פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שריקות בוז

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדום88 נשלח - 28/03/2014 : 19:47:26
חבל שרק יציע המשפחות והאוהדים המבוגרים השתתף בזה!!

תפסיקו כבר לעודד בכל מצב..........

זה מראה ניתוק מוחלט ממה שקורה בקבוצה!!!!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לב אדום מקטמון נשלח - 30/03/2014 : 09:45:05
ביום שישי הבאתי למשחק אורח מארגנטינה
אוהד שרוף של ראסינג, הוא כבר כמה שנים בארץ
בסוף המשחק הוא היה עם דמעות משני דברים
1 - העידוד הבלתי פוסק גם שמפסידים
2 - מחיאות הכפיים לנצרת
הוא אמר לי כמה התרשם וכמה התרגש מהקהל
ואמר: "עכשיו יש לי קבוצה בארץ"
אז גם אחרי שקראתי מה אלירן גורג כתב
אני יותר ממשוכנע רק עידוד
מה הם לא רוצים לתת לנו ניצחון?
הם רוצים והם במשבר ועכשיו הם הכי זקוקים לנו
יאלללה הפועל
פלוני בן אלמוני נשלח - 30/03/2014 : 08:38:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט ממה שכתב אלירן ג'ורג' בדף הפייסבוק של אליה (מתנצל על ההעתקה ללא רשות..) שקשור לדעתי לויכוח שלנו:

"בתור אחד שגדל במחלקת נוער של מועדון עם הקהל הגדול בארץ ושיחק בקבוצה הבוגרת אני חייב להגיד שבקהל שלנו יש משהו אחר אתם מצליחים לרגש כל פעם מחדש והלב נישבר לי ואני בטוח שלעוד כמה שחקנים רק בגללכם כי לקהל כזה מגיע להנות מכדורגל ולהיות בליגת העל ניתן הכל בשבילכם עד לשניה האחרונה כי הסמל חרוט בלב...שבוע טוב"

אז מתי נזכה שוב לראות את ריקוד הסרטן המטורף? מתגעגעים...
יפתחמ נשלח - 30/03/2014 : 01:13:18
ציטוט ממה שכתב אלירן ג'ורג' בדף הפייסבוק של אליה (מתנצל על ההעתקה ללא רשות..) שקשור לדעתי לויכוח שלנו:

"בתור אחד שגדל במחלקת נוער של מועדון עם הקהל הגדול בארץ ושיחק בקבוצה הבוגרת אני חייב להגיד שבקהל שלנו יש משהו אחר אתם מצליחים לרגש כל פעם מחדש והלב נישבר לי ואני בטוח שלעוד כמה שחקנים רק בגללכם כי לקהל כזה מגיע להנות מכדורגל ולהיות בליגת העל ניתן הכל בשבילכם עד לשניה האחרונה כי הסמל חרוט בלב...שבוע טוב"
Brokoly נשלח - 29/03/2014 : 18:12:29
לעודד בכל מצב זה משהו מדהים ויחודי לקבוצה שלנו - אין ספק. אני מודה שאני נדהם איך אחרי שסופגים גול הקהל אפילו לא מפסיק את השיר - אני כשלעצמי לא יכול, אחרי ספיגה, שלא להיות בשוק/באסה/שקט כמה דקות.

אבל - יש גבול לעידוד. גבול שבו ממשהו חיובי שנותן דחיפה לשחקנים ברגעים טובים ורגעים קשים, העידוד פשוט מנותק מהמציאות וגורר את הפעולה ההפוכה - השחקנים קולטים (לדעתי כמובן) שלהפסדים מרובים ואפילו לירידת ליגה חס וחלילה - אין משמעות עבור הקהל ועבור המועדון - והחשיבות היחידה שנשארה היא הקריירה והכבוד שלהם. למה? כי הרי גם אם השחקנים ירדו ליגה אנחנו נעמוד ונעודד. בכל מצב.

אז אני לא חושב ששריקת בוז, כמו שכבר כתבו לפניי, היא אופציה נכונה מאיזה שהוא שיקול. אבל - שתיקה במצבים כאלה, פשוט לעזוב את האיצטדיון (לא לפני הזמן), מתאימה בהחלט.

