ס ק י ר ת נ ו ש א |
avitemkin |
נשלח - 29/05/2014 : 08:59:25 לאחר כמה ימים, עם ראש צלול קצת יותר, ולאחר שמפלס הכעס ירד, חזרתי אתמול מאוחר בלילה לקרוא מה שנכתב, ומה שנאמר מכל הצדדים על הירידה שלנו לליגה א. כמובן שעניין אותי מצבנו, כי בסך הכל אנו נמצאים בתקופה קשה מאד, והטלטלה היא רצינית, ויש לנו הרבה בעיות לפנינו. אבל לאט לטא התחלתי להתעניין דווקא באוהדי סאד"ר. שמתם לב לכמות הכניסות לפורום שלנו? לאובססיביות בה הם מנסים "להוכיח" שהפועל קטמון היא תופעה חולפת, לצורך הנפשי להראות לנו שאנו מובלים על ידי אנשים בעלי אינטרסים. יש משהו פולחני בטקס הזה, אמונה שאם רק הם ימצאו את המילים הנכונות, אנו נשתכנע ונפרק את העמותה. צורך נואש כמעט לגלות לנו משהו נסתר. למען האמת הבנתי לפתע כמה מצבם עצוב. כי ללא "שיחות איחוד", ללא "קטמון זונה" לא נותר להם הרבה, לא כאוהדים, ולא כקבוצה. כשלון האיחוד, והידיעה שמאמץ דומה כבר לא יהיה -על עוד סאסי שם-- משאיר אותם ככלי ריק מתוכן. סאסי לא צריך אותם יותר, ולדעתי הוא מצידו ינסה לסגור עסקה על קרית היובל כבר בקרוב. דם חדש כבר לא יזרום ליציע שלהם, וברקע המצב הכלכלי של הקבוצה, והחשש שהיא תעלם להם יום אחד. מדובר בכמה מאות איש, 300 לכל היותר, אשר זו הווייתם, של קהל שהפך בין ללילה ללא רלבנטי, כמעט זניח, ואולי זה מסביר את הנואשות, ואת הכעס של חלקם. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רבי מאיר |
נשלח - 09/06/2014 : 06:37:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
אז אתה אומר שמתנגדי האיחוד משני הצדדים הצליחו במשימתם? בטח יש איזו התארגנות סודית שמתנגדי האיחוד של הפועל ושל קטמון שנפגשים בחשאי ומתכננים איך לחבל באיחוד. הם בהחלט יצאו המנצחים ואנחנו הפריירים.
די ברור מה עשו מתנגדי האיחוד מהפועל ירושלים כדי למנוע את האיחוד. מה לדעתך עשו מתגדי האיחוד מקטמון? אני לא מצליח לראות כאן סימטריה. |
ali |
נשלח - 09/06/2014 : 05:12:15 אז אתה אומר שמתנגדי האיחוד משני הצדדים הצליחו במשימתם? בטח יש איזו התארגנות סודית שמתנגדי האיחוד של הפועל ושל קטמון שנפגשים בחשאי ומתכננים איך לחבל באיחוד. הם בהחלט יצאו המנצחים ואנחנו הפריירים. |
amirberner |
נשלח - 08/06/2014 : 11:10:42 יתר על כן, כל מיני חארות בסגנון רמי תמרי והמועלמים דיברו על איך הם יעשו הכל בשביל להכשיל את האיחוד, כולל אלימות (אחד מהם, לא זוכר מי, אפילו אמר שגם אחרי האיחוד הם יבואו וינהגו באלימות כלפי הקהל שלנו כדי שלא נוכל להביא ילדים למשחקים, משהו בסגנון "אם תקחו לנו את הקבוצה אז נדאג שגם לכם לא תהיה קבוצה"). אחרי כל זה הם מעיזים לכתוב שקטמון הכשילה את האיחוד ו"אמרנו לכם שהם לא באמת רוצים איחוד"?? הם הצליחו להבאיש את ריחה של הפועל ירושלים בעיני אוהדי קטמון, ותיקים וחדשים כאחד. אם אנחנו היינו מקבלים מאוהדי המקורית תחושה שרוצים את האיחוד ומקבלים אותנו בזרועות פתוחות כמו אחים שפעם נפרדו ועכשיו חוזרים להיות אחים, אני בטוח שלועד שלנו היה הרבה יותר קל לקחת את זינוק האמונה הזה, אפילו אם היה איזשהו סיכון עם סאסי (ועם סאסי תמיד יש סיכון), אבל כשאפילו תומכי האיחוד הגדולים ביותר בקרבנו התחילו להסס אם בכלל אנחנו רוצים להתאחד עם קהל שלפחות חצי ממנו שונא אותנו, ואם כל פוסט שנאה של רמי תמרי או של השחר האדום קיבל המון לייקים ולעומת זה הפוסטים של איחוד אדום קיבלו תמיכה רק מאוהדי קטמון, אז אני חושב שלהאשים את קטמון בפיצוץ האיחוד זו חוצפה. צר לי, אבל השבר כבר גדול מדי ואני לא מאמין שאי פעם יהיה איחוד. |
ali |
נשלח - 07/06/2014 : 21:16:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
הועד המנהל לא היה מפחד לחזור לעוד הצבעה אחרי שהתנאים השתנו.
