| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| בני סובטקין |
נשלח - 03/05/2014 : 14:21:14 כשרוב הקהל רצה להשאיר את ליאור זדה ושני חברי הנהלה הלכו מעל הראש של כולם - שתקנו. כשלכולם היה ברור שטסלפפה לא מתאים ללאומית - שתקנו. כשלכולם היה ברור אחרי פאחם הראשון שצריך להחליף מאמן - שתקנו.
כשמרימים ידיים וממנים את עוזר המאמן שאחראי כמו המאמן - צריך להפסיק לשתוק. יש עוד סיכוי טוב להשאר בליגה, צריך לנצח פעמיים. כבר עשינו את זה, הדנא השתנה, זו קבוצה שהוכיחה שהיא ווינרית ברגעים המכריעים, אפשר לנצח. זה מקום שמושך אליו מאמנים, יש מספיק מאמנים ראויים שירצו להגיע עם אפשרות להמשיך במקרה של הישארות. קדימה, להביא אדם ראוי שיעיר את המערכת ויביא נקודות. זה אפשרי. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| katamon9 |
נשלח - 04/05/2014 : 18:19:03 אדום , אל תזלזל באום אל פאחם . ביכולת שלנו במשחקים האחרונים אנחנו לא הרבה יותר טובים ואני לא יתפלא אם הם יוציאו נגדנו נקודה או יותר. למרות שאני חושב שנפסיד להכח והמשחק נגד אום אל פאחם יהיה לפרוטוקול |
| אדום88 |
נשלח - 04/05/2014 : 01:31:15 נכון מאוד אך כמו שאמרו פה בשביל משחק אחד (נגד אום אל פאחם לא צריך מאמן ואפשר לעלות על נערים ג') זה מטומטם.
מטומטם בדיוק כמו ההתפטרות של עופר בזמן הזה שלא מניבה לנו שום דבר. אפילו כבוד לא נשאר לו להציל.. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 04/05/2014 : 01:16:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
על חוסר הבנה בכדורגל של אוהדים אין מה להלין. אף אחד לא מבין כלום. אבל חוסר ההכרות את הכדורגל הישראלי הוא כבר עלוב. לא מעט מאמנים מטלפנים ביומיים האחרונים לחברי הועד ולמנכ"ל. ככה זה עובד בכדורגל הישראלי. ביניהם יש אפילו כמה ראויים. תחשבו לבד. אף אחד לא מדבר על להכניס כדורגל לקבוצה ששנתיים בנויה על תרגיל משולש בהתקפה שבכלל המאמן הקודם הכניס לקבוצה. עכשיו זה זמן המוטיבציה, המבצע אנטבה, הטירוף. ולמועדון שלנו יש כוח. הלוזריות וההקטנה העצמית של אנשים כאן היא טבעית, אבל היא לא במקום. יש מספיק מאמנים, מוכחים, שיבואו לשני משחקים עם אופציה במקרה של הישארות. ירידה לא תהיה על שמם, הישארות תעשה אותם גדולים. אם לברבש היו הרבה רעיונות, מקצועיים ומנטאליים, שהמאמן הקודם התעלם מהם, סבבה, מוריד ראש, שיוביל אותנו. משום מה לא נראה לי שזה המצב. לא צריך לשדר שנגמר, כי לא נגמר. לא נגמר בכלל. סמכות על הקוים, שי ודן על המגרש, עידן שחייב לנו. יהיה בסדר. ננצח. מספיק כבר להוריד את הראש, יהיה לזה מספיק זמן בהמשך. ההנהלה צריכה לשדר שלא נגמר, להיפך, זה לגמרי אפשרי.
נו באמת, להחתים איזה מאמן שיושב שנה בבית בהחתמת בזק, ואם הוא יצליח לגנוב ניצחון בוינטר אז לתת לו עוד עונה על סמך זה? זה נשמע לך רציני?
כל מאמן שיסכים לבוא לכאן לשני משחקים ולקחת סיכון שהוא יהיה "חתום" על ירידת ליגה, הוא כנראה לא יהיה מציאה גדולה.
"להמר" על העונה הבאה על סמך מישהו שיבוא ויוציא 3 נקודות בוינטר, זה הזוי על גבול החסר אחריות.
המשחק בוינטר זה משחק פתוח לגמרי שכל תוצאה בו אפשרית. גם מוריניו לא בהכרח יבטיח לך 3 נקודות(דווקא ישתלב טוב עם ה0-0 שהיו נגדם עד היום) ומנגד זה לא שעם ברבש ההפסד הוא ודאי
צריך לסיים עם מה שיש, ולקוות לטוב, ולא להתחיל לבצע מהלכים פזיזים ונואשים.
