פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 וגם לרמי תמר יש מה לומר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
talikch נשלח - 03/03/2014 : 15:44:26

https://www.facebook.com/HapoelJerusalemFC?fref=ts
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
dudiy נשלח - 05/03/2014 : 14:24:56
רגל עץ
יתכן שאני טועה ולכן בטעות מטעה.
הנקודה החשובה לדעתי בעקבות ארועי המשחק, שגרמו לחשש גדול אצלנו, היא האם מדובר במעט אנשים שנהגו באלימות? ואם יתברר שכך ושרוב גדול בהפועל רוצים באיחוד ויחד איתם נתמודד מול מתנגדים שמצהירים שינסו להרוס, את זה נוכל, יחד איתם, לבחון רק בסוג של בחירות.
הצעתי לפיני הצעה שתאפשר אולי סוג של בדיקה כזאת, כפי שאנחנו בחרנו.
הם יכולים לשלם ע"ח 250 ש"ח, מי שיצטרף אחר כך יוסיף את היתרה, מי שלא, יפסיד את הכסף (250).
רגל עץ נשלח - 05/03/2014 : 14:12:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dudiy
אתם צריכים לבחור נציג אחד שייצג אתכם בעמותה שתנהל את הפועל ירושלים.
איך תבחרו אותו?
האם רק מי שישלם 1200 ש"ח יהיה רשאי אצלכם לבחור אותו?

דודי, אני חושב שאתה טועה ומטעה.
בהסכם כתוב במפורש שחבר הועד המנהל המשוריין "ייבחר ע"י חברי האסיפה הכללית של עמותת האוהדים מתוך חברי העמותה המזוהים עם הפועל ירושלים."
כלומר הוא חייב להצטרף לעמותת האוהדים ולהיבחר על-ידה. אין שום מנגנון אחר.

דרך אגב, חשוב לזכור שאין שום מניעה שיהיו יותר חברי ועד מזוהים עם הפועל ירושלים, אם יעמידו עצמם לבחירה וייבחרו ע"י האסיפה.
dudiy נשלח - 05/03/2014 : 13:55:43
פיני תודה
יש ויכוח בשני הצדדים, האם אנחנו חוזרים (העוזבים) או מצטרפים (החדשים) אליכם בהפועל ירושלים, או האם אתם נבלעים בקטמון.
שתי התשובות נכונות, קטמון לא תהיה קיימת לכן אנחנו באים להפועל, אבל הפועל ירושלים תשתנה ותהפוך לקבוצת אוהדים שתנוהל ע"י עמותת קטמון.
אתם עוד לא קבוצת אוהדים, אבל ב 1.5.14 תהפכו, תשתנו לכזאת, אתם צריכים לבחור נציג אחד שייצג אתכם בעמותה שתנהל את הפועל ירושלים.
איך תבחרו אותו?
האם רק מי שישלם 1200 ש"ח יהיה רשאי אצלכם לבחור אותו?
אולי תקבעו סכום שישולם ע"ח , נניח 250 ש"ח, מקדמה לעמותת האוהדים, מי שישלם יוכל להצביע.
האירגון היחיד אצלכם המונה יותר מאדם אחד הוא "השחר האדום", תתארגנו, ובאותו כינוס שבו תבחרו נציג אחד לעמותה תאשרו או תדחו את ההסכם (כמובן בסדר הפוך, קודם תאשרו ואז תבחרו).
רגל עץ נשלח - 05/03/2014 : 13:12:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי PiniBN
בבקשה שים לב לשורה: "וכמובן שנעשה ככל שבידנו למנוע זאת בעתיד .".
זוהי הצהרה חד משמעית.

תודה.
יאני נשלח - 05/03/2014 : 12:39:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סינגל מאלט

אכן ואכן מר גבעוני היקר...

מן הידועות היא כי הרצון לאפשר לאנשים להביע את דעתם מבלי להיות מותקפים ומוקעים כ... שקר כלשהו... היא דמגוגיה מהסוג הנלוז ביותר
אף אחד
והיא כמובן שווה ואף עולה על אלימות מילולית ופיזית וקללות של מתנגדי האיחוד בהפועל ירושלים...

