פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עבודה ללירן זוזוט

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
הנהלה נשלח - 05/02/2010 : 22:47:56
שלום.

בואו ונראה, פעם אחת, נסיון אחרון ודי, שהפורום הזה - ולא רק הטור של יאיר לפיד- אכן יכול לייצר עשייה של ממש.

חלוצנו גבה הקומה, לירן זוזוט, קיבל חופשה של חודש מהצבא (בימים שלי קראו לזה 'מיוחדת') על מנת לעזור בפרנסת משפחתו. הוא פנה אלינו ושאל אם איזה אוהד של קטמון יכול למצוא לו עבודה לחודש הקרוב - בכל שעה אפשרית, מלבד אימונים ומשחקים.
אם יש למישהו מכם הצעה קונקרטית - אנא פנו אלי במייל הישן והטוב.
יאללה, שחקו אותה.
אורי
14   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שלומי דנינו נשלח - 08/02/2010 : 01:13:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מילים נרדפות למילה טיפש לא חסרות. יש כסיל, אידיט, מטומטם וכו', גאסטון יהיה מי שיהיה מסמל את כולן, יחד עם דנינו העו"ד לעתיד וההומניסט הדגול מר ביקו. הבן אדם מחפש עבודה כדי לפרנס את משפחתו, אשר, כך אני מניח, לא עוברת תקופה קלה. אז עם כל הכבוד לסמלים (ושאיש לא יתחרה איתי ברגשות כלפי הפסלות הצהובה), בוא נניח לכמה דקות את העניינים האלה בצד, ונעזור לאדם שזקוק לנו...סתם כך, כי הוא בן אדם.

לא דיברתי על נושא העבודה. מה לעשות? אני סטודנט ולא יכול להעסיק..
דיברתי על כך שאני מצפה משחקני קטמון לא לנופף סמלי בית"ר. זה הכל.
אתה רוצה לסדר לו עבודה? סדר לו.. מה זה קשור למה שאמרתי?
ותודה על מילות החיבה.
avitemkin נשלח - 08/02/2010 : 00:25:25
מילים נרדפות למילה טיפש לא חסרות. יש כסיל, אידיט, מטומטם וכו', גאסטון יהיה מי שיהיה מסמל את כולן, יחד עם דנינו העו"ד לעתיד וההומניסט הדגול מר ביקו. הבן אדם מחפש עבודה כדי לפרנס את משפחתו, אשר, כך אני מניח, לא עוברת תקופה קלה. אז עם כל הכבוד לסמלים (ושאיש לא יתחרה איתי ברגשות כלפי הפסלות הצהובה), בוא נניח לכמה דקות את העניינים האלה בצד, ונעזור לאדם שזקוק לנו...סתם כך, כי הוא בן אדם.
גאסטון נשלח - 08/02/2010 : 00:01:16
אתה, כלב, תפסיק להתסיס אותנו. שום עבודה!
כלב במגרש נשלח - 07/02/2010 : 23:56:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

אני רק רוצה לחדד את עמדתי.
אין לי יכולת השפעה על נטיית ליבו של שחקן בהפועל אם להיות אוהד בית"ר או לא, ואני מניח שלפחות 85% משחקני הפועל הם אוהדי בית"ר, אי אפשר לשנות זאת.
אבל ,אני לא מוכן ששחקן שלובש את מדי הפועל ירושלים ינופף בגאווה את עובדת היותו אוהד בית"ר. שהשחקנים ייתנו לנו את מינימום הכבוד ולא ינופפו לנו מול הפנים את סמלי בית"ר. תודה.

אם יש לו סמל בית"ר בעמוד הפייסבוק הוא חתיכת זבל. הוא וגילי גור.

בואו לא ניסחף עם התגובות....תודה!
בלאש ביקו נשלח - 07/02/2010 : 23:07:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

אין לי יכולת השפעה על נטיית ליבו של שחקן בהפועל אם להיות אוהד בית"ר או לא, ואני מניח שלפחות 85% משחקני הפועל הם אוהדי בית"ר, אי אפשר לשנות זאת.
אבל ,אני לא מוכן ששחקן שלובש את מדי הפועל ירושלים ינופף בגאווה את עובדת היותו אוהד בית"ר. שהשחקנים ייתנו לנו את מינימום הכבוד ולא ינופפו לנו מול הפנים את סמלי בית"ר. תודה.

אם יש לו סמל בית"ר בעמוד הפייסבוק הוא חתיכת זבל. הוא וגילי גור.
קטמון ותיק נשלח - 07/02/2010 : 20:53:17
שוחחתי היום עם לירן.
הוא כבר יצא לחופשה [מסתבר שכעת האישורים ניתנים מהר..]
הוא מחפש עבודה בירושלים, משעות הבוקר ועד אחרי הצהרים, שאינה כרוכה במאמץ פיזי רב.
שלומי דנינו נשלח - 07/02/2010 : 19:53:46
גאסטון נשלח - 07/02/2010 : 19:41:45
עוד לא הוריד את הסמל? אין עבודה!
קראנקו נשלח - 07/02/2010 : 18:23:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אורי
הבחור ירושלמי והעבודה המבוקשת היא בירושלים ?

מצטרף לשאלה.
yarond נשלח - 07/02/2010 : 18:16:11
אורי
הבחור ירושלמי והעבודה המבוקשת היא בירושלים ?
שלומי דנינו נשלח - 07/02/2010 : 16:54:27
ניתן למסור זאת גם לגילי גור שחבר בפייסבוק בקבוצות" לא ננוח עד שיהיו מיליון אוהדי בית"ר". ו "גם אני רוצה שהפועל תרד ליגה".

שונא בית"ר יחיה.
גאסטון נשלח - 07/02/2010 : 15:16:54
עד שלא יוריד את סמל בית"ר מעמוד הפייסבוק שלו - אין עבודה!
Victor Paco נשלח - 06/02/2010 : 10:31:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

שלום.

בואו ונראה, פעם אחת, נסיון אחרון ודי, שהפורום הזה - ולא רק הטור של יאיר לפיד- אכן יכול לייצר עשייה של ממש.

חלוצנו גבה הקומה, לירן זוזוט, קיבל חופשה של חודש מהצבא (בימים שלי קראו לזה 'מיוחדת') על מנת לעזור בפרנסת משפחתו. הוא פנה אלינו ושאל אם איזה אוהד של קטמון יכול למצוא לו עבודה לחודש הקרוב - בכל שעה אפשרית, מלבד אימונים ומשחקים.
יאללה, שחקו אותה.
אורי

אני אשאל כל מי שאני מכיר לגבי העבודה. ולמה תמיד צריכה להיות איזו עקיצה או משהו ציני ומגעיל בדברים שלך?. חבל שאשר לא כותב במקומך.

לאסלו צה נשלח - 06/02/2010 : 10:28:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

שלום.

יאללה, שחקו אותה.
אורי

אני אשאל כל מי שאני מכיר לגבי העבודה. ולמה תמיד צריכה להיות איזו עקיצה או משהו ציני ומגעיל בדברים שלך?. חבל שאשר לא כותב במקומך.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07