משתמש |
קטמון בועדת המשמעת בהתאחדות: החטאים ועונשם |
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/09/2014 : 20:11:47
|
דו"ח השיפוט: החטאים: תקרית; בדקה 103 לאחר שריקה עבור הגנת מגדל העמק התפרץ מאמן קטמון אסף נימני על עוזר השופט. המאמן רץ מעמדת המאמן עד לעוזר השופט (כ30 מטר) בריצת אמוק תוך כדי תנועות ידיים מאיימות וקרא לעברו ''תתביישו לכם כל המשחק אתם נגדנו אין לכם בושה''. כשניגשתי להרחיקו התקרב אליי וצעק ''אתה לא מתבייש? אין לך בושה?". תקרית 2: לאחר השריקה למחצית בירידה לחדר ההלבשה ירקו אוהדי קטמון על צוות השיפוט. בירידה לחדר ההלבשה בסיום המשחק, נזרק חפץ זר לכיווני מיציע קטמון. הדבר נובע מהעובדה שהמאבטחים נמצאים על כר הדשא ואין סדרנים שמונעים את היריקות והזריקות מתוך הקהל. העונשים: הקבוצה - 5,000 ש"ח. אסף נמני: הרחקה ל- 3 משחקים בפועל, 1,000 ש"ח בפועל הרחקה מ- 4 משחקים על תנאי.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-17/09/2014 20:12:51 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 17/09/2014 : 20:47:48
|
מביך |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 17/09/2014 : 21:06:02
|
מביך זו לא מילה זו בושה |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 17/09/2014 : 21:32:53
|
טעויות שיפוט הם חלק מהמשחק . תמיד היו ותמיד יהיו . עוד לא שמעתי על מקרה של מאמן שהתפרץ על השופט ובתמורה קיבל שריקה לטובת קבוצתו . במקום לצעוק על שופטים ראוי שמאמנים ישראלים יתרכזו בלשפר את היכולת של השחקנים . |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 17/09/2014 : 22:41:00
|
מי יעמוד על הקווים במקומו במוצא"ש? שי? התחלה רעה למאמן הצעיר שלנו. |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 17/09/2014 : 23:06:05
|
אם המועדון הזה באמת שונה ושייך לאוהדים, אז איך האוהדים מתכננים לגייס את ה-5000 ש״ח שקיבל קנס? לא יכול להיות שהכסף צריך לבוא מהתקציב השוטף או מהפעילות החברתית שלנו. הגיע זמן שהקהל לוקח אחריות על עצמה!! |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 17/09/2014 : 23:08:14
|
לא הייתי במשחק אולם אם התיאור נכון אנחנו עומדים כאן במבחן רציני. קהל אלים הוא דבר שאנו חייבים להקיא מתוכנו, והנזק שהוא גורם (גם הכספי) גדול בהרבה מ- 5000 ₪. אם חברים יקרים מעדו בלהט המשחק אני מצפה מהם לקחת אחריות ולהודות בפני ההנהלה. אם לא יהיה מנוס, נצטרך להשקיע במאבטחים באזורים אלה, אולם לא נוכל להרשות לעצמנו עוד אישומים כאלה.
באשר למאמן - אולי זה שיעורי הבית של מאמן צעיר ומתלהב, אולם גם כאן יש מקום, לדעתי, לדין משמעתי. גם אם זה יסתיים בעונש סמלי בהתחשב בעונש שכבר הוטל עליו, יהיה בכך מסר שגם אנחנו, כמועדון לא מקבלים עבירות משמעת.
