20
יש אפשרות להניח מספר עותקים של העיתון בדוכן המרצ'נדייז בבקשה?
lazy נשלח - 10/11/2014 : 12:13:05
יש אפשרות להעלות את העיתון לקריאה באינטרנט? גם למען אלו שלא נחשפו אליו במשחק, וגם למען ההיסטוריה והדורות הבאים....
היציע האדום נשלח - 08/11/2014 : 23:16:54
תודה רבה לכל אלו שקראו את העיתון, שמחנו מאוד לראות את הדיון. בתור עיתון אוהדים הקשר עם הקוראים חשוב לנו מאוד. לאלו שירצו לשלוח לנו תגובה רצינית לשיפור הפנזין אתם מוזמנים/נות לשלוח מייל ל:fanzinekatamon@gmail.com
יאללה הפועל
eyal נשלח - 08/11/2014 : 22:02:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

כנראה שרבים שכחו, אבל לפני שהפכנו לקיטנה היינו מועדון כדורגל שיש לו יריבה עירונית. בית"ר היא היריבה העירונית שלנו, המשיכו להדגיש את היריבות הזו. אחרי 14 שנה בלי דרבי אנשים שוכחים שהמטרה היא להגיע לשם ולנצח אותם.

orky נשלח - 08/11/2014 : 13:50:07
טוב,
אני בכל זאת חושב שהביקורת על התמונה הישנה הזו קצת מוגזמת. לא מדובר בשירים של גל סוקולובסקי או בעידוד מוות וכו', אני חושב זה לחלוטין במסגרת היריבות העירונית הלגיטימית. גם בהמשך לשבוע האחרון, לא מדובר במשהו חמור.

אבל גם לא צריך להגזים עם הביקורת הנגדית, גם ל"חבורת המתחסדים" מותר להגיד את דעתם, גם אם אני ואחרים מרוצים ממנה פחות.

בכל אופן, שאלו יהיו הצרות שלנו.
tal_vaknin נשלח - 08/11/2014 : 13:48:05
חייב להגיד.. הציור המדובר של ההשתנה על סמל ביתר נתן לי לחייך חיוך ענק בדיוק כשנכנסתי.. אם היתי יודע שזה מה שיהיה בעיתון היתי תורם יותר מחמישה שקלים.. שיחקתם אותה ציור ענק
גון מדלולה נשלח - 08/11/2014 : 13:22:43
מהרגע בו ראיתי את הציור המזעזע הזה המשחק איבד ערך ספורטיבי מבחינתי והלכתי הביתה.

חברים, צאו מהסרט שלכם, אנחנו קבוצת כדורגל, יש לנו יריבה עירונית, היה פה ציור ישן מאד ומאד משעשע שקשור אליה, לא כולל שום אלימות ושום הסתה לאלימות, לכתוב על ציור משעשע ביותר כזה "מזעזע" זה מעט מביך.
nachumco נשלח - 08/11/2014 : 13:13:32
אין עניין של התחסדות אלא רגישות.
במיוחד בשבוע כה בעייתי של אלימות בכדורגל.
עדיף היה להימנע מקריקטורה זו שלא מצחיקה אף אחד.
אנחנו לא משתינים על אף קבוצה, ומכבדים כל קבוצה לגיטימית
גם אם היא היריבה העירונית.

העיתון עצמו מבורך ומעניין. יישר כח .

בני סובטקין נשלח - 08/11/2014 : 13:03:51
המשיכו בדרככם ואל תקשיבו לחבורת מתחסדים שמפחדים מהצל של עצמם ומכל קצה קצהו של קונפליקט. זה מתבטא בתוך המועדון כשכל דבר ביקורת קטן מושתק מיד כי חס וחלילה לא להעליב, נמשך במתן עזרה לבית"ר השנייה וכמובן מגיע להשתקה של מי שמרים את הכפפה ועושה משהו למען האחר ביציע.

כנראה שרבים שכחו, אבל לפני שהפכנו לקיטנה היינו מועדון כדורגל שיש לו יריבה עירונית. בית"ר היא היריבה העירונית שלנו, המשיכו להדגיש את היריבות הזו. אחרי 14 שנה בלי דרבי אנשים שוכחים שהמטרה היא להגיע לשם ולנצח אותם.

מוטי נייגר נשלח - 08/11/2014 : 12:58:59
רעיון הפאנזין הוא מעולה ואני מאחל לנו עוד רבים כאלה.
ארגנטינה, גרמניה, גלבוע וירושלים - סחטיין.
מצטרף למסתייגים מהילד המשתין על סמל בית"ר.
יריבות ספורטיבית היא דבר חיובי ודלק לאוהדים אבל (וזה אבל גדול)
באופן כללי לאורך העונה ובאופן ספציפי השבוע צריך להמנע מאקטים (ממשיים וסימבוליים) של אלימות (והשתנה על סמל - גם אם היא בעיני היוצרים מעשה קונדס - היא אקט כזה). יש לזה משמעות מיוחדת עבור האוהדים הצעירים ועבור המסר שאנו מעבירים לספונסרים.
תודה על היוזמה ויאלללה הפועל!
האחים מרילי נשלח - 08/11/2014 : 12:39:26
זה ציור עתיק. כל עוד הילד לא עושה נטלי כהן וקסברג, מבחינתי זה בסדר, אבל אם זה פוגע באנשים אז עדיף לוותר. זה אמור להיות עיתון לאוהדים ביציע ולא עיתון מחתרתי אם הבנתי נכון.
עד שנגיע נשלח - 08/11/2014 : 12:18:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

הציור של הילד המשתין על סמל בית"ר זיעזע אותי ואת בני ביתי. גועל נפש.
איך ששטות אחת מגמדת את כל השאר.

מנדי742 נשלח - 08/11/2014 : 12:09:12
אף אחד לא הגיב, אז אני אתחיל:

הציור של הילד המשתין על סמל בית"ר זיעזע אותי ואת בני ביתי. גועל נפש.

חוץ מזה שמחתי לתרום כמה שקלים למטרה. הכתבות היו מעניינות ומושקעות, אם כי קצת ארוכות לטעמי.

איך ששטות אחת מגמדת את כל השאר. תתבגרו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07