| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| האדום מהכפר |
נשלח - 09/05/2014 : 23:44:58 בוואן כמובן לא איחרו לפרסם כתבה בעניין:
http://www.one.co.il/Article/233314.html
לדעתי המקרה הזה, בתוספת למקרה לוד, צריך ללמד כבר את קברניטי ההתאחדות המטומטמים שחייבים לבטל את העדיפות להפרש שערים במידה ויש שוויון נקודות.
מאזן משחקים בין הקבוצות הוא הדבר הכי הוגן(אבל בעייתי בליגה של פלייאוף תחתון כשאחד הקבוצות אירחה פעמיים את השנייה)
ואפשר גם לעשות משחק קובע בין קבוצות שסיימו עם מספר נקודות זהה, לא בושה.
כמו במקרה לוד, צר לי שאנחנו צריכים להשפיל קבוצה עד עפר בשביל להשיג משהו, סך הכל אלה שחקני כדורגל, בני אדם, ובמקרה של אום אל פאחם מדובר גם כרגע פחות או יותר בקבוצת הנוער מחוזקת, הרוב שם זה ילדים בני 18-19 שהולכים לקבל חוויה מאוד לא נעימה בשישי הבא.
עצוב לי עליהם.
אבל יותר עצוב לי על ההתאחדות לכדורגל שלנו, ששנה אחר שנה לא לומדת ממקרי העבר ומאפשרת לביזיונות האלה לקרות... |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| לב אדום מקטמון |
נשלח - 16/05/2014 : 18:18:53 על זה נאמר היהירות מהשטן כל השבוע כל החכמים הפציצו אותנו בתחזיות של כמה נקרע את אום אל פאחם אז מה אתם אומרים עכשיו?
|
| האחים מרילי |
נשלח - 16/05/2014 : 18:15:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי דותן716
מחצית. לא משנה מה תהיה התוצאה בסיום, אני מתנצל על היהירות והזלזול שהפגנתי כלפי היכולת של אום אל פאחם להפתיע. מקווה שבסוף נצליח לנצח.
כנ"ל |
| דותן716 |
נשלח - 16/05/2014 : 17:00:30 מחצית. לא משנה מה תהיה התוצאה בסיום, אני מתנצל על היהירות והזלזול שהפגנתי כלפי היכולת של אום אל פאחם להפתיע. מקווה שבסוף נצליח לנצח. |
| מחאיי |
נשלח - 13/05/2014 : 23:24:14 חמודים.
שרפתם שנה בליגה עם עולה אחת מתוך 32 קבוצות. אירחתם באשדוד. נעלו אתכם מחוץ למשחקים חשובים על לא עוון בכפכם. שיחקתם את רוב המשחקים העונה באמצע השבוע.
אתם באמת חושבים שמגיע לכם משהו, או שלמישהו אכפת? רק קחו את הזעם, ותתמכו איתו בקבוצה שלכם. |
| פועל ותיק |
נשלח - 13/05/2014 : 20:52:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
זה בסדר חברים הבעיה נפתרה
ההתאחדות מצאה פתרון נוח לביזיון, להוציא אותנו מטדי הביתי ורחב הידיים, לאיצטדיון קטן ולא ביתי, שבו מובטח שלא ננצח בתוצאה אסטרונומית.
פתאום בא לי באמת לנצח איזה 0-15 ולהישאר ולהניף להם משולשת מול הפנים.
ברור לי שזה לא יקרה, בוינטר אנחנו נזיע ונירק דם על כל שער, ננצח 0-3, 0-4, אולי 0-5, אבל לא רואה יותר מזה.
הלוואי ואתבדה.
ההתאחדות מדברים על חוסר ספורטיביות?
מה יותר לא ספורטיבי מאשר להעביר קבוצה שנמצאת בסכנת ירידה מוחשית ממגרשה הביתי...
אם היינו מארחים את אשקלון הם בחיים לא היו חושבים בכלל להזיז לנו את המשחק מטדי.
רק בגלל שמדובר באום אל פאחם המפורקת הם מרשים לעצמם להזיז אותנו.
התאחדות מושחתת, ליגה מושחתת, כדורגל רקוב מהיסוד.
נקווה ששני דברים יקרו בשנה הבאה:
נהיה קבוצה מספיקה טובה בשביל לא להסתבך בתחתית ובכל הגועל נפש הזה.
אבי לוזון לא יהיה יו"ר ההתאחדות, והמנהלת החדשה תתחיל להזיז פה דברים, כי אי אפשר כבר לסבול את הצחנה שעולה מהמקום הרקוב הזה...
מספיק לנו התקוות לטווח הקרוב - נקווה שנישאר בליגה הלאומית
|
| האדום מהכפר |
נשלח - 13/05/2014 : 14:03:10 זה בסדר חברים הבעיה נפתרה
ההתאחדות מצאה פתרון נוח לביזיון, להוציא אותנו מטדי הביתי ורחב הידיים, לאיצטדיון קטן ולא ביתי, שבו מובטח שלא ננצח בתוצאה אסטרונומית.
