| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| Markdeen |
נשלח - 31/03/2014 : 12:06:48 יום שני, 7/4, שעה 19:00. ע״פ האתר של ההתאחדות.
יאללה הפועל!  |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 09/04/2014 : 12:37:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
מה זה הצפון מזרחי? לא כמו במשחק הראשון (מחזור 11) כשהם ארחו אותנו?
לא, ההוא היה המזרחי (שם יושבים קופים וכו'...). הפעם תשב בפינה, כך גם תראה פחות טוב ושחלילה לא יראו אותך מעודד בשידור (והכול באדיבות מר סאסי ושות' ) |
| davidkipod |
נשלח - 09/04/2014 : 12:33:07 מה זה הצפון מזרחי? לא כמו במשחק הראשון (מחזור 11) כשהם ארחו אותנו? |
| רגל עץ |
נשלח - 09/04/2014 : 10:28:10 הילדים שלי לא מותירים לי ברירה, וימצאו דרך להגיע בלעדיי אם לא אביא אותם. אז אני תורם שלושה ליציע הצפון-מזרחי.
|
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 09/04/2014 : 10:19:21 שחוטבים שבבים עפים עצים. מביא גם מביא |
| יוצר אור1 |
נשלח - 09/04/2014 : 07:58:14 אני אביא את הילדים שלי דווקא כי אני לא מוכן להשלים עם גועל הנפש שהיה במשחק שעבר. אני ממליץ לכולם להביא את הילדים ולעשות חגיגה כמו שקטמון יודעים , זו הדרך הטובה ביותר לבסס את הדרך שלנו! |
| הדוב האדום |
נשלח - 08/04/2014 : 23:31:47 המשחק הזה קבע שאנחנו נמשיך להיות במתח עד סוף העונה עוד מוקדם לבכות על ירידת ליגה. יש קבוצות בליגה עם צרות לא פחותות משלנו (אגב למה אשקלון עם קאדר שחקנים כל כך איכותית נראית ככה כנראה שלאלוהים וללחמן הפתרונים) נראנו טוב יחסית טוב במשחק ופעם ראשונה העונה ראינו לחץ של ההתקפה שלנו על בגנת היריב. ראינו כדורגל וגם אם התוצאה לא מדהימה זה גם משהו. צריך לנצח את הדרבי. מי שנמנע מהלביא ילדים זה מקובל ומובן בעקבות מראות הזוועה מהמשחק הקודם.
תמיד אופטימי. |
| מחאיי |
נשלח - 08/04/2014 : 21:46:22 בן השנתיים שלי בכה עכשיו שהוא רוצה הפועל ירושלים (הוא לא שמע על קטמון). אמרתי לו שיילך לישון ועוד כמה ימים נלך לראות שתיים. |
| יפתחמ |
נשלח - 08/04/2014 : 21:41:05
[/quote] אני מסכים עם מרבית הדברים של אריה, מלבד מה שסימנתי. לא יבוא קהל גדול בשישי ולו בגלל שכלקח מהדרבים הקודמים אנשים לא יבואו עם הילדים. אני באופן אישי בא בלי הילדים,וממליץ לכל מי ששואל אותי להמנע גם. אין שום סיבה לחשוף אותם לחרא הזה. והרבה יותר קל להתמודד עם יורקים למנהם שאין לך ילד בכל יד.
