פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בלדה לנאיבית - המשחק בין קטמון לאשקלון באתר הכתב

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
soza12 נשלח - 08/04/2014 : 20:07:11
מחזור בא ומחזור הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך... באתר הכתב...
http://hakatav.co.il/?p=2399
3   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
פלוני בן אלמוני נשלח - 09/04/2014 : 10:18:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי soza12

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

נהניתי לקרוא את הכתבה שלך.
הסיום היה קצת מאכזב, שלא באשמתך...

אני כתב ספורט, לא מחבר של ספרי מדע בדיוני...

בתקופה שהייתי כתב ספורט בעיר שאני גר בה, היה סיפור מוכר בביצה המקומית. כתב באחד המקומונים, התקשר למאמן קבוצת כדורסל באחת הליגות הנמוכות וביקש ממנו פרטים על משחק של הקבוצה. לא מדובר בהפועל ירושלים כדורסל או בית"ר כדורגל, שאין בעיה לדעת מה הייתה התוצאה. מדובר במידע שמגיע אך ורק מגורמים הקשורים לקבוצה עצמה. בקיצור - המאמן נתן לו תשובה מפורטת - מהלכים בולטים, תוצאה (ניצחנו ב 12 הפרש) וקלעים בולטים. הכתבה פורסמה בעיתון. לאחר מספר ימים, הכתב פגש את אחד משחקני הקבוצה (זה שהוא זיהה אותו נחשב בתור הישג) והשחקן שאל אותו: אתה השתגעת? מאיפה המצאת את כל הנתונים האלו? אנחנו בכלל הפסדנו ב 20 הפרש.....

משפט הסיום ענק - חבל רק שהוא משקף מציאות עגומה בכל אופן תודה גדולה!
soza12 נשלח - 09/04/2014 : 08:14:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

אני כתב ספורט, לא מחבר של ספרי מדע בדיוני...

בתקופה שהייתי כתב ספורט בעיר שאני גר בה, היה סיפור מוכר בביצה המקומית. כתב באחד המקומונים, התקשר למאמן קבוצת כדורסל באחת הליגות הנמוכות וביקש ממנו פרטים על משחק של הקבוצה. לא מדובר בהפועל ירושלים כדורסל או בית"ר כדורגל, שאין בעיה לדעת מה הייתה התוצאה. מדובר במידע שמגיע אך ורק מגורמים הקשורים לקבוצה עצמה. בקיצור - המאמן נתן לו תשובה מפורטת - מהלכים בולטים, תוצאה (ניצחנו ב 12 הפרש) וקלעים בולטים. הכתבה פורסמה בעיתון. לאחר מספר ימים, הכתב פגש את אחד משחקני הקבוצה (זה שהוא זיהה אותו נחשב בתור הישג) והשחקן שאל אותו: אתה השתגעת? מאיפה המצאת את כל הנתונים האלו? אנחנו בכלל הפסדנו ב 20 הפרש.....
דותן716 נשלח - 08/04/2014 : 21:03:07

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07