| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| gideon |
נשלח - 26/01/2014 : 11:26:24 שלום לכם, אחרי כל מני נסיונות (כושלים) לשנות את רוע הגזירה, בפייסבוק של ההתאחדות ובפורום האוהדים הארצי, לפני זמן מה פניתי ל"יהיה בסדר" בגלי צהל בנושא הקדמת המשחקים לטובת שומרי השבת וכולנו. חזרה אלי היום המפיקה ואמרה שהם ינסו להרים אייטם בנושא ולפעול לתיקון המצב. היא ביקשה לדבר גם עם אוהדים דתיים שרואים עצמם נפגעים מהנושא. אז מי שמעוניין שישאיר לי שם וטלפון בפרטי ואני אדאג להעביר הלאה.
תודה
גדעון |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| פרננדו פסואה |
נשלח - 31/01/2014 : 17:33:22 מי שהסתכל סביב היום לא ימשיך להתווכח. היו הרבה דתיים, וזה עוד במשחק מאוד לא אטקרקטיבי, במשחקים אחרים זה פי 2. אף אחד לא יכול לטעון ברצינות שיש כמות דומה של אוהדים שמפסידים את המשחק בגלל שהוא לא מתחיל שעה מאוחר יותר. לא מדובר בשעות הזויות של ליגה ג, אלא בשעות שבהן בכל מקרה כל הילדים אחרי בי"ס וכמעט אף אחד לא עובד. בקיצור, בהצלחה גדעון. אגב, השבת כבר נכנסת הרבה יותר מאוחר, אפילו משחקים ב14:30 יאפשרו לכולם להגיע בלי בעיה. |
| נעם10 |
נשלח - 31/01/2014 : 16:37:32 כמות מאכזבת? דווקא נראה לי שבאו די הרבה אוהדים היום... |
| ולנטין תיאודוריקה |
נשלח - 31/01/2014 : 16:27:09 כמות הקהל הייתה די מאכזבת, אבל נראה לי שיחסית היו הרבה דתיים היום, ואפילו כמה חרדים הגיעו! |
| אודי ארנון |
נשלח - 31/01/2014 : 11:07:55 ברור שיש כאן התנגשות של ערכים וברור שהרצון של הטוטו להרוויח עוד שעה של הימורים גובר כאן על הרצון של אוהדים דתיים לראות משחקים (אין כאן כפיה שתית כי הדתיים לא מבקשים למנוע מהחילונים חילול שבת אלא מעצמם) אין ספק איזה ערכים חשובים יותר ולכן המאבק שגדעון מנהל ראוי לכל תמיכה. אז הנה רעיון: באחד המשחקים הקרובים (רצוי משחק שישודר, אבל לא חייב) להתארגן כך שכל האוהדים יינטשו את היציע לחמש דקות בתחילת המחצית השנייה כאת סולידריות עם האוהדים הדתיים. |
| guprxy |
נשלח - 27/01/2014 : 18:58:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי talros
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
שלום לכם, אחרי כל מני נסיונות (כושלים) לשנות את רוע הגזירה, בפייסבוק של ההתאחדות ובפורום האוהדים הארצי, לפני זמן מה פניתי ל"יהיה בסדר" בגלי צהל בנושא הקדמת המשחקים לטובת שומרי השבת וכולנו. חזרה אלי היום המפיקה ואמרה שהם ינסו להרים אייטם בנושא ולפעול לתיקון המצב. היא ביקשה לדבר גם עם אוהדים דתיים שרואים עצמם נפגעים מהנושא. אז מי שמעוניין שישאיר לי שם וטלפון בפרטי ואני אדאג להעביר הלאה.
תודה
גדעון
יוזמה מבורכת! "יהיה בסדר" זו תכנית מצויינת שלרוב פותרת בעיות בעיקר אם הן של מיעוט זה או אחר ו/או בעיות פרטיות אל מול בירוקרטיה ואינטרסים כלכליים. במילים אחרות - זה מהדברים שלא רק יציפו דיון אינטלקטואלי אלא אף יניבו פירות לדעתי.
