| משתמש |
שריקות בוז  |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 19:47:26
|
חבל שרק יציע המשפחות והאוהדים המבוגרים השתתף בזה!!
תפסיקו כבר לעודד בכל מצב..........
זה מראה ניתוק מוחלט ממה שקורה בקבוצה!!!!
|
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 20:31:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
חבל שרק יציע המשפחות והאוהדים המבוגרים השתתף בזה!!
תפסיקו כבר לעודד בכל מצב..........
זה מראה ניתוק מוחלט ממה שקורה בקבוצה!!!!
אנחנו נעודד בכול מצב בכול זמן בכול יום גם בימים קשים ועצובים הפועל גם בטוב וגם ברע! !! |
 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 21:06:59
|
| בהודעה המקורית חל שיבוש. במקום מה שנרשם היה צריך להיות כתוב: "תפסיקו לשרוק בוז כי זאת הקבוצה שלנו ונעודד בכל מצב. אנחנו לא מכביסטים". עמכם הסליחה |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 21:12:09
|
מה שגבעוני אמר.
אבל גם היה מתאים מחיאות הכפיים לנצרת |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 21:13:11
|
לדעתי השחקנים יודעים היטב שקשה להם להסתכל לנו בעיניים אחרי המשחק היום. הייתי מציע להם לקרוא את השורות האלה (מהשיר הידוע "אם")
אם תוכל לשמור על ראש צלול כשכולם סביבך מאבדים את שלהם, ומאשימים אותך, אם תוכל לסמוך על עצמך כשכולם בך מפקפקים אך גם לקחת בחשבון את ספקותיהם, אם אתה יכול לחלום - ולא לתת לחלומות לשלוט בך, אם אתה יכול לחשוב - ולא לתת למחשבות להפוך למטרותיך, אם תוכל לפגוש בניצחון או באסון ובשני המתחזים לנהוג בשוויון, אם תוכל להכריח את לבך, את העצבים והשרירים לתת את תורך, זמן רב אחרי שהם מתרופפים ולהמשיך כך, גם אם לא נותר בך דבר מלבד כוח הרצון האומר להם "החזיקו מעמד!" שישים שניות שלמות של ריצה למרחק שלך הארץ וכל אשר בעולם ויתרה מזאת, בני, תהיה אדם |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-28/03/2014 21:15:47 |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 21:13:40
|
שריקות בוז זה לא לעניין. שתיקה רועמת הייתה הולמת את המצב. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 21:37:34
|
טוב שהעלית את הנושא, אולי עכשיו אפשר לסכם אותו לנצח נצחים.
אינסטינקטיבית - אני לא יכול לשרוק בוז להפועל. מוסרית - אני חושב שזה מעפן ודבילי. מעשית - אני חושב שזה לא יעיל ולא הוכח אף פעם אחרת.
השחקנים חטפו שלישייה שנייה תוך שבועיים בבית. עוד שבוע הם צריכים לעלות על אותו דשא כמו חדשים מול אשקלון. אני רוצה למחוא להם כפיים. כנראה שאני לא לבד.
אז תעזבו את הנושא, ושכל אחד יעשה מה שבתחת שלו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 00:45:01
|
| פגשתי ביציאה מאצטדיון שחקן העבר שלנו שאמר במפורש שיש מקרים בהם לשרוק בוז די בסדר וזה המקרה.מעולם לא שרקתי בוז לקבוצתי אבל אני די נוטה להסכים ,כי לא משחקים כך במשחק כזה מול קהל כזה וביום כזה .עם כל הכבוד (ויש הרבה ממנו) ציפיתי ליחס אחר על המגרש.מה שכן הכשלון הוא גם של צוות המאמנים להם אין פתרונות....הקיצר אין לי כח אני הרוס סופית. |
אליה |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 04:57:30
|
אף פעם לא הבנתי איך שריקות בוז אמורות להועיל
הן יגרמו לשחקנים לשחק יותר טוב? הן יגרמו להן להיות יותר מחויבים? יותר נלחמים? הן יתרמו משהו לקהל? לאווירה בקבוצה? לחיבור קהל-קבוצה?
