פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 כמה יוסי? רדיו קטמון בתכנית מס' 49

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
הדוב האדום נשלח - 14/02/2014 : 02:07:31
מחר 12:30 רדיו קטמון מתארח ברדיו כל השלום ואל ובתכנית יתראיין האיש וההסכם יוסי ליפקין. שידור חי יועלה כאן לפורום ולאתר הקבוצה והתכנית המוקלטת תהיה זמינה גם היא.
שאלות של הצופים ליוסי יכולות להישאל על ידי המאזינים בבית וזהו המקום לשאול אותן.

6   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
davidkipod נשלח - 16/02/2014 : 23:18:03
האזנתי שוב. תוכנית סבבה, תודה ענקית לעוסקים במלאכה.
אם אפשר הערה בכל זאת - האיזון בן שאלות רציניות לבין דחקות היה קצת יותר מדי לכיוון השני, לטעמי.
אגב כך, את יציע הכבוד לא הייתי פותח אצלנו גם לולדימיר פוטין. בטח שלא לוויל סמית. יפה ומכובד בעייני ראש העיר שלנו שיושב עם כולם כשהוא בא.
רדיו קטמון נשלח - 16/02/2014 : 21:01:14
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1417

הווליום של ליפקין משתפר די מהר.

המערכון:

גל: בוקר טוב יוסי ליפקין !

יוסי: הלו! מי זה? מי מת?

גל: לא יוסי אף אחד לא מת. זה אנחנו מרדיו קטמון רצינו לראיין אותך על ההסכם ועל האיחוד המתגבש בין קטמון להפועל ירושלים.

יוסי: אה... מה שלומך מישל?

גל: לא יוסי, זה לא רדיו ירושלים. אנחנו רדיו קטמון הרדיו של האוהדים ורצינו לדבר איתך על השבוע הקרוב

יוסי: תגידו אתם השתגעתם?? אתם יודעים מה השעה פה? אפילו הציפורים עוד לא קמו... מה אתם רוצים?

גל: יוסי חשבנו קצת שניתן לאוהדים שמאזינים לנו להכיר אותך ולשמוע את דברייך.

יוסי: האוהדים? כבר חודשיים אני לא נושם. מרקוס כבר נמצא אצלי בחיוג מקוצר, כל היום הווטסאפ מטרטר, וגם הפורום לא מפסיק לזמזם. ומה בכלל הקטע עם הפוסט של קלי ופרוסת הלחם עם השוקולד בפייסבוק?? אתם יודעים יש לי גם עסקים לנהל פה וגם משפחה.

גל: אנחנו מתנצלים שהערנו אותך יוסי באמת אבל..

יוסי: הערתם? אל תדאגו אני כבר גם ככה לא ישן כבר חודש. יאללה חפרתם לי את הנשמה. נמאס. חוצמזה ששמעתי שמכבי יפו עומדת למכירה. יאללה היידה בי היידה בו היידה מכבי יפו. יש לכם אולי את הטלפון של עמיקם?

גל: רגע יוסי, שנייה אל תמהר אנחנו מבטיחים לך: רק ראיון אחד קצר, אסיפת חברי עמותה, הצבעה אינטרנטית, דרבי ויאללה אנחנו מתאחדים. ואז רק לשנות עוד כמה סעיפים, ולשכנע את איציק התנין, וזהו. ואז רק לפתור את העניין הזה עם סאסי. באמת אנחנו כבר ממש קרובים.

יוסי?

יוסי?
davidkipod נשלח - 14/02/2014 : 16:31:54
כל הכבוד לעושים במלאכה, כרגיל עבודה מעולה.
מישהו יכול לתקצר כאן את התשובות לשאלות החשובות, אלה שנוגעות להסכם ולאיחוד?
benz נשלח - 14/02/2014 : 13:07:16
שומעים את יוסי ממש לא טוב..
יפתחמ נשלח - 14/02/2014 : 12:55:43
כשנשאל מה המשחק הכי גדול או זכור שהוא היה בו ליפקין ציין את הדרבי של 1981 ואין לי אלא להסכים איתו. רק תיקון טעות - עלי הבקיע עצמי ואז השווה אחרי כמה דקות... (ולא להפך).
קטמון ותיק נשלח - 14/02/2014 : 11:12:08
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

מחר 12:30 רדיו קטמון מתארח ברדיו כל השלום ואל ובתכנית יתראיין האיש וההסכם יוסי ליפקין. שידור חי יועלה כאן לפורום ולאתר הקבוצה והתכנית המוקלטת תהיה זמינה גם היא.
שאלות של הצופים ליוסי יכולות להישאל על ידי המאזינים בבית וזהו המקום לשאול אותן.

1. בכמה אתה מגדר את הסכום שאתה מוכן לשלם לסאסי עבור הבעלות המלאה, נקייה מחובות, כולל חובות הארנונה. האם בעניין חובות הארנונה ניתנה לך הבטחה שלטונית של ראש העיריה או מישהו מוסמך מטעמו?

2. אם לא תגיע להסכם עם מר סאסי, כיצד הדבר יבוא לידי ביטוי, אם בכלל, בתמיכה הכספית שלך בשני המועדונים או רק באחד מהם, בשנים הקרובות?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07