פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 גולן חרמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
lazy נשלח - 12/09/2014 : 01:07:20
חברי הנהלה וצוות מקצועי יקרים,

האם מישהו מוכן לומר לנו מה אנחנו יכולים לעשות כדי שגולן חרמון (ואף שחקן אחר) לא ישחק עם נעליים צהובות? האם יש חוק שהבלם הבכיר שלנו חייב לשחק עם נעליים צהובות? זה באמת משימה כל כך קשה, לועד מנהל שמגייס כל שנה מליונים, ומנהל את הקבוצה בהצלחה, להיפטר מהתופעה? ולכל הפחות, בקבוצת אוהדים, האם לא מן הראוי לבדוק לכמה חברי עמותה זה מפריע?

אני לא הולך לקלל שחקן שלנו או לצעוק לו בסוף משחק שיחליף נעליים כי זה לא הסגנון שלי. אבל אני מבטיח להמשיך לחפור על זה עד שהתופעה תעלם או עד שיתברר לי שהדעה שלי היא דעת מיעוט בקרב חברי העמותה.

ונסיים בציטוט האהוב עלי של יו"ר הועד המנהל של קטמון (כיום) מ12 לאוגוסט 2012, בתקווה שתקוותו תתגשם בקרוב: "לא יהיו נעליים צהובות בקטמון - לא השנה ולא בכלל"
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רבי מאיר נשלח - 01/10/2014 : 18:55:10
תודה בוח וקופיקו. החיקוי שלכם היה מושלם.
בוח נשלח - 01/10/2014 : 18:27:51
קופיקו, כל המומו בפוסל פוסל
eupheu נשלח - 01/10/2014 : 18:23:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

קופיקו, אי אפשר שכל פעם שאני כותב משהו תתקוף אותי על רקע אישי ועדתי. אם לא עניין אותך מה שנכתב כאן אז תבקש מהם לקחת את השיחה למקום אחר במקום לתקוף אותי ואת משפחתי בפורום הפתוח.

בוח סף הרגישות שלך הוא כמו של זיפים בני יומם לדעתי את חסר חוש הומור, סחי ובעל ריח מהבית השחי!
בוח נשלח - 01/10/2014 : 18:20:12
קופיקו, אי אפשר שכל פעם שאני כותב משהו תתקוף אותי על רקע אישי ועדתי. אם לא עניין אותך מה שנכתב כאן אז תבקש מהם לקחת את השיחה למקום אחר במקום לתקוף אותי ואת משפחתי בפורום הפתוח.
eupheu נשלח - 01/10/2014 : 18:15:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

גבעוני ורבי מאיר, ההתכתבות שלכם הייתה מאוד מחכימה ומעניינת, תודה!

בוח אותי זה לא עניינן ולא החכים אם כבר ההפך. הציניות שלך לא במקום.
בוח נשלח - 01/10/2014 : 18:02:56
גבעוני ורבי מאיר, ההתכתבות שלכם הייתה מאוד מחכימה ומעניינת, תודה!
רבי מאיר נשלח - 01/10/2014 : 15:48:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעונישכחת להוסיף בלי חוש הומר

גבעוני נשלח - 01/10/2014 : 15:37:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני
חחחח קצת מצחיק שחוש ההומר שלך עובד רק בכיוון אחד לא ? אתה יודע יש משפט שאומר הפוסל במומו פוסל שיהיה לך המשך שבוע טוב וצום קל ידידי הנהור הטהור ובאופן כללי די מצחיק ויש לי חדשות בשבילך אתה ממש סחי

אז ככה:
1. צעירים שלא יודעים מהחיים שלהם חושבים שסחי זה קללה.
2. אין לך חוש הומור, אין לי אפילו כח להסביר לך כמה קראת לא נכון את המסרים כאן.
3. חתימה טובה ושנה טובה לך.