להגיד שתומכי האיחוד בקטמון מנסים לגמד את מה שהיה במשחק בשישי ו"נוטשים" את מי שנפגע זה שקר ודמגוגיה איך אמרת נלוזה ....מה שהיה ביום שישי לפני ואחרי המשחק זה דברים שאסור שיקרו יותר אף םפעם זה לא דברים שאפשר לעבור אליהם לסדר היום וצריך לראות איך ומה עושים בשביל שהדברים הללו לא יחזרו יותר אבל להאשים את תומכי האיחוד מקטמון באלימות בסוף המשחק כמו האנשים שתקפו זו לא לאפשר לאנשים להביעה את דעתם וזה לא חופש ביטוי זה שקר רע ומעגיל !!!

כמי שנחזה כדמגוג שקרן רע ומגעיל תותר לי זכות התגובה שתהא מעט ארכנית ברשותך:א.כמוסד דמוקרטי וכחברה דמוקרטית יאמר מיד כי ההחלטה בדבר האיחוד היא מעשה עשוי ועכשיו (ורק עכשיו )ניתן לאמר לאחר רבים להטות ! ב.החשש כאילו מי ממתנגדי האיחוד יוזם קונטרהרבולוציה ולו באמצעות פרובוקציות הוא מופרך אבל במקום זה יפה לזכור שבאמרה שהיתה שגורה בפי מהפכנים כי כשחוטבים עצים עפים שבבים נעוצה ומובנית לה העילה והזרע לכשלון המהפיכה לאורך זמן וכי כל שבב מנחיל הכעס העלבון והשנאה לדורות הבאים שיקומו על המהפיכה ובעצם בכך אנו חוזים במיקרו שלנו ובמקרו של החברה השסועה בה אנו חיים.ג.שמחתי מאד על אמירתך הפסקנית "שמה שהיה ביום שישי לפני ואחרי המשחק זה דברים שאסור שיקרו יותר אף פעם זה לא דברים שאפשר לעבור אליהם לסדר היום וצריך לראות איך ומה עושים בשביל שהדברים הללו לא יחזרו יותר" והייתי מוסיף לעולם ובעניין זה יש לך שותפים מלאים. ד. לא האשמתי אף לא אחד מחברי תומכי האיחוד באלימות אבל בהחלט האשמתי ועדיין מאשים את מי מהחברים בחוסר נכונות להתמודד עם הבעייה תוך נסיון להשתקה תוך גימוד האירוע אל מול האיחוד ואף הטלת ספק בעצם התרחשותו (ראה ההודעה של עילי ששמשה הטריגר לדברי).ו.לצערי גם כאן יש לי סיפור אישי קטן מיום ו האחרון ואשר נמצא לו ברקע דברי. טרם תחילתו של המשחק ושהחום של העניין היה ברור נגשתי לחבר הנהלה של הקבוצה שלנו ושאלתיו בדאגה מה יהיה והוא פטר אותי בתגובה זחוחה יהיה בסדר מה אתה דואג ופנה לדרכו.לאמר את האמת ואני מציע לחברי לאמץ זאת, מאז 1973 כאשר אני שומע מבעל שררה את המילים האלו אני יודע שבהחלט יש לי מה לדאוג ושום דבר לא יהיה בסדר אם לא אדאג לכך בעצמי ולקח זה מוכיח עצמו לצערי עד ליום זה ממש .ז.התעלמות מהמצוי בפנינו רק תגדיל את השסע ותאמר לי אתה עם יד הלב איך לדעתך תראה הטריבונה במשחק הראשון של העונה הבאה של הקבוצה המאוחדת ותחסוך ממני את התקוות כי לאור האירועים גם אתה לא יודע וזאת בניגוד לעונה זו שהיה ברור איך היציע יראה.ובקיצור ולעניין יוסטון יש לנו בעייה!ואוסיף לך עוד שאלה קטנה להנחתה איך אתה מסביר שותיקים רבים כמוני קשה להם עם ההחלטה הרי לכאורה אנחנו שהיינו גם בימי התפארת בשער 6 בבלומפילד ב20.6.73 היינו צריכים לשאוף לכך ולא היא!יש לי הסבר אבל זה לא הזמן ורק אם תרצה באמת להבין כי לרבים ממובילי המהלך הדבר לא היה מובן!
PiniBN נשלח - 05/03/2014 : 12:35:11
חברים אנסה לענות לשניכם.
רגל עץ, מתוך ההצהרה של ארגון השחר האדום שפורסמה שלשום:
"חברים יקרים , בשם ארגון ״השחר האדום״ , ובשמם של כל מי שהפועל ירושלים יקרה לו וחשובה לו , אנו קוראים לכם לשמור על סבלנות וסובלנות , לשמור על יריבות ספורטיבית , ולגלות הגינות .
מעולם לא הוכרנו כאוהדים אלימים , כגזענים , או כמי שלא יודעים לשמור על כבודו של האחר .
אי לכך ובהתאם לזו , אנו כארגון לא מוכנים לשום מקרה של אלימות הן בזמן המשחק ובטח שלא לאחריו או לפניו !!
וכמובן שנעשה ככל שבידנו למנוע זאת בעתיד .
מאמינים בטוחים וסמוכים שכולכם איתנו !!
ארגון ״השחר האדום״