שאלה - לא שכך אני רוצה להצליח, אולם קריית עקרון נשפטו על כך ששיתפו שחקן בוגר במשחק גביע הנוער נגדנו. מזיכרוני בליגה ג אישום זה גרר גם הפסד טכני. מה נשתנה? |
|
|
kk186
143 הודעות |
נשלח - 17/09/2014 : 23:17:26
|
הודעה שפירסמתי בפורום חברי העמותה: שלום לכולם, להלן קטע מדו"ח השיפוט של משחק הגביע מול מגדל העמק: "אחר השריקה למחצית בירידה לחדר ההלבשה ירקו אוהדי קטמון על צוות השיפוט. בירידה לחדר ההלבשה בסיום המשחק, נזרק חפץ זר לכיווני מיציע קטמון, הדבר נובע מהעובדה שהמאבטחים נמצאים על כר הדשא ואין סדרנים שמונעים את היריקות והזריקות מתוך הקהל". האירוע חמור ביותר, מביש ומגעיל. זה לא פעם ראשונה שאני רואה אירועים דומים במשחקי הבית. האירועים האלו פוגעים בקבוצה כספית ותדמיתית. עד היום טיפלנו בזה ברכות מידי. אף אוהד לא נענש במסגרת הסמכויות שיש לצוות האבטחה כי היינו תמימים שניתן לפתור זאת בדרכים אחרות. אני לא מפחית מהאחריות שלנו, אנחנו לומדים ומפיקים לקחים ממשחק למשחק. מהמשחק הקרוב אנחנו ניישם את המסקנות והאירועים האלימים יטופלו בהתאם. אבל גם לנו כאוהדים יש אחריות, אנחנו בעלי הבית. עלינו לעקור את הגועל הזה מאיתנו. תעירו, תמנעו, תצעקו על אותם אוהדים. מידי פעם תסתכלו סביבכם ותראו איך ילדים קטנים מחקים את המעשים של המבוגרים. זה לא כיף לראות את זה. בנימה אופטימית אני מקווה שלא נצטרך להפעיל את הסמכויות שניתנו לנו ע"י המשטרה כנגד אוהדים מהקבוצה שלנו.
יאללה הפועל כפיר קארה מנהל הביטחון הפועל קטמון ירושלים ואוהד הקבוצה :) |
נערך על ידי - kk186 ב-17/09/2014 23:18:32 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 18/09/2014 : 00:14:43
|
צריך לדרוש מאלה שיירקו/זרקו/התפרעו לשלם את כל הקנס. אין סיבה בעולם שהקבוצה תשלם על התנהגות מזיקה של חלק קטן מהאוהדים. מעבר לכך צריך לדאוג שמעשים מכוערים מהסוג הזה יפסקו. ומי שזה לא מתאים לו שלא יופיע. לגבי המאמן, אני מקווה שההנהלה תטפל במקרה במקרה בחומרה. מעבר להתנהגות חסרת האחריות, המאמן צריך להבין שהוא מהווה דוגמא לשחקנים ולקהל. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/09/2014 : 11:53:25
|
כנראה שבועדת המשמעת של ההתאחדות צריך לדעת על איזה דיין ליפול. אתמול התקיים דיון בעניינן של קרית מלאכי ושעריים וכך נכתב בדו"ח השפוט: מס' תיק: 90315 תאריך אירוע: 12/09/2014 תאריך דיון: 17/09/2014 משחק: מכבי שעריים - מכבי קרית מלאכי עירוני אחר: תקרית; במהלך המשחק אירעה תקרית חמורה. עד לדקה ה119 הכל התנהל כשורה. בדקה 119 הובקע שער לזכות שעריים. בעוד ששחקני שעריים חגגו את השער. שוער קבוצת שעריים (דורון רוזנקוביץ). תפס את הכדור ולא נתן לשחקני קריית מלאכי להתחיל את המשחק. בתוך שנייה התפרצה מהומה כאשר אני רץ לאיזור האמצע בשריקות על מנת להרגיע את המתרחש. לא אני ולא עוזריי זיהינו דבר אחר חוץ מדחיפות שעל כך שני שחקנים נענשו בצהוב. שרקתי לסיום המשחק לאחר שראיתי שזמנו החוקי של המשחק תם. כמה מאוהדי קריית מלאכי פרצו לתוך המגרש על מנת להתערב ולזרוק אבנים על אוהדי שעריים. אוהדי שעריים (אשר הותקפו באבנים ראשונים) לא נשארו חייבים