| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| חתול אדום |
נשלח - 11/04/2014 : 19:18:06 חשוב שנפריד את הדיבורים על המשחק נטו (אחד המותחנים הגדולים של השנה, וחבל שנגמר ככה), לבין מה שקרה ביציעים עם סאסי (אחת הבושות הגדולות של השנה, לדעתי).
אז נכון, סאסי הרס את הפועל. את זה אני צועק ביציעים כמו כולם. ונכון שסאסי בא, פעמיים, והתגרה וצעק וניסה להוריד את השלט. אבל תגידו מה שתגידו- שום דבר הוא לא צידוק להתנהגות האלימה של האוהדים היום. שום דבר. זאת התנהגות שמתאימה לצד הצהוב של העיר! בטח שלא לקטמון. אני מתבייש מהקללות, מהדחיפות, מההתערבות של המשטרה, מהגסות. מתבייש מכך שהורים נאלצו לסתום אוזניים ולכסות עיניים לילדים שלהם.
---
כולי תקווה שנצלח להישאר שפויים למרות הלחץ האדיר של הפלייאוף התחתון, ושנצליח להישאר בליגה. (ואולי אני אופטימי מדי, אבל גם לאיחוד אני עדיין מייחל. אם למישהו היה ספק כמה רע הפילוג הזה, היום ניתנה התשובה) |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| לאסלו צה |
נשלח - 29/04/2014 : 21:29:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי ירושלים אדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אחת הסיבות לדם הרע שעובר עכשיו בין המחנות, הא ההמתנה האינסופית למוצא פיו של סאסי. לטעמי יותר מדי זמן ועושה נזק בלתי הפיך.אם ההסכם אושר על ידנו וליפקין אומר שההסכם הוא כמו שהוא ואינו למשא ומתן, אז מה יש לחכות בלי סוף עד שהצד השני ייתן הסכמתו.יגיד רוצה או לא רוצה.הולכים על קצות אצבעות כאילו מלך אנגליה. צריך קצת להגביר ווליום.הנזק המצטבר הוא גדול מאוד וחבל.
סליחה? איך אתה מעיז לקרוא לו מלך אנגליה? שוב מוכיחים אוהדי קטמון כמה הם "מלאי שנאה יוקדת בעיניים וגזענות בוערת בעצמות" יוסי סאסי מלך כורדיסטאן החופשית!
לא ברור מאיפה נוצר המיתוס הזה אבל סאסי לא כורדי. |
| מנדי742 |
נשלח - 29/04/2014 : 18:21:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
קריירה חדשה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4513787,00.html
עד עכשיו הוא היה באורפנד לנד עם הסולן שלהם שאוהד את קביליו יפו.
בושה! |
| eupheu |
נשלח - 29/04/2014 : 16:26:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
קריירה חדשה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4513787,00.html
בוא נגיד ככה שם הלהקה יושב בול על מה שהוא עשה להפועל. |
| davidkipod |
נשלח - 29/04/2014 : 15:37:00 קריירה חדשה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4513787,00.html |
| ירושלים אדומה |
נשלח - 17/04/2014 : 11:00:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אחת הסיבות לדם הרע שעובר עכשיו בין המחנות, הא ההמתנה האינסופית למוצא פיו של סאסי. לטעמי יותר מדי זמן ועושה נזק בלתי הפיך.אם ההסכם אושר על ידנו וליפקין אומר שההסכם הוא כמו שהוא ואינו למשא ומתן, אז מה יש לחכות בלי סוף עד שהצד השני ייתן הסכמתו.יגיד רוצה או לא רוצה.הולכים על קצות אצבעות כאילו מלך אנגליה. צריך קצת להגביר ווליום.הנזק המצטבר הוא גדול מאוד וחבל.
