פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 גם אני אוהד "מיזם"

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
יוהאנוס נשלח - 16/02/2014 : 19:20:33
חברים יקרים, שלום רב.

שמי לני בוס, ואני חבר עמותה כ7 שנים. יחד עם זאת, מעולם לא הייתי אוהד הפועל ירושלים, אלא של קבוצה אפורה ומשעממת בצפון. מי שמכיר אותי יודע כמה המשחק הזה בו 2 שערים, כדור אחד וחלוץ אחד שגם סבתא שלי הייתה מבקיעה אילו הייתה עומדת במקומו, מהווה חלק כה משמעותי מחיי. אבל זה הרבה יותר מ22 השחקנים שרצים (לרוב ללא תכלית) אחרי אותו כדור ארור. הקהילתיות, הייחודיות, האווירה, השלנו. זה מה שחיבר אותי חזרה למשחק. 7 שנים שאני נוסע בית, חוץ. 7 שנים שהפועל היא חלק בלתי נפרד מחיי.
את ה7 שנים האלה אני חב לאותם אנשים שעשו מעשה. אנשים שמאסו מפטרונות, משחיתות, חוסר תקינות. אנשים שמאסו מכך שאדם אחד קובע לקהילה שלמה.
אותם אנשים מעולם לא הסתירו את הכמיהה שלהם לקבוצה אחת אדומה בירושלים. אותם אנשים מעולם לא הסתירו את כמיהתם לקהיליית הפועל אחת.
כאוהד "מיזם" אינני יכול להבין את אלו שמתנערים מאותו סעיף בתקנון. האינטיגריטי של כל אחד מאיתנו מחייב להיות שותפים מלאים לאותה מטרה. לא בגלל שדעתנו פחותה. לא בגלל שנכפה עלינו. אלא בגלל שהספינה הזו, שללא ספק אנו הוא חלק בלתי נפרד מהרוח שנושבת במפרשיה, הייתה מיועדת להגיע לחוף מסויים. חוף שתמיד ידענו את ייעודו. לא רומינו, לא נוצלנו. עלינו עליה בשמחה והפלגנו בה בגאווה. בימים אלו אנו יכולים להיות שותפים מלאים להיסטוריה עוד בימינו.
אני מבין את אלו שחוששים מהיום שאחרי, ממה שצופן העתיד. איך היציע ייראה? מה תהיה האווירה? ובכן, היא תהיה איך שאנחנו נעשה אותה. אני מאמין שמי שלא יתיישר יוקע. גם אם בהתחלה יהיה קצת קשה, לאורך זמן אנחנו ננצח. זו הרוח הקטמונית. זה מה שהפועל קטמון ירושלים לימדה אותנו.
ברור לי שמכשולים רבים יש. ברור לי שלא הכל וורוד. אבל אם אנשים כמו אורי שרצקי, ירון דוויק, איתן פרי ומרכוס גרקוביץ אומרים שחייבים להצביע בעד, אני לא מהסס לרגע. אני מצביע בעד.
יאללה הפועל.
9   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
yaron נשלח - 17/02/2014 : 03:46:48
תותח אתה. כן ירבו כמוך.
גון מדלולה נשלח - 17/02/2014 : 02:02:29
תודה לני בוס!
shorot נשלח - 16/02/2014 : 23:11:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

תודה לך לני Cool

דוב יקר הקדמת אותי ובכל זאת Lenny cool.
הדוב האדום נשלח - 16/02/2014 : 20:32:27
תודה לך לני Cool
אהוד788 נשלח - 16/02/2014 : 20:18:29
דברים מרגשים ונכונים. תודה.
בלאש ביקו נשלח - 16/02/2014 : 20:12:05
איזה אנשים יקרים.
amos נשלח - 16/02/2014 : 19:39:13
עכשו דיברתי עם שני חברים שהבאתי לעמותה ושלא היו אוהדי הפועל ירושלים: שניהם הצביעו בעד איחוד....
גאסטון נשלח - 16/02/2014 : 19:36:21
Schitterend, Lenny Bos!
יוגי נשלח - 16/02/2014 : 19:30:27
לני, ריגשת. גאה להיות שותף שלך.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07