גדעון - וכל האוהדים שומרי המסורת שיעלו לשידור (אגב אם צריך גם אני אהיה כזה) תכינו לעצמכם רשימה של טענות קונקרטיות ועובדתיות שלוזוניאדה והטוטומאניה שיעלו למולכם לא יבלבלו אתכם. וגם אני מציע להצביע על אשמים במצב - ככה נציף מחדש את שמו של אבי לוזון והמאבק בו!
לפי מיטב זיכרוני (מדיונים קודמים שעלו) ישנם מספר טענות: 1. אנחנו אוהדים שרוצים ואוהבים את המשחק 2. עניין לוח השידורים המרווח ביום שישי. 3. איבוד הכנסה של הקבוצות מהליגה הלאומית (שגם ככה נמצאות בקריסה כלכלית בגלל חוסר ההסכם עם הטוטו = בגלל אבי לוזון = קריסת עפולה, א.א.א) 4. הקשר בין לוח השידורים ללוח ההימורים!
בלי קשר, אם יש מישהו שקשור לתאי אוהדים מקבוצות אחרות, כדאי להכניס גם אותם לעסק כדי שזה לא ייתפס כעניין "קטמוני" בלבד.
יישר כוח! וברגע שיהיה תאריך לשידור, תציף כאן, ונפוצץ את הפייס ועוד רשתות בהזמנות לשמוע ולהציף את הדיון
חזק וברוך ושבוע טוב
5. להגיש בג"ץ על זה ששחקנים דתיים מופלים לרעה על רקע אמונה דתית (הם לא יכולים לשחק בליגת העל בגלל חילול שבת, ליגת העל = משכורת יותר גבוהה). |
| talros |
נשלח - 27/01/2014 : 18:56:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
זה לא עניין של כמות זה עניין של אמירה. אין סיבה שכרטיס יעלה 50 שקל ואין סיבה שאוהדי הפועל הדתיים לא ייהנו מהמשחק ואל תעשו מהקדמה של שעה סיפור גדול. זו אמירה שאנחנו קהילה אחת גדולה (או גדולה פחות).
|
| עוגן ק. |
נשלח - 27/01/2014 : 18:12:53 במשחק נגד הרצליה ראיתי עזיבה די משמעותית של דתיים במחצית. אני חושב שזה עונה לשאלה אם מדובר במאסה רצינית. אם הגיעו חבר'ה דתיים לצפות במחצית אחת סימן שיש לקטמון אוהדים דתיים לא מעטים |
| האדום מהכפר |
נשלח - 27/01/2014 : 15:17:12 רבקי רצתה 30
40 זה עדיין לא זול... |
| eupheu |
נשלח - 27/01/2014 : 09:36:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
ממש כמו עם הורדת מחירי הכניסה מישהו זורק הנחה לאוויר ומיד כולם בטוחים שזה נכון. בכמה דתיים מדובר? מי אמר שהם יבואו? ואולי דווקא האנשים שלא יבואו כי שעה אחת זה מוקדם מדי לכדורגל הם יותר? ומי ישלם את הפער אם שוב נפסיד כסף בגלל ההנחה הזו?
בימקא, בשבת בצהריים, היו לא מעט דתיים. אז נכון שפעם דתיים היו פחות קיצוניים מהיום, אבל אם קונים כרטיס מראש, ומחליטים לצעוד חזרה, הכל אפשרי. השאלה היא כמה זה חשוב לבן אדם.
ממה שזכור לי בליגה א, משחקים ששוחקו ממש מוקדם לא משכו קהל. נכון, זה היה ליגה א, גם זה משפיע. אבל מישהו יכול לענות בכמה אוהדים דתיים מדובר? כי אני עדיין מחכה לכל הרבקי שכתבו כאן שהם לא באים בגלל ש50 זה יותר מדי, אבל לא ראיתי אותם באים כשהמחיר ירד ל40.
