ס ק י ר ת נ ו ש א |
lazy |
נשלח - 21/01/2014 : 06:48:49 היי,
אני אשמח לשמוע חוויות ממי שהיה אתמול בטורניר של ליגת השכונות, מעבר ל2 השורות שפורסמו בפייסבוק.
כמה קבוצות השתתפו? כמה אוהדים הגיעו לצפות ולעודד? ובכלל, איך הייתה האווירה שם?
וברכות לגבעת גונן על הנצחון בטורניר. |
4 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
פולדש |
נשלח - 22/01/2014 : 10:09:22 נראה לי שכדי להגיע לקהלים שלא שורצים בפורום, כדאי לפרסם את העניין במשחקים (בהתחלה/מחצית/סוף). זה קרה פה ושם, אבל לא בצורה מסודרת וקבועה. |
lazy |
נשלח - 21/01/2014 : 21:02:33 גם אני אתחיל בגילוי נאות - ליגת השכונות זה נושא שקרוב לליבי, לאחר שהתנדבתי ופעלתי בו, בצורות אלו או אחרות, במשך 4 שנים, ובעיקר ב-3 השנים האחרונות, שלפני העונה האחרונה.
תודה רבה על הפרטים. נחמד לשמוע שבסה"כ הפרוייקט מתחיל לקבל צורה השנה. כיף ומרגש לשמוע על הילדים ששמחים, ועל השחקנים שלנו שמגיעים לפרוייקט. יחד עם זה, פתות משמח לשמוע על כמות הקבוצות, ובעיקר להעריך (כי לא שמענו מידע משום מקור) את כמות המתנדבים הקטנה. חבל גם שעדיין הטורניר לא מפורסם בצורה מספקת ומספיק זמן מראש (למרות שהפעם בכל מקרה לא יכולתי להגיע). נקווה שהלקחים מופקים ובהמשך יהיה לנו פרוייקט טוב יותר, עם יותר קבוצות, ובעיקר הרבה יותר מתנדבים. |
gideon |
נשלח - 21/01/2014 : 08:29:09 אתחיל בגילוי נאות - יש לי נגיעה משפחתית קרובה לליגת השכונות השנה. אחרי שזה נאמר, אתמול הייתי לראשונה בטורניר מלא. וזו הייתה חוויה נהדרת. פשוט תענוג. אכן השתתפו קבוצות חדשות הפעם, קבוצת אבו טור. לצד "ותיקות הטורניר" כמו קשת,פסגת זאב, ניסויי ארגנטינה ואחרות. מעל כולן בלטה הקבוצה הנהדרת של גבעת גונן. כבר ב 15:30 התחילו להתקבץ הקבוצות במגרש מבט התארגנו וציפו לשריקת הפתיחה ב 16:00 המגרש חולק ל3 תת מגרשים בהם נערכו משחקים בו זמנית. - חלוקה לשני בתים. צוות השיפוט כלל בין השאר את עידן שמש (המעולה) ואיתן פרי (ההוגן). היה מאוד צבעוני ומאוד מרגש. לחיצות הידיים ביו שחקני הקבוצות בסיום כל משחק. חצי גמר אחד שהסתיים בבעיטות עונשין (פסגת זאב -אבו טור) ושחזור של הגמר מהטורניר הקודם בו נפגשו פסגת זאב וגבעת גונן. בסיום נצחון 2:1 לגבעת גונן. אני באמת ממליץ בחום לבוא לטורנירים האלה זו חוייה מרגשת ביותר ומאוד משמחת. תבואו לעודד (וגם לעזור קצת בארגון) זה פשוט כדאי! חלק גדול מהילדים האלה גדלים להיות אוהדים של הקבוצה, ילדי גבעת גונן למשל מגיעים לכל משחקי הבית שלנו. גם תודה לנחום תא-שמע, על סבלנותו ואורך הרוח שיגילה נוכח האיחור הקל בפינוי המגרש עבור קבוצת הנוער. יאללה הפועל |
קטמון ותיק |
נשלח - 21/01/2014 : 07:27:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
היי,
אני אשמח לשמוע חוויות ממי שהיה אתמול בטורניר של ליגת השכונות, מעבר ל2 השורות שפורסמו בפייסבוק.
כמה קבוצות השתתפו? כמה אוהדים הגיעו לצפות ולעודד? ובכלל, איך הייתה האווירה שם?
וברכות לגבעת גונן על הנצחון בטורניר.
הייתי בשעה הראשונה. למיטב זכרוני היו 8 קבוצות ובכללן 3 חדשות. מבין שחקני קטמון היו ג'וני (שהחליף את ליאור חוג'ה כמאמן של פסגת זאב) ועידן שמש ששפט. היה מאד מרגש לראות את האינטראקציה בין הילדים לבין ג'וני ועידן. אחד הילדים פנה לעידן ובלי הרבה חוכמות אמר לו דוגרי "פיספסת הרבה במשחק בשישי" ועידן חייך את חיוכו הידוע. ג'וני מצידו היה מאמן מאד מודאג, דרוך.
בסה"כ כל טורניר כזה הוא חוויה מרגשת. |
|
|