[/quote]+1 לגדעון [/quote] סתם שאלה, אם וכאשר עוד כמה שנים נהיה בליגת העל, ונפגוש כל שבוע קהל הרבה יותר אלים ומקלל מזה שנפגוש בשבוע הבא (כי בוא נודה על האמת, כל הקהלים בליגת העל מלבד הקבוצות שאין להם קהל הם הרבה יותר גרועים)לא תביאו את הילדים שלכם לשום משחק? [/quote] יש רק קבוצה אחת בליגת העל שלנו ספציפית כדאי להזהר מהאוהדים שלהם. אלו הם כמובן הספונז'דורים הצהובים. לכן אין להסיק מסקנות מרחיקות לכת. נראה לי לגיטימי לא להביא את הילדים ליום שישי. [/quote]
כנראה שמלא שנים לא ראית משחק בליגת העל.. אוהדי בית"ר גזענים ומגעילים, זה נכון.. אבל אוהדי הפועל ת"א, מכבי ת"א, בני יהודה, נתניה, ב"ש, קרית שמונה ועוד כמה אוהדים של קבוצות מקללים ומקללים... ואפילו בהפועל כדורסל מקללים... אז לא תביאו אותם למשחקים? [/quote] אתה צודק. מעולם לא הייתי במשחק בליגת העל כי הפועל לא שיחקה שם מעולם אלא רק בלאומית. אבל, אני קורא ורואה מה קורה שם. לעצם הענין: אין לנו יריבות עם כל הקבוצות שציינת. לעומת זאת, כרגע יש יריבות ברורה עם הפועל והרבה עויונות שעל רקע המצב בטבלה רק תתגבר. כאשר מזהים איום ספציפי אז סביר שחלק מהאנשים לא יביאו את הילדים שלהם. נראה לי נורמלי שהורים רוצים להגן על ילדיהם. |
| gideon |
נשלח - 08/04/2014 : 19:33:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
סתם שאלה, אם וכאשר עוד כמה שנים נהיה בליגת העל, ונפגוש כל שבוע קהל הרבה יותר אלים ומקלל מזה שנפגוש בשבוע הבא (כי בוא נודה על האמת, כל הקהלים בליגת העל מלבד הקבוצות שאין להם קהל הם הרבה יותר גרועים)לא תביאו את הילדים שלכם לשום משחק?
1. על איזה בסיס אתה קובע שכל שבוע נתקל? לא זכור לי שאוהדי רעננה, פ"ת, חיפה, רהמה"ש וסכנין למשל תוקפים מכוניות אוהדים או יורקים על משפחות (בעקבות תיקו...) 2. כל משחק לגופו....גם נגד יבנה בחוץ לא הבאתי ילדים. 3. טינופות מגרש החניה וחלאות חדר ההלבשה הם לא תופעה יחודית לצערי אבל גם לא כלכך רווחת לשמחתי. 4. אני לא מבין מה אתה רוצה בדיוק, תבוא עם מי שאתה רוצה לאן שאתה רוצה. כל אחד ורף האחריות שהוא מוכן לקחת על עצמו.העלתי סברה למה לא יהיה הרבה קהל והסברתי גם את אחת הסיבות לדעתי (יש עוד). אני בכלל לא מתייחס לקללות, זו לא בעיה בעיניי.
|
| שלומי דנינו |
נשלח - 08/04/2014 : 19:27:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
אני מציע לכולנו להירגע קצת. מאוד-מאוד לא נעים לאבד כך שתי נקודות, אבל אין לדעתי מקום לדיבורים היסטריים על "חורבן" ועל "כך יורדים ליגה". אינני, ואף פעם לא הייתי, מחסידיו של עופר אבל אי אפשר לומר שלא ניכר אתמול הבדל לעומת המשחקים הקודמים. המשחק אתמול היה הרבה יותר התקפי, השחקנים היו הרבה יותר מחוברים זה לזה וגם ניכר שיפור מנטלי בולט לעומת המשחק ברמלה וההפסדים ללוד ולנצרת. אני מניח שיש לעופר חלק כלשהו בשיפור הזה.
והעיקר - יש ארבע או חמש קבוצות שמצבן בטבלה קשה משלנו. אז בואו נירגע ונאפשר לשחקנים להתכונן בשקט למשחקים הבאים. במקום להתחרות בינינו מי ישמיע את נבואת הזעם הקודרת ביותר, בואו נעשה את מה שבאמת מוטל עלינו - להכפיל ולשלש בדרבי את כמות הקהל המאכזבת של אתמול וגם לשפר - בדרבי ובכלל - את העידוד החלש של אתמול.
שום דבר לא אבוד.
אני מסכים עם מרבית הדברים של אריה, מלבד מה שסימנתי. לא יבוא קהל גדול בשישי ולו בגלל שכלקח מהדרבים הקודמים אנשים לא יבואו עם הילדים. אני באופן אישי בא בלי הילדים,וממליץ לכל מי ששואל אותי להמנע גם. אין שום סיבה לחשוף אותם לחרא הזה. והרבה יותר קל להתמודד עם יורקים למנהם שאין לך ילד בכל יד.
+1 לגדעון
סתם שאלה, אם וכאשר עוד כמה שנים נהיה בליגת העל, ונפגוש כל שבוע קהל הרבה יותר אלים ומקלל מזה שנפגוש בשבוע הבא (כי בוא נודה על האמת, כל הקהלים בליגת העל מלבד הקבוצות שאין להם קהל הם הרבה יותר גרועים)לא תביאו את הילדים שלכם לשום משחק?