זה לא עניין של כמות זה עניין של אמירה. אין סיבה שכרטיס יעלה 50 שקל ואין סיבה שאוהדי הפועל הדתיים לא ייהנו מהמשחק ואל תעשו מהקדמה של שעה סיפור גדול. זו אמירה שאנחנו קהילה אחת גדולה (או גדולה פחות). |
| בני סובטקין |
נשלח - 27/01/2014 : 09:23:03 ממש כמו עם הורדת מחירי הכניסה מישהו זורק הנחה לאוויר ומיד כולם בטוחים שזה נכון. בכמה דתיים מדובר? מי אמר שהם יבואו? ואולי דווקא האנשים שלא יבואו כי שעה אחת זה מוקדם מדי לכדורגל הם יותר? ומי ישלם את הפער אם שוב נפסיד כסף בגלל ההנחה הזו?
בימקא, בשבת בצהריים, היו לא מעט דתיים. אז נכון שפעם דתיים היו פחות קיצוניים מהיום, אבל אם קונים כרטיס מראש, ומחליטים לצעוד חזרה, הכל אפשרי. השאלה היא כמה זה חשוב לבן אדם.
ממה שזכור לי בליגה א, משחקים ששוחקו ממש מוקדם לא משכו קהל. נכון, זה היה ליגה א, גם זה משפיע. אבל מישהו יכול לענות בכמה אוהדים דתיים מדובר? כי אני עדיין מחכה לכל הרבקי שכתבו כאן שהם לא באים בגלל ש50 זה יותר מדי, אבל לא ראיתי אותם באים כשהמחיר ירד ל40. |
| lazy |
נשלח - 27/01/2014 : 09:04:15 גם לי שעה מוקדמת בשישי זה לא אידאלי. ויחד עם זה, חשוב לי יותר שהדתיים יוכלו להגיע למשחק, ואין שום סיבה הגיונית שלא. |
| ביסמרק |
נשלח - 27/01/2014 : 08:29:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
לא מבין את זה. תסלחו לי. אחד הדברים הכי זכורים לי לטובה מהילדות אלו משחקי השבת של הפועל. ושירים ושערים ברדיו (אלישע היה מביא טרנזיסטור ומעדכן על תוצאות הנוער). אנחנו לא קבוצה דתית וטוב שכך. אני מבין את האוהדים הדתיים אבל לא ברור לי למה אנחנו צריכים להילחם על זה.
+ 1 לא יכול להגיע לפני 1500 . קבוע . מבלי לגעת בשאלות של סולדריות, הומוגניות של קהל וכיוצא בזה. יש פה עניין כלכלי נטו של מכירת כרטיסים.
אני לא חושב שזה כל כך הרבה הבדל. ושעות מוקדמות זו בעיה להורים, חיילים שחוזרים מהצבא וסטודנטים כמוני שלומדים בשישי בבוקר. ואם ההתאחדות קובעת שעת משחק מוקדמת, לצערי אני לא בא, וכך גם החיילים וההורים. אבל, אני לא מקים קול זעקה. מקבל את מה שההתאחדות קבעה וזה מה יש. אז סולידריות עובדת לשני הכיוונים. בחיי שאני מבין את האוהדים הדתיים שרוצים לראות משחק אבל אני מדגיש שאנחנו לא קבוצה דתית ואני לא רואה סיבה שנילחם על משחקים לפני כניסת שבת.
בתור הורה אני אומר לך שזו לא בעייה. הכוונה אינה למשחק ב 1200, אבל לשחק ב 13:30 או 14:00 יפתור בעיה להרבה מאוד אנשים בלי לסבך את השאר. במיוחד שהימים החלו להתארך אט אט בחודש האחרון. אני מודה שאני קצת מופתע. אתה לא בא למשחק מול א.א פחם בשישי הקרוב כי הוא ב 14:00?
שתיים זה גבולי בשבילי. אני מסיים ללמוד בת"א באחד וחצי. אבל זה המצב. לי אישית פחות נוח מוקדם אבל אם זה מה יש אז זה מה יש. אני חושב שמשחקים בשעה אחת או שתיים הרבה יותר נוראים משלוש מכל הבחינות (חוץ מדתיים).
|
| talros |
נשלח - 26/01/2014 : 21:16:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
שלום לכם, אחרי כל מני נסיונות (כושלים) לשנות את רוע הגזירה, בפייסבוק של ההתאחדות ובפורום האוהדים הארצי, לפני זמן מה פניתי ל"יהיה בסדר" בגלי צהל בנושא הקדמת המשחקים לטובת שומרי השבת וכולנו. חזרה אלי היום המפיקה ואמרה שהם ינסו להרים אייטם בנושא ולפעול לתיקון המצב. היא ביקשה לדבר גם עם אוהדים דתיים שרואים עצמם נפגעים מהנושא. אז מי שמעוניין שישאיר לי שם וטלפון בפרטי ואני אדאג להעביר הלאה.
