| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 13/04/2014 : 18:35:27 לאחר התלבטויות רבות החלטתי לפרסם את דוח השופט בעניין הרחקתו של עוז צבאג במשחק ביום ששי. מצד אחד אנו נלחמים להגיע לאיחוד ועושים הכל כדי להגיע לשם מצד שני כדאי שלא נשכח את ההתמודדויות שעומדות בפנינו. להלן קטע הדוח של השופט שלום בן אברהם:
ברצוני לפרט מעט בנוגע להרחקתו של השחקן, עוז צבאג, בדקה ה 93, ראשית אציין כי אין אני מצדיק בשום אופן את המעשה. מהרגע שהשחקן נכנס אל כר הדשא נשמעו אין סוף גידופים והעלבות לעברו מהן צלח השחקן להתעלם. במהלך הדקה ה93 נשרקה עבירה כנגד קבוצתו ליד קהל אוהדי הפועל ירושלים. אחד האוהדים - באקט משפיל ומעליב בעקבות הרקע של השחקן - החל לנפנף בשטרות של כסף ולצעוק לעברו ״הנה כסף, בוא תיקח לילדים שלך בשביל החג״. עוז נשבר, ירק והחל להתפרץ לעברו ונדרשו שני שחקנים וכרטיס אדום להרגיעו. ארצה לציין כי קפטן הקבוצה הנגדית, אופיר עזו, גילה ספורטיביות יוצאת דופן כאשר היה לאחד מתופסיו ואף פנה אליי עם ההרחקה וגם בסיום ואמר כי עוז לא קילל את הקהל. בסיום המשחק פנו אליי עוז וקפטן הקבוצה הנגדית, אופיר עזו, להסביר את מהלך הדברים. אין אני חוזר בי מדבריי כיוון שעיניי ראו את היריקה / תנועת היריקה אך לבי יצא כלפי עוז. אקט האוהד היה מכוער ביותר, מעליב, משפיל לכל מי שנכח על כר הדשא.
סוף ציטוט.
|
| 7 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אושר גדול |
נשלח - 14/04/2014 : 08:56:51 אחד הדוחות המרגשים ביותר ששופט כתב.גם הביע רגשות וגם תיאר את האירוע מכל הצדדים. אני במקומו-לא הייתי מוציא אדום לעוז.הוא נתן פרס לחלאה. ועוז? כמו סופו הענק המכביסט שלא שלט בעצמו, היה צריך להתגבר על עצמו. עוז-אוהבים אותך.אתה שחקן ובנאדם ענק. |
| אמיר גולה |
נשלח - 13/04/2014 : 20:49:52 השאלה אם הוא ירק על האוהד. אם כן אז אין מה לעשות, הוא יורחק וכנראה מיותר ממשחק אחד, אבל אם העדות של עזו שהוא לא ירק אלא רק עשה תנועת יריקה אולי יש סיכוי |
| קטמון ותיק |
נשלח - 13/04/2014 : 20:43:36 אני מציע שלדיון בועדת המשמעת עוז ילווה על ידי שני הקפטנים - אופיר ושי, כדי שגם יסבירו לדיין למה הפיוז קפץ לעוז. אני מניח שדבריהם ישכנעו את הדיין להסתפק בהרחקה האוטומטית ולא להוסיף שום עונש אחר. |
| orky |
נשלח - 13/04/2014 : 20:29:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
גועל נפש.
ומצד שני כבוד גדול לאופיר עזו.
מקווה שנראה פעם אחת חשיבה הוגנת בהתאחדות ותבוטל ההרחקה של הקשר הטוב בעיר מהמשחק נגד יבנה. זה אפשרי?
לא מאמין שתבוטל ההרחקה, יריקה היא יריקה היא יריקה, גם אם היה 'קנטור'. נקווה שיתחשב הדיין ולא ירחיק ליותר ממשחק אחד.
כל הכבוד לשופט וכל הכבוד גם לאופיר. |
| פרננדו פסואה |
נשלח - 13/04/2014 : 20:06:08 גועל נפש.
ומצד שני כבוד גדול לאופיר עזו.
מקווה שנראה פעם אחת חשיבה הוגנת בהתאחדות ותבוטל ההרחקה של הקשר הטוב בעיר מהמשחק נגד יבנה. זה אפשרי? |
| רבי מאיר |
נשלח - 13/04/2014 : 19:42:17 שופט מרגש. נקווה שזה יעזור. |
| פולדש |
נשלח - 13/04/2014 : 19:26:03 כל הכבוד לשופט, אין לי מה לומר על האוהד הזה |