פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון בועדת המשמעת בהתאחדות: החטאים ועונשם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון בועדת המשמעת בהתאחדות: החטאים ועונשם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון בועדת המשמעת בהתאחדות: החטאים ועונשם נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/09/2014 :  20:11:47  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דו"ח השיפוט:
החטאים: תקרית; בדקה 103 לאחר שריקה עבור הגנת מגדל העמק התפרץ מאמן קטמון אסף נימני על עוזר השופט. המאמן רץ מעמדת המאמן עד לעוזר השופט (כ30 מטר) בריצת אמוק תוך כדי תנועות ידיים מאיימות וקרא לעברו ''תתביישו לכם כל המשחק אתם נגדנו אין לכם בושה''. כשניגשתי להרחיקו התקרב אליי וצעק ''אתה לא מתבייש? אין לך בושה?". תקרית 2: לאחר השריקה למחצית בירידה לחדר ההלבשה ירקו אוהדי קטמון על צוות השיפוט. בירידה לחדר ההלבשה בסיום המשחק, נזרק חפץ זר לכיווני מיציע קטמון. הדבר נובע מהעובדה שהמאבטחים נמצאים על כר הדשא ואין סדרנים שמונעים את היריקות והזריקות מתוך הקהל.
העונשים:
הקבוצה - 5,000 ש"ח.
אסף נמני: הרחקה ל- 3 משחקים בפועל, 1,000 ש"ח בפועל הרחקה מ- 4 משחקים על תנאי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-17/09/2014 20:12:51

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 17/09/2014 :  20:47:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מביך

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 17/09/2014 :  21:06:02  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מביך זו לא מילה
זו בושה
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 17/09/2014 :  21:32:53  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טעויות שיפוט הם חלק מהמשחק . תמיד היו
ותמיד יהיו . עוד לא שמעתי על מקרה של
מאמן שהתפרץ על השופט ובתמורה קיבל שריקה
לטובת קבוצתו . במקום לצעוק על שופטים ראוי
שמאמנים ישראלים יתרכזו בלשפר את היכולת של
השחקנים .
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 17/09/2014 :  22:41:00  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי יעמוד על הקווים במקומו במוצא"ש? שי?
התחלה רעה למאמן הצעיר שלנו.
עבור לתחילת הדף

קטמוני קטמוני מנותק

68 הודעות

נשלח - 17/09/2014 :  23:06:05  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם המועדון הזה באמת שונה ושייך לאוהדים, אז איך האוהדים מתכננים לגייס את ה-5000 ש״ח שקיבל קנס? לא יכול להיות שהכסף צריך לבוא מהתקציב השוטף או מהפעילות החברתית שלנו. הגיע זמן שהקהל לוקח אחריות על עצמה!!
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 17/09/2014 :  23:08:14  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הייתי במשחק אולם אם התיאור נכון אנחנו עומדים כאן במבחן רציני.
קהל אלים הוא דבר שאנו חייבים להקיא מתוכנו, והנזק שהוא גורם (גם הכספי) גדול בהרבה מ- 5000 ₪.
אם חברים יקרים מעדו בלהט המשחק אני מצפה מהם לקחת אחריות ולהודות בפני ההנהלה. אם לא יהיה מנוס, נצטרך להשקיע במאבטחים באזורים אלה, אולם לא נוכל להרשות לעצמנו עוד אישומים כאלה.

באשר למאמן - אולי זה שיעורי הבית של מאמן צעיר ומתלהב, אולם גם כאן יש מקום, לדעתי, לדין משמעתי. גם אם זה יסתיים בעונש סמלי בהתחשב בעונש שכבר הוטל עליו, יהיה בכך מסר שגם אנחנו, כמועדון לא מקבלים עבירות משמעת.

