| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| davidkipod |
נשלח - 17/04/2014 : 12:19:37 ההרכב שלי:
עמית מזור, חוטה, בראשי, ג'ורג' פנסו, פררה, רומן שטיין, שמש, עידה
לעלות משוחררים אך נחושים, ללחוץ על הדוושה 95 דקות ולנצח את יבנה |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| מנדי742 |
נשלח - 22/04/2014 : 13:27:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
תחשבו נשארים בליגה, איזה כיף. עכשיו תחשבו על היללות התבוסתניות פה. לא חראם?
ציפיתם לראות כדורגל? דם יזע ודמעות עד סוף העונה. ככה נראים משחקים נגד הירידה. עשינו נקודה במשחק קשה, מתכוננים להרצליה. יאללה הפועל
גם אני רוצה רוצה ממה שאתה לוקח. נראה לי אתה יכול לעשות פה מכה יפה.
לקחתי. אני עם מחאיי. את הדגלים אפשר לקפל תמיד.
מחאיי, קיפוד, תודה לכם. אני איתכם. טוב שיש עוד חוחי צחוק בין שושני הבכי. |
| איתן610 |
נשלח - 22/04/2014 : 10:59:39 מה שהיה אתמול זה באמת שיא השיאים. קבוצה ללא שיטה, לא עקרונות כדורגל בסיסיים, בלי מהלכי כדורגל בכלל. מעיפים כדורים לחלוצים בתקווה שאולי יקרה נס... מרכז שדה שלא קיים ובכלל הקבוצה היתה מפוחדת, לחוצה. בעיקר אחרי הגול שהם הבקיעו לטובתנו (אפילו אל אנחנו כבשנו...) היה ברור שהולכים לחטוף פה גול. אמנם היו כאלה שנלחמו פה ושם (שי ב 2 גליצים שאם היו פוגשים את השחקן של יבנה זה בטוח אדום!!!) אבל בשורה התחתונה, אוסף של שחקנים שפשוט לא יודעים מה לעשות על המגרש.... מביך ביותר...
מה שעוד הדאיג אותי, זה שבסיו המשחק עופר לא נראה מודאג כלל, ההפך נראה היה שהוא מרוצה... אז אולי הוא יודע משהו שאנו לא אבל.... הליגה השלישית נראית קרובה מתמיד. |
| לב אדום |
נשלח - 22/04/2014 : 09:35:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי Brokoly
לאחר המשחק, אני רוצה לשתף התלבטות שיש לי. אני מביא כבר שישה משחקים את גור הנחיה אותו אני מגדל ומאמן - קולין שמו - ובכל ששת המשחקים הללו לא ניצחנו (בדרבי קולין לא היה ובכל זאת הפסדנו).
אני מתחיל לחשוב שהוא נאחס ושוקל לא להביא אותו למשחקים הבאים. מה אומרים?
תשקול לשתף אותו במשחק...אולי כלב נחייה יעזור להנחות אותם לכיוון השער.. |
| davidkipod |
נשלח - 22/04/2014 : 09:30:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציפיתם לראות כדורגל? דם יזע ודמעות עד סוף העונה. ככה נראים משחקים נגד הירידה. עשינו נקודה במשחק קשה, מתכוננים להרצליה. יאללה הפועל
גם אני רוצה רוצה ממה שאתה לוקח. נראה לי אתה יכול לעשות פה מכה יפה.
לקחתי. אני עם מחאיי. את הדגלים אפשר לקפל תמיד. |
| gideon |
נשלח - 22/04/2014 : 09:25:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
גם אני רוצה רוצה ממה שאתה לוקח. נראה לי אתה יכול לעשות פה מכה יפה. |
| lazy |
נשלח - 22/04/2014 : 08:53:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לפי דו"ח השיפוט מי שהחליף את בראשי היה אביתר ברוכיאן, כאשר דור הלוי בכלל לא היה בטופס.......
