| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| katamon9 |
נשלח - 01/03/2014 : 18:41:13 http://sports.walla.co.il/?w=/157/2725196 |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| קטמון ותיק |
נשלח - 02/03/2014 : 15:19:55 בדיונים הפנימיים בקרב אוהדי קטמון קודם להצבעה היו מי שנשאו את נס "לא רק איחוד בין הקבוצות אלא גם איחוד בין האוהדים". מה שראינו, שמענו וחלקנו גם חוו במשחק האחרון הוא הדבר הכי רחוק מ"אהבת אחים". מי שקילל גידף ותקף (או איים לתקוף) לא היה קומץ. בהנחה שכמות הצופים שישבו ביציע המזרחי היא בערך מיצוי כמות האוהדים של הפועל ירושלים בלי הזמנות קומבינות ("תכניס אותי") וצווי גיוס של שחקני קבוצות הנוער ודרומה ובני המשפחות - אז אלה ששרו את השירים המסויימים - לא היו קומץ. ועצה לאלה מקרבם שמתנגדים להתנהגות הזו - הצעה: אתם שוחרי האיחוד תגיעו בהמוניהם למשחק נגד בני לוד ותניפו שלט: אוהדי הפועל ירושלים בעד האיחוד נגד האלימות כלפי הפועל קטמון ואוהדיה.
ולא פחות חשוב מכך: המשפחה הראשונה שתחדול מלהגיע למשחקים בגלל אותה התנהגות תהיה הסיבה שאגורה שחוקה אחת שהושקעה במאמצי האיחוד לא היתה שווה!
|
| א.ד גורדון |
נשלח - 02/03/2014 : 13:09:12 מגעיל, מדאיג ומעורר חלחלה. אבל אסור לתת לזה לערער את המטרה לשמה התכנסנו ואת הערכים שאנחנו מאמינים בהם. תנו להם לטבוע ברפש של עצמם ולהיחנק מהסירחון. בינתיים נעשה את מה שאנחנו מאמינים בו. זה עדיף מהלקים מליציות ולהיכנס למלחמת כנופיות חסרת היגיון ולהגיב באלימות חסרת הצדקה. לא? |
| אליה |
נשלח - 02/03/2014 : 09:43:58 תבוא אלינו אנחנו נשמח אתה רצוי מאוד ואני גם מבטיח את בטחונך.גם אם זה מפריע לך לא נפרסם את זה .תבוא אנחנו זה אתה ואתה זה אנחנו..... |
| עופר האדום |
נשלח - 02/03/2014 : 09:36:45 האמת שאני מתבייש ועוד יותר מאוכזב . עם האנשים הללו אני אמור להמשיך לשבת עד סוף העונה ביציע . רק מחזק אצלי את ההחלטה לא להמשיך להגיע למשחקים העונה -וזה חבל . |
| galhyt |
נשלח - 02/03/2014 : 02:02:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד788
ציטוט: נשלח במקור על ידי דיקסי
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
האוהדים האלה גועל נפש. הם לא אוהדים, הם טינופת, הם חלאות. הם בושה לכל מי שלבש חולצה אדומה של הפועל ירושלים. אסור לתת לאוהדים האלה את הסיפוק.צריך לטפל בהם באמצעות המשטרה, באמצעות גורמי האבטחה, ולהפיק לקחים. בזה שנכנעים להם, בעצם שמים אותם מעל הפועל ירושלים, ומעל הפועל קטמון. והם לא. הקאת מהם- הם ניצחו. הקאת אותם - אתה ניצחת.
כבר הקאנו אותם וניצחנו. למה להתעקש לבלוע אותם שוב?
עלינו על GALHYT אז פתחת משתמש חדש? הודעות קצרות ומתסיסות זה הכי שווה!
ניצחת, יש איחוד, מה אתה רוצה מהחיים שלי עכשיו? |
| אהוד788 |
נשלח - 02/03/2014 : 01:36:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי דיקסי
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
האוהדים האלה גועל נפש. הם לא אוהדים, הם טינופת, הם חלאות. הם בושה לכל מי שלבש חולצה אדומה של הפועל ירושלים. אסור לתת לאוהדים האלה את הסיפוק.צריך לטפל בהם באמצעות המשטרה, באמצעות גורמי האבטחה, ולהפיק לקחים. בזה שנכנעים להם, בעצם שמים אותם מעל הפועל ירושלים, ומעל הפועל קטמון. והם לא. הקאת מהם- הם ניצחו. הקאת אותם - אתה ניצחת.
כבר הקאנו אותם וניצחנו. למה להתעקש לבלוע אותם שוב?
עלינו על GALHYT אז פתחת משתמש חדש? הודעות קצרות ומתסיסות זה הכי שווה! |
| אליה |
נשלח - 02/03/2014 : 01:32:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי Gorbin
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
הנהלה , אני מקווה שבדרבי הבא תדאגו שלא תהיה אפשרות לבבונים להתקרב לשחקנים שלנו .
לי דווקא יש בקשה אחרת, למרות הכל. הנהלה יקרה, אני מקווה שהדרבי הבא יהיה נגד הבבונים האמיתיים, ולא נגד אחים שלנו ואלה שישבו איתנו באותו יציע עד לא מזמן.
ולנושא- הקומץ שמבצע מעשים אלו, מקומם ביציע המזרחי, במשחק שממש עכשיו בטדי. דבר בשם עצמך לי אין אחים בהמות משווים אותנו לביתר ומתנהגים כמו ביתר. דוחה.
|
| האיש עם הצעיף האדום |
נשלח - 01/03/2014 : 21:19:57 לא לשלם לחברת האבטחה ולפטר אותה.