והאקט עצמו לדעתי הוא בזוי. זאת העבודה שלהם, ייתכן וחלקם לא מצליחים לספק את הסחורה. תגידו, אם הייתם מגישים מסמכים לא מספיק מוקפדים לבוס שלכם, היה לגיטימי מבחינתכם אם הוא היה שורק לכם בוז? ומה אם מלצרתם למישהו וטעיתם בהזמנה? לגיטימי לשרוק בוז? ובטח ובטח אם מכרתם למישהו סחורה, וטעיתם במחיר או שכחתם איזה חלק אז הלקוח ישרוק לכם בוז צורם.
חלאס להיות וולגרים ומיושנים. זה שאנשים שורקים בוז במשחקי הכדורגל, לא הופך את הפעולה ללגיטימית. בקולומביה רצחו שחקן כי הוא הבקיע שער עצמי במונדיאל יש לי רעיון, בואו ניתן מכות למאור אידה, אולי זה יגרום לו להבין שהוא שחקן כדורגל...
כפי שכבר אמרו מעלי. לא חייבים לעודד בכל מחיר, אם אתם מרגישים שהשחקנים לא הרוויחו את העידוד בצדק, תעמדו ותשתקו, תאמינו לי ששתיקה ואדישות כואבים לשחקנים פי 10 מאשר שריקות בוז.
ואגב, אני לא מבין מה הטרוניות כאן...קיבלנו שתי שלישיות ממקומות 3-4, קבוצות שנלחמות על עלית ליגה, אז איפה פה ההפתעה הגדולה? אנחנו קבוצת תחתית, ושם מקומנו.
בואו נשרוד את השנה, נתאחד, נבנה קבוצה חזקה, ואז הציפיות יהיו בהתאם.
אני לא מבין מה הציפיות של אנשים כאן, לנצח את לוד ונצרת? לעלות ליגה? מה?
אנחנו קבוצה קטנה עם תקציב קטן שזה עלתה מליגה חובבנית, כל המטרה שלנו היא לשרוד עוד שנה בלאומית, ואם אפשר להתאחד כבר, מה טוב. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 06:20:10
|
| ערבבת הכל יחד אחי .אם שריקה יכולה לעורר שחקנים זה מצויין אם מי שהיה שחקן בעצמו אומר שזה מעורר וגורם לפוש אז מה עוד.עכשיו קבוצה קטנה עם תקציב נמוך וואלה סבבה ומה עם עפולה לגביה אתה בעצמך כותב שזה מדהים שהיא עלתה לעליון ?אני אגידך מה זה עניין של גישה בסדר.יש כמה שחקנים שלא נותנים מעצמם מי יודע מה.אוי ואווי לנו לגיע לתחתון איך שאנחנו נראים אמפריה מרמלה תוכאל אותנו בלי המלח. |
אליה |
 |
|
|
לב אדום
55 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 06:57:18
|
נשלח - 29/03/2014 : 04:57:30 אף פעם לא הבנתי איך שריקות בוז אמורות להועיל
הן יגרמו לשחקנים לשחק יותר טוב? הן יגרמו להן להיות יותר מחויבים? יותר נלחמים? הן יתרמו משהו לקהל? לאווירה בקבוצה? לחיבור קהל-קבוצה?
והאקט עצמו לדעתי הוא בזוי. זאת העבודה שלהם, ייתכן וחלקם לא מצליחים לספק את הסחורה. תגידו, אם הייתם מגישים מסמכים לא מספיק מוקפדים לבוס שלכם, היה לגיטימי מבחינתכם אם הוא היה שורק לכם בוז? ומה אם מלצרתם למישהו וטעיתם בהזמנה? לגיטימי לשרוק בוז? ובטח ובטח אם מכרתם למישהו סחורה, וטעיתם במחיר או שכחתם איזה חלק אז הלקוח ישרוק לכם בוז צורם.
חלאס להיות וולגרים ומיושנים. זה שאנשים שורקים בוז במשחקי הכדורגל, לא הופך את הפעולה ללגיטימית. בקולומביה רצחו שחקן כי הוא הבקיע שער עצמי במונדיאל יש לי רעיון, בואו ניתן מכות למאור אידה, אולי זה יגרום לו להבין שהוא שחקן כדורגל...
כפי שכבר אמרו מעלי. לא חייבים לעודד בכל מחיר, אם אתם מרגישים שהשחקנים לא הרוויחו את העידוד בצדק, תעמדו ותשתקו, תאמינו לי ששתיקה ואדישות כואבים לשחקנים פי 10 מאשר שריקות בוז.