לסיום אומר שגם העידוד לקבוצה השנייה מתחיל להימאס עליי. מאיפה יש לכם כוחות ורצון לעודד קבוצה שרמסה אותנו עכשיו? בטח שזה קורה שוב ושוב. אני מבין עידוד ליריב במקרים שמצדיקים את זה - שחקן כבש שלושער למשל, איזה שהיא פעולה יוצאת דופן או שחקן גדול שמגיע לארץ, מילא. אבל פשוט אחרי תבוסה?? כדי שנוכל להגיד אחרי זה שאצלנו יש תרבות אחרת ומושלמת?
יפתחמ נשלח - 29/03/2014 : 15:31:15
יעיל או לא, אני ממש נגד שריקות בוז. זה מזכיר לי את מכבי ת"א בכדורסל או בית"ר בכדורגל. אין מה "לחנך" את השחקנים, הם מבינים שהם הפסידו ויודעים מהי המשמעות של ההפסד. לדעתי הם השתדלו ועשו את מה שהם יכולים שבתקופה האחרונה זה לא הרבה. אתמול הם גם שיחקו יותר טוב מאשר בשלושה המשחקים האחרונים. זו תקופה לא טובה (כמו שניתן לראות..) ואפשר לקוות שכמו שהיה שינוי לרעה יכול להיות גם שינוי לטובה.
חשוב לציין שלמעט ראשון לא הפסדנו לשום קבוצה שנמצאת אתנו בפלייאוף התחתון בסיבוב הזה (ובסיבוב הראשון רק להרצליה).
מה שכן, לא יצאתי כל כך מדוכא ממשחק הרבה הרבה שנים...
amirberner נשלח - 29/03/2014 : 13:57:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

לדעתי היה מקום לשריקות הבוז. שהרי כיצד "הילד" יידע שה"הורים" כועסים ולא אוהבים את מה שהוא עשה/עושה מזה זמן?
שחקני קטמון יודעים היטב את היחס האוהב שיש לנו האוהדים כלפי הקבוצה והם חוזרים ואומרים את זה.
אבל - בשלושת המשחקים האחרונים (ובמיוחד בשני משחקי הבית האחרונים) השיאה הוגדשה. לכן השחקנים היו ראויים לביקורת הפומבית (שלא כללה קללות, כדרכם של אוהדים בקבוצות אחרות, בכירות מהפועל קטמון)

ומה זה ייתן? אתה חושב שהם לא שומעים את קריאות הביניים במהלך המשחק ויועים שאולי נרד ליגה ואיתה גם הקריירה של חלקם? הכוח שלנו הוא ביכולת לתמוך

שריקות בוז, בצורה שנעשתה הן לגיטימיות ומעידות על התחושה הקשה בה כולנו יצאנו מהמשחק אתמול, ומהליגה הסדירה בכלל. עשינו את זה בצורה מכובדת שלא רומסת, מעליבה או מקללת את השחקנים מצד אחד, אבל מעבירה להם את התחושות הקשות שלנו מהצד השני. בכל קבוצה אחרת השחקנים היו מקבלים אתמול מטר קללות ועלבונות. אנחנו לא קהל פסיבי שיושב ומסתכל על המשחק ללא תגובה. אנחנו קהל פעיל במהלך המשחק ואחריו, ואתמול התגובה אחרי המשחק הלמה (תרתי משמע)את המצב.

לגיטימי זה דבר אחד, השאלה היא אם יעיל או לא. אגב, שריקות הבוז נשמעו פחות מאשר העידוד בחלק התחתון של היציע (ולא עמדתי ממש בגוש המעודד בסוף)

בעיקר בגלל שהמעטים ששרקו בוז (אלו שישבו בצד הדרומי למטה, קרוב למרכז) הושתקו על ידי אלה מעליהם.
אישית אני חושב ששריקות בוז במצב הנוכחי זה פשוט לא קונסטרוקטיבי.
המצב היחיד שמצדיק שריקות בוז לשחקנים שלך זה כשרואים שהם לא מתאמצים או עושים שביתה איטלקית. זהו. אם הם מתאמצים ומנסים ופשוט משחקים גרוע אז אין שום סיבה לשרוק בוז
orky נשלח - 29/03/2014 : 11:35:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:

לדעתי היה מקום לשריקות הבוז. שהרי כיצד "הילד" יידע שה"הורים" כועסים ולא אוהבים את מה שהוא עשה/עושה מזה זמן?
שחקני קטמון יודעים היטב את היחס האוהב שיש לנו האוהדים כלפי הקבוצה והם חוזרים ואומרים את זה.
אבל - בשלושת המשחקים האחרונים (ובמיוחד בשני משחקי הבית האחרונים) השיאה הוגדשה. לכן השחקנים היו ראויים לביקורת הפומבית (שלא כללה קללות, כדרכם של אוהדים בקבוצות אחרות, בכירות מהפועל קטמון)

ומה זה ייתן? אתה חושב שהם לא שומעים את קריאות הביניים במהלך המשחק ויועים שאולי נרד ליגה ואיתה גם הקריירה של חלקם? הכוח שלנו הוא ביכולת לתמוך

שריקות בוז, בצורה שנעשתה הן לגיטימיות ומעידות על התחושה הקשה בה כולנו יצאנו מהמשחק אתמול, ומהליגה הסדירה בכלל. עשינו את זה בצורה מכובדת שלא רומסת, מעליבה או מקללת את השחקנים מצד אחד, אבל מעבירה להם את התחושות הקשות שלנו מהצד השני. בכל קבוצה אחרת השחקנים היו מקבלים אתמול מטר קללות ועלבונות. אנחנו לא קהל פסיבי שיושב ומסתכל על המשחק ללא תגובה. אנחנו קהל פעיל במהלך המשחק ואחריו, ואתמול התגובה אחרי המשחק הלמה (תרתי משמע)את המצב.

