פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון בועדת המשמעת בהתאחדות: החטאים ועונשם

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 17/09/2014 : 20:11:47
דו"ח השיפוט:
החטאים: תקרית; בדקה 103 לאחר שריקה עבור הגנת מגדל העמק התפרץ מאמן קטמון אסף נימני על עוזר השופט. המאמן רץ מעמדת המאמן עד לעוזר השופט (כ30 מטר) בריצת אמוק תוך כדי תנועות ידיים מאיימות וקרא לעברו ''תתביישו לכם כל המשחק אתם נגדנו אין לכם בושה''. כשניגשתי להרחיקו התקרב אליי וצעק ''אתה לא מתבייש? אין לך בושה?". תקרית 2: לאחר השריקה למחצית בירידה לחדר ההלבשה ירקו אוהדי קטמון על צוות השיפוט. בירידה לחדר ההלבשה בסיום המשחק, נזרק חפץ זר לכיווני מיציע קטמון. הדבר נובע מהעובדה שהמאבטחים נמצאים על כר הדשא ואין סדרנים שמונעים את היריקות והזריקות מתוך הקהל.
העונשים:
הקבוצה - 5,000 ש"ח.
אסף נמני: הרחקה ל- 3 משחקים בפועל, 1,000 ש"ח בפועל הרחקה מ- 4 משחקים על תנאי.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
davidkipod נשלח - 22/09/2014 : 06:59:02
ובחזרה לעניינים חשובים באמת:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11157
האחים מרילי נשלח - 19/09/2014 : 23:37:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
זה לא מה שאמרתי ואני לא מצדד באלימות אבל די להתיפייפות . גם בקטמון מקללים וגם בקטמון יש "ערסים" ביציע רחמנא ליצלן. אם נעלבת בשם המקהלה קבל את התנצלותי

אה. לא נעלבתי ואין לי קשר למקהלה.
מצדי שיקללו בתנאי שלא את השחקנים שלנו, אבל אלימות חייבים למגר באופן החלטי.
מורדי והילדים נשלח - 19/09/2014 : 22:25:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.

לא נסחפת בכלל...

ככה זה שמתענגים פה על אקאפלות. שכחו שמשחקים פה כדורגל

כמה מדוייק. האקפלה, זה מה שדופק את הקבוצה. צריך לבדוק אם לא התקיימו אקפלות בסתר בשנה שעברה, ואז יהיה ברור למה ירדנו.

זה לא מה שאמרתי ואני לא מצדד באלימות אבל די להתיפייפות . גם בקטמון מקללים וגם בקטמון יש "ערסים" ביציע רחמנא ליצלן. אם נעלבת בשם המקהלה קבל את התנצלותי
יוגי נשלח - 19/09/2014 : 17:27:56
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

לא נסחפת בכלל...

בוודאי שלא נסחפתי. כאשר יש לגיטימציה לקללות, יריקות, קבלת האחר הערס והתנהגות פסולה של מאמן, אז עתידה של הקבוצה לוט בערפל, במיוחד שאלו בדיוק אותן הסיבות שבגללה קהל רב נטש את הפועל ירושלים והצטרף לקטמון.

זו מעולם לא הייתה הסיבה שקהל רב נטש את הפועל ירושלים. קרו דברים כאלה בהפועל ירושלים והם קורים גם בקטמון ובכל קבוצת כדורגל בעולם.
האחים מרילי נשלח - 19/09/2014 : 16:05:39
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

לא נסחפת בכלל...

כמה מדוייק. האקפלה, זה מה שדופק את הקבוצה. צריך לבדוק אם לא התקיימו אקפלות בסתר בשנה שעברה, ואז יהיה ברור למה ירדנו.
יפתחמ נשלח - 19/09/2014 : 15:26:53
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

לא נסחפת בכלל...

אין קשר בין הדברים. אפשר לקלל וגם להתענג על אקאפלות. אפשר גם לקלל אקאפלה.
קטמוני מושבע נשלח - 18/09/2014 : 19:33:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

לא נסחפת בכלל...

בוודאי שלא נסחפתי. כאשר יש לגיטימציה לקללות, יריקות, קבלת האחר הערס והתנהגות פסולה של מאמן, אז עתידה של הקבוצה לוט בערפל, במיוחד שאלו בדיוק אותן הסיבות שבגללה קהל רב נטש את הפועל ירושלים והצטרף לקטמון.
מורדי והילדים נשלח - 18/09/2014 : 19:32:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

לא נסחפת בכלל...