סליחה? איך אתה מעיז לקרוא לו מלך אנגליה? שוב מוכיחים אוהדי קטמון כמה הם "מלאי שנאה יוקדת בעיניים וגזענות בוערת בעצמות" יוסי סאסי מלך כורדיסטאן החופשית! |
| אושר גדול |
נשלח - 17/04/2014 : 08:51:51 אחת הסיבות לדם הרע שעובר עכשיו בין המחנות, הא ההמתנה האינסופית למוצא פיו של סאסי. לטעמי יותר מדי זמן ועושה נזק בלתי הפיך.אם ההסכם אושר על ידנו וליפקין אומר שההסכם הוא כמו שהוא ואינו למשא ומתן, אז מה יש לחכות בלי סוף עד שהצד השני ייתן הסכמתו.יגיד רוצה או לא רוצה.הולכים על קצות אצבעות כאילו מלך אנגליה. צריך קצת להגביר ווליום.הנזק המצטבר הוא גדול מאוד וחבל. |
| אורי338 |
נשלח - 16/04/2014 : 21:46:02 שכן שלי שאיננו נמנה על האוהדים השרופים של קטמון נכנס ליציע המערבי לקראת סוף המחצית הראשונה. הוא וילדיו התישבו בצד מאחורי הספסל של הפועל ירושלים. אחרי המשחק הוא התקשר אלי ודבר ראשון שאמר לי "אין לכם מה לעשות להתאחד אם האנשים האלו למה אתם רוצים להרוס את מה שבניתם". רוב רובו של הקהל תקף מילולית וללא הרף את אוהדי ושחקני קטמון. למרות חששות כבדים את קולי נתתי בעד האיחוד. לדעתי אם ההצבעה היתה מתקיימת היום אחרי שלושת המפגשים התוצאה היתה שונה לגמרי.
|
| רבי מאיר |
נשלח - 16/04/2014 : 20:49:49 בינתיים, כל מפגש עם הקבוצה המקורית השאיר לנו תחושה של "איכס". וזה לא עניין של "אנחנו" ו"הם". כל הדיבורים וכל הוויכוחים, וכל הנאצות וכל ההסברים וכל הקללות וכל ההכרזות וכל ההאשמות וכל התקיפות פשוט משאירים אחריהם טעם של "איכס".
לנו(לי לפחות) זו תחושה די חדשה. אני מרגיש שעבורם זה די קרוב להוויה עצמה. אם זה המצב אז האיחוד הזה (אם יהיה), יראה יותר כמו דיסאוטופיה מאשר אוטופיה. |
| מחאיי |
נשלח - 16/04/2014 : 20:37:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
אולי סאסי הרס לאנשים את המציאות, אבל בדרכו הנלוזה, הוא גם יצר את תנועת המחאה הראשונה של אוהדים בכדורגל הישראלי ויצר משהו שהוא בעל ערך הרבה יותר גדול מאשר להיות "סתם" אוהד כדורגל של קבוצה ישראלית.
הוא גרם ליצירת הפועל קטמון, קבוצה שהמחויבות והנאמנות של האוהדים שלה, שלא לדבר על כל הפרויקטים החברתיים והערכים האנושיים והחברתיים שהיא מייצגת, שווי ערך פי כמה וכמה מאשר להיות אוהד כדורגל של הפועל ירושלים.
יבוא יום ונבין שהפער בין קטמון להפועל ירושלים פשוט בלתי ניתן לצמצום וסגירה, ומדובר בעצם בשתי קבוצות שונות למדי. כל אלו שמדברים אצלנו על איחוד יודעים בתוך תוכם שאין מדובר באמת באיחוד אלא בבליעה וביטולה של הפועל י-ם על אוהדיה.ירצו להצטרף וולקאם.לא ירצו? גם לא נורא. זה בדיוק מה שגם הצד השני מבין ולכן אין הוא רואה בכך עניין אמיתי ולא באמת הצלה, וזה בדיוק מה שאנחנו לא מבינים...
אתה לא מבין. מדובר בשתי קבוצות שונות למדי בתוך קהל שהיה אחיד ויחזור להיות ברגע האיחוד. הפועל קטמון לא המציאה כלום, היא פשוט שחררה לחופשי חלק מהאוהדים, והציתה את החלומות שלהם. הקבוצה המאוחדת תסגור את הפער הזה. |
| קטמוני מושבע |
נשלח - 16/04/2014 : 19:20:23 אולי סאסי הרס לאנשים את המציאות, אבל בדרכו הנלוזה, הוא גם יצר את תנועת המחאה הראשונה של אוהדים בכדורגל הישראלי ויצר משהו שהוא בעל ערך הרבה יותר גדול מאשר להיות "סתם" אוהד כדורגל של קבוצה ישראלית.
הוא גרם ליצירת הפועל קטמון, קבוצה שהמחויבות והנאמנות של האוהדים שלה, שלא לדבר על כל הפרויקטים החברתיים והערכים האנושיים והחברתיים שהיא מייצגת, שווי ערך פי כמה וכמה מאשר להיות אוהד כדורגל של הפועל ירושלים.
