פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מכתבו של אוהד בדף של השחר האדום

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
mbs נשלח - 03/03/2014 : 09:16:19
תעשו לעצמכם טובה ותקראו את המכתב שאותי ריגש של דן בן שטרית בדף של השחר האדום. כשקראתי הבנתי טוב יותר את נקודת השקפתם והעלבון שחשים שם האוהדים וחזרה אצלי האופטימיות לעתיד משותף טוב יותר. סחטיין דן
1   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רבי מאיר נשלח - 03/03/2014 : 12:09:22
קראתי את המכתב ואני חושב שהוא מאד יפה ומרגש.

אבל, הוא לא ממש מחדש לי כמעט כלום:
אני כבר מבין את תחושת חוסר האונים של אוהדי המקורית ואני גם רואה כמה קשה להם לייסד ארגון אוהדים שיכול לנהל ישיבות והצבעות (ומשום כך הם לא צד לתהליך שמתרחש כאן).
אני כבר מכיר בזה שהשיח מהצד שלנו נסחף (בלשון עבר) לזילזול באוהדי המקורית (כבר כמעט לפני שנה הובן ע"י רובנו שיש לשנות את הנוסח - לדוגמא הפסקנו לקרוא להם בכינוי המזלזל "אוהדי סאדר").

שמחתי על ההבנה שהוצגה בנוגע לאחריות של אוהדי המקורית לשיח שנוצר (גם אם עדיין חשתי בסלחנות מוגזמת לקילקולים שלהם).

שמחתי גם על ההצעה שלו ליזום מפגשי אוהדים, אבל אני חושש שאוהדי המקורית כל כך לא מאורגנים שאין לי שום בטחון שאחרי מפגשים פוריים לא יצוץ אוהד ממורמר חדש שיציב לעצמו מטרה לרסק את האיחוד הזה.

לכן לצערי אני לא יכול להגיד שהמכתב הזה השיב לי את האופטימיות.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07