לא עשו את עבודתם אתמול גם לפני המשחק
איפשרו לכמה בבונים להגיע למערבי דרך הדשא
ואחרי המשחק הסיפור עם שי.
חברים, שכל אחד יכניס לראש שלו ויפנים שאין להם סיכוי מולנו.
מה שאנחנו (הרוב הגדול) יחליט - זה מה שיהיה
וזה בדיוק הפחד הכי גדול שלהם.
חלק מהם גם טרולים בפורום הזה וזה מה שצריך לשדר להם
לא לתת להם את הסיפוק
יאללה הפועל
|
| OrenDf |
נשלח - 01/03/2014 : 21:10:53 אני בכלל לא חושש, אני חושב שנעיף אותם בקלות וזה יהיה הדבר הכי טוב שנוכל לעשות. צריך יהיה לעבוד על זה קשה, בלי להתחסד ולנצח. כי גזענים ואלימות צריך למגר!
הם לא רוצים איחוד איתנו לא בגלל שהם שונאים אותנו אלא בגלל שהם מפחדים. בגלל שהם יודעים שהמשפחות, הנוער והאנרגיות שלנו יעלימו אותם ולא יהיה להם מקום להוציא את התיסכול העלוב שלהם.
שמעתי אותם צועקים בחוץ "אנחנו הלה פמיליה של הפועל ירושלים" - לא מקובל ולא יהיה. יהיה כיף לסלק אותם. איחוד עכשיו! |
| avitemkin |
נשלח - 01/03/2014 : 21:08:47 ראשית, אנו לא הראשונים, וגם לא האחרונים שנתקלים באלימות בכדורגל, וניתן לטפל בתופעה. מה שחשוב להבין הוא שאלימות של "קומץ" משגשגת רק כאשר יש סביבה תומכת, של אוהדים סבילים אשר בלב תומכים במעשי אלימות. מבחינה זו יש הבדל בין הקומץ הסאד"רי והקומץ הצהוב, זה האחרון מוקף בסביבה אוהדת. מבחינה זו, אם היה צריך משהו כדי שהקומץ הסאד"רי יהיה מובדד, גם בתוך היציע של הפועל ירושלים, זה קרה אתמול ביציע המזרחי ובחניון הסמוך לו. כל הסיפור שקבוצה של 50 איש יכול לתת הטון כאשר הסביבה עוינת אותם הוא מופרך. בקבוצה הזו, 20, 50 או 70 ניתן יהיה לטפל כי הקהל האדום יהיה עוין מאד כלפיהם. ניתן אז לבודד אותם אחד, אחד. כל פעם מטפלים באחד או שניים באמצעים מינהליים ומשפטיים. איש לא יגן עליהם, והם יצטרכו להתמודד לבד מול התביעה, הצו, התלונה במשטרה או כל אמצעי אחר. בסופו של דבר, השמות והפרצופים מוכרים, ואין צורך בהפיכת הסיפור ליותר ממה שיש. |
| קראנקו |
נשלח - 01/03/2014 : 21:06:21 מי ביקש לבלוע אותם ? שאותם 10 כולירות לא יבואו מצידי, ואם יבואו שלא יכניסו אותם, ואם יכניסו והם ירעילו, שירחיקו אותם. מתי הקאת אותם ? |
| דיקסי |
נשלח - 01/03/2014 : 21:02:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
כבר הקאנו אותם וניצחנו. למה להתעקש לבלוע אותם שוב? |
| עד שנגיע |
נשלח - 01/03/2014 : 20:56:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
כפיר, לשמחתנו הרבה אנחנו לא יודעים לדבר בשפה שלהם. במצב כזה בין אם תרצה או לא, הם יהיו הדומיננטיים, והם יקבעו את הלך הרוח. סמוך עליהם שיש להם מספיק ניסיון וידע איך לעשות זאת בדרך שלא תביא לידי כך שהמשטרה תוכל להתערב בנעשה, ולראיה שאתמול קרה מה שקרה ולא ידוע לי על התערבות משטרתית עד עתה, ואני אשמח אם מישהו יוכל ליידע אותי שאני טועה בעניין, ושהמשטרה כן מעורבת בעניין ושבוצעו מעצרים. |
| קראנקו |
נשלח - 01/03/2014 : 20:45:00 האוהדים האלה גועל נפש. הם לא אוהדים, הם טינופת, הם חלאות. הם בושה לכל מי שלבש חולצה אדומה של הפועל ירושלים. אסור לתת לאוהדים האלה את הסיפוק.צריך לטפל בהם באמצעות המשטרה, באמצעות גורמי האבטחה, ולהפיק לקחים. בזה שנכנעים להם, בעצם שמים אותם מעל הפועל ירושלים, ומעל הפועל קטמון. והם לא. הקאת מהם- הם ניצחו. הקאת אותם - אתה ניצחת. |
| Gorbin |
נשלח - 01/03/2014 : 20:32:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
הנהלה , אני מקווה שבדרבי הבא תדאגו שלא תהיה אפשרות לבבונים להתקרב לשחקנים שלנו .
לי דווקא יש בקשה אחרת, למרות הכל. הנהלה יקרה, אני מקווה שהדרבי הבא יהיה נגד הבבונים האמיתיים, ולא נגד אחים שלנו ואלה שישבו איתנו באותו יציע עד לא מזמן.
ולנושא- הקומץ שמבצע מעשים אלו, מקומם ביציע המזרחי, במשחק שממש עכשיו בטדי. משווים אותנו לביתר ומתנהגים כמו ביתר. דוחה. |
|
|