בסוף מרוב ייאוש ינחיתו פה איזה חכמולוג שיעשה לך סלט בהרכב, אף אחד לא ימצא את עצמו,אתה תקבל 3 חתיכות ותבכה כל הדרך חזרה לירושלים.
זה תלוי הרבה יותר בשחקנים מאשר במאמן. הם צריכים להתאבד על המגרש, להביא את ה3 נקודות האלה, להתפלל שאשקלון לא תנצח בראשון, לעשות את העבודה מול אום אל פאחם, ואז להתאמן חזק למשחק המבחן, לתת את הכל, לנצח, ולהישאר ליגה.
כן זה נשמה כמו תסריט דמיוני במצב הנוכחי, אבל לא כזה מופרך.
אני דווקא אופטימי... |
| Dor |
נשלח - 03/05/2014 : 23:40:07 לכל אלה שלא מבינים עמית ברבש מאמן תותח כבר מול הכח תיווכחו כאשר הסמכות בידיו |
| eupheu |
נשלח - 03/05/2014 : 22:46:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
רק לילו עופר !!
נינו ברגיג!! |
| מורדי והילדים |
נשלח - 03/05/2014 : 22:37:54 רק לילו עופר !! |
| eupheu |
נשלח - 03/05/2014 : 22:03:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד788
לחבורה כזו לוזרית של אוהדים כנראה מגיע להשאר עם העוזר של טלספפה בתור מאמן.
חבל.
לא לגאון כדורגל כמוך שרוצה להחתים מאמן חדש ל 60 דקות. מה הקשר ללוזריות?? המועדון לא יודע איפה הוא יהיה בשנה הבאה ,אם הוא בכלל יתקיים במסגרת הנוכחית ,בלי מושג על תקציב ויעדים ואתם רוצים להקריץ מאמן שלא מכיר אף שחקן בסגל כדי שבטקטיקה גאונית ירים את חבורת המבולבלים האלו לנצחון סוחף בוינטר??? ואם הוא לא יצליח אז נפטר אותו נכון?
למי שמשעמם מספיק יש בכלל תקדים עולמי להצעה הגאונית הזו שלכם? |
| צפוני |
נשלח - 03/05/2014 : 20:25:42 עמית ברבש ושי אהרון הם חלק מהכישלון כך שלהעמיד אותם על הקווים זוהי רק בררת מחדל (חלק מההתנהלות של עופר הייתה דומיננטיות של שי). אם אכן ניתן למנות מאמן בלי לנהוג בחוסר אחריות תקציבי (שכר מינימום + מענק הישארות), ואם אכן מאמנים טובים מתדפקים על דלתנו, אני בעד. אם לא - חבל לבצע עוד צעד של כוונות טובות שלא יועיל, וצריך להמשיך להילחם בכלים שלרשותנו (בעברית: שישחקו למען השם). באופן כללי - קל להיות חכם לאחר מעשה. אני לא חושב שמישהו חזה משבר כ"כ דרמטי בשלב כ"כ מאוחר של העונה. מזכיר לי את השטויות שעשינו בתחילת הדרך (מירו וכו') - טירונות. |
| בני סובטקין |
נשלח - 03/05/2014 : 18:06:59 על חוסר הבנה בכדורגל של אוהדים אין מה להלין. אף אחד לא מבין כלום. אבל חוסר ההכרות את הכדורגל הישראלי הוא כבר עלוב. לא מעט מאמנים מטלפנים ביומיים האחרונים לחברי הועד ולמנכ"ל. ככה זה עובד בכדורגל הישראלי. ביניהם יש אפילו כמה ראויים. תחשבו לבד. אף אחד לא מדבר על להכניס כדורגל לקבוצה ששנתיים בנויה על תרגיל משולש בהתקפה שבכלל המאמן הקודם הכניס לקבוצה. עכשיו זה זמן המוטיבציה, המבצע אנטבה, הטירוף. ולמועדון שלנו יש כוח. הלוזריות וההקטנה העצמית של אנשים כאן היא טבעית, אבל היא לא במקום. יש מספיק מאמנים, מוכחים, שיבואו לשני משחקים עם אופציה במקרה של הישארות. ירידה לא תהיה על שמם, הישארות תעשה אותם גדולים. אם לברבש היו הרבה רעיונות, מקצועיים ומנטאליים, שהמאמן הקודם התעלם מהם, סבבה, מוריד ראש, שיוביל אותנו. משום מה לא נראה לי שזה המצב. לא צריך לשדר שנגמר, כי לא נגמר. לא נגמר בכלל. סמכות על הקוים, שי ודן על המגרש, עידן שחייב לנו. יהיה בסדר. ננצח. מספיק כבר להוריד את הראש, יהיה לזה מספיק זמן בהמשך. ההנהלה צריכה לשדר שלא נגמר, להיפך, זה לגמרי אפשרי. |
| אהוד788 |
נשלח - 03/05/2014 : 18:00:11 לחבורה כזו לוזרית של אוהדים כנראה מגיע להשאר עם העוזר של טלספפה בתור מאמן.