בבקשה שים לב לשורה: "וכמובן שנעשה ככל שבידנו למנוע זאת בעתיד .".
זוהי הצהרה חד משמעית.

dudiy,
חשבנו בהתחלה על מה שאתה מציע, אבל ירדנו מזה מהר מאוד, מהסיבות:
מי זה אוהד הפועל ירושלים ?
איך נזהה אותו ?
האם יש מספר מינימום של משתתפים ? גם אם יגיעו 30 אנשים לדוגמא, עדיין נצביע ?
איך נגיע לכל אוהדי הפועל ונוודא כי הוא קיבל את ההזמנה ?
ועוד המון סוגיות שעלו.

הפועל ירושלים היא לא קבוצת אוהדים, נקודה.
dudiy נשלח - 05/03/2014 : 11:51:19
פיני
אתה כמובן לא חייב, אבל אשמח בכל זאת להתיחסותך.
חשוב לדעת כמה אוהדי הפועל מתנגדים לאיחוד. האם מדובר ב 10-20 או 100-200.
בקטמון הצביעו 93% בעד, חלק גדול מאוד מהם שוכנע להצביע כך בגלל פניות והסברים של הוועד, שי אהרון, הבריגדה, ותומכים שיש להם חברים אצלכם.
המשותף להם היה שהם רוצים לשבת יחד עם האחים שבצד השני.
אבל כל זה היה לפני המשחק.
לארגן את אוהדי הפועל לא מסובך.
יום שישי, מגרש האימונים של הפועל, ציוד הגברה, שחקן עבר שמקובל על כולם כמנחה, רשימה מראש של מי שרוצה לדבר, הצבעה, תוצאות.
רגל עץ נשלח - 05/03/2014 : 11:45:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי PiniBN
אני מדגיש, אנו נמגר ונפעל בכל הכח שמקרים כמו שהיו לא יחזרו !!!
אבל מכאן ועד להדביק סטיגמות אלימות ולהשוות את הקהל של הפועל ללה פמיליה זה מעליב, פוגע ובעיקר מרגיז.
...
סביר להניח שאתם קוראים את מה שכתבתי ומצחקקים, אבל זוהי האמת.

פיני,
להיפך - בכלל לא מצחקקים על מה שאתה כותב. הדברים שלך הם מהחשובים שנכתבים כאן.
אבל... למשפט הזה שכתבת - "אנו נמגר ונפעל בכל הכח שמקרים כמו שהיו לא יחזרו" - היה יותר משקל אם לא היה מבטא רק את דעתך האישית אלא בא כהצהרה מהאירגון שלכם. ואולי אפילו להוסיף שם את המילה "יחד". "נפעל יחד אתכם בכל הכח..."

וד"א, כמו שיפתח אמר, ההגדרה של "לה פמיליה של הפועל" הגיעה מהאנשים שלכם עצמם, לא מאיתנו.

