| משתמש |
קטמון- בני לוד  |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 12/03/2014 : 07:30:30
|
ללוד יש את ההתקפה הטובה בליגה, אבל היא מצטיינת בעיקר במשחקי בית. מצד שני בשלושת משחקי החוץ האחרונים שלה היא הפסידה 1:0 (כולל להפועל בטדי). הכל פתוח, אבל נראה שהפעם לא כדאי לעופר לשחק סגור כמו שהיה בוינטר.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 10:55:27
|
הגרמנים (מברלין) שהיו במשחק נגד הכח אמרו שיבואו גם היום. בתקווה שהם ימצאו את הדרך מגן החיות לטדי, קבלו אותם יפה ותנו להם כבוד - מי שבא לשני משחקים רצוף הוא כבר אוהד, לא כך? יאללה הפועל, ירושלים, מלחמה! |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 16:52:16
|
| איזה משחק מגעיל שלנו....לדעתי הכי גרוע העונה. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 17:04:10
|
יצאנו בזול. במחצית הראשונה התוצאה היתה צריכה להיות 3:0. הודות לעמית שמש התוצאה היתה רק 1:0. במחצית השנייה, פרט לעידן שמש (= 4 קרנות) לא ראינו דבר. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 17:17:13
|
| יכולת פשוט עלובה ומעוררת הרבה דאגה להמשך מאבקי ההישרדות . |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 17:31:47
|
| משחק מגעיל ומאכזב. לוד קבוצה מגעילה ולא ספורטיבית ופשוט מתסכל להפסיד להם, מוציאים את החשק מהכדורגל.. מצד שני חייבים להודות שהם פשוט יותר טובים וחבל שאנחנו נאיבים ולא בועטים לשער כמעט.. |
 |
|
|
פטיש ומגל אדום
22 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 17:39:26
|
אני לא חושב ששיחקנו יותר רע מבדרך כלל. אנחנו משחקים ככה מגעיל בערך מאז הניצחון על הרצליה אי שם באמצע ינואר. ההבדל הוא שהשבוע התייצבה מולנו קבוצת כדורגל טובה. באמת נהניתי מכמה מהלכים שלהם, ולדעתי הם ייתנו פייט חזק על העלייה. מה שבאמת מייאש אצלנו שאני לא רואה אור בקצה המנהרה. כנראה ששום דבר לא ישתנה. אולי קצת נשתפר כשרז שטיין (כנראה אחד מ-3 השחקנים הכי טובים שלנו לפני הפציעה, ביחד עם בראשי ועידן) יחזור. כנראה שנגזר עלינו פלייאוף תחתון, וביכולת הנוכחית באמת שצריך לדאוג ממפגש מחודש עם עמיקם שנה הבאה. לפחות קריית גת ניצחו היום.. נחמת עניים. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 18:23:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ירושלים אדומה
משחק מגעיל ומאכזב. לוד קבוצה מגעילה ולא ספורטיבית ופשוט מתסכל להפסיד להם, מוציאים את החשק מהכדורגל.. מצד שני חייבים להודות שהם פשוט יותר טובים וחבל שאנחנו נאיבים ולא בועטים לשער כמעט..
