פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 (שאלוהים יסלח לי) מישל דיין

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
משה גרטל לעולם נשלח - 20/02/2010 : 01:20:00
לא יכול לשמוע אותו, לא יכול לראות אותו, לא יכול לקרוא עליו.
אבו עלי אבו עלי. חושב שהוא מוריניו.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 18/03/2010 : 12:59:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

תודה עדו.

מישל

קובקוב נשלח - 17/03/2010 : 15:20:34
תודה עדו.

מישל
עדו האדום נשלח - 17/03/2010 : 14:44:14
הבטחתי ואני מקיים: הראיון עם מישל דיין במסגרת צילומי הסרט "קטמון-ברצלונה". התאריך: 25.4.2008
http://www.youtube.com/watch?v=OzFyCCp72qk
amos נשלח - 07/03/2010 : 17:18:34
די עם המישל הזה. הטרחנות הזאת כבר ניחסה אותנו (יחד עם אלונה ברשת)
אתי שוסטר נשלח - 07/03/2010 : 16:39:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

הנה, כמה חודשי חנופה משוללת מעצורים אולי תשתלם לו, עד כמה שניתן להאמין לאופירע :
http://www.one.co.il/Article/154288.html

לא יקרה.

לא יקרה כי אתה לא רוצה להאמין או לא יקרה כי אתה יודע עובדתית ?

את, לא אתה. ואני יודעת.
קראנקו נשלח - 07/03/2010 : 13:33:56
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

הנה, כמה חודשי חנופה משוללת מעצורים אולי תשתלם לו, עד כמה שניתן להאמין לאופירע :

לא יקרה.

לא יקרה כי אתה לא רוצה להאמין או לא יקרה כי אתה יודע עובדתית ?
אתי שוסטר נשלח - 07/03/2010 : 13:31:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לא יקרה.
קראנקו נשלח - 07/03/2010 : 13:21:29
amos נשלח - 25/02/2010 : 16:25:46
מה למשל? מה מתנשא ולא נעים, חוץ מהדיבור שלך על "טרחנים"? כי אני באמת לא מבין מה את רוצה וממש לא בא לי לריב. העובדה היא - כמו שכתבתי בטקסט שהצלחת לא להבין - שבעיני רוב האנשים כאן גם מישל הוא שחקן עבר ענק וסמל מובהק של הפועל, וגם התנהגותו עמדתו כלפי קטמון היום מעצבנת, לא הוגנת, מעליבה, ראויה לגינוי ומזיקה (לקטמון וגם לו!). טוב, לזה בדיוק קוראים דילמה. מה עושים עם זה? איזה צד מדגישים? ממה מתעלמים ועוברים הלאה? על זה בדיוק מדברים פה - ולמרות שזה נושא טעון וקשה מדברים די בצורה תרבותית עד שהתנפלת - כשאין לאף אחד תשובת קסם... אז מה, לא נדבר? ואם לא נדבר, נהפוך פתאום קבוצה גדולה בליגה עילית עם קהל שגדל וגדל בלי הרף? וואללה?
אתי שוסטר נשלח - 24/02/2010 : 22:29:18
גם המגעילים והמתנשאים שבאוהדי הפועל ת"א, היו משפשפים את עיניהם נוכח הכתוב כאן. אכן, השמש זורחת לאנשים כאן מהישבן, הם המציאו את הגלגל והם לנצח ירקבו בליגות נמוכות ועם קהל שהולך וקטן, תוך סיקור תקשורתי לא קיים. והם יחשבו שהם הטובים והמוצלחים ביותר. תמיד יאשימו, ולא יבדקו את עצמם.
עמוס, קראנקו ושאר הזהויות הבדויות, אתם עושים נזק בדבריכם ואתם אפילו לא מודעים לכך. חבל.

ניפגש במסיבה.
lili נשלח - 24/02/2010 : 21:54:16
שוסטר מצחיקונת: זאת לא את שמחפשת בכח אוייבים?
גם אני מאד אוהבת את מישל. פעם התרעתי עמו על בסיס יום יומי. מאז נפרדו דרכינו. אין זה מכבודי להעיד כאן על עצמי, אך אני פגועה מאד, וכך גם מכריי היותר קרובים. לאלתר.

מצד שני ולגופו של העניין המדובר, כאן, שעל הפרק, זדייני, שוסטר, זדייני.
החולצה האדומה נשלח - 24/02/2010 : 21:30:05
אתם חייבים להפסיק עם ההתצחויות הטפשיות האלה עם הטעם הרע...