יבוא יום ונבין שהפער בין קטמון להפועל ירושלים פשוט בלתי ניתן לצמצום וסגירה, ומדובר בעצם בשתי קבוצות שונות למדי. כל אלו שמדברים אצלנו על איחוד יודעים בתוך תוכם שאין מדובר באמת באיחוד אלא בבליעה וביטולה של הפועל י-ם על אוהדיה.ירצו להצטרף וולקאם.לא ירצו? גם לא נורא. זה בדיוק מה שגם הצד השני מבין ולכן אין הוא רואה בכך עניין אמיתי ולא באמת הצלה, וזה בדיוק מה שאנחנו לא מבינים... |
| eupheu |
נשלח - 16/04/2014 : 14:47:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
אין לי בעייה עם אנשים שקוראים מתוך עצבים סאסי ו\או השופט ו\או כותב שורות אלה בן זונה.
יש לי בעייה עם מקהלה שצועקת בצורה מאורגנת סאסי בן זונה. זה לא מבייש אותו, אלא אותנו. מבקש מהבריגדה לחסוך לנו את זה, למרות הרגשות המוצדקים על הפרובוקציות מהצד השני.
לעיתים רגישות יתר היא יותר מדיי רגישות.....לעיתים ברוטאליות היא השפה שהצד השני מבין וכולנו מבינים את הנסיבות ואת ההקשר. |
| orky |
נשלח - 16/04/2014 : 14:25:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
אין לי בעייה עם אנשים שקוראים מתוך עצבים סאסי ו\או השופט ו\או כותב שורות אלה בן זונה.
יש לי בעייה עם מקהלה שצועקת בצורה מאורגנת סאסי בן זונה. זה לא מבייש אותו, אלא אותנו. מבקש מהבריגדה לחסוך לנו את זה, למרות הרגשות המוצדקים על הפרובוקציות מהצד השני.
מנדי, במקרה הזה לא מדובר בבריגדה(או יותר נכון, לא רק). זה לא מבייש אותנו, וזה לא עושה לנו כבוד - זו פשוט התחושה שיוצאת החוצה. גם אני מעדיף את "סאסי הרס את הפועל", אבל אני מוכרח להגיד שזה לא אסון גדול לשיר אחרת. זה כולה במשחקים נגד הפועל ירושלים, ואני מקווה שלא יהיו עוד כאלה גם כך. אל תשכח שסאסי הרס להרבה מאוד אנשים פה מציאות, ושיבש להם את הקשר שלהם לספורט, הוא לא סתם עוד מישהו. כאן גם אתה יכול "לעגל פינה" ולהבין שלא מדובר ב"סתם קללות". |
| מנדי742 |
נשלח - 16/04/2014 : 11:21:38 אין לי בעייה עם אנשים שקוראים מתוך עצבים סאסי ו\או השופט ו\או כותב שורות אלה בן זונה.
יש לי בעייה עם מקהלה שצועקת בצורה מאורגנת סאסי בן זונה. זה לא מבייש אותו, אלא אותנו. מבקש מהבריגדה לחסוך לנו את זה, למרות הרגשות המוצדקים על הפרובוקציות מהצד השני. |
| katamon9 |
נשלח - 15/04/2014 : 10:50:29 למקרה שמישהו מתבלבל וחושב שסאסי בא לדבר ולא לתלוש את הסרט , בהבעת הפנים ושפת גוף אי אפשר לטעות , הבן אדם בא לעשות בלאגן . |
| האחים מרילי |
נשלח - 15/04/2014 : 06:59:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי אז על אחת כמה וכמה. ואיך אתה מציע לקבל אדם שבא לתלוש באלימות שלטים שלך?
על מה אתה מדבר? איזה לתלוש? איזו אלימות?
"בשיא תמימותו... החליט לגשת ולנסות לדבר איתם ולבקש שיסירו את השלטים נגדו. הוא היה בטוח שבעקבות המגעים לאיחוד השלטים מיותרים וסתם מלבים את האש. ניגש לבדו ליציע, והתקבל באלימות מילולית חסרת תקדים, יריקות וניסיונות פגיעה גופנית שבנס לא התרחשו. והוא שב כלעומת שבה.
"נסיוננות פגיעה גופנית שרק בנס לא התרחשו"  אז מי אמר שניסים כבר לא קורים? |