פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בית"ר נורדיה העבירה מסמכים, הממליצה: קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
איתן610 נשלח - 04/08/2014 : 22:41:21
http://www.one.co.il/Article/237427.html

יאללה ויכוח האם זה נכון לתמוך או לא.

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
האחים מרילי נשלח - 20/08/2014 : 15:37:43
שחקן ערבי בנורדיה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4561009,00.html
האדום מהכפר נשלח - 09/08/2014 : 03:11:16
אני מודה שבתור ביתרי לשעבר, ביתר נורדיה היא המודל שחלמתי עליו במשך הרבה שנים.

יש אירוניה מסוימת בכך שלולא קטמון ביתר נורדיה לא הייתה קמה(ואני לא מדבר על ההמלצה הפיזית, אלא על האסמכתא הרעיונית והביצועית שהדבר הזה אכן עובד בכדורגל הישראלי)

יהיה לי מוזר אם הקבוצות יפגשו, אבל לא יהיה לי ספק איפה הלב שלי יהיה באותם רגעים.
אני לא מתחרט לרגע שבחרתי במשפחה האדומה.

אני מניח שניגוד אלינו, המטרה העיקרית שלהם היא לא איחוד עם האחות הגדולה, אפילו אם יהיה שם ניקוי אורוות רציני.

יהיה מאוד מעניין אם נורדיה תצבור כוח ואוהדים ותגיע ללאומית, וביתר תמשיך לשקוע ולאבד כוח ואוהדים.
זאת יכולה להיות מלחמה מאוד מאוד מרתקת.

רק לחשוב על סיטואציה הזויה של 4 קבוצות ירושלמיות בשתי הליגות הבכירות, שתיים צהובות בעלות אותו שם, שתיים אדומות בעלות אותו שם, ותהום גדולה בין כל קבוצה וקבוצה...
חיים ברעם נשלח - 08/08/2014 : 21:53:16
אריה דיין צודק לחלוטין. עמדתו היא גם עמדתי
ביסמרק נשלח - 08/08/2014 : 14:40:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריה דיין

אני ממש לא מבין מה יש פה להסביר. הסברים דורשים כאשר מתקבלת החלטה שיש בה אלמנט לא-סביר כלשהו. פה ההנהלה שלנו קיבלה החלטה סבירה לחלוטין.

הקמתה של בית"ר נורדיה היא אחד הדברים המבורכים ביותר שקרו לכדורגל בירושלים מאז הקמתה של הפועל קטמון. ה"נזק" שהיא כביכול יכולה לגרום לנו (בכך שאוהדים שיכלו להגיע אלינו יגיעו אליהם)מתגמד לעומת התועלת הרבה שהם יביאו לכדורגל, לעיר ולכלל החברה בישראל.

+1

+1

orky נשלח - 08/08/2014 : 14:30:37
ציטוט:

אני ממש לא מבין מה יש פה להסביר. הסברים דורשים כאשר מתקבלת החלטה שיש בה אלמנט לא-סביר כלשהו. פה ההנהלה שלנו קיבלה החלטה סבירה לחלוטין.

הקמתה של בית"ר נורדיה היא אחד הדברים המבורכים ביותר שקרו לכדורגל בירושלים מאז הקמתה של הפועל קטמון. ה"נזק" שהיא כביכול יכולה לגרום לנו (בכך שאוהדים שיכלו להגיע אלינו יגיעו אליהם)מתגמד לעומת התועלת הרבה שהם יביאו לכדורגל, לעיר ולכלל החברה בישראל.

+1
רבי מאיר נשלח - 08/08/2014 : 12:45:53
מה שמרענן זה שאף אחד לא מתלהם כאן.
הסלע האדום נשלח - 08/08/2014 : 09:37:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

ציטוט:

שלום אריה. להבא נשאל לרשותך כשמישהו יבקש הסבר כלשהו. למשל כשקובעים מחירי כרטיסים. או כשמשחקים משחק אימון בגבעת זאב. כי לשחק בגבעת זאב זה לא סביר, אבל לשתף פעולה עם ביתר זה כן. טוב שיש לנו מצפנים מוסריים כמוך שיודעים להחליט בשביל אחרים מה חשוב להם ומה לא. זה השמאל האמיתי הרי.

+1
הסלע האדום נשלח - 08/08/2014 : 09:04:13
אז מה שאני מבין ששווה לפרק עקרונות רבים רק בגלל שאגודה נלחמת בגענות.מעניין שאגודה שיותר מוכח שנלחמת בגזענות מזה שנים ומיישמת את זה בפועל ...הפועל י-ם ,הפכנו ליריבה מרה,מסיבות אחרות.בקיצור אל תחרטטו על מה העיקרון המוביל.הכל משתנה לפי ראות ההנהלה
לאסלו צה נשלח - 08/08/2014 : 08:33:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נעם"ש

ציטוט:

חלק מהאנשים מעדיפים להרגיש טוב עם עצמם כי הם "דפקו את בית"ר" מאשר לקדם את הכדורגל בארץ ואת המאבק בגזענות בפועל, לא בתיאוריה

בוא לא נרתום את הסוסים לפני העגלה. הם לא פעלו כנגד גזענות בפועל בשום צורה. שיצרפו שחקן ערבי ואז נדבר.
עדיין הייתי מעדיף שלא יהיה לנו שום קשר עם אגודת ביט"ר. אבל כמובן שהנהלת קבוצת האוהדים שאני חבר בה לא טרחה להתייעץ איתנו.
בני סובטקין נשלח - 07/08/2014 : 19:14:05
ציטוט:

שלום אריה. להבא נשאל לרשותך כשמישהו יבקש הסבר כלשהו. למשל כשקובעים מחירי כרטיסים. או כשמשחקים משחק אימון בגבעת זאב. כי לשחק בגבעת זאב זה לא סביר, אבל לשתף פעולה עם ביתר זה כן. טוב שיש לנו מצפנים מוסריים כמוך שיודעים להחליט בשביל אחרים מה חשוב להם ומה לא. זה השמאל האמיתי הרי.
קטמון ותיק נשלח - 07/08/2014 : 18:18:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נעם"ש

ציטוט:

חלק מהאנשים מעדיפים להרגיש טוב עם עצמם כי הם "דפקו את בית"ר" מאשר לקדם את הכדורגל בארץ ואת המאבק בגזענות בפועל, לא בתיאוריה

צריך להבחין בין שני מישורים:
במישור הערכי (נגד אלימות וגזענות) נאבק עם נורדיה.
במישור הספורטיווי - נאבק נגדם "ונקרע להם את הצורה"
נעם"ש נשלח - 07/08/2014 : 18:08:27
ציטוט:

אריה דיין נשלח - 07/08/2014 : 17:43:29

yarond נשלח - 07/08/2014 : 16:15:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ברשותכם אחזור לנושא המקורי.

כיצד התקבלה ההחלטה להירשם כממליצים של נורדיה? האם התקיים דיון על המשמעות של מהלך זה? כיצד התקבלה ההחלטה גם לתת פומבי לנושא הזה?

מחכה לתשובת ההנהלה.

שמישהו יפתח את זה בסגור ואני אענה מסודר על הכל
בני סובטקין נשלח - 07/08/2014 : 15:50:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ברשותכם אחזור לנושא המקורי.

כיצד התקבלה ההחלטה להירשם כממליצים של נורדיה? האם התקיים דיון על המשמעות של מהלך זה? כיצד התקבלה ההחלטה גם לתת פומבי לנושא הזה?

מחכה לתשובת ההנהלה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07