וזרקו גם מצידם אבנים. לאחר זריקת האבנים גם אוהדי שעריים נכנסו למגרש. האבטחה לא הצליחה להשליט סדר,אך בכל זאת היה חשוב לי לא לרדת מהמגרש עד שאחרון השחקנים יורד ממנו. כאשר ניגשנו לחדרי ההלבשה,התחדשו המהומות. אוהדי שעריים זרקו אבן גדולה לתוך פניו של שחקן קריית מלאכי (מספר 4 רועי סבג) אשר גרמו לו לדימום מעל השפה. מספר 15 של קריית מלאכי (איילון אליעזר) החל להשתולל גם הוא על מנת להגיע לאוהדים. אך לא ראיתי אותו עם אבן בידו או שזורק אבן על קהל שעריים. אוהדי שעריים עמדו ליד חדר ההלבשה של קריית מלאכי, וחיכו להם שיגיעו על מנת לתקוף אותם. לא עוזריי ולא אני ראינו שחקן ספציפי אשר זורק אבנים או מתנהג באלימות אחד כלפי השני. יש לציין שכוחות שיטור הגיעו למגרש לאחר המהומות, לקחו עדות ממני ולקחו את הצילום של המשחק. נחשו מה עונש שספגו שתי הקבוצות? 5,000 ש"ח קנס בפועל ומשחק ביתי אחד בראדיוס על תנאי.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-18/09/2014 11:53:44 |
|
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 18/09/2014 : 12:29:10
|
ותיק מה שאתה מציג פה, זה פשוט הזייה. איך לעזאזל יצאנו עם אותו עונש?
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
כנראה שבועדת המשמעת של ההתאחדות צריך לדעת על איזה דיין ליפול. אתמול התקיים דיון בעניינן של קרית מלאכי ושעריים וכך נכתב בדו"ח השפוט: מס' תיק: 90315 תאריך אירוע: 12/09/2014 תאריך דיון: 17/09/2014 משחק: מכבי שעריים - מכבי קרית מלאכי עירוני אחר: תקרית; במהלך המשחק אירעה תקרית חמורה. עד לדקה ה119 הכל התנהל כשורה. בדקה 119 הובקע שער לזכות שעריים. בעוד ששחקני שעריים חגגו את השער. שוער קבוצת שעריים (דורון רוזנקוביץ). תפס את הכדור ולא נתן לשחקני קריית מלאכי להתחיל את המשחק. בתוך שנייה התפרצה מהומה כאשר אני רץ לאיזור האמצע בשריקות על מנת להרגיע את המתרחש. לא אני ולא עוזריי זיהינו דבר אחר חוץ מדחיפות שעל כך שני שחקנים נענשו בצהוב. שרקתי לסיום המשחק לאחר שראיתי שזמנו החוקי של המשחק תם. כמה מאוהדי קריית מלאכי פרצו לתוך המגרש על מנת להתערב ולזרוק אבנים על אוהדי שעריים. אוהדי שעריים (אשר הותקפו באבנים ראשונים) לא נשארו חייבים וזרקו גם מצידם אבנים. לאחר זריקת האבנים גם אוהדי שעריים נכנסו למגרש. האבטחה לא הצליחה להשליט סדר,אך בכל זאת היה חשוב לי לא לרדת מהמגרש עד שאחרון השחקנים יורד ממנו. כאשר ניגשנו לחדרי ההלבשה,התחדשו המהומות. אוהדי שעריים זרקו אבן גדולה לתוך פניו של שחקן קריית מלאכי (מספר 4 רועי סבג) אשר גרמו לו לדימום מעל השפה. מספר 15 של קריית מלאכי (איילון אליעזר) החל להשתולל גם הוא על מנת להגיע לאוהדים. אך לא ראיתי אותו עם אבן בידו או שזורק אבן על קהל שעריים. אוהדי שעריים עמדו ליד חדר ההלבשה של קריית מלאכי, וחיכו להם שיגיעו על מנת לתקוף אותם. לא עוזריי ולא אני ראינו שחקן ספציפי אשר זורק אבנים או מתנהג באלימות אחד כלפי השני. יש לציין שכוחות שיטור הגיעו למגרש לאחר המהומות, לקחו עדות ממני ולקחו את הצילום של המשחק. נחשו מה עונש שספגו שתי הקבוצות? 5,000 ש"ח קנס בפועל ומשחק ביתי אחד בראדיוס על תנאי.