פתאום בא לי באמת לנצח איזה 0-15 ולהישאר ולהניף להם משולשת מול הפנים.
ברור לי שזה לא יקרה, בוינטר אנחנו נזיע ונירק דם על כל שער, ננצח 0-3, 0-4, אולי 0-5, אבל לא רואה יותר מזה.
הלוואי ואתבדה.
ההתאחדות מדברים על חוסר ספורטיביות?
מה יותר לא ספורטיבי מאשר להעביר קבוצה שנמצאת בסכנת ירידה מוחשית ממגרשה הביתי...
אם היינו מארחים את אשקלון הם בחיים לא היו חושבים בכלל להזיז לנו את המשחק מטדי.
רק בגלל שמדובר באום אל פאחם המפורקת הם מרשים לעצמם להזיז אותנו.
התאחדות מושחתת, ליגה מושחתת, כדורגל רקוב מהיסוד.
נקווה ששני דברים יקרו בשנה הבאה:
נהיה קבוצה מספיקה טובה בשביל לא להסתבך בתחתית ובכל הגועל נפש הזה.
אבי לוזון לא יהיה יו"ר ההתאחדות, והמנהלת החדשה תתחיל להזיז פה דברים, כי אי אפשר כבר לסבול את הצחנה שעולה מהמקום הרקוב הזה... |
| צפוני |
נשלח - 12/05/2014 : 07:35:41 אני מצפה מהקבוצה שלי שתעלה לכל משחק בכל מסגרת במטרה להבקיע מקסימום ולספוג מינימום כך שאם נחגוג מול אא"פ אני לא רואה שום כיסוי להאשמה באי-ספורטיביות. ריאלית - אשקלון לא תנצח את הכוח, סביר שגם סאסי ויבנה ישיגו לפחות נקודה, והבדלי היכולת בינינו לבין אא"פ הם לא של 20-0 אלא בערך של 5-0 (זה לא אורתודוקסים), כך שנצטרך להילחם על מקומנו במבחנים, עקב אובדן הנקודות מול ביטר רמלה, אשקלון, הפועל, יבנה וראשון ולא משום סיבה אחרת.
במחשבה כללית יותר איך הוגן שההתאחדות תתמודד עם מצבים כאלה: בליגה ג' נקבע שיהיה משחק שובר שוויון כיוון שקיימים הפרשי רמות עצומים בתוך הליגה, והליגה הזו אמורה להכיל קבוצות שהן התארגנות שחקנים חובבים ברמה נמוכה, ולכן לא נכון להכריע מאבק עליה על ניצחון 15-0 או 18-0. בליגות הגבוהות יותר, אני סבור שזה יהיה עוול לבטל את הפרש השערים, כיוון שקבוצה שמנצחת משחקים בהפרש 2-3 שערים צריכה לקבל יתרון על קבוצת 1-0 קטנים. לכן - ההחלטה הנמהרת של ההתאחדות בנוגע לליגה א' שגויה מיסודה. מה כן - קיימת באליפויות שונות הגדרה שקבוצה המפסידה את כל משחקיה נמחקת מספירת הנקודות. שיטה זו מתאימה בדיוק למקרים נוסח אא"פ, וניתן להכיל אותה על כל סיבוב ליגה. כלל כזה, במידה ואכן ננצח את אא"פ, היה מוחק את תוצאות הקבוצה בסיבוב השני ובפליאוף והופך את ההתמודדות להוגנת יותר. אורתודוכסים - לא זוכר אם הם ניצחו בסיבוב השני כך שיכול להיות שגם שם זה היה הפתרון הנכון. לדעתי את אורתודוכסים היה צריך לפרק כיוון שלא הופיעו למשחקים (בניגוד לאא"פ), ולשם כך לא היה צורך בהמצאת תקנות, הן קיימות. |
| dd63 |
נשלח - 12/05/2014 : 07:35:20 הספורטיביות היחידה שצריכה להיות היא על המגרש ולא בתוצאה. בתוך המסגרת הזו צריכה קטמון לעות למשחק הכי לוחמניים, תוקפניים, אגריסביים ורעים שאי פעם היו ולהכניס כמה שיותר שערים וכמה שיותר מהר. ברור לנו שהסיכוי שהפועל ים/יבנה/הכוח יפסידו הוא גבוה יותר מהסיכוי שנעבור קבוצה מליגה א' בשני משחקים (מדבר על סמך הביצועים של קטמון מתום הסיבוב הראשון ותצוגות הנפל בפלייאוף) ולכן צריך להבקיע כמה שיותר ולנסות לעשות את הבלתי יאומן ללא מבחנים, תוך כדי ניצול כל סיכוי תיאורטי שקיים. |
| דותן716 |
נשלח - 12/05/2014 : 00:30:13 ראשית, יכול להיות שאני טועה ו/או מגזים ו/או שואף לסטנדרטים שאינם מקובלים במחוזותינו.
ובכל זאת,
1. האדום מהכפר, אני דווקא לא בטוח בכלל שנישאר אחרי המבחנים (במיוחד לאור התוצאות היום), ובכל מקרה זו לא הייתה המחשבה שהובילה אותי.
