פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון- בני לוד

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עד שנגיע נשלח - 12/03/2014 : 07:30:30
ללוד יש את ההתקפה הטובה בליגה, אבל היא מצטיינת בעיקר במשחקי בית. מצד שני בשלושת משחקי החוץ האחרונים שלה היא הפסידה 1:0 (כולל להפועל בטדי).
הכל פתוח, אבל נראה שהפעם לא כדאי לעופר לשחק סגור כמו שהיה בוינטר.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
davidkipod נשלח - 17/03/2014 : 11:05:24
להוציא חוק שאסור להפסיד ביום שישי כשהמשחק הבא הוא ביום שני שאחרי.
לא בריא ללכת מדוכדכים כל כך הרבה זמן.
davidkipod נשלח - 17/03/2014 : 06:55:07
נסתפק בזה שעידן שמש שרד את חלון ההעברות.
עמרי446 נשלח - 16/03/2014 : 22:49:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

השחרור של אדלשטיין ואורי כהן היה טעות קשה .
מאז שהם עזבו אין לנו אגף שמאל בכלל וזה פוגע
בכל האיזון ומשחק ההתקפה שלנו .

אדלשטיין כיוון שזה הגיע ביחד עם הפציעה של שטיין ולגבי אורי כהן - זו הבעיה כשאתה מועדון קטן...
katamon9 נשלח - 16/03/2014 : 19:31:46
השחרור של אדלשטיין ואורי כהן היה טעות קשה .
מאז שהם עזבו אין לנו אגף שמאל בכלל וזה פוגע
בכל האיזון ומשחק ההתקפה שלנו .
אריק גוטלר-אופיר נשלח - 16/03/2014 : 14:15:38
עדיין מאוד מתוסכל מהמשחק בשישי, במיוחד מהעובדה שהמשחק תקוע ואף מסירה לא עוברת-ולמאמן אין רעיונות. שוב ושוב כדורים ארוכים, שוב ושוב דבאל-פס קצר ברחבה שלא עובד. דוכדכתי גם מהריפיון המדכא בחמש דקות האחרונות, תכונה שלא מאפיינת אותנו. פנסו עצבני, צועק על אחרים. האם משהו רע עובר על חדר הלבשה שלנו? אולי צריך להעביר להם מסר חם ומעודד מאיתנו?

roi נשלח - 15/03/2014 : 22:31:51
אני באמת לא מבין למה דור הלוי לא משחק. לדעתי אח השחקנים הכשרוניים שלנו. וגם בלי הכשרון, כל קשר אחורי שיודע גם להריץ התקפות יתקבל בברכה.
בלעדיו כל קבוצה תעשה לנו מה שעשו לוד - שומרים על רומן, עוזבים את את פנסו לנפשו, ושלושה רבעים מהכדורים כבר ינחתו לרגליהם.
מחאיי נשלח - 15/03/2014 : 21:46:14
הקטע הוא ששיחקנו יותר טוב מאשר מול הכח, רק שהפעם נתקלנו בקבוצה טובה יותר ובפיגור מוקדם. זה נגמר די גרוע, אבל לפחות אפשר להתנחם בעצירה של עמית בסיום. המרכיב המנטלי חשוב ביותר, בייחוד אם נמצא את עצמנו בפליי-אוף התחתון.

צדק מי שאמר שחסר לנו משחק אגפים, דן ועוז צריכים עוד למצוא שם אחד את השני.
אני מכריז מפה על כישלון סדרת החינוך לג'ורג'י. להזעיק את ג'ורג'י כל פעם במחצית זה אפילו יותר גרוע מפשוט לתת לו לשחק. עדיף לחזור לשיטה הישנה והרעה של ועדות משמעת, קנסות כספיים וכמובן: הזמנת הקבוצה לארוחה.

להרים את הראש, מול קבוצות עדיפות עלינו הפסדנו. מול קבוצות ברמה שלנו - בית"ר רמלה למשל - יש לנו הרבה מה לתת, ואנחנו יכולים לנצח שם. צריך יציע חזק.
eupheu נשלח - 15/03/2014 : 18:48:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

לא מסכים איתך.שיחקנו סביר, יכול להיות שאם זה נגד קבוצה אחרת היינו מנצחים.עשו לנו ביתצפר הלודניקים האלה.חייבים לנצח את ביתר (ת"א).
שבוע טוב.