PiniBN נשלח - 05/03/2014 : 11:32:38
יפתח,
אני מאמין בלב שלם שלא תהיה אווירה רעה בקבוצה המאוחדת, בסוף כולנו אוהדי הפועל ורוצים בהצלחת הקבוצה. כשהקבוצה תהיה על המגרש העיניים יהיו נעוצות לשם.
אבל במידה ותהיה אלימות, אפילו מילולית, של כל אחד מהצדדים (כפי שיש מצב שתהיה אלימות מצד הפועל, לא רואה סיבה שלא תהיה מצד קטמון), יש למשטרה את כל הכלים כדי להרחיק מהמגרש אדם מקלל ומסית, נגמרו הימים שאפשר לקלל כמה שרוצים, במידה ויש התססה והסתה לאלימות, האדם מוצא מן המגרש.
אנחנו לא משטרה ולא בית משפט. מי שלא יתנהג כראוי שהמשטרה תטפל בו.

מוכן להמר שלמשטרה תהיה אפס עבודה.
גבעוני נשלח - 05/03/2014 : 11:29:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

"יפתח אני מסכים איתך ברוב הדברים אני חושב שיש קבוצה לא יודע עם להגיד קטנה או גדולה בהפועל ירושלים שמתנגדת לאיחוד בכול מחיר אני לא היית עושה הכללות כי אני לא יודע עם זה הרוב שם או לא מה שאני כן יודע זה שאני בא לאיחוד עם ראש מורם אני לא צריך אישור של אף אחד בשביל ליהות גאה בצדיקת דרכי אני לא מסתיר את זהותי ולא מתבייש בא הם למישהו זה מפריע זו בעיה שלו הם הוא יפעל באלימות יש דרכים להתמודד עם זה אבל אסור לנו לתת לאנשים שמתנגדים לאיחוד מפה ומשם להפחיד אותנו אסור לנו לתת להם לנצח אני חושב שכול גילוי אלימות כול אדם שיפחד להגיע לטדי בגלל אלימות כזו או אחרת זה אומר שהפסדנו"

גבעוני - אני שמח לראות שאנחנו מסכימים על רוב הדברים. אני לא מסכים איתך עם זה שאתה שם באותו מקום את המתנגדים אצלנו ואצלם. המתנגדים אצלנו מביעים את דעתם והצביעו נגד אבל לא מאיימים על אף אחד. אתה ראית את איציק התנין מאיים על מישהו?
דבר נוסף - מה שכתבת בסוף מאוד נכון ולמעשה אולי כבר התחלנו להפסיד... אנשים אולי יפחדו לבוא לטדי בקבוצה המאוחדת. כרגע, לא יודע מה לעשות עם זה..

יפתח. לצערי אני גם מפחד מזה שכבר הפסדנו אבל אסור לנו לקבל את ההפסד הזה וצריך לפועל בכול הכוח (לא הפיזי) לכך שזה לא יקרה יותר ולשמחתי אני בטוח שיש לנו גם שותפים לכך בהפועל ירושלים שרוצים בדיוק כמנו את טובת הפועל ואווירה משפחתית ונעימה ביציעה אז כך שלא הכול עבוד אך המלכה עוד רבה
יפתחמ נשלח - 05/03/2014 : 11:24:01
"יפתח אני מסכים איתך ברוב הדברים אני חושב שיש קבוצה לא יודע עם להגיד קטנה או גדולה בהפועל ירושלים שמתנגדת לאיחוד בכול מחיר אני לא היית עושה הכללות כי אני לא יודע עם זה הרוב שם או לא מה שאני כן יודע זה שאני בא לאיחוד עם ראש מורם אני לא צריך אישור של אף אחד בשביל ליהות גאה בצדיקת דרכי אני לא מסתיר את זהותי ולא מתבייש בא הם למישהו זה מפריע זו בעיה שלו הם הוא יפעל באלימות יש דרכים להתמודד עם זה אבל אסור לנו לתת לאנשים שמתנגדים לאיחוד מפה ומשם להפחיד אותנו אסור לנו לתת להם לנצח אני חושב שכול גילוי אלימות כול אדם שיפחד להגיע לטדי בגלל אלימות כזו או אחרת זה אומר שהפסדנו"