שאלה - לא שכך אני רוצה להצליח, אולם קריית עקרון נשפטו על כך ששיתפו שחקן בוגר במשחק גביע הנוער נגדנו. מזיכרוני בליגה ג אישום זה גרר גם הפסד טכני. מה נשתנה?
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 17/09/2014 :  23:17:26  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הודעה שפירסמתי בפורום חברי העמותה:
שלום לכולם,
להלן קטע מדו"ח השיפוט של משחק הגביע מול מגדל העמק:
"אחר השריקה למחצית בירידה לחדר ההלבשה ירקו אוהדי קטמון על צוות השיפוט. בירידה לחדר ההלבשה בסיום המשחק, נזרק חפץ זר לכיווני מיציע קטמון, הדבר נובע מהעובדה שהמאבטחים נמצאים על כר הדשא ואין סדרנים שמונעים את היריקות והזריקות מתוך הקהל".
האירוע חמור ביותר, מביש ומגעיל.
זה לא פעם ראשונה שאני רואה אירועים דומים במשחקי הבית.
האירועים האלו פוגעים בקבוצה כספית ותדמיתית.
עד היום טיפלנו בזה ברכות מידי. אף אוהד לא נענש במסגרת הסמכויות שיש לצוות האבטחה כי היינו תמימים שניתן לפתור זאת בדרכים אחרות.
אני לא מפחית מהאחריות שלנו, אנחנו לומדים ומפיקים לקחים ממשחק למשחק.
מהמשחק הקרוב אנחנו ניישם את המסקנות והאירועים האלימים יטופלו בהתאם.
אבל גם לנו כאוהדים יש אחריות, אנחנו בעלי הבית. עלינו לעקור את הגועל הזה מאיתנו. תעירו, תמנעו, תצעקו על אותם אוהדים. מידי פעם תסתכלו סביבכם ותראו איך ילדים קטנים מחקים את המעשים של המבוגרים. זה לא כיף לראות את זה.
בנימה אופטימית אני מקווה שלא נצטרך להפעיל את הסמכויות שניתנו לנו ע"י המשטרה כנגד אוהדים מהקבוצה שלנו.

יאללה הפועל
כפיר קארה
מנהל הביטחון הפועל קטמון ירושלים
ואוהד הקבוצה :)

נערך על ידי - kk186 ב-17/09/2014 23:18:32
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/09/2014 :  00:14:43  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך לדרוש מאלה שיירקו/זרקו/התפרעו לשלם את כל הקנס.
אין סיבה בעולם שהקבוצה תשלם על התנהגות מזיקה של חלק קטן מהאוהדים. מעבר לכך צריך לדאוג שמעשים מכוערים מהסוג הזה יפסקו. ומי שזה לא מתאים לו שלא יופיע.
לגבי המאמן, אני מקווה שההנהלה תטפל במקרה במקרה בחומרה. מעבר להתנהגות חסרת האחריות, המאמן צריך להבין שהוא מהווה דוגמא לשחקנים ולקהל.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/09/2014 :  11:53:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה שבועדת המשמעת של ההתאחדות צריך לדעת על איזה דיין ליפול.
אתמול התקיים דיון בעניינן של קרית מלאכי ושעריים וכך נכתב בדו"ח השפוט:
מס' תיק: 90315
תאריך אירוע: 12/09/2014
תאריך דיון: 17/09/2014
משחק: מכבי שעריים - מכבי קרית מלאכי עירוני