לא היה שום דבר יוצא דופן באופן בו לוד שיחקו - משכו זמן כמו שכל קבוצה מושכת זמן, שיחקו כדורגל התקפי גם כשהיו ביתרון. |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 18:52:12
|
המשך ישיר למשחק בוינטר ביום שני, רק שהיום גם ההגנה לא תפקדה מול ההתקפה הקטלנית והיעילה של לוד. אם לא בועטים לא מבקיעים ולנו אין בנמצא אחד שמסוגל לעשות את זה. אינסוף מסירות לרוחב או לאחור, כדרורים מיותרים ואיבודים שטותיים, משחק התקפה איטי להחריד (מתפרצות לא כתובות בלקסיקון שלנו). שלום לפלייאוף העליון ואם להודות על האמת, עם יכולת כזאת לא מגיע לנו להיות שם. שבת שלום |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 19:06:52
|
יש לנו בעיה באגפים.צפוף באמצע ואין משחק אגפים .אין מגן שמאלי טבעי והמגן הימני יושב על הספסל מחצית. לא שיחקנו רע.הם פשוט יותר טובים.חזרנו 5 מחזורים אחורה. |
 |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 19:23:59
|
| לא שיחקנו רע? כנראה לא היינו באותו משחק. חצי מצב במשחק שלם. יש לנו רק 2 שחקנים שמסוגלים לתת גול, אז אחד מהם רץ להרים את הקרנות...כי הוא היחיד שיכול להרים כדור בכיוון הכללי של רחבת היריב. גם לא מבין למה עידן הוא זה שמסתיר את בעיטות העונשין של שי. כל אחד יכול לעשות את זה. עידן צריך להיות ברחבה לעוט על איזה הדיפה של שוער היריבה עם המהירות שלו. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 19:48:08
|
| ברוח החג בחרו שחקנינו האהובים להתחפש לשחקני דמקה ,דן רומן מה למען השם עשית היום? נורא ואיום והברזילאי שלנו נו באמת גם ביום ממש טוב הוא לא שחקן חיזוק אלא ההפך....בכל מקרה עופר מוביל אותנו בביטחה להתקף לב בסוף השנה. הקבוצה נראית אומללה לחלוטין. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 15/03/2014 : 11:31:46
|
לא הייתי במשחק כי אני לא מסוגל לראות שוב את מה שראיתי נגד הכח . אין לי בעיה להפסיד וגם לרדת ליגה אבל המינימום שאני דורש זה לפחות נסיון לשחק כדורגל . צר לי להיות נביא זעם אבל אין לי ספק שאם נמשיך ביכולת הנוכחית אנחנו נרד ליגה באופן וודאי . היריבות שלנו בתחתית , שזה רוב הליגה , מפגינות יכולת יותר טובה משלנו ובסוף ,עם כל השגעון של הליגה , הקבוצות החלשות ביותר יורדות ונכון לרגע זה אחרי אום אל פאחם אנחנו הקבוצה הגרועה בליגה . |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 15/03/2014 : 18:36:45
|
לא מסכים איתך.שיחקנו סביר, יכול להיות שאם זה נגד קבוצה אחרת היינו מנצחים.עשו לנו ביתצפר הלודניקים האלה.חייבים לנצח את ביתר (ת"א). שבוע טוב. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 15/03/2014 : 18:48:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
לא מסכים איתך.שיחקנו סביר, יכול להיות שאם זה נגד קבוצה אחרת היינו מנצחים.עשו לנו ביתצפר הלודניקים האלה.חייבים לנצח את ביתר (ת"א). שבוע טוב.
תגיד הסיבה לאושר הגדול זה צריכת הצמח המתוק? 
זה לא ששיחקנו סביר ,לא שיחקנו בכלל. נכון התלבשו 11 שחקנים עלו על המגרש התרוצצו להם על כר הדשא ,מדיי פעם נגעו בדבר העגול הזה ובזה זה מסתכם. למען הצדק ,היו 2 ששיחקו ,2 השמשות ,כל השאר כלום ושום דבר.
שבוע טוב לכולנו.
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/03/2014 : 21:46:14
|
הקטע הוא ששיחקנו יותר טוב מאשר מול הכח, רק שהפעם נתקלנו בקבוצה טובה יותר ובפיגור מוקדם. זה נגמר די גרוע, אבל לפחות אפשר להתנחם בעצירה של עמית בסיום. המרכיב המנטלי חשוב ביותר, בייחוד אם נמצא את עצמנו בפליי-אוף התחתון.
צדק מי שאמר שחסר לנו משחק אגפים, דן ועוז צריכים עוד למצוא שם אחד את השני. אני מכריז מפה על כישלון סדרת החינוך לג'ורג'י. להזעיק את ג'ורג'י כל פעם במחצית זה אפילו יותר גרוע מפשוט לתת לו לשחק. עדיף לחזור לשיטה הישנה והרעה של ועדות משמעת, קנסות כספיים וכמובן: הזמנת הקבוצה לארוחה.
להרים את הראש, מול קבוצות עדיפות עלינו הפסדנו. מול קבוצות ברמה שלנו - בית"ר רמלה למשל - יש לנו הרבה מה לתת, ואנחנו יכולים לנצח שם. צריך יציע חזק. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
קטמון- בני לוד  |
|