אני מאוד אוהב אנשים כמוך שחצנים יהירים. שחושבים שאם יודעים הכול ויותר טוב מכולם סך הכול אתה אדם מסכן

טוב ניצחת, סחי זה קללה ואני מסכן (וגם שחצן ויהיר וחושב שאני יודע הכל).
עכשיו יותר טוב לך?

שכחת להוסיף בלי חוש הומר
רבי מאיר נשלח - 01/10/2014 : 15:19:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני
חחחח קצת מצחיק שחוש ההומר שלך עובד רק בכיוון אחד לא ? אתה יודע יש משפט שאומר הפוסל במומו פוסל שיהיה לך המשך שבוע טוב וצום קל ידידי הנהור הטהור ובאופן כללי די מצחיק ויש לי חדשות בשבילך אתה ממש סחי

אז ככה:

אני מאוד אוהב אנשים כמוך שחצנים יהירים. שחושבים שאם יודעים הכול ויותר טוב מכולם סך הכול אתה אדם מסכן

טוב ניצחת, סחי זה קללה ואני מסכן (וגם שחצן ויהיר וחושב שאני יודע הכל).
עכשיו יותר טוב לך?
גבעוני נשלח - 01/10/2014 : 15:10:32
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

אז ככה:

רבי מאיר נשלח - 01/10/2014 : 14:38:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

אז ככה:
גבעוני נשלח - 01/10/2014 : 14:07:35
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי bentiel

Katamon9 קצת הגזמת לעלות בחולצות צהובות אני מכיר את הצבע שלנו 51 שנה אבל אם כדורגלן עולה אם נעל בצבע שהוא בחר ונוח לו לא הייתי עושה מזה סיפור מההפטרה יש לנו גם שחקני ביתר שמשחקים אצלנו אז מה פוסלים אותם ? הכדורגל השתנה שאלי בן רימוז שיחק בהפועל שום הון בעולם לא היה מעביר אותו לביתר היום שחקן משחק באדום מחר בצהוב מחרתיים בירוק אז לא צריך לעשות סיפור מפאקן צבע של נעליים תן גז ויאללה הפועל

טוב, חולצות לא. גם לדעתך. תמיד טוב שיש גם נקודת הסכמה.
אבל אולי מכנסיים? או לפחות גרביים? מהוא קו הגובה שמעליו אסור צהוב?

לא היה איסור סרקאזם? גיבעוני אייכה?

היה איסור אל לנסות ליהות מצחיק אם אתה סחי אפרורי

טוב, סגור שאתה אדם גס, חסר חוש הומור ובאופן כללי די מגעיל. אבל יש גם חדשות טובות - אתה לא סחי

lazy נשלח - 01/10/2014 : 13:58:22
החלמה מהירה לגולן שנפצע לקראת סוף המשחק. מקווה שהפציעה לא רצינית ושהוא יתאושש במהרה.

מדובר כבר בפציעה שניה שלו תוך זמן קצר. אולי שווה לשקול להחליף נעליים ולו רק משיקולי נאחס.
רבי מאיר נשלח - 01/10/2014 : 13:56:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

Katamon9 קצת הגזמת לעלות בחולצות צהובות אני מכיר את הצבע שלנו 51 שנה אבל אם כדורגלן עולה אם נעל בצבע שהוא בחר ונוח לו לא הייתי עושה מזה סיפור מההפטרה יש לנו גם שחקני ביתר שמשחקים אצלנו אז מה פוסלים אותם ? הכדורגל השתנה שאלי בן רימוז שיחק בהפועל שום הון בעולם לא היה מעביר אותו לביתר היום שחקן משחק באדום מחר בצהוב מחרתיים בירוק אז לא צריך לעשות סיפור מפאקן צבע של נעליים תן גז ויאללה הפועל

טוב, סגור שאתה אדם גס, חסר חוש הומור ובאופן כללי די מגעיל. אבל יש גם חדשות טובות - אתה לא סחי
גבעוני נשלח - 01/10/2014 : 13:41:28
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07