חבל. |
| Offside |
נשלח - 03/05/2014 : 17:50:27 מישהו פה כתב על לויאליות. לויאליות של עוזר מאמן רלוונטית כשהמאמן מפוטר. לא כשהוא מתפטר. אם יש איזשהו מאמן פנוי שבקבוצה חושבים שהוא מתאים כמאמן לעונה הבאה, פנוי ומוכן לבוא עכשיו, אז ללכת ולהחתים אותו כבר עכשיו. אם אין, אז ברבש הוא המאמן לשני המחזורים שנותרו (ולמבחנים במידה ונגיע לשם) וזהו. |
| katamon9 |
נשלח - 03/05/2014 : 17:17:45 אני יודע שזה לא יקרה , אבל הצעד הכי נכון לעשות הוא למנות את שי אהרון למאמן עד סוף העונה . די ברור לכולם , כולל שי , שהפער בין הרצון שלו לנצח וההבנה המצוינת שלו בכדורגל לבין היכולת הגופנית שמונעת ממנו לממש את הרצון וההבנה גדול מאוד . לכן מתבקש שהוא ינצל את הידע וההבנה שלו בכדורגל וידריך את הקבוצה מהקווים . |
| האדום מהכפר |
נשלח - 03/05/2014 : 17:10:57 וואו אתם פשוט הזויים
יודעים מה, נזרום אתכם, לא להשאיר את ברבש
את מי תביאו לשני משחקים? את ואן חאל? את לושמברגו?
בחיאת דינאק, מי יסכים לבוא לשני משחקים לקבוצה שנמצאת רגל וחצי בליגה א'?
אפילו שייע לא יהיה עד כדי כך פראייר.
צאו מהסרט הזה כבר
ברבש יאמן בוינטר
ונגד אום אל פאחם מצידי שיתנו לגולה לאמן, זה לא באמת משנה, זה לא באמת משחק כדורגל
אם היה מדובר בשבועיים אחורה, הייתי אומר לכם בסדר, יש עוד 4 משחקים, קטמון מסובכת קשה עם עוד 3-4 קבוצות, סבבה.
אבל אף מאמן שפוי לא יבוא במצב הזה.
זה מה יש ועם זה נצא לקרב
את עופר כבר גמרנו עם הביקורות והקללות
בואו ננסה לא לגמור את ברבש שנקלע באמת לסיטואציה לא פשוטה.
אם אתם באמת מאמינים שאפשר לעשות את זה, תפסיקו להתעסק בפנטזיות שלא יקרו, ותסתכלו קדימה.
מאמן חדש לא יהיה פה, אז חאלאס לחפור על זה. |
| eupheu |
נשלח - 03/05/2014 : 15:26:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי idans
מסכים איתך. עמית ברבש בתור מאמן זה לא זעזוע, הוא מוכר במערכת ואחראי בדיוק כמו עופר למצב. צריך למנות דמות חדשה לשני משחקים הבאים ויש מספיק מאמנים טובים שיסכימו לזה, והתירוץ לא מכיר את השחקנים והמערכת היא לא מקובלת, אני אגלה לו את הסוד שהוא לא מכיר על השחקנים: מהתאריך 28.2 (10 מחזורים) כולם בושה וחרפה ונראים כמו הצל של עצמם.
אחת מההצעות ההזויות שנשמעו פה שתהיו לי בריאים ,אם לא הבנתם העונה נגמרה. אם נשרוד זה לא יהיה קשור למאמן לשחקנים או לכדורגל ,סתם משהו בסגנון המחצית השנייה מול הרצליה.,נס ותו לא. שנה הבאה כבר יביאו מאמן מתאים ,אני מקווה. |
| אהוד788 |
נשלח - 03/05/2014 : 15:25:02 לא להשאיר את ברבש. |
|
|