יש רק קבוצה אחת בליגת העל שלנו ספציפית כדאי להזהר מהאוהדים שלהם. אלו הם כמובן הספונז'דורים הצהובים. לכן אין להסיק מסקנות מרחיקות לכת. נראה לי לגיטימי לא להביא את הילדים ליום שישי.
כנראה שמלא שנים לא ראית משחק בליגת העל.. אוהדי בית"ר גזענים ומגעילים, זה נכון.. אבל אוהדי הפועל ת"א, מכבי ת"א, בני יהודה, נתניה, ב"ש, קרית שמונה ועוד כמה אוהדים של קבוצות מקללים ומקללים... ואפילו בהפועל כדורסל מקללים... אז לא תביאו אותם למשחקים? |
| יפתחמ |
נשלח - 08/04/2014 : 17:24:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אני מציע לכולנו להירגע קצת. מאוד-מאוד לא נעים לאבד כך שתי נקודות, אבל אין לדעתי מקום לדיבורים היסטריים על "חורבן" ועל "כך יורדים ליגה". אינני, ואף פעם לא הייתי, מחסידיו של עופר אבל אי אפשר לומר שלא ניכר אתמול הבדל לעומת המשחקים הקודמים. המשחק אתמול היה הרבה יותר התקפי, השחקנים היו הרבה יותר מחוברים זה לזה וגם ניכר שיפור מנטלי בולט לעומת המשחק ברמלה וההפסדים ללוד ולנצרת. אני מניח שיש לעופר חלק כלשהו בשיפור הזה.
והעיקר - יש ארבע או חמש קבוצות שמצבן בטבלה קשה משלנו. אז בואו נירגע ונאפשר לשחקנים להתכונן בשקט למשחקים הבאים. במקום להתחרות בינינו מי ישמיע את נבואת הזעם הקודרת ביותר, בואו נעשה את מה שבאמת מוטל עלינו - להכפיל ולשלש בדרבי את כמות הקהל המאכזבת של אתמול וגם לשפר - בדרבי ובכלל - את העידוד החלש של אתמול.
שום דבר לא אבוד.
אני מסכים עם מרבית הדברים של אריה, מלבד מה שסימנתי. לא יבוא קהל גדול בשישי ולו בגלל שכלקח מהדרבים הקודמים אנשים לא יבואו עם הילדים. אני באופן אישי בא בלי הילדים,וממליץ לכל מי ששואל אותי להמנע גם. אין שום סיבה לחשוף אותם לחרא הזה. והרבה יותר קל להתמודד עם יורקים למנהם שאין לך ילד בכל יד.
+1 לגדעון
יש רק קבוצה אחת בליגת העל שלנו ספציפית כדאי להזהר מהאוהדים שלהם. אלו הם כמובן הספונז'דורים הצהובים. לכן אין להסיק מסקנות מרחיקות לכת. נראה לי לגיטימי לא להביא את הילדים ליום שישי. |
| מחאיי |
נשלח - 08/04/2014 : 16:13:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
שום דבר לא אבוד.
תביאו 3, תביאו 4, תביאו 5 ילדים |
| גון מדלולה |
נשלח - 08/04/2014 : 15:58:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
שום דבר לא אבוד.
+1 לגדעון
סתם שאלה, אם וכאשר עוד כמה שנים נהיה בליגת העל, ונפגוש כל שבוע קהל הרבה יותר אלים ומקלל מזה שנפגוש בשבוע הבא (כי בוא נודה על האמת, כל הקהלים בליגת העל מלבד הקבוצות שאין להם קהל הם הרבה יותר גרועים)לא תביאו את הילדים שלכם לשום משחק? |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 08/04/2014 : 14:09:59 זה המתקן שאמור היה לאפס את הרגליים של עמרי רון ועידן שמש. לצערנו נגמרו הבטריות... |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 08/04/2014 : 13:27:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי Sss91
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי Sss91
שאלה לא קשורה למי שהיה אתמול במשחק - ביציע הצפוני יש איזה משהו לבן גדול באמצע.. מה זה?
זאת מזוודה מלאה בדולרים שאזגי השאיר לשופט
וביותר רצינות, אם אפשר? :)
זה דב קוטב על סף הכחדה... |
|
|