לגיטימי זה דבר אחד, השאלה היא אם יעיל או לא. אגב, שריקות הבוז נשמעו פחות מאשר העידוד בחלק התחתון של היציע (ולא עמדתי ממש בגוש המעודד בסוף)
אושר גדול נשלח - 29/03/2014 : 11:34:33
בואו נסכים ששריקות בוז הן לא משהו רציונלי, מחנך, עם מסר.זהו אקט אמוציונלי, המביא לידי ביטוי את התסכול שלנו.כמו קללות, כמו עזיבת האצטדיון, כמו החרמת משחקים ובטח יש עוד.
במבט קר אין בתגובות האלה שום הגיון.
אני חושב שהעידוד במצב הזה,הוא אקט הרבה יותר קשה לאוהד המצוי וטוב יותר לשחקנים ולמערכת.
עד שנגיע נשלח - 29/03/2014 : 11:18:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:

orky נשלח - 29/03/2014 : 11:11:00
ציטוט:

קטמון ותיק נשלח - 29/03/2014 : 10:54:32
orky נשלח - 29/03/2014 : 10:45:15
שריקות בוז יכולות להיות לגיטימיות במצבים מאוד מסוימים.

במצב כמו שאתמול, הפסד לקבוצה טובה מאיתנו, ירידה לפלייאוף התחתון ותחילת מאבק ההישרדות - הדבר האחרון שהיה יכול לעזור הוא לשרוק בוז. כי אז הם היו מרגישים שאפילו אותנו הן אבדו, הכוח היחיד שלהם (אולי).

הדבר היחיד שהיה אפשר לעשות זה לעודד ולהגיד להם להרים את הראש, הם צריכים לראות אותנו ולהילחם בשבילנו. לא נותנים לילד סטירה כדי שהוא יתנהג יותר טוב, אלא מסבירים לו שאוהבים אותו, אבל צריך להתנהג יותר טוב. ההבדל הוא שהשחקנים יודעים שאנחנו לא רוצים לרדת ליגה, והאמן לי שגם הם לא רוצים, אז לבטח שלא צריך לשרוק בוז.
davidkipod נשלח - 29/03/2014 : 10:36:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

שריקות בוז זה לא לעניין.
שתיקה רועמת הייתה הולמת את המצב.

המדובר באוהדים שמתחילים את המשחק מעמדה של "שתיקה רועמת" מראש.
יותר טוב שנסתכל על עצמנו במראה, מי שלא מעודד במשך המשחק, יושב וחושב שמגיע לו, לא ראוי לתואר המחייב אוהד הפועל.
davidkipod נשלח - 29/03/2014 : 10:30:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

לא מסכים שאנחנו קבוצה קטנה וחלשה.היה מפגן כוח אדיר אתמול ביציעים ובנינו אימפריה קטנה.היה מרגש אתמול ביציע.
אמה מה? הקבוצה חלשה מאוד.איטית, לא מאומנת, שבלונית.
המאמן רואה בדיוק את מה שאנחנו רואים.אין אגף שמאל, מסירות רוחב סתמיות ואין סופיות, הדאבל פס בין שי ועוז מזמן כבר לא עובד והכדורים הארוכים מאסף עזו לעידן או שי,אין להם סיכוי.
כל הגולים שקיבלנו מהתקפה מתפרצת.קטלני עבורנו.
אין למאמן פתרונות, כדי לשנות שיטה או צריך להאמין בה ולמצוא שחקנים מתאימים.זה הסגל שיש לו.הפסקנו להבקיע כי למדו אותנו.
נכון להיום, אנחנו הקבוצה החלשה ביותר בליגה.אני מקוווה שהשחקנים ייצאו מהלם ויישארו בליגה.
מבחינתי- גם אם נשאר ליגה, מבחינה ארגונית הצלחה, מבחינה מקצועית- כשלון.
הפער בין שני המרכיבים בקבוצה,יותר מדי גדול.

יש הרבה אמת במה שאתה אומר, אבל כרגע צריך לאסוף את עצמנו, ולהאמין בקבוצה שלנו שהם יכולים לשרוד. במאבקי השרדות לקהל תומך יש המון כח.
davidkipod נשלח - 29/03/2014 : 10:28:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

טוב שהעלית את הנושא, אולי עכשיו אפשר לסכם אותו לנצח נצחים.

אינסטינקטיבית - אני לא יכול לשרוק בוז להפועל.
מוסרית - אני חושב שזה מעפן ודבילי.
מעשית - אני חושב שזה לא יעיל ולא הוכח אף פעם אחרת.

השחקנים חטפו שלישייה שנייה תוך שבועיים בבית. עוד שבוע הם צריכים לעלות על אותו דשא כמו חדשים מול אשקלון. אני רוצה למחוא להם כפיים. כנראה שאני לא לבד.

אז תעזבו את הנושא, ושכל אחד יעשה מה שבתחת שלו.

+1

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07