2. כמו בכל דבר בחיים, אין פה עניין של שחור ולבן. מבחינתי, הדיון הוא על גבולות הסביר בתחרות ספורטיבית.
3. לא השוויתי בין ניצחון ב-9 שערים לניצחון ב-10 שערים. מדובר על 7-8 שערים שצריך, אם וכאשר, במאבק מול הכח, לעומת 13-14 שערים שצריך כדי לעבור אולי את יבנה או י-ם.
4. בעוד שלנסות לעבור את הכח נראה לי לגיטימי (הכח ניצחו אותם 0-6 לפני שבועיים, ניצחנו אותם במחזור הקודם, והם זכו גם כן למשחק קל במחזור האחרון), להישאר בליגה בגלל ניצחון 0-14 במחזור האחרון לא נשמע לי משהו שהייתי שמח איתו. זכותו של כל אחד להרגיש אחרת.
5. נחזור רגע לסיפור אורתודוכסים ויפו. בשנה שעברה הדרישה של יפו למשחק מכריע הייתה חצופה מאין כמותה מכיוון שהובלנו עליהם בהפרש שערים, כולל המשחקים מול אורתודוכסים ובלעדיהם. אם הסיטואציה לפני המחזור האחרון הייתה שיפו מובילים עלינו ב-10 שערים ואנחנו יכולים להבקיע כמה שאנחנו רוצים במחזור האחרון מול לוד המפורקת, הייתי תומך בדרישה למשחק קובע על העליה. תקראו לי איך שאתם רוצים, זה נראה לי יותר הוגן.
6. חבל שקבוצות מפורקות מעוותות את כל העניין של הפרשי שערים, כי באופן עקרוני בליגה נורמלית זו דווקא הדרך הכי טובה לעשות שובר-שיוויון.
7. נדמה לי שהסיכוי שלא נצליח כלל לנצח את אא"פ הוא קלוש מדי מכדי לעצור מלדבר מה יהיה הפרש השערים. |
| לב אדום |
נשלח - 10/05/2014 : 22:49:44 השלמה לפוסט הקודם..מבחינתי ברגע הזה לא דופקים חשבון לאף אחד.אז יאללה קטמון |
| לב אדום |
נשלח - 10/05/2014 : 22:48:25 באמת שאני לא מבין את כל ,וסליחה על הביטוי ,"הקשקשת" הזו. קטמון היא אחת הקבוצות הספורטיביות בארץ ולא פעם אכלנו אותה בגלל עודף ספורטיביות,אנחנו קבוצה שכמעט אף פעם למעט המשחק האחרון שלא מבזבזת זמן ולא מתחזה לפצועים.לראיה חצי מהקבוצה גמרה את העונה בפציעות.אז סליחה לנצח את אום אל פאחם בתוצאה גם אסטרונומית אם זה יהיה אפשרי צריך לעשות.אם אום אל פאחם יחושו מושפלים זה בגלל כל העונה שלהם ולא עקב תוצאה כלשהיא אחת ויכלו מזמן להתפרק אם לא יכלו לעמוד בזה.אנחנו נלחמים על החיים שלנו בלאומית ומבחינתי ב2גע הזה |
| מחאיי |
נשלח - 10/05/2014 : 22:20:10 אתם טועים, אום אל-פאחם זה לא אורתודוכסים.
זו קבוצה שנלחמה לאורך כל העונה, ועשתה גם לנו חיים קשים. גם במחזורים האחרונים היא סיימה בהפסדים מינימליים מול אשקלון, ראשון והפועל ירושלים.
הם יירצו לרדת בכבוד, ואם אפשר לקחת אותנו על הדרך. |
| פולדש |
נשלח - 10/05/2014 : 20:59:46 מסכים.
זה דיון מטופש למדי, בעיקר בגלל שהשחקנים יעשו בסופו של דבר את מה שהם רוצים ומצליחים לעשות. לא בטוח שזה ייגמר בניצחון, לא בטוח שנבקיע יותר משער אחת ויכול להיות שנבקיע שביעייה. אנחנו כאוהדים חיים בסרט כשאנחנו מנהלים דיון כזה. |
| ולנטין תיאודוריקה |
נשלח - 10/05/2014 : 19:54:13 ממש נהדר, הדיון כאן, אם לנצח בתשע הפרש או בחמש עשרה. אתם מוכנים כולכם להירגע?! עוד לא צדנו את הדב, ואתם מתווכחים אם לעשות מהעור שלו שטיח או וילון...
אנחנו אוהדי הפועל ירושלים, להזכירכם, אין סוג של מפח נפש ספורטיבי שטרם חווינו. תנו לשחקנים שלנו להתכונן כמו שצריך ולעלות מפוקסים וחדים, בואו בהמוניכם ליציע למפגן של כח ואהבה, ומה שיהיה יהיה. |
| Num 6 |
נשלח - 10/05/2014 : 19:46:31 *זכיות = זחיחות |
|
|