גבעוני - אני שמח לראות שאנחנו מסכימים על רוב הדברים. אני לא מסכים איתך עם זה שאתה שם באותו מקום את המתנגדים אצלנו ואצלם. המתנגדים אצלנו מביעים את דעתם והצביעו נגד אבל לא מאיימים על אף אחד. אתה ראית את איציק התנין מאיים על מישהו?
דבר נוסף - מה שכתבת בסוף מאוד נכון ולמעשה אולי כבר התחלנו להפסיד... אנשים אולי יפחדו לבוא לטדי בקבוצה המאוחדת. כרגע, לא יודע מה לעשות עם זה..
יפתחמ נשלח - 05/03/2014 : 11:17:00
פיני היקר (באמת!),
לרגע אני לא מאשים את כל אוהדי הפועל באלימות ולא את רוב אוהדי הפועל ולא חצי וכו".. מדובר באמת בקבוצה לא גדולה. אבל. מה שאני מרגיש ששאר אוהדי הפועל לא מבינים איזו השפעה יש לזה על חלק גדול מאוהדי קטמון ועדיין עסוקים בזה שפגענו בהם ולא מבינים שעכשיו המצב השתנה. אנחנו מרגישים מאוימים. אם אוהדי היריבה אלימים אז בסדר, אין מה לעשות.. אבל אם האוהדים שאני ושאר החבר'ה אמורים לשבת איתם באותו יציע אלימים כלפיי אז זה מפחיד. אוהדי קטמון יכולים להתמודד עם אלימות מאוהדי היריבה אבל כשזה בא מבפנים, זה משהו אחר.
אלימות לא בהכרח חייבת להיות שאיזה אוהד יבוא ויוריד לי כאפה או נוגרה בעין. האווירה יכולה להיות אלימה וזה מספיק כדי להרוס. ברור שגם אצלנו מקללים אבל האווירה לא אלימה. תחשוב איזה מאמץ זה היה להרחיב את המעגל הזה של אוהדי הפועל - להביא אוהדים חדשים ולהחזיר חלק מהותיקים. זה מרקם מאוד עדין שעלול להחרב די בקלות בנסיבות האלו. ואני מדגיש - הנסיבות האלו. כי בנסיבות אחרות, זו קהילה די חזקה לדעתי.
ואגב, הם קראו לעצמם "לה פמיליה של הפועל"..
dudiy נשלח - 05/03/2014 : 10:51:59
פיני
אוהדים כמוך יצאו לפני שבע שנים (לא הייתי ביניהם ) והקימו והפעילו קבוצה שהגיע לליגה שהפועל ירושלים נמצאת בה. אתה בשנים הללו הלכת למשחקי בית וחוץ ועודדת את הקבוצה שלך , האם אין ביכולתך לארגן מפגש לאוהדים שלכם ובו תקיימו הצבעה על ההסכם? התארגנות אחת , זה הכול.
גבעוני נשלח - 05/03/2014 : 10:41:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:

אז מה זה מה שהולך להיות?

תכנסו בכל מי שלא חושב כמוכם?
מתחיל להמאס שאומרים לי מה לחשוב ממה להבהל וממה לא.

זה לא מה שהולך להיות זה מה שקורה בדיוק עכשיו וכהמשך לקמפיין האגרסיבי שנוהל על ידי תומכי האיחוד והטכניקה כרגע מאד מענינת ראשית מספרים לך שיש דברים יותר חשובים וגם טורחים להגיד לך שאתה מנפח וחופר ןלבסוף לא רק שמגמדים את העיניין אלא גם מטילים ספק בהתרחשות הארוע(עילי:"...אז היה כנראה מקרה אלימות לא נעים...."כנראה לא בטוח? מישהו משקר פה?ואז גם יש אשמים, בפעם הבאה אתם שנפגעתם תעמדו עם ביצים והמסקנה?יאללה לאיחוד !משמע אותה קהילה שהיתה איננה עוד ואלו שנפגעו נניח לנפשם מאחורינו כי יש אגנדה ומה לנו ולמציאות אם אפשר בקלות לבטלה ולדהור אל אחינו שממתינים לנו בנפש חפצה אבל רצוי מבחינתם וכמאמרם רק בזחילה!ואוסיף ואחפור כי מי שמוחל על כבודו ....וזו היתה רק ההתחלה!

+ 2 לפחות . זה בדיוק מה שקורה כאן !!!!