אחר: תקרית; במהלך המשחק אירעה תקרית חמורה. עד לדקה ה119 הכל התנהל כשורה. בדקה 119 הובקע שער לזכות שעריים. בעוד ששחקני שעריים חגגו את השער. שוער קבוצת שעריים (דורון רוזנקוביץ). תפס את הכדור ולא נתן לשחקני קריית מלאכי להתחיל את המשחק. בתוך שנייה התפרצה מהומה כאשר אני רץ לאיזור האמצע בשריקות על מנת להרגיע את המתרחש. לא אני ולא עוזריי זיהינו דבר אחר חוץ מדחיפות שעל כך שני שחקנים נענשו בצהוב. שרקתי לסיום המשחק לאחר שראיתי שזמנו החוקי של המשחק תם. כמה מאוהדי קריית מלאכי פרצו לתוך המגרש על מנת להתערב ולזרוק אבנים על אוהדי שעריים. אוהדי שעריים (אשר הותקפו באבנים ראשונים) לא נשארו חייבים וזרקו גם מצידם אבנים. לאחר זריקת האבנים גם אוהדי שעריים נכנסו למגרש. האבטחה לא הצליחה להשליט סדר,אך בכל זאת היה חשוב לי לא לרדת מהמגרש עד שאחרון השחקנים יורד ממנו. כאשר ניגשנו לחדרי ההלבשה,התחדשו המהומות. אוהדי שעריים זרקו אבן גדולה לתוך פניו של שחקן קריית מלאכי (מספר 4 רועי סבג) אשר גרמו לו לדימום מעל השפה. מספר 15 של קריית מלאכי (איילון אליעזר) החל להשתולל גם הוא על מנת להגיע לאוהדים. אך לא ראיתי אותו עם אבן בידו או שזורק אבן על קהל שעריים. אוהדי שעריים עמדו ליד חדר ההלבשה של קריית מלאכי, וחיכו להם שיגיעו על מנת לתקוף אותם. לא עוזריי ולא אני ראינו שחקן ספציפי אשר זורק אבנים או מתנהג באלימות אחד כלפי השני. יש לציין שכוחות שיטור הגיעו למגרש לאחר המהומות, לקחו עדות ממני ולקחו את הצילום של המשחק.

נחשו מה עונש שספגו שתי הקבוצות?
5,000 ש"ח קנס בפועל ומשחק ביתי אחד בראדיוס על תנאי.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-18/09/2014 11:53:44
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 18/09/2014 :  12:29:10  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק מה שאתה מציג פה, זה פשוט הזייה.
איך לעזאזל יצאנו עם אותו עונש?

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

אחר: תקרית; במהלך המשחק אירעה תקרית חמורה. עד לדקה ה119 הכל התנהל כשורה. בדקה 119 הובקע שער לזכות שעריים. בעוד ששחקני שעריים חגגו את השער. שוער קבוצת שעריים (דורון רוזנקוביץ). תפס את הכדור ולא נתן לשחקני קריית מלאכי להתחיל את המשחק. בתוך שנייה התפרצה מהומה כאשר אני רץ לאיזור האמצע בשריקות על מנת להרגיע את המתרחש. לא אני ולא עוזריי זיהינו דבר אחר חוץ מדחיפות שעל כך שני שחקנים נענשו בצהוב. שרקתי לסיום המשחק לאחר שראיתי שזמנו החוקי של המשחק תם. כמה מאוהדי קריית מלאכי פרצו לתוך המגרש על מנת להתערב ולזרוק אבנים על אוהדי שעריים. אוהדי שעריים (אשר הותקפו באבנים ראשונים) לא נשארו חייבים וזרקו גם מצידם אבנים. לאחר זריקת האבנים גם אוהדי שעריים נכנסו למגרש. האבטחה לא הצליחה להשליט סדר,אך בכל זאת היה חשוב לי לא לרדת מהמגרש עד שאחרון השחקנים יורד ממנו. כאשר ניגשנו לחדרי ההלבשה,התחדשו המהומות. אוהדי שעריים זרקו אבן גדולה לתוך פניו של שחקן קריית מלאכי (מספר 4 רועי סבג) אשר גרמו לו לדימום מעל השפה. מספר 15 של קריית מלאכי (איילון אליעזר) החל להשתולל גם הוא על מנת להגיע לאוהדים. אך לא ראיתי אותו עם אבן בידו או שזורק אבן על קהל שעריים. אוהדי שעריים עמדו ליד חדר ההלבשה של קריית מלאכי, וחיכו להם שיגיעו על מנת לתקוף אותם. לא עוזריי ולא אני ראינו שחקן ספציפי אשר זורק אבנים או מתנהג באלימות אחד כלפי השני. יש לציין שכוחות שיטור הגיעו למגרש לאחר המהומות, לקחו עדות ממני ולקחו את הצילום של המשחק.

עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 18/09/2014 :  18:32:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני התביישתי במאמן שלנו- בחור צעיר שאמור להיות הפנים של הקבוצה, ואשר רץ אחוז אמוק, חסר שליטה ובטירוף כמו איזה ערס מהשכונה, אל עבר הקוון, מעצבן ככל שיהיה. עצוב לי שקבוצה שמתיימרת לייצג אלטרנטיבה לבהמיות הישראלית הטיפוסית, לוקה באותם חוליים הן במאמניה והן בקהלה.

חלק מסוים מהקהל גם קילל את מאמן הקבוצה היריבה ששיחקה ספורטיבי להפליא, בלי שום סיבה הגיונית (ולא- מה שקרה לפני מעל 10 שנים לא נחשב כסיבה הגיונית) וחוץ מאחד (שלאחר מספר דקות התחרט) אף אחד לא העז לבקש מהם לחדול מכך. העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.

נערך על ידי - קטמוני מושבע ב-18/09/2014 18:37:28
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 18/09/2014 :  18:47:44  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

אני התביישתי במאמן שלנו- בחור צעיר שאמור להיות הפנים של הקבוצה, ואשר רץ אחוז אמוק, חסר שליטה ובטירוף כמו איזה ערס מהשכונה, אל עבר הקוון, מעצבן ככל שיהיה. עצוב לי שקבוצה שמתיימרת לייצג אלטרנטיבה לבהמיות הישראלית הטיפוסית, לוקה באותם חוליים הן במאמניה והן בקהלה.

חלק מסוים מהקהל גם קילל את מאמן הקבוצה היריבה ששיחקה ספורטיבי להפליא, בלי שום סיבה הגיונית (ולא- מה שקרה לפני מעל 10 שנים לא נחשב כסיבה הגיונית) וחוץ מאחד (שלאחר מספר דקות התחרט) אף אחד לא העז לבקש מהם לחדול מכך. העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.

קטמון מציגה-קבלת השונה, גם אצלנו. אחד "ערס מהשכונה" אחד מגזים שקילל מישהו שעשה את המעשה הכי לא ספורטיבי בכדורגל הישרראלי כנראה (רק מקלל, בלי שום אלימות)

קחו דברים בפרופורציות, אפשר ורצוי לא לקלל אבל אפשר גם לקלל קצת בתור קהל, לא בצורה מוגזמת כמובן, אבל אפשר- זה חלק מהמשחק.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 18/09/2014 :  18:59:51  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלח שאילתא למאיזה מבקר כלשהו בהתאחדות, להבין איך יש הבדלים כ"כ לא הגיוניים. אולי מייל לדובר ההתאחדות

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

נערך על ידי - orky ב-18/09/2014 19:00:09
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 18/09/2014 :  19:00:47  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:

קטמון מציגה-קבלת השונה, גם אצלנו. אחד "ערס מהשכונה" אחד מגזים שקילל מישהו שעשה את המעשה הכי לא ספורטיבי בכדורגל הישרראלי כנראה (רק מקלל, בלי שום אלימות)

קחו דברים בפרופורציות, אפשר ורצוי לא לקלל אבל אפשר גם לקלל קצת בתור קהל, לא בצורה מוגזמת כמובן, אבל אפשר- זה חלק מהמשחק.

מסכים ען ג'ון על הפרופורציה. ובקשר למעשה מלפני שנים: הבנאדם היה צריך להיות מורחק מכדורגל לכל החיים - הוא מכר משחק בלי להסתיר אפילו.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/09/2014 :  19:14:46  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
העתיד מעולם לא נראה קודר כל כך כמו עכשיו.

לא נסחפת בכלל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם קטמון בועדת המשמעת בהתאחדות: החטאים ועונשם נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07