רגל עץ נשלח - 18/09/2014 : 19:14:46
ציטוט:

לא נסחפת בכלל...
רבי מאיר נשלח - 18/09/2014 : 19:00:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:

אני התביישתי במאמן שלנו- בחור צעיר שאמור להיות הפנים של הקבוצה, ואשר רץ אחוז אמוק, חסר שליטה ובטירוף כמו איזה ערס מהשכונה, אל עבר הקוון, מעצבן ככל שיהיה. עצוב לי שקבוצה שמתיימרת לייצג אלטרנטיבה לבהמיות הישראלית הטיפוסית, לוקה באותם חוליים הן במאמניה והן בקהלה.

חלק מסוים מהקהל גם קילל את מאמן הקבוצה היריבה ששיחקה ספורטיבי להפליא, בלי שום סיבה הגיונית (ולא- מה שקרה לפני מעל 10 שנים לא נחשב כסיבה הגיונית) וחוץ מאחד (שלאחר מספר דקות התחרט) אף אחד לא העז לבקש מהם לחדול מכך. העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.

קטמון מציגה-קבלת השונה, גם אצלנו. אחד "ערס מהשכונה" אחד מגזים שקילל מישהו שעשה את המעשה הכי לא ספורטיבי בכדורגל הישרראלי כנראה (רק מקלל, בלי שום אלימות)

קחו דברים בפרופורציות, אפשר ורצוי לא לקלל אבל אפשר גם לקלל קצת בתור קהל, לא בצורה מוגזמת כמובן, אבל אפשר- זה חלק מהמשחק.

מסכים ען ג'ון על הפרופורציה. ובקשר למעשה מלפני שנים: הבנאדם היה צריך להיות מורחק מכדורגל לכל החיים - הוא מכר משחק בלי להסתיר אפילו.
orky נשלח - 18/09/2014 : 18:59:51
שלח שאילתא למאיזה מבקר כלשהו בהתאחדות, להבין איך יש הבדלים כ"כ לא הגיוניים. אולי מייל לדובר ההתאחדות

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

כנראה שבועדת המשמעת של ההתאחדות צריך לדעת על איזה דיין ליפול.
אתמול התקיים דיון בעניינן של קרית מלאכי ושעריים וכך נכתב בדו"ח השפוט:
מס' תיק: 90315
תאריך אירוע: 12/09/2014
תאריך דיון: 17/09/2014
משחק: מכבי שעריים - מכבי קרית מלאכי עירוני

אחר: תקרית; במהלך המשחק אירעה תקרית חמורה. עד לדקה ה119 הכל התנהל כשורה. בדקה 119 הובקע שער לזכות שעריים. בעוד ששחקני שעריים חגגו את השער. שוער קבוצת שעריים (דורון רוזנקוביץ). תפס את הכדור ולא נתן לשחקני קריית מלאכי להתחיל את המשחק. בתוך שנייה התפרצה מהומה כאשר אני רץ לאיזור האמצע בשריקות על מנת להרגיע את המתרחש. לא אני ולא עוזריי זיהינו דבר אחר חוץ מדחיפות שעל כך שני שחקנים נענשו בצהוב. שרקתי לסיום המשחק לאחר שראיתי שזמנו החוקי של המשחק תם. כמה מאוהדי קריית מלאכי פרצו לתוך המגרש על מנת להתערב ולזרוק אבנים על אוהדי שעריים. אוהדי שעריים (אשר הותקפו באבנים ראשונים) לא נשארו חייבים וזרקו גם מצידם אבנים. לאחר זריקת האבנים גם אוהדי שעריים נכנסו למגרש. האבטחה לא הצליחה להשליט סדר,אך בכל זאת היה חשוב לי לא לרדת מהמגרש עד שאחרון השחקנים יורד ממנו. כאשר ניגשנו לחדרי ההלבשה,התחדשו המהומות. אוהדי שעריים זרקו אבן גדולה לתוך פניו של שחקן קריית מלאכי (מספר 4 רועי סבג) אשר גרמו לו לדימום מעל השפה. מספר 15 של קריית מלאכי (איילון אליעזר) החל להשתולל גם הוא על מנת להגיע לאוהדים. אך לא ראיתי אותו עם אבן בידו או שזורק אבן על קהל שעריים. אוהדי שעריים עמדו ליד חדר ההלבשה של קריית מלאכי, וחיכו להם שיגיעו על מנת לתקוף אותם. לא עוזריי ולא אני ראינו שחקן ספציפי אשר זורק אבנים או מתנהג באלימות אחד כלפי השני. יש לציין שכוחות שיטור הגיעו למגרש לאחר המהומות, לקחו עדות ממני ולקחו את הצילום של המשחק.