הדמגוגיה שלכם לא שונה מהדמגוגיה של מי שלא רוצה איחוד בהפועל ירושלים אתם צד שני של אותו מטבע שקרים ומניפולציות בלי קשר לאמת זה זה בדיוק מה שקורה כאן! !!!!!!

לא, מה שקורה כאן זה ש-93% אחוז הצביעו בעד האיחוד כי אוהדים מהפועל ואוהדים מקטמון אמרו לנו שאין מה להבהל מכמה אנשים שמתנגדים לאיחוד בהפועל ירושלים. מה שהסתבר שיש שם לא מעט מתנגדים, חלקם באופן אלים ורובם אולי רוצים איחוד אבל לא כמו שאנחנו רוצים שזה אומר: לבוא בכיף למשחק כדורגל, להביא את המשפחה, לא לפחד שיקללו אותך אם אתה עם צעיף של קטמון או שר שיר של קטמון ושלא יאשימו אותך כל היום בהתנשאות או שמישהו אמר "סאדר" או שבגדת או שתזחל בחזרה אלינו ושאתה בן אובד ושאתה בעצם בית"ר. אם אני בית"ר אז למה צריך איחוד לעזאזל? כרגע נראה שיש כאן שתי קבוצות שונות עם יותר הבדלים ביניהן מאשר מכנה משותף.
אה, ונזכרתי בעוד משהו: פעם אחת כבר איבדתי את הקבוצה שלי. לא רוצה לאבד אותה בפעם השנייה.

יפתח אני מסכים איתך ברוב הדברים אני חושב שיש קבוצה לא יודע עם להגיד קטנה או גדולה בהפועל ירושלים שמתנגדת לאיחוד בכול מחיר אני לא היית עושה הכללות כי אני לא יודע עם זה הרוב שם או לא מה שאני כן יודע זה שאני בא לאיחוד עם ראש מורם אני לא צריך אישור של אף אחד בשביל ליהות גאה בצדיקת דרכי אני לא מסתיר את זהותי ולא מתבייש בא הם למישהו זה מפריע זו בעיה שלו הם הוא יפעל באלימות יש דרכים להתמודד עם זה אבל אסור לנו לתת לאנשים שמתנגדים לאיחוד מפה ומשם להפחיד אותנו אסור לנו לתת להם לנצח אני חושב שכול גילוי אלימות כול אדם שיפחד להגיע לטדי בגלל אלימות כזו או אחרת זה אומר שהפסדנו
PiniBN נשלח - 05/03/2014 : 10:32:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:

אז מה זה מה שהולך להיות?

תכנסו בכל מי שלא חושב כמוכם?
מתחיל להמאס שאומרים לי מה לחשוב ממה להבהל וממה לא.

זה לא מה שהולך להיות זה מה שקורה בדיוק עכשיו וכהמשך לקמפיין האגרסיבי שנוהל על ידי תומכי האיחוד והטכניקה כרגע מאד מענינת ראשית מספרים לך שיש דברים יותר חשובים וגם טורחים להגיד לך שאתה מנפח וחופר ןלבסוף לא רק שמגמדים את העיניין אלא גם מטילים ספק בהתרחשות הארוע(עילי:"...אז היה כנראה מקרה אלימות לא נעים...."כנראה לא בטוח? מישהו משקר פה?ואז גם יש אשמים, בפעם הבאה אתם שנפגעתם תעמדו עם ביצים והמסקנה?יאללה לאיחוד !משמע אותה קהילה שהיתה איננה עוד ואלו שנפגעו נניח לנפשם מאחורינו כי יש אגנדה ומה לנו ולמציאות אם אפשר בקלות לבטלה ולדהור אל אחינו שממתינים לנו בנפש חפצה אבל רצוי מבחינתם וכמאמרם רק בזחילה!ואוסיף ואחפור כי מי שמוחל על כבודו ....וזו היתה רק ההתחלה!

+ 2 לפחות . זה בדיוק מה שקורה כאן !!!!

הדמגוגיה שלכם לא שונה מהדמגוגיה של מי שלא רוצה איחוד בהפועל ירושלים אתם צד שני של אותו מטבע שקרים ומניפולציות בלי קשר לאמת זה זה בדיוק מה שקורה כאן! !!!!!!