|
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 18/09/2014 : 18:32:23
|
אני התביישתי במאמן שלנו- בחור צעיר שאמור להיות הפנים של הקבוצה, ואשר רץ אחוז אמוק, חסר שליטה ובטירוף כמו איזה ערס מהשכונה, אל עבר הקוון, מעצבן ככל שיהיה. עצוב לי שקבוצה שמתיימרת לייצג אלטרנטיבה לבהמיות הישראלית הטיפוסית, לוקה באותם חוליים הן במאמניה והן בקהלה.
חלק מסוים מהקהל גם קילל את מאמן הקבוצה היריבה ששיחקה ספורטיבי להפליא, בלי שום סיבה הגיונית (ולא- מה שקרה לפני מעל 10 שנים לא נחשב כסיבה הגיונית) וחוץ מאחד (שלאחר מספר דקות התחרט) אף אחד לא העז לבקש מהם לחדול מכך. העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.
|
נערך על ידי - קטמוני מושבע ב-18/09/2014 18:37:28 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 18/09/2014 : 18:47:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
אני התביישתי במאמן שלנו- בחור צעיר שאמור להיות הפנים של הקבוצה, ואשר רץ אחוז אמוק, חסר שליטה ובטירוף כמו איזה ערס מהשכונה, אל עבר הקוון, מעצבן ככל שיהיה. עצוב לי שקבוצה שמתיימרת לייצג אלטרנטיבה לבהמיות הישראלית הטיפוסית, לוקה באותם חוליים הן במאמניה והן בקהלה.
חלק מסוים מהקהל גם קילל את מאמן הקבוצה היריבה ששיחקה ספורטיבי להפליא, בלי שום סיבה הגיונית (ולא- מה שקרה לפני מעל 10 שנים לא נחשב כסיבה הגיונית) וחוץ מאחד (שלאחר מספר דקות התחרט) אף אחד לא העז לבקש מהם לחדול מכך. העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.
קטמון מציגה-קבלת השונה, גם אצלנו. אחד "ערס מהשכונה" אחד מגזים שקילל מישהו שעשה את המעשה הכי לא ספורטיבי בכדורגל הישרראלי כנראה (רק מקלל, בלי שום אלימות)
קחו דברים בפרופורציות, אפשר ורצוי לא לקלל אבל אפשר גם לקלל קצת בתור קהל, לא בצורה מוגזמת כמובן, אבל אפשר- זה חלק מהמשחק. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 18/09/2014 : 18:59:51
|
שלח שאילתא למאיזה מבקר כלשהו בהתאחדות, להבין איך יש הבדלים כ"כ לא הגיוניים. אולי מייל לדובר ההתאחדות
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
|
נערך על ידי - orky ב-18/09/2014 19:00:09 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 18/09/2014 : 19:00:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
קטמון מציגה-קבלת השונה, גם אצלנו. אחד "ערס מהשכונה" אחד מגזים שקילל מישהו שעשה את המעשה הכי לא ספורטיבי בכדורגל הישרראלי כנראה (רק מקלל, בלי שום אלימות)
קחו דברים בפרופורציות, אפשר ורצוי לא לקלל אבל אפשר גם לקלל קצת בתור קהל, לא בצורה מוגזמת כמובן, אבל אפשר- זה חלק מהמשחק.
מסכים ען ג'ון על הפרופורציה. ובקשר למעשה מלפני שנים: הבנאדם היה צריך להיות מורחק מכדורגל לכל החיים - הוא מכר משחק בלי להסתיר אפילו. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/09/2014 : 19:14:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.
לא נסחפת בכלל...
|
|
|
קטמון בועדת המשמעת בהתאחדות: החטאים ועונשם |
|
|
|