לעניינינו. אני חייב להסכים עם קראנקו, כרגיל.
amos נשלח - 24/02/2010 : 21:18:52
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

קראתי שוב את מה שכתבתי ויצאתי מבולבל. אין לי מושג מה דעתי בעצם!

דעתך היא שאתה ויתר הטרחנים כאן מתקשים לקבל כל הערה או מאידך כל התייחסות על קטמון. אנחנו קטנים, אנחנו בתחילת דרכנו, אין הצדקה להתייחסות תקשורתית בלתי פוסקת אודותינו. יומינו יבוא, וכולם, כולל סמלי העבר יירתמו לעניין ויסייעו.
בינתיים שבו בשקט. ברור שהיעדר משברים מקצועיים או שאר שאלות קיומיות גורמים לכם לחפש בכוח אויבים, אבל אין כאלה.
פרט לסאסי יונה ולבית"ר, אין לנו אויבים, אפילו לא מישל.

אז רדו ממנו, העריכו את תרומתו המרשימה כשחקן, מאמן ומנהיג. ובעיקר: הפסיקו להתייחס או להיפגע מכל מה שאומרים או שלא אומרים עלינו. הכל בסדר, באמת.
אגב, אני מאוד אוהבת את מישל. ואף התבטאות תקשורתית אומללה כזו או אחרת שלו, לא תפגע במעמדו האיתן (לנצח) כאחד מגדולי המועדון בכל הזמנים, אחד שעוד יבוא וייקח חלק (בעזרת השם) בקבוצה המאוחדת והנקייה.

יש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא, וגם בנימוס בסיסי. כל - אבל כל! - מה שכתבת נכתב על ידי בדיוק. גם אני אוהב את מישל. גם אני לא מחפש אויבים. הצגתי שתי דיעות הוגנות שאני מתלבט ביניהם. בינתיים - דרך אגב - מישל גורם לקטמון נזק עצום. כל תוכנית. ואנחנו לא קטנים. אנחנו ממש לא קטנים. אנחנו ממש ממש לא קטנים יחסית לקבוצת סאדר הזערורית שאת התחת שלה מישל מלקק. אז? אז מי פה הטרחן? מי פה הטרחן? מי פה הטרחן? ומי לא יודע לקרוא? מי לא יודע לקרוא? מ י ל א י ו ד ע ל ק ר ו א?

קראנקו נשלח - 24/02/2010 : 20:09:18
נו שוין, מה יש לצפות ממי שחושב שיאיר או מישל יכולים להיות מאמנים...
ולא, לא הכל בסדר.900 צופים במשחק בית זה לא בסדר, זה כמעט בסדר.חשיפה אפסית לקבוצת אוהדים זה לא בסדר. ונמשיך לטרחן. ועד שהוא לא ישנה את דרכיו (לא הרדיו, יכולות ההנהגה החלשות), הוא לא יכול לאמן אפרוחים. מה לעשות, האמת כואבת, שחקנים לא יוצאים למלחמה עם מישל, כבר ראינו.
ועדיןן, הבננות, אוי הבננות, לנצח אודה לו על הזכרונות, אבל יש רומנטיקה ויש פרקטיקה.
אתי שוסטר נשלח - 24/02/2010 : 18:39:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

קראתי שוב את מה שכתבתי ויצאתי מבולבל. אין לי מושג מה דעתי בעצם!

דעתך היא שאתה ויתר הטרחנים כאן מתקשים לקבל כל הערה או מאידך כל התייחסות על קטמון. אנחנו קטנים, אנחנו בתחילת דרכנו, אין הצדקה להתייחסות תקשורתית בלתי פוסקת אודותינו. יומינו יבוא, וכולם, כולל סמלי העבר יירתמו לעניין ויסייעו.
בינתיים שבו בשקט. ברור שהיעדר משברים מקצועיים או שאר שאלות קיומיות גורמים לכם לחפש בכוח אויבים, אבל אין כאלה.
פרט לסאסי יונה ולבית"ר, אין לנו אויבים, אפילו לא מישל.

אז רדו ממנו, העריכו את תרומתו המרשימה כשחקן, מאמן ומנהיג. ובעיקר: הפסיקו להתייחס או להיפגע מכל מה שאומרים או שלא אומרים עלינו. הכל בסדר, באמת.
אגב, אני מאוד אוהבת את מישל. ואף התבטאות תקשורתית אומללה כזו או אחרת שלו, לא תפגע במעמדו האיתן (לנצח) כאחד מגדולי המועדון בכל הזמנים, אחד שעוד יבוא וייקח חלק (בעזרת השם) בקבוצה המאוחדת והנקייה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07