זה בהחלט תמצית הסיבוך. אני מסכים. |
אושר גדול |
נשלח - 07/06/2014 : 09:37:12 לב אדום מקטמון-תירגע.דבר יפה. |
אליה |
נשלח - 07/06/2014 : 09:02:09 כן היו פה כל מיני נצנצנים שמתחייבים יעני להעיף את סאסי.זה הזמן לפועל בלי לחפור את המוח.אמן לכם מה לחפש בפורום די חפרתם.חברים כל הנושאים החשובים רק פורום עמותה. |
לב אדום מקטמון |
נשלח - 07/06/2014 : 08:41:10 אוהדי סאדר פחדנים שלא עמדו מול הקומץ המגעיל שהרעיל את האווירה לא עמדו מול האלימים המקללים והמכים והפכו את תומכי האיחוד בקטמון ( להזכירכם למעלה מ93 אחוזים ) למהססים. חבל בחל במקום להטיח האשמות ולהציק לנו כאן תקחו את עצמכם ותפנו את הגבורה שלכם לאותו קומץ מגעיל ואלים שיש בקרבכם שתנקו את האורוות תדברו שוב על איחוד בינתיים תעזבו אותנו משטויות שלכם ותעופו לנו מהעיניים כי כבר נמאסתם עם החפירות שלכם פחדנים שנשארים עם סאסי מקבלים מה שמגיע להם |
דנונה |
נשלח - 06/06/2014 : 22:08:38 אוהדי הפועל ירושלים יכולים לקחת על עצמם חלק גדול מהאחריות על כשלון האיחוד. אם היו מקבלים את אוהדי קטמון בשמחה וחיבוקים במקום קללות וגידופים הרי שהועד המנהל לא היה מפחד לחזור לעוד הצבעה אחרי שהתנאים השתנו. בנוגע להתערבות עורך הדין של קטמון, לא היתה אפשרות אחרת ברגע שליפקין הסכים 50\50 בבעלות, ברור שהעורך דין של קטמון חייב היה להסכים. |
ali |
נשלח - 06/06/2014 : 19:53:36 אוהדי הפועל ירושלים שכרגע נמצאים בקטמון, הנה מדוע אוהדי הפועל שעדיין שם פונים אליכם. לא מדובר בהתרסה והתגרות. פשוט נמאס להם מסאסי ואין להם שום סיכוי להעיף אותו. אז הם מחפשים דרך להיפטר ממנו כולל העזרות בכם. הייתה הזדמנות לעשות מהלך ואחת ולתמיד להפטר מסאסי אבל ההתעקשות של ליפקין לערב את קטמון סיבכה את המצב. אם זה היה בין העו"ד של ליפקין לזה של סאסי ההסכם היה כבר נחתם. אבל ליפקין התעקש להכניס גם את העו"ד של קטמון וזה הרג את הסיכוי להעי. את סאסי. אז מה הפלא שאוהדי הפועל מתוסכלים. אתם בליגה א והם תקועים עם סאסי עוד שנה. |
לב אדום מקטמון |
נשלח - 06/06/2014 : 06:53:29 לא מבין מה אוהדי סאדר מחפשים כאן? תמשיכו עם הסאסי שלכם ותעזבו אותנו בשקט ממש טוב לנו היכן שאנחנו ממש טוב לנו רחוק מסאסי תשארו איתו ותמשיכו לאכול את הלוקשים שהוא מאכיל אתכם כל אחד מקבל מה שמגיע לו
|
חיים ברעם |
נשלח - 06/06/2014 : 01:01:20 לא אני, זה בטוח. אני לא צריך להתדיין איתך כאן
|
עמרי446 |
נשלח - 06/06/2014 : 00:56:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי iwillseeu
חיים ברעם היקר, תזכיר לי מי מכר את המתחם? :)
לא נמאס לך לחפור? |
iwillseeu |
נשלח - 06/06/2014 : 00:33:16 חיים ברעם היקר, תזכיר לי מי מכר את המתחם? :) |
idans |
נשלח - 03/06/2014 : 22:40:00 דודו סאסי ברוך הבא לפורום של קטמון...אין יותר שקוף מזה |
אחד העם |
נשלח - 03/06/2014 : 21:14:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אני לא מכיר את המשתתף שמשחק כאן את פרקליט השטן. מכל מקום, האיחוד סוכל על ידי יוסי סאסי ואין לחסידיו מה לחפש בפורום שלנו, שהוא על טהרת קטמון תרתי משמע. מותר לנו לשוחח בינינו בלי כוחות זדוניים, שהוכיחו את עוינותם לנו בעונה שעברה. ליגה א? עוד נהנה ממנה
+1
אולי בכניסה לפורום צריך להופיע איזה מניפסט הזדהות/"הצהרת אהבה" להפועל קטמון, שחתימה עליו תקשה על הקלות הבילתינסבלת של כל דיכפין. :) |