לא, מה שקורה כאן זה ש-93% אחוז הצביעו בעד האיחוד כי אוהדים מהפועל ואוהדים מקטמון אמרו לנו שאין מה להבהל מכמה אנשים שמתנגדים לאיחוד בהפועל ירושלים. מה שהסתבר שיש שם לא מעט מתנגדים, חלקם באופן אלים ורובם אולי רוצים איחוד אבל לא כמו שאנחנו רוצים שזה אומר: לבוא בכיף למשחק כדורגל, להביא את המשפחה, לא לפחד שיקללו אותך אם אתה עם צעיף של קטמון או שר שיר של קטמון ושלא יאשימו אותך כל היום בהתנשאות או שמישהו אמר "סאדר" או שבגדת או שתזחל בחזרה אלינו ושאתה בן אובד ושאתה בעצם בית"ר. אם אני בית"ר אז למה צריך איחוד לעזאזל? כרגע נראה שיש כאן שתי קבוצות שונות עם יותר הבדלים ביניהן מאשר מכנה משותף.
אה, ונזכרתי בעוד משהו: פעם אחת כבר איבדתי את הקבוצה שלי. לא רוצה לאבד אותה בפעם השנייה.

יפתח, אני מאוד מכבד אותך, אבל - אני חושב שאתה נסחף יתר על המידה ומפליג בתחושת האי-בטחון שלך.
נכון שהאירועים ביום שישי היו נוראיים, נכון שאנחנו חייבים להבטיח שמקרה כזה לא יחזור. אבל, אני רוצה להזכיר לכולכם - הקהל של הפועל ירושלים, זה שלא הייתם חלק ממנו 7 שנים, מעולם לא היה אלים, אף פעם לא הייתי עד למריבה או לאלימות. אוהדי הקבוצות היריבות בדר"כ יושבים לידנו ללא כל הפרדה ולא זכור לי כל אירוע של אלימות, מלבד חילופי קללות לפני שנתיים עם הקהל של יבנה, אבל זה יבנה אז זה ברור.
הייתי מפליג ואומר שהקהל של הפועל הוא ברובו "חננה".

ככל שהשנים בקבוצות נפרדות הלכו וגדלו, כך נפער תהום גדול יותר, האוהדים אצלנו ספגו במהלך שנים קריאות "סאדר" "לקקנים לסאסי" "שוברי שביתה" ועוד ועוד, ברור שבמהלך הדרבי יהיו אמוציות כלפי שחקן כמו שי אהרון, שבסוף עונת 2010 אמר לנו שהוא נשאר בהפועל וחודש אחרי עבר לקטמון. בסה"כ מדובר באנשים עם רגשות שהלכו אחרי הקבוצה שלהם לכל חור בארץ על אף כל ההשמצות נגדם. לי באופן אישי מאוד הגיוני התפרצות הרגשות שהייתה בדרבי, אבל יש קוים אדומים שלא חוצים ואני חושב שנחצו קוים אדומים.
אני מדגיש, אנו נמגר ונפעל בכל הכח שמקרים כמו שהיו לא יחזרו !!!
אבל מכאן ועד להדביק סטיגמות אלימות ולהשוות את הקהל של הפועל ללה פמיליה זה מעליב, פוגע ובעיקר מרגיז.
הקהל של הפועל מורכב מסביבות 2000 איש, 1950 לא מעורבים כלל בכל הנעשה, אוהדים פשוטים, 50 מעורבים בתהליך האיחוד ומה שקורה בקבוצה. האם בהדבקת הסטיגמה של קהל אלים שיהרוס את כל הכיף בקטמון אתה חושב על ה1950 ? אולי ב1950 אנשים יש אנשים בדיוק כמוך שרוצים קבוצה אחת, רוצים לבוא בכיף למשחקים ולהצטרף לחניית העגלות שיש ביציע ?
הכי קל זה להכליל ולהסיק ממקרה אחד על הכלל - הכי חכם וקשה זה לחשוב טיפה לפני שמכלילים.

סביר להניח שאתם קוראים את מה שכתבתי ומצחקקים, אבל זוהי האמת.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07