תודה
גדעון
יוזמה מבורכת! "יהיה בסדר" זו תכנית מצויינת שלרוב פותרת בעיות בעיקר אם הן של מיעוט זה או אחר ו/או בעיות פרטיות אל מול בירוקרטיה ואינטרסים כלכליים. במילים אחרות - זה מהדברים שלא רק יציפו דיון אינטלקטואלי אלא אף יניבו פירות לדעתי.
גדעון - וכל האוהדים שומרי המסורת שיעלו לשידור (אגב אם צריך גם אני אהיה כזה) תכינו לעצמכם רשימה של טענות קונקרטיות ועובדתיות שלוזוניאדה והטוטומאניה שיעלו למולכם לא יבלבלו אתכם. וגם אני מציע להצביע על אשמים במצב - ככה נציף מחדש את שמו של אבי לוזון והמאבק בו!
לפי מיטב זיכרוני (מדיונים קודמים שעלו) ישנם מספר טענות: 1. אנחנו אוהדים שרוצים ואוהבים את המשחק 2. עניין לוח השידורים המרווח ביום שישי. 3. איבוד הכנסה של הקבוצות מהליגה הלאומית (שגם ככה נמצאות בקריסה כלכלית בגלל חוסר ההסכם עם הטוטו = בגלל אבי לוזון = קריסת עפולה, א.א.א) 4. הקשר בין לוח השידורים ללוח ההימורים!
בלי קשר, אם יש מישהו שקשור לתאי אוהדים מקבוצות אחרות, כדאי להכניס גם אותם לעסק כדי שזה לא ייתפס כעניין "קטמוני" בלבד.
יישר כוח! וברגע שיהיה תאריך לשידור, תציף כאן, ונפוצץ את הפייס ועוד רשתות בהזמנות לשמוע ולהציף את הדיון
חזק וברוך ושבוע טוב |
| עוגן ק. |
נשלח - 26/01/2014 : 19:01:49 שנות השבעים והשמונים עם שירים ושערים וההתרגשות התמימה הזאת לא יחזרו גם אם נחזור לשחק בשבת. אנחנו בתקופה אחרת. ירושלים היא גם עיר הרבה יותר דתית. עם כל הקושי שבשעה מוקדמת - חשוב ונכון להקדים בשעה בשביל האוהדים הדתיים שלנו. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 26/01/2014 : 16:00:26 אני עם גדעון ותומכיu במאה אחוז. "הפועל של האוהדים" - זוכרים?? והנה הפועל קטמון ירושלים הצליחה "לתקוע יתד" גם בקרב אוהדים דתיים ושומרי שבת. אין שום סיבה בעולם שההתאחדות (לוזונלנד בשפתנו) לא תתחשב בבקשה של קבוצת כדורגל לגבי שעת vמשחק, כאשר המשחק אינו משודר (ואז מדובר בכוחות-על שבן אנוש אינו יכול להם ), אין גם שום סיבה בעולם שהנהלת קבוצה "תחשוש" ל"נצל" שינוי שעת משחק, כאילו יש מכסה לבקשות כאלה. ואם יגידו: הווינר (ההימורים החוקיים עלק) אענה: 1. פרקינסון ידידי הטוב קבע חוק שביצוע המטלה מתמשך לפי פרק הזמן שמוקצב לה. אז גם אם למהמרים יגידו: last bet at 13:30 השמיים לא יפלו. 2. בפאבים באנגליה מקובל שחייבים לסגור בשעה 23:00. ולכן המוזגים לקראת השעה 22:45 נוהגים לקרוא בקול גדול: Last order ואחרי זה אין הזמנות.
אז הכל ניתן הכל אפשרי |