| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| סינגל מאלט |
נשלח - 26/02/2014 : 01:02:41 חבר שאל.... ואני לא בטוח שאני יודע את התשובה...
במידה והאיחוד יוצא לפועל... והפועל ירושלים יורדת ליגה... וקטמון נשארת...
באיזו ליגה נשחק?
(כאוהד הפועל ירושלים מ-1969 התשובה ברורה לי) |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| מרדוך |
נשלח - 27/02/2014 : 09:41:55 משחקים לפי הקבוצה שממוקמת יותר גבוה. |
| eupheu |
נשלח - 27/02/2014 : 09:22:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
נראה לי שלא יהיה מנוס אלא ללכת ולעודד עם כל הקהל הנפלא שלנו גם אותם... שהרי הם זה אנחנו לא...??? במצב כזה כשהטריבונה מלאה באוהדים (זה כבר למעשה תחילתה האיחוד והתגשמותו...). אני מאמין שמול יציע מלא יותר ממה שיש להם, ודחיפה מהקהל הם יוכלו לסיים לפחות במקום 13 ומעלה...
ויפה שעה אחת קודם
רעיון הזוי. לא מבין איך אפשר לעשות את זה ברמה הרגשית וברמה הפראקטית (כן בואו נזרים עוד אלפי שקלים לכיסו של סאסי..) |
| ali |
נשלח - 26/02/2014 : 21:15:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
נראה לי שלא יהיה מנוס אלא ללכת ולעודד עם כל הקהל הנפלא שלנו גם אותם... שהרי הם זה אנחנו לא...??? במצב כזה כשהטריבונה מלאה באוהדים (זה כבר למעשה תחילתה האיחוד והתגשמותו...). אני מאמין שמול יציע מלא יותר ממה שיש להם, ודחיפה מהקהל הם יוכלו לסיים לפחות במקום 13 ומעלה...
ויפה שעה אחת קודם |
| רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 26/02/2014 : 19:03:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור1
חשוב לעלות למגרש ביום ששי , ושקטמון תנצח את המשחק בגדול , עם פנינו למקום גבוה יותר בטבלה . זה הדבר היחיד שחשוב כרגע.
מצטרף, ככול שקטמון תהיה חזקה יותר האיחוד רק מתקרב
|
| הולך ברגל |
נשלח - 26/02/2014 : 13:44:32 [/quote] מצטרף, ככול שקטמון תהיה חזקה יותר האיחוד רק מתקרב [/quote] |
| פועל ותיק |
נשלח - 26/02/2014 : 13:26:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור1
חשוב לעלות למגרש ביום ששי , ושקטמון תנצח את המשחק בגדול , עם פנינו למקום גבוה יותר בטבלה . זה הדבר היחיד שחשוב כרגע.
מצטרף, ככול שקטמון תהיה חזקה יותר האיחוד רק מתקרב |
| יוצר אור1 |
נשלח - 26/02/2014 : 13:14:29 חשוב לעלות למגרש ביום ששי , ושקטמון תנצח את המשחק בגדול , עם פנינו למקום גבוה יותר בטבלה . זה הדבר היחיד שחשוב כרגע. |
| איתן610 |
נשלח - 26/02/2014 : 12:07:30 צריך ללכת פה בשני מסלולים וישתכן ובעתיד יפגשו. הראשון הוא המסלול הספורטיבי שבו חייבים לנצח ולסיים הכי גבוה שאפשר גם משום שהתגמול הכספי גבוה יותר במיקום גבוה, גם כי זה ממצב אותנו נהדר לשנה הבאה, גם כי זה יביא עוד אוהדים בשנה הבאה ואחרון בכדי להמנע מעוד דרבי מול הפועל ירושלים אם נהיה באותו פליי אופ.
המסלול השני הוא מסלול שאין לנו כל כך שליטה עליו משום שהוא קשור לחוקים של ההתאחדות, שקובעים מה מותר ומה אסור, ואני לא בטוח שזה בכלל לבחירתנו. אם כתוב שאי אפשר למזג (כמו שאי אפשר לשנות שם אלא רק להוסיף את שם הספונסר) אז בטח יש עוד חוקים מגבילים כאלה. אני סמוך ובטוח שההנהלה המצויינת שלנו תעשה הכל בכדי שלא נמצא עצמנו בליגה א.
ועוד אנקדוטה שבטח תעצבן פה כמה אבל.... ראשית הפועל ירושלים עדיין לא ירדו (מאחל להם בהצלחה מעדיף אותם על יבנה שעריים כ"ס) אז בוא נעשה תרגיל הפוטטי. והיה והם יעמדו בפני ירידה והאיחוד יאושר על כל סעיפיו וכל צדדיו (סאסי, עירייה, משרד הפנים ועוד ועוד), נראה לי שלא יהיה מנוס אלא ללכת ולעודד עם כל הקהל הנפלא שלנו גם אותם... שהרי הם זה אנחנו לא...??? במצב כזה כשהטריבונה מלאה באוהדים (זה כבר למעשה תחילתה האיחוד והתגשמותו...). אני מאמין שמול יציע מלא יותר ממה שיש להם, ודחיפה מהקהל הם יוכלו לסיים לפחות במקום 13 ומעלה...