נחשו מה עונש שספגו שתי הקבוצות?
5,000 ש"ח קנס בפועל ומשחק ביתי אחד בראדיוס על תנאי.

גון מדלולה נשלח - 18/09/2014 : 18:47:44
ציטוט:

אני התביישתי במאמן שלנו- בחור צעיר שאמור להיות הפנים של הקבוצה, ואשר רץ אחוז אמוק, חסר שליטה ובטירוף כמו איזה ערס מהשכונה, אל עבר הקוון, מעצבן ככל שיהיה. עצוב לי שקבוצה שמתיימרת לייצג אלטרנטיבה לבהמיות הישראלית הטיפוסית, לוקה באותם חוליים הן במאמניה והן בקהלה.

חלק מסוים מהקהל גם קילל את מאמן הקבוצה היריבה ששיחקה ספורטיבי להפליא, בלי שום סיבה הגיונית (ולא- מה שקרה לפני מעל 10 שנים לא נחשב כסיבה הגיונית) וחוץ מאחד (שלאחר מספר דקות התחרט) אף אחד לא העז לבקש מהם לחדול מכך. העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.

קטמון מציגה-קבלת השונה, גם אצלנו. אחד "ערס מהשכונה" אחד מגזים שקילל מישהו שעשה את המעשה הכי לא ספורטיבי בכדורגל הישרראלי כנראה (רק מקלל, בלי שום אלימות)

קחו דברים בפרופורציות, אפשר ורצוי לא לקלל אבל אפשר גם לקלל קצת בתור קהל, לא בצורה מוגזמת כמובן, אבל אפשר- זה חלק מהמשחק.
קטמוני מושבע נשלח - 18/09/2014 : 18:32:23

mookie נשלח - 18/09/2014 : 12:29:10
ותיק מה שאתה מציג פה, זה פשוט הזייה.
איך לעזאזל יצאנו עם אותו עונש?

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

אחר: תקרית; במהלך המשחק אירעה תקרית חמורה. עד לדקה ה119 הכל התנהל כשורה. בדקה 119 הובקע שער לזכות שעריים. בעוד ששחקני שעריים חגגו את השער. שוער קבוצת שעריים (דורון רוזנקוביץ). תפס את הכדור ולא נתן לשחקני קריית מלאכי להתחיל את המשחק. בתוך שנייה התפרצה מהומה כאשר אני רץ לאיזור האמצע בשריקות על מנת להרגיע את המתרחש. לא אני ולא עוזריי זיהינו דבר אחר חוץ מדחיפות שעל כך שני שחקנים נענשו בצהוב. שרקתי לסיום המשחק לאחר שראיתי שזמנו החוקי של המשחק תם. כמה מאוהדי קריית מלאכי פרצו לתוך המגרש על מנת להתערב ולזרוק אבנים על אוהדי שעריים. אוהדי שעריים (אשר הותקפו באבנים ראשונים) לא נשארו חייבים וזרקו גם מצידם אבנים. לאחר זריקת האבנים גם אוהדי שעריים נכנסו למגרש. האבטחה לא הצליחה להשליט סדר,אך בכל זאת היה חשוב לי לא לרדת מהמגרש עד שאחרון השחקנים יורד ממנו. כאשר ניגשנו לחדרי ההלבשה,התחדשו המהומות. אוהדי שעריים זרקו אבן גדולה לתוך פניו של שחקן קריית מלאכי (מספר 4 רועי סבג) אשר גרמו לו לדימום מעל השפה. מספר 15 של קריית מלאכי (איילון אליעזר) החל להשתולל גם הוא על מנת להגיע לאוהדים. אך לא ראיתי אותו עם אבן בידו או שזורק אבן על קהל שעריים. אוהדי שעריים עמדו ליד חדר ההלבשה של קריית מלאכי, וחיכו להם שיגיעו על מנת לתקוף אותם. לא עוזריי ולא אני ראינו שחקן ספציפי אשר זורק אבנים או מתנהג באלימות אחד כלפי השני. יש לציין שכוחות שיטור הגיעו למגרש לאחר המהומות, לקחו עדות ממני ולקחו את הצילום של המשחק.

קטמון ותיק נשלח - 18/09/2014 : 11:53:25

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07