ואגב, אני לא מבין מה הטרוניות כאן...קיבלנו שתי שלישיות ממקומות 3-4, קבוצות שנלחמות על עלית ליגה, אז איפה פה ההפתעה הגדולה? אנחנו קבוצת תחתית, ושם מקומנו.
בואו נשרוד את השנה, נתאחד, נבנה קבוצה חזקה, ואז הציפיות יהיו בהתאם.
אני לא מבין מה הציפיות של אנשים כאן, לנצח את לוד ונצרת? לעלות ליגה? מה?
אנחנו קבוצה קטנה עם תקציב קטן שזה עלתה מליגה חובבנית, כל המטרה שלנו היא לשרוד עוד שנה בלאומית, ואם אפשר להתאחד כבר, מה טוב.
אז ככה
  ציטוט:
אז ככה:אמרתי בעבר ואני אומר גם כיום מצידי הקבוצה יכולה גם לרדת ליגה אך אם ישחקו בצורה מעוררת כבוד תמיד יזכו ממני לעידוד תמיכה ושירי הלל. אני מסכים שהדרך הטובה ביותר היא שתיקה רועמת ..אך לצערי זה לא קורה..ומה השחקנים למדים מזה? כבר נאמר בעבר"חוסך שבטו שונא בנו".מה שמעצבן אותי זה הדרך.אז אם השחקנים לא מתאמצים משחקים ללא רוח לחימה וללא מוטיבציה אמיתית שריקות הבוז באות להביע את מורת רוחו של הקהל..ואם כבר בוז אז מדוע לשרוק לשופט בוז ?גם הוא טועה לא?? אז במטוטא ממך לא להיות צבוע.. כשהשחקנים לא משחקים טוב כבר תקופה ארוכה מאוד בעצם מאז הדיבורים על איחוד המוטיבציה ירדה פלאים ומי שלא רואה זאת הוא עוור. בהקשר לעניין הבוס בעבודה או מלצרית שמפשלת..אז בטוח שאתה גם לא מצפה שהבוס יעמוד וימחא לך כפיים וישיר לך שירי הלל על העבודה הלא טובה שעשיתה..אך אילו היית מתאמץ ומשקיע במוטיבציה בעבודה לפחות על זה יכל לשבח אותך.למלצרית כשאתה לא מרוצה אתה לא משאיר טיפ.. ועוד דבר אם כבר..עופר עושה טעויות רבות בצורת המשחק ובהצבת שחקנים.אם כבר משחק עם שי אז לפחות שישחק איתו מאחורי החלוצים ולא כחלוץ שי איטי להחריד,מוסר מסירות מדוייקות ליריב,מאבד המון כדורים כי נאלץ לשחק עם הגב לשער..גם כשעוז נכנס המאמן לא מוריד את שי לאחור שמשחק בדרך כלל עם עוז בצורה עוורת.גן רומן ממש לא פוגע וכעוז משחק לצידו האגו שלו לא נותן למסור ולו מסירה אחת לעוז..ההגנה נראית כמו גבינה שויצרית ..ולמזלנו הגדול יש לנו שוער בשער שמציל אותנו מתבוסות גדולות יותר. אתה ואני ואחרים משלמים טת המשכורות של השחקנים ..אז כן ..אני מצפה שיכבדו אותי על כך ולפחות יתאמצו אחרת אני רואה זאת כזלזול בי ובחברי ליציע..אז כן את מורת רוחי אני אביע גם לעיתים וזה באמת קורה רק לעיתים רחוקות בצעקות בוז.