תגיד הסיבה לאושר הגדול זה צריכת הצמח המתוק?

זה לא ששיחקנו סביר ,לא שיחקנו בכלל. נכון התלבשו 11 שחקנים עלו על המגרש התרוצצו להם על כר הדשא ,מדיי פעם נגעו בדבר העגול הזה ובזה זה מסתכם.
למען הצדק ,היו 2 ששיחקו ,2 השמשות ,כל השאר כלום ושום דבר.

שבוע טוב לכולנו.
אושר גדול נשלח - 15/03/2014 : 18:36:45
לא מסכים איתך.שיחקנו סביר, יכול להיות שאם זה נגד קבוצה אחרת היינו מנצחים.עשו לנו ביתצפר הלודניקים האלה.חייבים לנצח את ביתר (ת"א).
שבוע טוב.
katamon9 נשלח - 15/03/2014 : 11:31:46
לא הייתי במשחק כי אני לא מסוגל לראות שוב
את מה שראיתי נגד הכח . אין לי בעיה להפסיד
וגם לרדת ליגה אבל המינימום שאני דורש זה
לפחות נסיון לשחק כדורגל . צר לי להיות נביא זעם
אבל אין לי ספק שאם נמשיך ביכולת הנוכחית
אנחנו נרד ליגה באופן וודאי . היריבות שלנו
בתחתית , שזה רוב הליגה , מפגינות יכולת יותר
טובה משלנו ובסוף ,עם כל השגעון של הליגה ,
הקבוצות החלשות ביותר יורדות ונכון לרגע זה
אחרי אום אל פאחם אנחנו הקבוצה הגרועה בליגה .
eupheu נשלח - 14/03/2014 : 19:48:08
ברוח החג בחרו שחקנינו האהובים להתחפש לשחקני דמקה ,דן רומן מה למען השם עשית היום? נורא ואיום והברזילאי שלנו נו באמת גם ביום ממש טוב הוא לא שחקן חיזוק אלא ההפך....בכל מקרה עופר מוביל אותנו בביטחה להתקף לב בסוף השנה. הקבוצה נראית אומללה לחלוטין.
chompy נשלח - 14/03/2014 : 19:23:59
לא שיחקנו רע? כנראה לא היינו באותו משחק. חצי מצב במשחק שלם. יש לנו רק 2 שחקנים שמסוגלים לתת גול, אז אחד מהם רץ להרים את הקרנות...כי הוא היחיד שיכול להרים כדור בכיוון הכללי של רחבת היריב. גם לא מבין למה עידן הוא זה שמסתיר את בעיטות העונשין של שי. כל אחד יכול לעשות את זה. עידן צריך להיות ברחבה לעוט על איזה הדיפה של שוער היריבה עם המהירות שלו.
אושר גדול נשלח - 14/03/2014 : 19:06:52
יש לנו בעיה באגפים.צפוף באמצע ואין משחק אגפים .אין מגן שמאלי טבעי והמגן הימני יושב על הספסל מחצית.
לא שיחקנו רע.הם פשוט יותר טובים.חזרנו 5 מחזורים אחורה.
פלוני בן אלמוני נשלח - 14/03/2014 : 18:52:12
המשך ישיר למשחק בוינטר ביום שני, רק שהיום גם ההגנה לא תפקדה מול ההתקפה הקטלנית והיעילה של לוד.
אם לא בועטים לא מבקיעים ולנו אין בנמצא אחד שמסוגל לעשות את זה. אינסוף מסירות לרוחב או לאחור, כדרורים מיותרים ואיבודים שטותיים, משחק התקפה איטי להחריד (מתפרצות לא כתובות בלקסיקון שלנו). שלום לפלייאוף העליון ואם להודות על האמת, עם יכולת כזאת לא מגיע לנו להיות שם.
שבת שלום
עופר ליברגל נשלח - 14/03/2014 : 18:23:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ירושלים אדומה

משחק מגעיל ומאכזב. לוד קבוצה מגעילה ולא ספורטיבית ופשוט מתסכל להפסיד להם, מוציאים את החשק מהכדורגל.. מצד שני חייבים להודות שהם פשוט יותר טובים וחבל שאנחנו נאיבים ולא בועטים לשער כמעט..

לא היה שום דבר יוצא דופן באופן בו לוד שיחקו - משכו זמן כמו שכל קבוצה מושכת זמן, שיחקו כדורגל התקפי גם כשהיו ביתרון.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07