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=344061
עד נקודה משעשעת מדוח השיפוט: כתוב שעופר היה המאמן במשחק. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 22/04/2014 : 06:40:15 לפי דו"ח השיפוט מי שהחליף את בראשי היה אביתר ברוכיאן, כאשר דור הלוי בכלל לא היה בטופס.......
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=344061 |
| lazy |
נשלח - 22/04/2014 : 01:07:48 אולי אני טועה, אבל ניראה לי שזה לא ממש מקרי שספגנו אחרי החילוף ההגנתי הלא ממש ברור. כבר ראינו אצל עופר חילופים לא ברורים, אבל דומני שהחילוף של מור אפרים במקומו של עידה הוא ההזוי מכולם. |
| מורדי והילדים |
נשלח - 22/04/2014 : 00:58:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
הלוואי שהיינו רואים דם ויזע מהקבוצה שלנו. למעט דקות בודדות הקבוצה נראתה כאילו היא במשחק אימון |
| eupheu |
נשלח - 22/04/2014 : 00:53:33 לאט לאט טבלת הליגה מדביקה את המציאות או ההפך..לא משנה.
משחק פשוט נוראי ,על סף המביך שהסתיים בתוצאה שמחמיאה לנו כי לא הגיע לנו נקודה. קטמון היא עמותה/אגודה/קהילה נהדרת היא לצערי לא קבוצת כדורגל. אסופה של שחקנים חמודים שבינם ובין מבנה קבוצתי אין דבר וחצי דבר.
מתמטית זה אפשרי אבל מציאותית כבר ירדנו מזמן.
לא נורא ממשיכים הלאה ימים טובים עוד יגיעו. |
| katamon9 |
נשלח - 22/04/2014 : 00:46:13 נראה לי שהבעיה היא שקולין לא משחק . הוא בטוח יפגין יכולת גבוהה יותר מהשחקנים. |
| מחאיי |
נשלח - 22/04/2014 : 00:38:03 תחשבו נשארים בליגה, איזה כיף. עכשיו תחשבו על היללות התבוסתניות פה. לא חראם?
ציפיתם לראות כדורגל? דם יזע ודמעות עד סוף העונה. ככה נראים משחקים נגד הירידה. עשינו נקודה במשחק קשה, מתכוננים להרצליה. יאללה הפועל |
| Brokoly |
נשלח - 21/04/2014 : 23:57:38 לאחר המשחק, אני רוצה לשתף התלבטות שיש לי. אני מביא כבר שישה משחקים את גור הנחיה אותו אני מגדל ומאמן - קולין שמו - ובכל ששת המשחקים הללו לא ניצחנו (בדרבי קולין לא היה ובכל זאת הפסדנו).
אני מתחיל לחשוב שהוא נאחס ושוקל לא להביא אותו למשחקים הבאים. מה אומרים? |
| פועל ותיק |
נשלח - 21/04/2014 : 23:26:48 אני מקווה שעופר יודיע להנהלת הקבוצה על התפטרות מיידית |
| קטמון ותיק |
נשלח - 21/04/2014 : 23:16:15 איך אמר יוסי בנאי - לאור מצבנו החשוך. שחקנינו שיחקו משחק אנמי, משחק של אין כדורגל. קבוצה אחת (יבנה) שיחקה כקבוצה שנלחמת נגד הירידה. הקבוצה השנייה על המגרש שיחקה כאילו היא בקייטנה של הפליי אוף העליון. טוב שיבנה הסתפקה בהבקעת שני שערים במשחק. אמנם במחצית ה- 1 כמה משחקני קטמון עשו מאמץ (שלא צלח) להבקיע את שערם הם. אין טעם להצביע על הבעייה עם שחקן זה או אחר: הבעייה היום היתה בין השמשות (כולל שתיהן) ובכל עמדה אחרת במגרש. אני מקווה שעופר יודיע להנהלת הקבוצה שאין בכוונתו להציע את שירותיו לעונה נוספת. כמו שהדברים נראים המקום ה- 14(מאבק במבחנים) יהיה הישג. חבל.
|