| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| האדום מהכפר |
נשלח - 18/05/2014 : 01:35:11 והפעם מדובר על משחק הגומלין במבחנים והמשחק השני בחצי גמר הפלייאוף של הכדורסל
שניהם יתקיימו ביום שלישי ה27.5
הפעם הזזת שעות לא תהיה אפקטיבית במיוחד, כי משחק הפלייאוף החשוב בכדורסל יתקיים או בנס ציונה או בחיפה.
אני קורא לועד המנהל ממחר אחרי ההגרלה לבקש מההתאחדות להקדים ביום או לאחר ביום\יומיים את המשחק.
אבל שלא יזיזו אותו ליום שישי, כי המשחק השלישי בפלייאוף הכדורסל יתקיים ביום שישי ב16:00 במלחה.
לטיפולכם! |
| 5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| lazy |
נשלח - 20/05/2014 : 06:44:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
רביעי ב14:10 נוח לך מותק? שידעו לסדר לך בדיוק מתי שטוב לך
לא מבין איך ציניות קשורה לעניין...
עזוב אותי מה עם חברי הבריגדה שעובדים ימים כלילות בשביל שאוהדים כפויי טובה כמוך יגיעו למשחקים ותהיה אחלה אווירה ואחלה עידוד?
אני כולה אוהד אחד כפול מתוסכל אבל חברי הבריגדה שבאים גם לכדורסל הם עשרות...
בכל מקרה הבעיה פחות או יותר נפתרה. המשחק בטבריה הוא ב16:00 והמשחק בחיפה הוא ב20:45
אפילו אם תהיה הארכה+פנדלים והמשחק יסתיים ב19:00, זה עדיין מספיק זמן להגיע לחיפה בנחת,ובהנחה שהמשחק בטבריה יסתיים בהכרעה בתום 90 הדקות, אולי אפילו עם עצירה במק'דונלדס של צומת אלונים 
אח שלי, בלי ציניות, הדאגה שלך לאוהדים מרגשת. ויחד עם זאת, אתה קצת מזלזל בחברי הועד המנהל בכך שקראת להם להזיז את המשחק, ולא בפעם הראשונה. תאמין לי שהם עושים מאמצים גדולים לדאוג שכמה שיותר אוהדים יוכלו להגיע למשחקים, חרף האילוצים. ועוד דבר, חברי הבריגדה לא זקוקים לעזרה שלך. יש להם קשר ישיר עם הועד המנהל.
כך או כך, אני שמח שהבעיה נפתרה. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 20/05/2014 : 01:16:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
רביעי ב14:10 נוח לך מותק? שידעו לסדר לך בדיוק מתי שטוב לך
לא מבין איך ציניות קשורה לעניין...
עזוב אותי מה עם חברי הבריגדה שעובדים ימים כלילות בשביל שאוהדים כפויי טובה כמוך יגיעו למשחקים ותהיה אחלה אווירה ואחלה עידוד?
אני כולה אוהד אחד כפול מתוסכל אבל חברי הבריגדה שבאים גם לכדורסל הם עשרות...
בכל מקרה הבעיה פחות או יותר נפתרה. המשחק בטבריה הוא ב16:00 והמשחק בחיפה הוא ב20:45
אפילו אם תהיה הארכה+פנדלים והמשחק יסתיים ב19:00, זה עדיין מספיק זמן להגיע לחיפה בנחת,ובהנחה שהמשחק בטבריה יסתיים בהכרעה בתום 90 הדקות, אולי אפילו עם עצירה במק'דונלדס של צומת אלונים  |
| עופר ליברגל |
נשלח - 18/05/2014 : 13:11:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
והפעם מדובר על משחק הגומלין במבחנים והמשחק השני בחצי גמר הפלייאוף של הכדורסל
שניהם יתקיימו ביום שלישי ה27.5
הפעם הזזת שעות לא תהיה אפקטיבית במיוחד, כי משחק הפלייאוף החשוב בכדורסל יתקיים או בנס ציונה או בחיפה.
אני קורא לועד המנהל ממחר אחרי ההגרלה לבקש מההתאחדות להקדים ביום או לאחר ביום\יומיים את המשחק.
אבל שלא יזיזו אותו ליום שישי, כי המשחק השלישי בפלייאוף הכדורסל יתקיים ביום שישי ב16:00 במלחה.
לטיפולכם!
בהתחשב בכך שהמשחק בטבריה ישוחק בצהריים והכדרוסל בערב, נראה לי שיהיה אפשרי להגיע (בעיקר במידה והמשחק יהיה מול חיפה) ובכל אופן הבעיה הגדולה של רובנו עם המשחק של שלישי בצהריים הוא קיומו ביום שלישי בצהריים |
| lazy |
נשלח - 18/05/2014 : 09:32:47 אם היית חבר עמותה, היית כבר קורא בפורום חברי העמותה שלא ניתן להזיז את היום. וניראה לי שהגיע הזמן שתבין שהקריאות שלך מיותרות. אין שום אינטרס לחברי הועד המנהל לא לדאוג לשעת משחק נוחה ככל האפשר, גם בלי הבקשות הללו. ויחד עם זאת, יש אילוצים.
|
| בני סובטקין |
נשלח - 18/05/2014 : 09:20:09 רביעי ב14:10 נוח לך מותק? שידעו לסדר לך בדיוק מתי שטוב לך |
|
|