ותחשבו על זה.... |
| eupheu |
נשלח - 26/02/2014 : 11:36:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
עולים ביום ששי ובזה שאחריו ובכל משחק כדי לנצח ולהמשיך את ההצלחה שלנו ( טפו טפו טפו ) ואני מבקש להזכיר לכולם שיש רק דבר אחד בנושא של האיחוד נכון לעכשיו: הסכם עקרונות בין ליפקין לקטמון. ועד שהכל יתברר ויסתדר אנחנו קובצה לגיטימית שמחפשת את ההישגיות ואת ההצלחה ואת הכסף (גם מילה לא גסה ).
מעריך את הרצון להנמיך להבות ולהמשיך לעבוד כאילו כלום לא קרה. אבל אני מקווה שיש משהו מעבר ל"יהיה בסדר" ,ירון אתה מוזמן להוסיף עוד מידע בפורום העמותה אם לא נוח לך כאן. |
| omereshef |
נשלח - 26/02/2014 : 11:33:05 זה אומר שהכח ביום שישי? |
| yarond |
נשלח - 26/02/2014 : 11:14:32 עולים ביום ששי ובזה שאחריו ובכל משחק כדי לנצח ולהמשיך את ההצלחה שלנו ( טפו טפו טפו ) ואני מבקש להזכיר לכולם שיש רק דבר אחד בנושא של האיחוד נכון לעכשיו: הסכם עקרונות בין ליפקין לקטמון. ועד שהכל יתברר ויסתדר אנחנו קובצה לגיטימית שמחפשת את ההישגיות ואת ההצלחה ואת הכסף (גם מילה לא גסה ). |
| יפתחמ |
נשלח - 26/02/2014 : 11:13:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
לפי הבנתי הקלושה... קטמון חדלה להתקיים למעשה ולכן היא יוצאת מהמשחק (תרתי משמע). לפיכך היכן שהפועל ירושלים תסיים שם נשחק...
נכון. וטוב שכך. קבוצה מאוחדת בליגה א' לא מפחידה אותי, נטרוף אותם.
ניסיתי לספור עד עשר כדי להרגע. אח"כ עד מאה, בינתיים הגעתי לחמש-מאות ואני עדיין עצבני רצח. אני חושב שאתה צריך לעשות חושבים מאוד רציני: כל אלו שמייחלים לאיחוד גררו פה הרבה מאוד שפחות מייחלים לו.. אני חושב שאם אתה כל כך אוהב את הפועל אז אתה פשוט יכול ללכת לשם. הם שם. מחכים. כל אלו שאתם מתים להתחבק אתם ותוך כדי אתם משתינים (דימוי השתן חביב עלי) על כל אלו שהצטרפו/חזרו להפועל או אלו שהיו שם כל הזמן אבל "מאוהבים" בקטמון. במקום לחשוב על אלגד כל היום תתחיל להתפייס פה עם עינם ועם כל אלו שבהחלט גם בזכותם יש לנו את קטמון. אם קטמון לא יורדת לליגה א' אין שום סיבה ביקום שנהיה שנה הבאה בליגה א'. שום סיבה!!! |
| eupheu |
נשלח - 26/02/2014 : 10:53:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אני חושב שרצוי מאוד לדחות דיון תיאורטי שכזה לאחרי המשחק בכלל. ועדיף לאחרי ה 30 באפריל. אף אחד עדיין לא ירד. האיחוד עוד לא סגור סופת וחוץ מלפתוח פה עוד חזית פנימית ביננו לא נשיג כלום. בואו נתרכז בלמלא את המערבי ולהביא 3 נקודות ליגה בשישי.
ממש לא מסכים. אין פה שום דיון ,רוצים לדעת את המצב התקנוני לאשורו. אני לא מוכן שיבזבזו את הזמן והאנרגיה שלי אם אין שום משמעות ספורטיבית להופעה שלנו במגרש. |
| gideon |
נשלח - 26/02/2014 : 10:47:49 אני חושב שרצוי מאוד לדחות דיון תיאורטי שכזה לאחרי המשחק בכלל. ועדיף לאחרי ה 30 באפריל. אף אחד עדיין לא ירד. האיחוד עוד לא סגור סופת וחוץ מלפתוח פה עוד חזית פנימית ביננו לא נשיג כלום. בואו נתרכז בלמלא את המערבי ולהביא 3 נקודות ליגה בשישי. |
| האחים מרילי |
נשלח - 26/02/2014 : 10:43:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
לפי הבנתי הקלושה... קטמון חדלה להתקיים למעשה ולכן היא יוצאת מהמשחק (תרתי משמע). לפיכך היכן שהפועל ירושלים תסיים שם נשחק...
נכון. וטוב שכך. קבוצה מאוחדת בליגה א' לא מפחידה אותי, נטרוף אותם.
לא טוב שכך וגם לא מדוייק. ירון אמר באסיפה שבתסריט שכזה הוא בטוח שליפקין "יגלה גמישות". תבין את זה איך שתרצה, אבל לי די ברור מה הכוונה. ולגבי לטרוף את ליגה א', כבר שמענו על גלקטיקוס שטורפים את הליגה בדיבורים ונטרפים בדרך. לא הייתי לוקח סיכון כזה בשום מצב. |