ו |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 10:14:49
|
לא מסכים שאנחנו קבוצה קטנה וחלשה.היה מפגן כוח אדיר אתמול ביציעים ובנינו אימפריה קטנה.היה מרגש אתמול ביציע. אמה מה? הקבוצה חלשה מאוד.איטית, לא מאומנת, שבלונית. המאמן רואה בדיוק את מה שאנחנו רואים.אין אגף שמאל, מסירות רוחב סתמיות ואין סופיות, הדאבל פס בין שי ועוז מזמן כבר לא עובד והכדורים הארוכים מאסף עזו לעידן או שי,אין להם סיכוי. כל הגולים שקיבלנו מהתקפה מתפרצת.קטלני עבורנו. אין למאמן פתרונות, כדי לשנות שיטה או צריך להאמין בה ולמצוא שחקנים מתאימים.זה הסגל שיש לו.הפסקנו להבקיע כי למדו אותנו. נכון להיום, אנחנו הקבוצה החלשה ביותר בליגה.אני מקוווה שהשחקנים ייצאו מהלם ויישארו בליגה. מבחינתי- גם אם נשאר ליגה, מבחינה ארגונית הצלחה, מבחינה מקצועית- כשלון. הפער בין שני המרכיבים בקבוצה,יותר מדי גדול. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 10:28:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
טוב שהעלית את הנושא, אולי עכשיו אפשר לסכם אותו לנצח נצחים.
אינסטינקטיבית - אני לא יכול לשרוק בוז להפועל. מוסרית - אני חושב שזה מעפן ודבילי. מעשית - אני חושב שזה לא יעיל ולא הוכח אף פעם אחרת.
השחקנים חטפו שלישייה שנייה תוך שבועיים בבית. עוד שבוע הם צריכים לעלות על אותו דשא כמו חדשים מול אשקלון. אני רוצה למחוא להם כפיים. כנראה שאני לא לבד.
אז תעזבו את הנושא, ושכל אחד יעשה מה שבתחת שלו.
+1 |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 10:30:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
לא מסכים שאנחנו קבוצה קטנה וחלשה.היה מפגן כוח אדיר אתמול ביציעים ובנינו אימפריה קטנה.היה מרגש אתמול ביציע. אמה מה? הקבוצה חלשה מאוד.איטית, לא מאומנת, שבלונית. המאמן רואה בדיוק את מה שאנחנו רואים.אין אגף שמאל, מסירות רוחב סתמיות ואין סופיות, הדאבל פס בין שי ועוז מזמן כבר לא עובד והכדורים הארוכים מאסף עזו לעידן או שי,אין להם סיכוי. כל הגולים שקיבלנו מהתקפה מתפרצת.קטלני עבורנו. אין למאמן פתרונות, כדי לשנות שיטה או צריך להאמין בה ולמצוא שחקנים מתאימים.זה הסגל שיש לו.הפסקנו להבקיע כי למדו אותנו. נכון להיום, אנחנו הקבוצה החלשה ביותר בליגה.אני מקוווה שהשחקנים ייצאו מהלם ויישארו בליגה. מבחינתי- גם אם נשאר ליגה, מבחינה ארגונית הצלחה, מבחינה מקצועית- כשלון. הפער בין שני המרכיבים בקבוצה,יותר מדי גדול.
יש הרבה אמת במה שאתה אומר, אבל כרגע צריך לאסוף את עצמנו, ולהאמין בקבוצה שלנו שהם יכולים לשרוד. במאבקי השרדות לקהל תומך יש המון כח. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 10:36:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
שריקות בוז זה לא לעניין. שתיקה רועמת הייתה הולמת את המצב.
המדובר באוהדים שמתחילים את המשחק מעמדה של "שתיקה רועמת" מראש. יותר טוב שנסתכל על עצמנו במראה, מי שלא מעודד במשך המשחק, יושב וחושב שמגיע לו, לא ראוי לתואר המחייב אוהד הפועל. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 10:45:15
|
שריקות בוז יכולות להיות לגיטימיות במצבים מאוד מסוימים.
במצב כמו שאתמול, הפסד לקבוצה טובה מאיתנו, ירידה לפלייאוף התחתון ותחילת מאבק ההישרדות - הדבר האחרון שהיה יכול לעזור הוא לשרוק בוז. כי אז הם היו מרגישים שאפילו אותנו הן אבדו, הכוח היחיד שלהם (אולי).
הדבר היחיד שהיה אפשר לעשות זה לעודד ולהגיד להם להרים את הראש, הם צריכים לראות אותנו ולהילחם בשבילנו. לא נותנים לילד סטירה כדי שהוא יתנהג יותר טוב, אלא מסבירים לו שאוהבים אותו, אבל צריך להתנהג יותר טוב. ההבדל הוא שהשחקנים יודעים שאנחנו לא רוצים לרדת ליגה, והאמן לי שגם הם לא רוצים, אז לבטח שלא צריך לשרוק בוז. |
 |
|
שריקות בוז  |
|
|
|